Коментари - Ще имаме ли скоро редовно правителство? Посланията на парламентарните групи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ще напомня любимата студентска максима.... "Наесен - с песен".... :D

Да, ще имаме редовно правителство. И то с ДПС като коалиционен партньор на ИТН. Честито, българи!

Събраха се тунеядците. Ще си гласуват заплатите, а след това отпуските и айде по курортите.

Успех на новото Правителство.Работете в името на народа!

Гласуваш за ИТН, Слави остава в бункера, Тошко се пъне в парламента, а реално получаваш ново правителство с няколко министри от ДПС. Защо ли не съм изненадан?

ДъБ и ДПС са комбина честито на младите хубавите и глупавите

Направо се разпускайте. Няма смисъл да се напъвате да правите правителство

Правителство на ДПС , ще има : 65 +30 = 95 депутата и като сложим Мутрите и Дай България .Това е групата на ДПС . Който си мисли друго е умствено недоразвит .

разбирам защо Татяна Дончева е все на първа линия ? Какво иска да ни покаже, освен нелепия си тоалет ?Дали ще свърши някаква работа , или просто обича показността ?

137 депутати, човек на дпс е шефче на евролибералите! Благословия от ердоган, путин и байдън!!! Това са 1 правителство с два мандата и две резервни правителства на нисък старт!

Дреме ми дали ще има. Това означава само разходи от общия мед за секретарки, охрани, коли, командировки и т.н. И всичко това за празни приказки. За симпатизантите ще остане единствено затягането на колана. Клриза е! От какъв ли не карлибър. хахахахахахахахахахаха А! И носете маски!!!! бухахахахахахааххахахаах

Всичките маймуни дето го чакаха Борисов да падне сега тичат към клона с бананите ... и тоя път брането ще е без пъдар, който бие през ръцете. Това само по себе си не е проблема. Наглостта да претендират че идват с някакви други намерения е това което дразни. Даже "Мутри вън!" да си сложат в името на партията най-близките адвокати и лобисти на олигарсите които си пробиват път прикрити зад майки с деца с увреждания ... само един народ може да я преглътне тази гадост ...

ЩЕ ИМА ОРЕШАРСКИ 2. ДОГАН ЩЕ ДЪРЖИ ЗЛАТНИТЕ АКЦИИ И В ЕДИН МОМЕНТ, КАТО МУ СТАНАТ НЕУДОБНИ ЩЕ ИМ ДРЪПНЕ ШАЛТЕРА. ТОВА ЩЕ СТАВА В СЛЕДВАЩИТ 2-3 ГОДИНИ

:)

да та иба в газъ и оттам в устата

Ха ха,добре тръгват с тази обща снимка.Повечето ги няма,а напред натегачите и службогонците

Не знам защо постоянно повтарят на народа му омръзна от избори! Ми не ни е омръзнало. Отиваш за 1 минута и гласуваш!

ДИМОНСТРИРА ПИРФИКТНО ВЛАДИНЕ НА КНИЖОВИН БЪЛГАРСКИ ИЗИК.

Къде е лидера на крадливата партия ГЕРБ …да не бракониерства и той с екс шефа а ДАНС

На цялата така наречена анти-герб група: Искаме сега ние да крадем, ама не можем да се разберем! Затова ще се обърнат към най-опитният разпределител на порции-доган.

Обясняваш му, че за да има реална промяна на системата и тези където ни окрадоха да бъдат натикани по затворите трябват 51% да вземе партията, която трябва да свърши това. Чак тогава можете да изисквате да си изпълнят обещанията, които са ви дали. А простия народ ходи гласува за ГЕРБ и после иска промяна и повече пари..... Не може да гласуваш за крадеца и да очакваш нещата от само себе си да се променят! Няма такъв израз като "тези които са крали ще крадат по-малко".... те ще продължат да крадат още повече така нищо няма да остане за простия народ, който разчита само на мотиката да изкара някой и друг лев! Ако има други избори запомнете- трябват 51%, за да падне Гешев и да се навре Борисов в затвора, където му е мястото. И няма нищо лошо в предсрочните избори- нарочно ви внушават, че е опасно! Какво да не би служебното правителство да управлява лошо? Не, но не може да променя законите и затова никой не го е страх от него!

Манолова още от първия ден плаши с улицата. Политик буклук.

Каква? Назад и надолу?

Как искам да дръпна червената пътека....

ДПС ще подкрепи ИТН??? Ехаааааааа всичко е ясно А Хр.Иванов иска да продаде България на Република Северна Македония, и иска да признае северно македонски диалект! Този парламент е ОПАСЕН и то много! ДПС са готови за Република Северна Македония, сега и прадателя Христо Иванов е готов да поругае българската чест и история! ДПС ще подкрепи ИТН? Сериозно ли?

Вече никой няма да може да протестира, освен тях. Ако решим да излезем, те вече ще са там и полицията ще ни спре.

По-попо простия народ връща БСП и ДПС във власта и избира някакви тотални малоумници да ги представлява

УБАВЦИ...И 15 БОНА ДА СИ ГЛАСУВА СКОРО !!! ДА СЕДМИЦА И ТОВА ЩЕ СТАНЕ.!!

Костовистите от кога са партия на премяната

ИТН няма да се съюзява с партии на статуквото, ама друг път- Мая Манолова, Хр.Иванов, Карадайъ! Честито!

Основното статукво е БСП, а ГЕРБ и ДПС набъбнал клонинг на това статукво до такава степен, че ги засенчиха.

Въпросите приключиха преди старта на новото мнозинство на Мултигруп. Чакаме правителството "Беров-2", а на есен Бойкикиев срещу Радев... Гоце срещу Сидеров... Икономика на паяка, отново. Да бяхте чули патилите. Оправяйте се.

Ще има, ама на връба у шестък. Хайде затваряйте гьон-суратлъка, свиквайте ВЕЛИКО събрание и да минаваме към президентска република - само така ще има някакъв шанс, мизерен шанс за тази държава. А на Славчо - сърдечно благодаря, че разбърка гюбрето, без теб нямаше да стане....

Нали Тошко Африкански се кълнеше, че намало да работят с ДПС, а Ристьо даже ходи да прави десант с лодка в сарая?! По тази логика, щом ГЕРБ и БСП заявиха, че няма да подкрепят кабинета, щом били партии на статуквото не ги искали, ИТН що не връщат мандата? Защото знаят, че ДПС ще ги подкрепи. И не искат избори не щото народа се бил изморил, а защото висчки разбраха какво представяват и вече трудо ще вземат дори и 10%. Ай честито на всички баламурници!!!

Всичко е по-добро от герб, изобщо не ме интересува кой кого е подкрепил, то е ясно, че и за тях е добре до подкрепят, защото при следващи избори не се знае с колко ще влязат. А като ги е яд, че никой не ги пита за министри, мен ме боли ...... сещате се. Единственото, което ме е яд, че 63 подкупници от герб са депутати, цялата тази партия мошеници трябва да са в затвора .толкова много крадене, толкова много никога не е имало и толкова много корупция в цялата държавата и всяването на страх.

Да плаши , който иска да излиза на улицата, тебе кво ти пука?

СЕГА КАКВО СТАНА? ЧЕСТИТ ВИ ДОГАН! АЗ ОЩЕ СЛЕД ЦИРКА НА ДОГАНОВИЯ ПЛАЖ ВИ КАЗАХ, ЧЕ УЖ НОВИТЕ СА ХОРА НА ДОГАН

Бях много впечатлен! Влизаха в сградата на Народното събрание наперени и надути все едно ,че се завръщат от победоносна война.Вероятно не си и представят,че трудното тепърва предстои- да се преборят с личните и партийно групови интереси и да воюват за тези на обществото.За онези на социално слабите, за болните деца,за......... Но , за това трябва кураж да се изправиш срещу действително окопалите се във всички видове власт, които имат табиета да заплашват лично, индивидуално, ефективно и изключително законосъобразно.Ще ги видим! Има и едно друго въпросче.Възможно ли е в някои партии / включително и ИТН / богати бащи да са произвели от синовете и дъщерите си настоящи " смели" депутати!

Заедно с ДПС то и БСП то.Чести на малоумния български народ, отново изпързалан от който трябва.Закопахте се!!!!!

От както при управлението на Костов имаме най-големия разстеж на икономиката от като сме държава.

ЧЕСТИТ ДОГАН И ДПС!

защо при 214 закълнали се вота е 237? значи решенията са нелегетимни!!! КС пак ще има работа, за да не заспи!!!

Да де, но трябва и закон за неограничен брой мандати на президента на единна росси... оп Болгария, защото не виждам кой може да замени слънцето на демокрацията, алфата и омегата на законността и честността, пътят, истината и животът - р.р.

с тез образи дето искат тепърва да се оранват едва ли нещо ще стане по-добре старите прасета те поне са се ояли :-)

За всички честни българи Бойко Борисов е новият Васил Левски, икона и символ на възраждането и просперитета на България! Без Бойко Борисов и ГЕРБ България е обречена на разруха и зловещо комунистически робство! Всеки, който не е гласувал за ГЕРБ, е национален предател и скоро горчиво ще съжалява и отговаря за предателството си! Гордеем се с ГЕРБ!

Експеримент!!!

Турция си назначи управление в България. Левски, Ботев и всички, който умряха за България ще се обърнат в гробовете от тези предатели на майка България.

..и плеснат с ръце па се прегърнат..

Медиците имат право!

Само сега ще е доган, преди никога ама никога не е бил, само сега ще управлява хахахаха