Разкриха сайт за опасни спортни стоки менте

ГДБОП разбиха сайт за фалшиви спортни стоки. Уж марковите дрехи от sportni–stoki.eu се шиели в нелегална фабрика в Харманли. За производството били използвани опасни азотни бои и тъкани, които могат да предизвикат трайни увреждания на кожата и са забранени с директива на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха сайт за опасни спортни стоки менте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бас* колко тъп народ има. Хващат хора, които вероятно са експлоатирали други хора, които са им работили сигурно за минимална заплата с опасни химикали и се обзалагам без адекватно предпазно облекло, а вие сте тръгнали да ги жалите???? Хората прявят пари на ваш гръб, като ви лъжат и мамят и не стига, че са ги хванали, ами и мрънкате защо са ги били хванали и защо някой върши нещо. Жалко е, че този сайт се посещава от някакви малоумници, които дори нямат достатъчно мозък да мислят адекватно.

Браво, това са едни ужасно опасни престъпници, трябва цвъко лично да ги обеси на площада, след което да изгният в затвора! За тях ще се намерят килии, защото боковите дружки и останалите бандити са на свобода. Поздравления на яворчо от ГДБОП за поредния заработен хонорар, ама ако може да публикува на сайта ценоразпис колко струва поръчката на една акция срещу конкуренти?

Само така! Адмирации... Крайно време беше . Нека се мачка нелоялната конкуренция...

Браво,сега да вземат да ударят и сайтовете за уж маркови парфюми на безбожни цени...

Под инициалите се крият турски имена..

Брях, тези опасни бои....Брях, брях... Ама тази фабрика и бояджийница ли има??? Купуват си трикото на бяло и го боядисват. Абе вие акъл имате ли?

А ти умнико как мислиш, че се правят цветните дрехи, които всеки от нас носи ?! Защо мислиш като пуснеш смесено пране в пералнята обикновено се оцветява ?! А ти акъл имаш ли ?!

Алоооооо драскачите като слагате заглавие поне да има нещо вярно от статията къде е обяснено с какво са опасни тия спортни стоки. Да има укриване на доходи за което са си виновни ама укриването на доходи направи опасна една дреха или стока!

Майка му... на тоя държавен апарат!!! Е то не може да сте толкова малоумни......

Тези дрехи са опасни за здравето на хората. Но не ги раследват за това, а за нарушение на закона за интелектуалната собственост. Тия от прокуратурата са смешници, смешни са и законите ни и цялата ни държава. Увреждат здравето на хиляди хора, а наказания за това няма.

опитай се да напишеш такъв коментар в щатски сайт ...

Не е за вярване! Някакви българи организирали в Харманли българско производство, което успява да пребори конкуренцията на евтините китайски стоки, заливащи пазарите. И които китайски стоки също не плащат авторски права на световните марки, ползват всевъзможни евтини и дори опасни материали без никаква възможност на нашите власти за проверка. Вкарват се на границата за стотинки и приходи от тях в хазната няма. И нашите българи взели та създали конкурентно на китайското производство. А ГДБОБ вместо да им благодари че са създали десетина или повече работни места и българско производство - ги арестува и разбива сайта им. И какво сега? Десетина безработни повече, хората, които са купували чрез този сайт (и явно са харесвали стоката) ще купуват китайски боклуци. Ченгетата ще получат дарение от "носителите на авторските права", което ще изпият на някой купон. Какво печели от това държавата обаче питам?

Да, укриването на данъци трябва да се наказва. Да, използването на опасни за здравето бой трябва да се наказва. А, ако недай се боже твоето дете ( ако имаш ) облече дреха с тези бои и му стане нещо ?! Тогава друга песен ще запееш. Като им е толкова чист бизнеса, защо са се крили ?!

бой да се чете БОИ :)

дани , научете се поне кас се пише на правилен балгарски разследва , а не паследва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Плюс това въпросните китайски стоки не нарушават авторските права, защото не ползват съответното име. Не случайно има стоки като AdiBas .. или Adidddas .. и всякакви сродни имена. А нашите "бизнесмени" сигурно директно са ползвали имената..

Абе оставете хората да си изкарват прехраната . Сега като я закрихте тази фабрика и какво? Колко хора оставихте на улицата? Май станахме по големи защитници на правата от самите правоносители!

Ало състрадателният, не четеш ли?! "За производството били използвани опасни азотни бои и тъкани, които могат да предизвикат трайни увреждания на кожата и са забранени с директива на ЕС."