Башар Асад: Можем да се изправим срещу всяка външна агресия

Сирийският президент Башар Асад заяви, че Сирия е способна да се изправи срещу всяка външна агресия. Заместник-външният министър Фейсал Мокдат пък нарече Обама колеблив, а френското правителство безотговорно.

Обратно в новината

Коментари - Башар Асад: Можем да се изправим срещу всяка външна агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее братска сирия. В началото на прехода най.много братски бизнесмени имахме от Сирия. А Асад вече е победил марсианцте, сега ще отупа и хамериканците. Саддам, Кадафи и други направиха янките на луди! Ирак победи и е вече във Варшавския договор и СИВ!

Тъй де - то ся остаа да Ни накарат И алауакба да таковаме.

Саддам Хюсеин предрече, че илракският народ ще победи окупатора - така и стана. САЩ се изтеглиха, концесиите отидоха при Русия, повечето, а политически Ирак днес е съюзник на Сирия. За това и САЩ по-добре да си пресмятат ходовете, без да слушат лудият убиец на виетнамци Маккейн и подобните му.

Каква баба Яга бе чучело? После се правиш на филолог и атакуваш хората че правят грешки.Промени си името на ХАН ШУТУ.ще ти пасне идеално. (И махни снимката на мъжа ти от твоите коментари)

"Франция няма да напада сама" Франция ако реши да участва в още един военен конфликт, без след това да изпомпа безплатно природни ресурси, ще фалира, И ще повлече и ЕС със себе си, защото и в момента Франция е на ръба....и все по-близо до Испания, Португалия и Италия....

садам кадафи осама поздравяват башар

кого ще трепе камикадзето с промит мозък ?! горките сирийчета . обричат ги за камикадзе ....... колко струва живота бе хора ?!?!

Да се държат хората в неведение, като се култивира посредственост.С това се гарантира хората да не са в състояние да разберат техниките и методите, използвани, за да бъдат контролирани против волята си. Качеството на образованието, предоставяно на по-нисшите класи на обществото, трябва да е толкова оскъдно и посредствено, за да може невежеството, което разделя по-нисшите класи на обществото от върхушката, да остане на такова ниво, което нисшите класи да не могат да преодолеят.

Никои не ги държи в неведение. Това което повечето хората не могат да преодолеят е собственото си самолюбие и гордост. Потребностите им се ограничават до личните им потребности, това на обкръжението им и стигат само до границите на националната държава. Върхушките също имат своите ограничения защото се съобразяват с масите за да останат на власт. Това което става е резултат в бъдещето, който е нежелан от масите и върхушките в настоящето. Невежеството на идивида, масите и върхушките е мощна сила, която всъщност ги променя самите тях.

Затишие пред буря от страна на чичо Сам. А агнето на заколение си мисли, че колачите му са колебливи.

А,то и Садамчо и Кадафито и Осамката така викаха,бе Башарчо,ама я ги виж сега къде са! То че ще ти спрат дишането е ясно на всеки,само на теб не ти е ясно.Ама то е така когато някой реши че е Бог-Слънце.По-лошото е ,че ще страдат съшите ония хорица,дето и сега страдат и ги избивате.

Башаре ще те ошамарят та знае ли се.

Ей, не си научиха урока тези прости диктатори, че който рита срещу САЩ хапва дървото. Да гледат Путкин, как се е свил и не смее "гък" да им каже, а уж бяха единствените, дето са противовес на САЩ

TIME HAS COME: Arab states call for international action against Syrian regime!

но точно пред пещерата в която живеел подвижника имало езеро и се налагало свитата и Владиката да я заобиколят...но не щеш ли малко преди да заобиколят съвсем езерото се чул шум и когато се обърнали какво да видят...стареца подвижник тичал ПО ПОВЪРХНОСТТА НА ВОДАТА за да настигне високопоставените гости и когато ги доближил казал така на Владиката...Отче забравих как беше молитвата дето ти ме поучаваше да я казвам...а Владиката същисан от видяното падайки в краката на Светеца казал...както знаеш така се моли...какъв е извода в случая ...такива като Левски и Ботев ще са в умовете и сърцата на хората докато има България...а за тези за които най важното дело в живота им е да се наядат и после да изсерат изяденото и в промеждутъка между тези две дейности да се чудят чии живот да опропастят и съсипят и как да напакостят на ближните си техната награда са червеите и забвението....

