Оланд обвини Асад в ползване на химическо оръжие

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че разполага с частични сведения за използването на химически оръжия от режима в Сирия, но няма доказатерства.

Обратно в новината

Коментари - Оланд обвини Асад в ползване на химическо оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трабва да добави че са му казали че франсетата го подкепят99%

Цитат:"...Имаме няколко елемента, но нямам доказателства, които да посоча тук..." И ние имаме няколко елемента, че ментално не си наред - доказателствата в цитата...

Тея западни изроди си търсят само причина за нападение на чужди държави, а после Русия им виновна, че си взела Крим - та няма да я оставят на тях, ако трябва и Украйна ще си гушнат, тя си е тяхна!:-)))

На тоя очичките му са много близко едно до друго - един от типичните племенни белези. Нямам доказателства за призхода му, но на тази база мога да направя обосновано предположение.

След като насраха Расмусен, сега това ли лай..но се обажда? поредния олигофрен. Саркози и Ширак бяха политици а тази утрепка само срами Франция!!!!

За Ширак съм съгласен, но какъв политик е този запъртък Саркози?..

Преди около седмица американски журналист, носител на Пулицър даде интервю, в което се доказва, че Турция е участвала в химическите атаки над Сирия. Защо никоя медия не го съобщи. Интервюто беше по телевизия Скат.

Този журналист е възрастен и много уважаван в САЩ. Турция не просто е участвала, а самият Ердоган е поставил на турските тайни служби задачата да организират тази провокация. Целта бе да се обвини Асад, както и стана, и да се намери причина да бъде нападната Сирия, което обаче не стана. Ако си спомняте Турция беше най-агресивна и построянно подстрекаваше останалите чакали да нападнат Сирия..Тази информация е била известна на ЦРУ и съответно на президента Обонго, но той си мълча като гъз до последно и заедно с другите "демокрации" обвини Асад за газовата атака. Даже с Оланд лъжеха в съвета за сигурност, че имат и доказателства. А Путин тогава им каза, че лъжат и поиска да представят доказателствата.

Като е въпрос навреме това да се осъществи. Между другото Ердоган е дал отбой и направил изявление, че е може би грешка и прибързано решение да се подкрепят джихадистите в Сирия; и в момента Турция спира подкрепата си за тях, както и Катар и Сауди Арабелата. На межд. поле нещата се прпоменята, само нашите медии се правят на извънземни. Обаче това ще им донесе много негативи в бъдеще, какот и на България.

Мосюто е по-смешкав и от наш Пинокио.

Най-смешният френски пхрезидент след Вт. Св. В.

Избран! Съперничи му само нашето президентче.

"...химически оръжия от режима в Сирия, но няма доказатерства. " Бездарните драскачи пак дрискат и дори не си виждат грешките в заглавието на СКАПАНАТА СИ СТАТИЯ! Тия малоумни драскачи от дир-а съвсем са за средно училище, за да почнат да мислят поне малко преди да дрискат пред хората!!!

поредната провокация и пропаганда на запада!!!

този боклук някои приема ли го насериозно.освен да сменя жените около себе си за друго какво става ..как може такав гламар да е президент на франция.докаде стигате бе вие в европа.каде са ви семеиствените ценности,или всеки женкар може да е президент.тук в америка такива ги трепат.

И аз съм чул че майка му на Оланд е била труженичка на плац Пигал а той е незаконен син на Ким Ир Сен.Това достатъчно ли е да бъде хвърлен на кучетата като чичо на Ким Чен Ун?

Оланде, много си загазил с ума, драги...ама много! Не плещи глупости, когато нямаш доказателства - бягай бързо от това президентство, бягай, Оландееее!

Това много ми напомня на ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ. Мучи , като крава има рога , като крава има копита , като крава...... значи може да се направи Обосновано Предположение , че това е слон. Остава недомлъвката ,че само опозицията използва подобно оръжие.Ами ,вярно е.

Точно така! Светът е лош заради лошия Башар Асад и още по-лош заради лошия Путин! Добре е, че има демократи с добри очи и чисти сърца, които бдят да спим спокойно и да сънуваме евроатлантически ценности, гей-паради, консенсус и свобода! Цената за свободата трябва обаче да се плати къде повече, къде по-малко...Ирак плати за освобождението от лошия Саддам с над 1 000 000 убити, Сирия продължава да плаща, Украйна тепърва ще плаща...а ние слава богу овреме си сменихме цивилизационния избор и слава богу нямаме нефт, защото вече нямаше да ни има...Сега ще си изчезнем от самосебе си...

Е не е съвсем от самосебе си. И на нас ни"помагат" да отидем в небитието, но с по-малки дози от тяхната "демокрация". "Лечението" е по-бавно, но крайният резултат е гарантиран.

Знае, но няма доказателства...Стара песничка. Защо тази гнусна европа не миряса?!

Да ни пази господ от "социалисти" като оланд, първанов и станишев!!!

Обвинение без доказателства е клевета! Това явно е типично за европейските "социалистчета" меките китки лесно се дупят и затва предпочитат да ги слагат на власт

Аз обвинявам Оланд че е олигофрен и нямам доказателства но то си е видно.

Иван Пешев има когнитивен дисонанс и постингът му е доказателство за това.

Докторе , явно се лишаваш от клиентела.

сидер бея е хомо има и доказателства, обижда европосланиците,но в същото време е първи в листата за евроизборите. И все пак майната му, жалко обаче за тея които ще гласуват за него

Какво общо има Сидеров с темата ?

