Шофьорските изпити само в стаи на Автомобилна администрация

Теоретичните изпити на кандидатите за управление на МПС от утре ще се провеждат само в кабинети на ИА "Автомобилна администрация".

Обратно в новината

Коментари - Шофьорските изпити само в стаи на Автомобилна администрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Шофьорските изпити само в стаи на Автомобилна администрация" - а вие къде мислите, че трябва да се карат? В зоопарка ли?

По добре е да се набляга на културата,на възпитанието.

Тези изпити ще ги правят ли и в малките градове или само в София,Варна,Пловдив и т.н. и хората трябва да пътуват стотици километра за да държат тест.В голяма част от провинцията се държат фиктивно изпити и после не знаят кой е с предимство.Например не знаят,че дясностоящия е с предимство на нерегулирано кръстовище и си знаят,че който кара направо е с предимство и така стават много катастрофи.Който не може да вземе изпита в София отива в северна България и веднага получава книжка.

Маймуни,това което пишете, не е вярно! И сега в много градове на страната изпитите се провеждат пред ДАИ, с камера и на таблет! Вкарвате каруцата пред магарето! Вместо да се държат изпити на хартия и на незнам какво си, увеличете съгласно учебните програми за ПРАКТИКУМ на учебния полигон. Тези мерки, които сега се вземат, са чисто палиативни и демонстрационни, които няма със сигурност да доведат до качество в обучението за водачи на МПС. Като ги видиш как секат непрекъсната линия по пътищата, добиваш представа, че насреща ти се спуска стадо олигофрени или изпуснати от близкия психодиспансер! По пътищата културата на "водачите" е повече от баталистична, изродска все едно карат не с бензин, а с тротил в кръвта! Тук трябва да са насочени мерките, а всичко, което чуваме и виждаме е безрезултатно! Бумащина, писане, бърсане - на хартия и чисто формално!

Поредните драконовски мерки и/или централизиране на корупцията, така че всичките кинти да отиват директно в първоизточника?! P.S. А частните школи, които преди това са давали пари за видеонаблюдение в техните помещения, пак по изискванията, да духат супата, за това че са се набутали.

Полицията не може да нормализира издаването на книжки, иска да й верваме, че ще ни пази.

Sm3hurk0

До колко GHz Ви работи Хапаратурата, че да се качиме малко над вас или да слезем под Вас и да бъдем невидими.

Извън стаите ще се урежда всичко ПРЕДВАРИТЕЛНО: ТЕМИТЕ; ОТГОВОРИТЕ; МАНИПУЛАЦИЯТА НА КАМЕРИТЕ И ПР. Даже и в МОН да направят изпит до 2 минути въпросите ще са ИЗТЕКЛИ В НЕТА!

Аз до сега толкова години не съм видял един циганин в учебна кола да кара. А пък повечето карат коли. За вас не знам ?

И аз това се питам - много "сиган" водач - малко черни глави курмуват.Даааа, как не се сетих, че докато си почиват и излязат от бардака, отват ношна смяна по кУрмуване! Практично и удобно - ама се крие от хората-да няма сеир и бой! Щот те не разбирали на километража и му казвали часовник. Карали по малките часове и със своите мавареци и мерчовци. Аз друго обяснение нямам.

абе листовките а ги направили бая трудни. едно време бяха само кръстовища. сега са набутали целия правилник със всичките глупости в него. 2000 година като всимах книжка учих един ден за листовки и ги взех без грешка. мама взе книжка тази година и бая се поозорих да и отговарям на всичките измислени въпроси. сигурно учи един месец - и накрая пак без грешка. аз не виждам как някои неук от малцинствата ще вземе книжка, след като няма добри навици да учи.

Първото сито трябва да е за грамотност.

А ще има ли тараш на купените книжки - особено на тия с незавършено първо отделение?

Темата ми е много близка - вчера взех вътрешния теоретичен изпит, другата седмица съм на държавен. Според мен цялата работа е отново да се усвоят "едни пари" от правилните хора. Кабинетът на учебния център, в който ходих на теория и положих вътрешния изпит, е технически оборудван съгласно изискванията на ДАИ. Сега се оказва, че инвестицията в камери и други технически средства е била напразна, собственикът на центъра вероятно и "извинете" няма да получи. Питам се кого обслужва поредната промяна??

за изпита,какво ти пука къде ще се провежда ? Самото ви изказване подсказва,че решението е правилно.

Първо трябва да ги обучиш, после да ги изпитваш. Пак слагат коня зад каруцата. Обучение липсва! И все така ще е, докато школите са само едни бизнес предприятия, които с нищо и на никой не са се доказали, че могат да те обучат

абсолютно безмислено,целта пак е едни хора да вземат едни пари,не са проблема тия които се явяват на изпита,а тия на които раздават книжки без изобщо да са им видяли очите...

Според мене трябва да има предварителна оценка от опитни клиницисти дали кандидат-шофьорът не е психопат. И ако се установи, че е, изобщо не му се дава възможност да се обучава за шофьор. Проблемът е, че тогава новите шофьори ще намалеят с едно 80-90 процента, муахахаааааа! А пък ако се направи и една преоценка на досегашните шофьори - еееех, ще настъпи такъв живот...

Ама то и така няма да стане!

Цитат: Преди да заемат местата си в изпитните кабинети, кандидатите ще бъдат проверявани с технически средства за наличието на електронни устройства у тях. Пропуснали сте текста: при наличие на рушвет - ще бъде взет предварително.

Много електроника, много нещо! А дали ще има някакъв ефект на ситуацията с войната на пътя - не се знае, но може да се предположи, че надали ... То не е само до изпита - за него дори и неграмотен може да запомни някакви казуси от листовките, но после, като се окаже в реалното движение, пак всеки си прави каквото му диктува неговото его, много оскъден ум и огромно нахалство ... Интересна ми е статистиката - дали тежките и безумни катастрофи са намалели след въвеждането на толкова много таблети, правила и изисквания?! Или познатият стар рушвет си остава основния "двигател на прогреса" в родното книжкораздаване?!

А бе те след изпитите правят каквото си искат. По време на изпитите само им излиза по-скъпо заради подкупите. С тази статия борят подкупите не и катастрофите.

тоя Биг Брадър ми мяза че ще бъде един обикновен, подкупен бай брадър.

Ама той и Биг Брадър деца храни...

единствено ще вдигнете цената на рушвета така... никой не ви вярва!!!! циганска държава.....

Един човек, който е до толкова тъп, че да иска да вземе книжка, без да познава правилата, които се учат за два часа, е напълно непобедим в изобретателността си и може да заобиколи всякаква проверка. