17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има такива олигофрени ще има корони,а Мангъров е велик човек малко нищожество

Какво стана с либералният Шведски модел дето ни го развяваше Мангъра?

Още една статия за зомбита . Сега Норвегия пък и нов щам изобщо лудницата е пълна . Не трябва да вярваме на тези идиотизми , лъжи и манипулации . Отнеха ни основните човешки свободи . Доктор менгеле е малък ангел в сравнение с тези изверги .

Ту литъл ту лейт

Финландците пък тестват якоб шведите, а и естонците, естонците пък финландците и майтапа е пълен. На всеки някой друг му е виновен

Я! Нали шведите бяха мега либерални, без забрани, с изграден 'стаден имунитет', а сега изведнъж забрани. За новия щам да си изградят 'стаден имунитет' като за предишния, к'ъв е проблема?

Никакъв. Ако ще и скафандри да ги накарат от сега нататък, това не променя историята, която доказва, че ОТ МЕРКИ ПОЛЗА НЯМА !!!

Ха

Шведите някъде към края на лятото си направиха равносметка за "стадния имунитет" (по-точно за липсата на такъв), пресметнаха жертвите, направиха сравнение със съседите си, просълзиха се и си въведоха нормални мерки :-) Булгаристанските цървули все още бълнуват за мангъровистка Швеция, но това е защото са олигофрени с албански реотани :-)

Шведите го изкараха тоя вирус най-нормално. Сега натриват носа на съседите си, които преди им затваряха границите

Мангър,ти ли си бе?Що не цъкнеш в нета и да видиш колко шведи си заминаха с чайче,пилешка супа и аспирин?

Е па колко си заминаха - колкото и в Австрия с най-тежките локдауни, колкото в България. И по-малко от заминалите си в Белгия и Холандия

Ами, по-добре ти го направи. После виж и колко българи си отидоха, сравни населението на двете държави и пак напиши коментар.

Мда, палачинката се обърна.

А ние от Норвегия сега откъде ще пазаруваме евтино ?

Дааам, че алкохола, сиренето, лютеницата, цигарите и куп тъпотии са къде къде по-евтини в Шведско. Иначе голям стандарт на живот имаме, а?!

Колко хубаво,че шветското правителство се върна към политиката на разума и отново пое грижа за своите граждани ограничавайки контактите им с потенциалната зараза

Ние знаем по-добре. Отваряйте всичко

Дай да се заровим живи ...

Хубаво де, разбрахме за "страшният" британски щам, заради който до Великден всичко ще е затворено. Изтърка се вече. Дайте нещо за следващия щам какъв ще е и дали ще го ловят "ефикасните" ваксини?

Следващият ЩАМ ще е бразилски и ще е съпътстван с миризма от гащите, затова ще въведат задължителни памперси!!!

И защо?