И накрая какво го грее обществото за някой си какви дипломи има , ако на същият живота му у низ от престъпни деяния и мерзости ....а пък друг едва сричайки без каквито и дипломи да е, цял живот огрява обществото с човещина и братска обич...за справка все още живият дядо Добри когото цяла София познава ...и тук му е мястото за едно предупреждение...Бог казва така : ужасна е смърта на нечестивеца...

До Дървосекача..драги г-н Дърваров най сетне ти лъсна и твоето задниче и ни се разкри дълго пазената тайна кой си и за какво се бориш...що се отнася до мерене на шарените хартийки за по благозвучно наречени дипломи на г-н.Обама и президента на Русия г-н Путин ще ти разкажа за една истинска история...преди много години на територията на държавата Сирия ,която западните сили бавно и методично унищожават разбира се с мощната подкрепа в сектора информационно-ошашавяне на такива като теб...та тогава в Сирия е имало много Православни аскети- пустинници или иначе казано подвижници (от подвиг) ....техният подвиг се състоял в това че били отдали изцяло живота си в служение на обществото като ежедневието им представлявало една непрекъсната молитва към Бога за благото за населението което живеело там по това време...и така един ден местният Владика който бил много високопоставен с много и най различни дипломи и ръководел дори на катедра решил да посети един такъв много благочестив подвижник който обаче да пише и да чете не можел...и така отишъл Владиката с цялото си великолепие и свита при него и взел да го поучава как да се моли правилно на Бога и след като приключил с поученията, си тръгнал с съзнанието че е извършил велико дело...

Благодарейки-Ви за Посланието (и шамарите за Недостатъчната моя-Лична Експертиза за Унищожение на Вонята у Нас), позволете да Надебеля : А. Винаги Навсякъде по Всякакъв-възможен начин Съм ЗА Тоталната Яснота, Прозрачност и Отчетност ! Б. Винаги Навсякъде по Всякакъв-възможен начин Съм ЗА Равнопоставеноста и Равноотговорноста на Всички. ииии .... бидейки слисан-И-неподвижен от Неясно-Защо породената Ваша амбиция да изкарате мен-сиромаха я Светец я Сатана --> Твърдо считам че все-още имаме около Цял половин Ден да Се Задействаме ! Ние ! Всички !! Заедно !!! ----- И да ! - и Д-то и клавиатурата и Визията Ми Са от Памтивека Мои-Лични. Стриктно-Аргументирани във Всичко (което позволява моето Познание)

То стига да им покаже на американците две дамаджани от отлежалия зарин, да ги видят реално как изглеждат и веднага ще загубят всякаква подкрепа. Главния аргумент на Керито е, че томохоука имал обсег 1000 мили, а руските противокорабни ракети - само 186. Това им е гръбнака на американската конструкция.

Башар, недей така. Съвсем ще подлудиш Барак Обама, Джон Кери и Чък Хейгъл. И още много сенатори, конгресмени и хамерикански военни.

Тоя е луд.Не знае какве самолети и ракети имат USA.Давам им 48 часа.

Не са гаси туй що не гасне! Те и във Виетнам имаха, и във Афганистан имаха, и руснаците имаха , ама всички се осраха! Щото трябваше да почетат малко, че тия народи дето населяват такива земи просто нямат спирка, щото за тях не е важно да имаш плазма и двд, кредитна карта и мерцедес, те живеят по други правила и когато не ги разбираш просто те мачкат докато се усетиш да се изнесеш! Просто те могат да загубят всичко , а ние си броим загубите!

много благодаря на верт....това е наи- верното изложение на начина по които народите които са попадали под американска агресия реагират....първосигнално, базисно и даващо отлични ресултати...как ми се иска обама да го прочете и разбере...стига е натискал сената и конгреса да се съгласяват с още една никому ненужна воина...как не виждат всички осакатени ветерани от последните няколко воини, как не се сетят да изброят гробовете на варнатите в затворени ковчези синове на америка...толкова е тъжно това - да искаш воина на всяка цена.....още веднаж благодаря за поста верт! ps....аз живея в америка и се чувствам много зле...

Какви ти 48. Дроните могат да го направят за 3 часа с ракети. А следващата година, когато ги оборудват с лазери тогава на такава армия и давам 30 мин.

Абе трябва да ги разкажеш тези фантастики и на Иран, щото те не ги знаеха тия чалъми и си презeмиха най-модерния дрон на САЩ на тяхно си летище с руския комплекс "Автобаза". Толкова гладко кацна с иранския оператор, че и в САЩ изръколяскаха.

КФи лазери бе батка!? Пънаха се амрикосите и отказаха цялата програма.. В какви книжки ги четеш тези неща?

САЩ загубиха на тихия фронт. Сега остава като всеки затапен побойник да смачкат с юмруци някой слабак! Ха ха еха. Този път няма широки коалиции (тайфата напусна побойника), няма изтъргувано одобрение на ООН. Сега има слепи юмруци! И всеки следващ юмрук удря собствената им позиция на еднодневка в Историята!

Нека Никога Не бъркаме +/- 'резултат' тук с Реалноста засега. (Засега !)

Ъхъ ха хааа, ей то бива тъпотия бива но като на тези двамата няма никаде, епа нема. Абе тъпунгери отворете паричните ( за България ще ги видите след 23,30 h )пазари и вижте от миналата сряда колко се повиши долара спрямо еврото, или мислите че финансовите акули който спекулират с милиони на валутните пазари са с еднограмови червени мозъчета като вас.....А това за покритието на далара сигурно те е учил някой бивш преподавател от АОНСУ - това беше висшата партийна школа по комунизъм....мислех че сте се довършили но червената простащина в България явно е неизчерпаема....

Tova ozna4ava 4e ikonomikata na borcite za demokracia se opira na voinata!!!

Днес се навършват 74 години от нахлуването на немските войски в Полша. По заповед на Адолф Хитлер. Явно това накара Барак Обама да отложи заповяданата от него агресия срещу Сирия за малко по-късна дата. Приликите обаче са предостатъчно. Провокация през август - нападение през септември. Фюрерът на Третия райх - вдъхновен от нескриван нацизъм, Президентът на САЩ - мотивиран от досега умело прикриван расизъм. Страните-жертви на агресията - едната, населявана от "непълноценни" според Хитлер нации, другата - предимно от представители на очевидно непълноценната според Обама европеидна раса.

Малко ги надценяваш американците, че се опитват да избягнат такава алюзия. Обамата опира до конгреса, щото ще харчи пари за войната, дето не са му разписани в бюджета, а до месец трябва и него да "актуализират".

ти си простият - всички го виждат!

To4no ti si kratunata!!!Kolkoto pove4e zree stava po kuha!!!

Още ли си навън братче?Как успяваш да им се изплъзваш?Мен пък ме прибраха но като излезна ще ти се обадя да отидем доброволци!!! И пии лекарствата братче че ония в Курилото много бият кат`не слушаш.

naistina,logi4no e da si prost sled kato pi6e6 takiva prostotii

АМЕРИКАНСКИЯ ДЖИХАТ... НЕ НА ВОЙНАТА КАКВАТО И ДАЕ ТЯ ПО СВЕТА.......КОЙТО ЗЛО ТЪРСИ-ЗЛО НАМИРА......

Асад, не се обаждай по-добре, че и ти ще се покриеш в някоя дупка като Садам.... Проблемът е, че след този Асад идват мюсюлмански братя и Ал-кайда....

Еи големи разбирачи в този форум, особенно един дето говори за свръх дефицита на САЩ...Иначе валутният пазар показа ясно реакцията си към ударите в Сирия, просто инвеститорите потърсиха най-сигурната защита, долара и златото. Затова и в момента долара мачка всички валути......Иначе какво ще реши конгреса знае само Бог и разбира се Израел...., абе еврейчетата в конгреса си го харесват Асад и има защо, той е страхливец и не смее да погледне Израел, за сметка на това не преследва християните, изтребва ислямистите и държи палестинците в желязна хвятка....Та затова черното момче, президента де пита конгреса!

