Облакът вулканична пепел блокира хиляди на летища в Шотландия

Хиляди пътници останаха блокирани тази сутрин в Шотландия, след като няколко авиокомпании отмениха полетите си като превантивна мярка заради облака от пепел, след като в събота изригна исландският вулкан Гримсвьотн.

Обратно в новината

Коментари - Облакът вулканична пепел блокира хиляди на летища в Шотландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде по-точно хората се наслаждават на живота...?

Просто смешни проблеми на смешни хора! Тук науката е такова равнище, че никой не се занимава с такива неща! Хората отдавна са забравили тези жалки проблеми и се наслаждават на живота!

неграмотницо, би ли превела коментара си на разбираем език, пробвай на английски, защото на български е факт, че не можеш да пишеш.

Да пази Господ от изригване вулканът Везувий или вулкан в Американския национален парк "Уellow stone". Природата и човешката глупост са в постоянна борба за надмощие ..., но докога ще е така?! Потоп ли чакаме?

прав си за "Yellow stone", добре че исландския Laki е неактивен от изригването му през 17 век.

Ами да, какво чакаме? Време е да вземем решение - или да напуснем планетата или да поставим задача на Бат' Бойко да забрани изригването на вулкани и земетресения!

Пис, пис, пис, ела насам пепел и лава исландска... И продължавай да бълваш огън и лед!

Тези аборигени , като не са си направили пътища и магистрали,така им се пада. Какво им коства да запалят колата и да се придвижат,вместо да се возят на самолети за разстояние от 19 километра.

ей тия полети, а за ситуацията в която са хората и животните около вулкана, нито дума...по-важни са полетите, дам..

Казват, че приоритетната част от трансатлантическите полети минавала оттам ... А производителите на самолети и/или самолетни турбини имат базово и неотменимо изискване конструкциите-им да са с високо-надеждни системи за прахоотделяне и/или недопускане/отстраняване на всякакви филмообразувания ... Та такива-ми-ти работи .