ЕС и САЩ не са си изпълнили задълженията по договора. "По силата на руско-американското споразумение от септември 2013 година, което позволи да бъдат избегнати американски военни удари, Сирия обеща да унищожи химическият си арсенал до 30 юни". ... Не беше ли да си ПРЕДАДЕ оръжията. И вие - да ги унищожите в АЛБАНИЯ... ДЕЙ Е ТИРАНА, ДЕ Е ДАМАСК...

Бял кръст на бял фон....

Разполагам с частични сведения за използването на химически оръжия от режима в Сирия, но нямам доказателства! Моля, приемете това мое твърдение като доказателство, че съм ДЕБИЛ!

"Имаме няколко елемента, но нямам доказателства, които да посоча тук".. Ами нали обявихте, че С ВАШИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ЕМИСАРИ ЩЕ ПОСТАВИЛИ ПОД СВОЙ КОНТРОЛ ВСИЧКИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ НА АСАД??? А тез на "правилните" революционери - ДАЛИ ВЪОБЩЕ ГИ ПРИБРАХТЕ И КОНТРОЛИРАХТЕ! Или е поредната дъвка, използвана за да въоръжите "СВОБОДНАТА СЕВЕРНА СИРИЯ НА АЛ КАЙДА" С ПРОТИВОТАНКОВИ РАКЕТИ...

ВЗЕЛ ГО Е ОТ САДДАМ...)))ХИ ХИ

още му го търсят. И за което англичаните си признаха, че го нямало... За това ли хортуваш. Ми що тогава АНГЛИЧАНИТЕ МЪЛЧАТ... А КАШАТА Я ДУХА ФРАНСЕТО... Що ли тез ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ и на нас ни ги пробутаха...

идиота си е идиот. не успяха в украйна, връшат се в сирия.Крайно време е Русия да бомбардира Франция защото там действително има химически и ядрени оръжия

Сакън де! Отиде хубавата държава заради едно л..айно миризливо. Самите франсета ще му видят сметката. Потрайте. Лошото е, че заради него последствияата ще са лоши за самата франция.....във вътрешнополитически план, а тази държава винаги е била изклячително умерена и немилитаристично настроена, Ирак, Либия. А специално в Сирия официалния език традиционно френцки за хората с образование.

Имам сведения че Сидеров е гей - не е женен,няма деца и най -важното е че не може да направи деца(според думи на Капка).Но това са само слухове(Капка знае най-добре,а като гледам с Деница са вече 5 години и нея още не може да я оплоди)

Много трябва да се напъне за да бие нашите помия и подлоги! Иначе е доволно забавен(или тъп)!

Явно е получил тези сведения на ухо от своята любовница или е чул през стената какво говори една американска бабичка на съседката. С подобни изказвания този човек влиза в историята като първият френски президент, слугувал на американските военни и петролни интереси. Още няколко подобни твърдения и ще заслужи парички за своето участие в бъдещите президентски избори във Франция.

Ненапразно беше онова фиаско с обвиненията в изнасилване срешу Стросс Кан. Всичко си идва на мястото, на сащ беше нужен готвеният от тях послушко оланд...

Алоо, френския циркаджия. Номера с химическото оръжие вече е игран. Измисли си свой или се разкарай

Орланд по-добре да обвини САЩ за употреба на химическо оръжие в Ирак за което ИМА достатъчно доказателства!Да не ми се прави на хуманист и демократ повече отколкото е!А на въпроса защо Франция бомбандира Либия има ли отговор?Боже, какви помияри са лидери на ЕС!

И 100 минуса да ми сложите - истината си е истина!Минусите НЕ СА аргумент.Ако някой мисли,че лъжа - да си го каже в прав текст!

Оланд е единствения президент които разни провинции го наричат парцал

Има ли западен "лидер" който да не е жалък помияр?

Абе може и да съм антикомунист ,ама ако не е Асад ,Либия отдавна да се управлява по законите на шериата и "екстрите" свързани с него ! Aз съм силно разочарован от външната политиката на ЕС И САЩ ,наистина потресаващ двоен стандарт...

* Сирия не Либия :D

ЧЕ КАКВО ОБЩО ИМА КОМУНИЗМЪТ, КОЙТО Е САМО ЕДНА ИДЕЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО И СЪОТВЕТНО ОБЩЕСТВЕНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЛАГАТА, ВМЕСТО ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, КОЯТО Е НАВСЯКЪДЕ. ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА СМЯТА РУСИЯ ИЛИ БСП ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ? КОМУНИЗЪМ НЯМА НИКЪДЕ!

Много интересно къде са всички антикомунисти, подкрепящи САЩ НАТО и западните демокрации. Май за този и един цент не са дали "неправителствените" организации.

Изборите ще ги видиш !!!

Абе направо да напишат ,че Путин е имал НЕофициална среща с извънземни в Кремъл ,на която е планирано поробването на свободният свят!Всъщност ако бъдат оставени да си развяват коня западняците ,не е далеч деня в който ще осъмнем с тази вест!

Подсказка химическо оръжие в Сирия се ползва от... ЦРУ!

Шило

Мосю План, не подхожда на Президента на Франция да ползва прийомите на кръчмата като Мадам Фани от "Ало,ало "

Шило

Имам предвид Оланд, но редактора на телефона ми реши друго.

Аз пък разполагам с частични сведения, че тоз бастун на снимката е педал, ама нямам доказателства...

Наистина "мосюто" има всички вторични полови белези на педерунгел.

И аз имам частични сведения, че френската армия ползва зарин в Мали, ама нямам доказателства.

Тоя френски Станишев, да не се прави на Саркози с Либия, а да даде промер с ОСТАВКА!

Очевидно САЩ не случайно скалъпиха смешния компромат със Строскан, за да изберат този палячо.