Добре...Отсрамил си нашите политанализаторчета, които днес в "Недяля 150" направо се обасраха. То и затова проспахме активното мероприятие с мед.сестрите в Бенгази, което ни коства ( я да каже лицето Костов колко?), проспиваме и много други неща, докато комшиите си плетат кошниците за наша с/ка. Между другото, знаеш ли какъв е случаят с Голанските възвишения?! Всъщност как Израел се "сдобива" с тях?

доларът- мнооогго сигурна защита сигурно си учил в НБУ

Доларът мачкал! Доларът е валута без покритие, затова е борбата, ама понеже не ти достига пипето и ги пишеш ей такива.

ОБЯВА!!! ОБЯВА!!! Известната западна фирма``ТЕХНОЛОГИЧНИ ЛЮДЕ А.Д.``търси да назначи млади енергични и амбициозни социопати,на работа в Сирийска пустиня. ПРОФИЛ НА ИДЕАЛНИЯ КАНДИДАТ!! Ненормален със склоност към убийства-самоубийство и към необяснима агресия,уверен в това че само той е прав,без сантиментални скрупули към мирното население,убеден антихуманист. НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ 1)Адекватно ,високо възнаграждение(Като ония обещани три милиарда долара,където България още ги чака,от загубите заради ембаргото срещу Югославия) 2)Допълнителен бонус според мотивацията(старание по време на атака,признаци на шизофрения и др.) 3)Приятна работна среда с екстри(личен автомат,патрони без отчет,развлечения-като безразборно бомбардиране,измъчване на военнопленици и др.) 4)Комплект за оцеляване при плен(пудриера,гримове,комбинезон,прашки,и памперси) 5)Специален подарък-парцел земя(в Централните или Малашевските-по избор) 6)Самолетни билети,отиване-връщане(дървеният костюм е включен) ВНИМАНИЕ!!!! Кандидатите сертифицирани от престижни Висши психиатрични заведения са с предимство! Адрес за контакт улица ХАН ТУКТУ офис сграда ИРЕЧЕК вход МДА етаж JAZZ офис ПСИХИАТЪР

БОРЕЦЪТ ЗА МИР-СОЛОМОН ПАСИ.......................................... СИМПАТИЗАНТ НА АМЕРИКАНСКИЯ-ДЖИХАТ...............?!?

признавам си и двамата сте добри..хареса ми

Не осквернявай пророчицата, защото много е вероятно следващата глава да е твоята- барабар със шлема и опашката!

Башар, Башар az mislih che se biesh sreshtu alkaida?

Този комунист Башар е по-тъп и нагъл и от нашите

Някои не са съгласни? Обиждат се?

Naistina ima razlika mejdu edin arabski socialist i edin frenski cionsocialist!!!

може да пребори щатите с една ръка асад ама не може да се пребори с опозицията за 2 години плямпай плямпай все едно някой ти вярва

А бе чудя се на тези американски балъци, защитават фанатиците , въоръжават ги и после плачат че същите тези ги взривяват под път и над път!

Ето няколко пресичащи се факта, което трябва да бъде отчетено: 1-Президентски избори в Сирия- Май 2014. 2. Конгреса на САЩ започва да обсъжда ситуацията след 9 септември. Очаква се да гласуват още същата седмица. 3. Кери днес каза че има знак за изпозвано химическо вещество. Значи специалистите от ООН явно вече са стигнали до такъв извод. 4. През 2014, държави като Китай, Япония, Русия и Индия ще се сдобият с още самолетоносачи. Защо са им!? Това означава, че тази криза съвсем логично ще се развие така: Конгреса гласува "За"; САЩ премахват определена инфраструктура в Сирия (3-4 месеца); Асад си тръгва Май 2014 с което кризата там свършва. Това което е притеснителното е че другите големи държави могат да решат да правят същото нещо някъде по света. Те и без друго последните години се въоръжават до зъби не само с кораби, но правят и дрони и какво ли още не.

