Сирийските правителствени сили подновиха действията в Алепо

Сирийските правителствени сили продължиха да настъпват към заетите от бунтовници квартали в Алепо в нощта срещу петък и през деня, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Сирийските правителствени сили подновиха действията в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, защо никъде не пише радостната новина, че сирийската армия вече контролира 93% от Алепо? За радост на БГ еврокенефите и техните краварски господари от Козяк?:) Нека и те да се зарадват, че възлюбените им Джихади Джота биват избивани като свине:) Или не, те БГ еврогейзарите по скоро ще ронят сълзи за умрелите ислямисти:)

ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ!!!

статия е долнопробна лъжа! цял ден не е имало никакви военни действия в Алепо. Иначе щеше да е вече очистено от гадовете.

разбира се че асад отива само на победа и кравите са в чудо нечувано до сега да им се оспори това което са замисли ли та товае прецедент в американската история е маи видов ден се появи на хоризонта и даваи асад до последният брадат боклук на тази земя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ли промяната в продажните медии -вместо силите на режима на Асад е на писано "сирийски правителствени сили". Така запояват да пишат и немските медии .... Остава да нарекат и бунтовниците бандити...:))))

Новините са обнадеждаващи!!! Мракът и тъмните времена за човечеството се отлагат, за сега! Планът за ТОТАЛЕН ХАОС по света на този етап беше спрян от хората борещи се за Родината и от Русия!!! РЕСПЕКТ!

Освободили???? По правилно е разрушили като гледам снимката. Там е разликата м/у боеца влизащ в бой и страхливеца който бомби от високо и сигурно.

Какво да кажем за Обама тогава, който ползва дронове, че даже и авиация рядко смее да праща? Колко време САЩ се "опитваше" да изтласка джихадистите, които получаваха оръжие и инструктори от ЦРУ? Колко време реваха САЩ, че техни инструктори са попаднали под бомбите? Колко време отказваха да кажат, кои групировки считат за бунтовнически и кои за Даеш? Да коментираш някак информацията, че "бунтовниците" масово бягат да се присъединяват към ДАЕШ? Чиба от тука американска подлого!

Дроновете се управляват от НАЗЕМНИ войски руска подлого. Иди гледай как е в Мосул и как е в екс-града Алепо който вече го няма. Как се влиза в бой къща по къща и как се разрушават с бомби къща по къща. Аман от тъпи мурзулки.

Значи, малоумнико, Джихадистът е герой!?? Така ли е според теб?

Не малоумнико. Личи си че си орост. Иракския и американския войник е герой. А руския е страхливец бомбещ от далече по къщи в които не знае какво има.

Разликата е както между руснаци и американци през Втората световна война. Руснаците се биеха на фронта, а американците бомбандираха цивилна население. Справка София-почти напълно разрушена, Хирошима и Нагазаки изгорени и Сталинградската битка, Куртската дъга, Битката за Берлин.

ПРостотията на деня каза. Руснаците се бяха окупурали в 4 града сред жените и децата си като ИДИЛците в момента. Останалите държави МЪЖЕТЕ се биеха на фронта пред жените и децата си.

Хахахаха, САЩ познаха да ядат дебелия. Така и не разбраха, че арабската пролет няма да се случи в Сирия, няма да последва и сценария на Ирак, ще трябва да си ударят пак някой друг небостъргач.

Сирийските правителствени сили подновиха действията в Алепо Всички тези банди финансирани от САЩ и Западна Европа трябва да бъдат унищожени. САЩ и Саудитска Арабия предизвикаха най-голямата кланница от виетнамската война насам.

Паническите действия на Обама и неговите хиени, за даване на оръжия на талибаните и активиране на главорезите им около Палмира, само показват кой стои зад най-голямата мръсотия в най-новата история. Глобалистката отрепка САЩ е готова да запали световна война още днес, само и само те да казват каво да ядем ние или китайците, украинците, арабите и как да си платим на тях, че сме яли.

Очакваме до няколко дни пълното изчистван на града от брадтата сган и, разбира се, тридневен траур на западенците по този повод :)

БРЦК

Какъв 'режим' бе ? Аман от неграмотни журналя! И какви са тия "сирийски бунтовници"? Повече от 80% чужденци? И избиващи цивилни сирийци? Айде малко да мислим преди да пишем глупости!

От сърце пожелавам успех и на двете страни в конфликта...Колкото по-малко, толкова по-малко!

Дааа, Алепо се превърна в казан. сега да видим какво ще изплува от манджата ,когато водата кипне...... за едни западни съветници питам.....

Американците ще си ги изтеглят както си ги изтеглиха преди години в Македония. И тогава македонците ги бяха натикали в чувал. После ще ги пратят някъде другаде да правят "въоръжена опозиция". Може и при нас да дойдат.

Шило

Браво! Само така!

Доколкото разбирам, българските медии, с всички сили се опитват да оправдаят терористите в Сирия и дори ги подкрепят. Тогава да не се сърдим, когато довтасат тук едни здрави надъхани араби и ни разкажат играта ...