Коментари - Синът на починал беден египтянин припадна, когато откри над $1,4 млн. във влог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от кога жените мюсюлманки получават наследство?

Нали знаете кои пари са ваши -само тези, които вие сте изхарчили. Всички останали които просто ги имате-утре може да ги харчи някой друг.

Аз пък съм спал с негърка.

Дъщерята да приеме и десетте предложения за брак, пък нататък конкурс ли ще има, консорциум ли, нейно решение ;-)

Ей, аман от "влогъри"...

Олигофрен, вместо да си живее нормално той скръндзата крие и трупа....

Знаех си! Всички онези е-мейли за сомалийския наследник са били верни! А аз не им отговарях. Само дето бил египтянин, но това са подробности. Вече ще отговарям редовно.

а в булгаристан в началото на 90 те сметки т,н "спящи" бяха присвоени от банки и техни служители лесно бе обират някой дом спестовната книжка се прибира и после със свой човек на гише в банак асе минава лесно - няма камери няма проверки твоя човек се прави,че преглежда паспорта и заверява книжката

Тоя е като Бойко

Имаше една книжка от соца, със случаи от съдебната практика (или медицина) и там бяха описани подобни случаи с пенсионери, които живеят мизерно, а като умрат в дюшеците им намират надиплени хилядарки.

Те и през 90-те писаха за такива по вестниците. А после почнаха да ги хвърлят от терасаите тия пари.

Адни пенсии, дето живееха до нас - имаха под леглото си към 7 милиона стари лева, и 20.000 долара, а живееха като последните бедняци. Като им намериха парите - левовете вече не ставаха за нищо... И не, не могат да се сравнят 7 милиона със 7000 деноминирани.... както някой би направил. 7 милиона по онова време си бяха доста сериозна сума.

Нека са 11.. :)

един беден българин се оказа потенциален наследник на къща за 10 млн в ЛА. майка му се грижила 8 години за богата еврейка и когато бабата починала разбрали,че е завещала къщата си на бедната й гледачка.

Какъв е смисълът от това да имаш пари и да не ги използваш? Странна логика...

Нали парите ще останат за децата му. По-добре ли е да открият задължения за милион и да ги плащат и внуците им?

А каква всъщност връзка има твоя коментар с реторично поставения по-горе въпрос ?!

Не смятам че цял живот трябва да бъхтиш за да живеят децата ти добре! Всеки трябва сам да се справя в живота.

То си е болестно състояние това.

на млади години години дава пари за п.утка, на стари години дава дупе за хляб.

Така се прави и на други места, живее се нормално, не се вземат кредити, когато си отиде човек, оставя наследство. Така се натрупва. В България се купуват скъпи коли с кредити, дрехи с кредити и после плачат, че били роби. За наследство за децата - това са глупости, по-добре да им се изпият парите.