Малоумнико то се вижда как мачка. От 110 000 загинали 52 са от неговата армия срещу 28 000 бунтовници.

Единствената държава,която оказа реална съпротива на Алкайда и подобни терористични организации,вместо да и се помогне,ще я бомбардират.Има нещо сбъркано в слаби политици,като американския и френския му колега.Докато позицията на Обама,като мюсюлманин е до някъде разбираема,то френския окъсан и проскубан петел,бит в България от трима мъже,показва,че психиатричното лечение във Франция е на едно разочароващо ниво. А за Ердоган,нещата са съвсем ясни,показаха го и бурните събития в собствената му страна и безпричинните убииства на хора без оръжие.Нападението на суверенна държава без причина ще донесе трагични последици за света.Надявам се здравия разум в конгреса да проумее провокацията,която бе осъществена с помоща на американската държава,а тези ,които го сториха ще отговарят за делата си един ден!

Петров!Гарантирам ти че тая война ще донесе може би най много беди на самата Турция.Съвсем заслужено разбира се.Има една хубава руска поговорка-алчноста погубва човешкото в човека.Знаем че алчноста на Турция е безпределна.Но със Сирия определено ще се затикне.И това с което неминуемо ще се затикне е кюрдсият въпрос.Съгласен си че при кюрдите лабаво няма.

Обема май без да иска присъедини Америка към терористичните държави. През последните десетилетия Америка страда от остър политически и икономически дебилизъм. Жалко, съсипаха хубавата американска държава.

Малко от Нострадамус (спомени от бъдещето): Конгреса на САЩ, ще му откаже поредната агресия.

Ех, като чета коментарите, се питам защо не е жив Алеко да напише "Бай Ганьо оправя международното положение".

Във времето на Алеко, ти скъпи приятелю, щеше да си илитерат и можеше да си прототип на бая ти Ганя!

А ти и сега си такъв, нищо че сме доста след Алеко...

"Великите" западни демокрации воглаве с БРИКЕТА и пършивия ПЕТЕЛ така се оакаха, че на практика нямат полезен ход. За първи път в историята на НАТО- 12 страни членки, начело с Англия и Германия отказаха участие в очевидна авантюра на Ционисткия бастион US. Достатъчен се оказа само един въпрос на Владимир Путин и едно негово предупреждение и цялата хилава конструкция на т.н. Северно-атлантически блок се срути и лъснаха глинените му краченца! Успех на Сирийския народ в избиването и изхвърлянето на платените марионетки на чичо Сам, съсипали прекрасната им Родина!

Ако позволите само-едно Фундаментално допълнение : - Вовката се наперчи Едва-След официалните изявления на UK, DE и СА за неучастие във военни действия.

Може и да си прав но това е част от дипломацията, а тя сама по себе си е игра за БЕЛИ ХОРА!

Секачо!Слушай сега Синьора какво ти казва защото съм доста напред с материала.При започването на войната Асад каза-американците ме бъркат с Кадафи но много грешат.А "Вовката" заяви:няма да допуснем повече грешка като с Либия.Още тогава за мен беше ясно че тая война няма да свърши току така както се искаше на някой.Сега вече всички са убедени в това.Даже и американците го разбраха .Колебанието и го подсказва.Лошо,много лошо вървят нещата.Не си представям какъв ще бъде тоя мир след толкова пролята кръв.

Брей,тука било пълно с пишман БГ геополитици.Все едно Бай Ганьо на Буздлужа-личи си ДС закваската,лошите Хамериканци и добрите арабски диктатори.Ако ,случайно Путин си промени мнението,виж тогава е друго. Жалка картина,на две крави сено не можем да сложим,тръгнали световната политика да оправят.И с лични мнения за Обама и пр. Мале,мале. .....

Тъпоъгълник, да беше научил български и правопис първо и чак след това да разкриваш едноцифреното си IQ! A?

