Полицейските синдикати: Хайде на протест!

Ръководствата на трите синдиката в системата на МВР призовават своите членове да участват в мълчаливия протест на 13 декември и в случай че няма конкретни резултати, ще организират национални протестни действия за защита интересите на своите членове.

Обратно в новината

Коментари - Полицейските синдикати: Хайде на протест! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз подкрепям полицаите, но и те трябва да почнат да подкрепят народа си. Стига политически поръчки и работа за политици и бандити. Истинският господар в тази България, която сега е мижава, неуредена, и престъпна форма на държава, е обикновеният човек. Разберете го и работете на него да му е добре, тогава доходите на всички хора (вкл. полицаите) ще са по-големи. Разберете най-накрая, че вие не работите само за няколко политика/бандита, защото при сегашната наложеа система на ред и сигурност обикновеният полицай и човек в тази страна е ограбван, малтретиран и незачитан и само може да е на загуба от това нещата да продължават така. Стегнете се покажете достойнство! Стига сме служили а собствените ни подтисници, стига сме изпълнявали анти-човешки заповеди. Само когато се създаде по-заможна средна класа и има ред, сигурност и спокойствие полицията ще получава по-добро възнаграждение, Не може средната заплата за страната да е примерно 500 лв. а полицаите да получават по 5000 лв. Разберете най-накрая, че полиция и държавна администрация получават точно толкова, колкото са си заработили!

nARODA TRIABVA DA PODKREPI POLITZAITE,INA4E GO 4AKA O6TE PO-TEJYK JIVOT!6TO SE OTNASIA DO rUMEN PIKLIOTO,TOI PO-DOBRE DA SI TRAE DA NE IADE TOI TOIAGATA,PROSTAKA!PO MU6MOROK OT NEGO NIAMA!aKO BE6E MAJ NA MIASTO,NIAMA6E DA SE PODLAGA NA GALEVITE!ABE,TOZI NE SAM GO 4UL EDNO SMISLENO NE6TO DA KAJE,SAMO GLUPOSTI!MYRLIA4!

В интервю за вестник Стандарт Румен Петков каза,че на протеста на полицаите в събота щяло да има само мушмороци,бивши полицаи и пионки на ГЕРБ. Истинските полицаи били отричали този протест.Тая наглост на Петков вече идва в повече на хората.Аз предлагам към полицаите да се присъединят и всички,които са недоволни от политиката на некадърното управление.

Заплатата на всеки трябва да бъде адекватна на резултатите от неговия труд : методът не е сложен - повече разкрити престъпления и повече осъдени престъпници - по-висока заплата. Нека изискванията към полицейската професия да се уравнят с изискванията, които ги има към техните колеги на запад. Те са длъжни да спортуват и да постигат специални нормативи, постоянно им се извършват разни обучения, полагат тестове за интелигентност. Западноевропейскит полицаи са учтиви и възпитани, но и тях ги тестват тайно за корупция постоянно и тежко му, който го хванат - така че доверието е добре, но контролът е още по-добре. И хич не си мислете, че всички хора на запад са доволни и щастливи със своите заплати. Много хора също едвам сварзват двата края. Но ако сгафиш нещо или не даваш нужните резултати в работата си има едно решение - прекратяване на трудовия договор!

VSI4KI NIE RABOTIM ZA PARI I E SAVSEM ESTESTVENO DA IMA PROTESTI!NE6TO POVE4E-VSEKI EDIN BALGARIN TRIABVA DA PODKREPI PROTESTA AKO ISKA I TOI DA JIVEE PO-DOBRE!GRE6KATA PRI STA4KATA NA U4ITELITE NE TRIABVA DA SE POVYARIA!STIGA SA NI MA4KALI POEDINI4NO,OBEDINENI NA VSI4KI NEDOVOLNI 6TE PROMENI JIVOTA NI!nE E VIARNO 4E NIAMA PARI-DA SI GI VZEMEM OT TEZI KOITO NE NI OSIGURIAVAT I NE PLA6TAT DANYTZI!DOKATO VSI4KI NIE LAPAME MUHITE,TE NI OGRABVAT!zATOVA V SABOTA-VSI4KI PRED MVR,V PODKREPA NA POLITZAITE!

Силна полиция - силна държава. Слаба полиция - слаба държава. Но полицаите трябва да разберат веднъж завинаги, че трябва да са в помощ на честните хора и данъкоплатци и да са по-твърди с престъпните и антисоциални елементи - цигани и др.

Всички демонстриращи полицаи да бъдат незабавно уволнени дисциплинарно!

ne samo zaplatite sa im unizitelni.poglenete im unifornite,v kakvo okaqno sastoqnie sa,a za posegatelstvata varxu tqx...barzi merki sre6tu prestapnostta.nie sme s vas.

алексито пък с какви очи се изказва? тоя тъпунгер отдавна трябваше да го махнат. конкурира дори министъра със своята тъпотия.

МАЙ МАЛКО ГИ БИЯТ! писна ми!-учители-заплати, НАПУСНЕТЕ-НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ НА КАКЪВ ХАЛ Е ДЪРЖАВАТА! И ВМЕСТО ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДЕНИМ ПРОТИВ КОРУПЦИЯ И ПОЛИТИЦИ,ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИМ ПАРИ ПОД КРАКАТА,ВСЕКИ ИСКА...ПАРИ...ПАРИ.! МАЙ ТАКАВА НИ Е ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА!!!

mi da se digat i u4itelite ... za tiq upravlqva6ti nikav kompromis... s kompromisi nestava iska se tvurda ruka. stiga kompromisi za cigani turci mutri. stiga sa glozgali kokalite ni. da se vdigat i u4itelite kakvo 4akat ... i bez tova v u4ili6tata samo gi unijavat su6to kato policaite po ulicite.

Dnes minah prez kontrola na Grani4na policiq na edno bulgarsko letishte (ne kazvam koe za da ne gi hvanat i nakajat), policaite otkrito komentiraha i se vazmushtavaha ot situaciata, nashte upravnici da mu mislqt do kade stignaha v ''svetloto badeshte''!

Напред , само така . Не може да се оценява труда ни на заслужили и не . Субективността е навсякъде при оценяването . В МВР не работят стругари за да се плаща на изработен детайл , но защо ли говоря .

Да прави са , но не може държавата да бъде за едни майка а за други мащеха. Какви са учителските заплати? Нека да се постигне компромис. Блгария е европейска страна и за да се развива приоритет трябва да бъде образованието.

Баби!

Работещите в системата на МВР заслужават подобаващо, подобно на техните колеги в Европейските страни, заплащане. И без това са лишени от възможност за допълнителен законен бизнес. Не може да се говори (министър Василев), че нямало такова нещо като 13 заплата, като в същото това време работещите в съдебната система вече получиха не само 13, но и 14 заплата, а не добавка. А пък депутатите на всеки три месеца да си актуализират заплатите, нали много работят. Там където има най-много корупция (съд, прокуратура, нар. събрание, митници), там са и най-високи заплатите. Там има и безброи опции за работещите. А за служителите от МВР??????? Една студена водица. Те хем деполитизирани, пък все ги уреждат с някой недоносен политически шеф, та им разказва играта. За това българският полицай е демотивиран. Че как да си гледа работата, като се чуди как да си погаси кредита, от който живее и как да си изхрани семейството. Подкрепям исканията на служителите от системата на МВР за достойно заплащане на техния труд и за достоен живот!!!!!!!

К'во се трудят изобщо тия???!!! Пък и изанредно???