Драги К. Чудя се дали сте се интересували каква е подкрепата в Западните общества за евентуална военна намеса? Арабският екстремизъм е вреден за света. И защо когато IRA и Баските взривяват бомби ги обвиняват за терористи а не за опозиционери. Двойният стандарт на запада е повече от очевиден Ал Каида в момента е оръжие в ръцете на САЩ за отстраняване на недружелюбен режим.

Не знам какво е международното обществено мнение,но ви препоръчвам да видите в йоутубе как изглеждат деца отровени със зарин.Също така изпитвам отвращение към подобни личности от типа на Асад,Кадафи,Ким Чен Ун,Бай Тошо,Садам и пр.Жертвите са над 110 хил.а всички световни"лидери"си натискат парцалите,втренчени в рейтинга си.

Добрите американци хвърлиха бомбите над Хирошима и Нагазаки, там по-приятна ли Ви се вижда картинката не само непосредствено след бомбардировките, но и години по-късно, пък и напалмът във Виетнам...

нефт,газ? ЕВТИНИ? :))

не може да се оправе с вътрешната си агресия, тръгнал да се изправя срещу всички , които му гледат сеира отвън. За съжаление - с цената на хиляди жертви и бедстващи негови сънародници.

Асад си е изрод това е ясно. И най-вероятно ще остане на власт. Америка може да го свали, но след това ще трябва да влиза в Сирия за да унищожи ислямистите. Нова военна агресия нови 10 години, може би нов 1милион жертви както в Ирак. Не знам дали го искат.

Жертвинев Ирак са около 150 000. Това че са 1 млн е измислица на антиамерикански тръстове. Напротив Ирак е нараснал по население за периода на Американската окупация с 30% - около 8млн души. От 25 на 33 млн. Това са фактите. Повреме на военните дайствия има убити не повече от 30 000 души основно войска.

Жертвите в Ирак са над 1 000 000 цивилни (НАД ЕДИН МИЛИОН).САЩ правят малък каламбур за да не се числят тези жертви на тях. Огромната част от тези жертви са на немниците от Бляк уотър и други подобни американски фирми на смъртта. Те не са държавни , а частни структури и затова когато става дума за американски жертви се отбелязват 150-200 000! Това , че жертвите са около 150 000 е АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА!

пич много ги разбираш тея работи, що не станеш един старшина при воените

Повярвай ми, той го е пуснал!

да бе да , "вервам" ти

САЩ + пудели са на път да подкрепят ислямски терористи+Ал Кайда ,хора ръфащи кървави Човешки сърца на видео снимано от техни "колеги" ! Да Унищожат поредна държава и човешките същества в нея защото....така искат ! Журналисти от АП са снимали признания от терористите,в които те признават,че Химически оръжия изпратени от Сауди Арабия ,са изтекли/изпуснати поради Незнаниети и неумението на терористите да боравят с тях !! Господ си знае работата !

Кретенче. Истреляни са ракети с газ и това е факта. Неумение за боравене в случая е неуместно и показва каква червена свиня си.

Интервюто на Асошиейтед Пресс, с признания на Терористите платени от Саудитска Арабия,и въоръжени от САЩ , че са взривили химически оръжия поради неумение .... прави от мен "Червена свиня" ??!! Интересно кое би ме направило синя свиня ?? ... Ти не мое да не си от ГЕРБ !!!

Смятам, че ти си голяма нръсна свиня, неуважаваща съформниците и не можеща да се държи в обество. Дир, ноля ви да банвате такива дебили, оскорбляващите достоинство на вашите клиенти! Човек си има гледна точко и това не го прави нито комунист, нитогерберист!

Гледам тук коментарчетата и се чудя: добрият Асад или лошият Обама!?

Много е просто - всеки е добър за себе си и лош за другия! Страничните наблюдатели можем само да констатираме , че Асад, това един Обама , но без толкова широки античовешки ключови интереси! Асад е по-скромен в домогванията си! Иначе са една партия!

А ти ,пък си една типична червена тиква. И защо ,вие червените боклуци ,всякъкси се домогвате да заживеете в САЩ(и лошият запад)а не се изселите в Москва,Сирия или Сев.Корея?

За мен-Лично : -> Нашите Интереси Над Всичко ! при Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност.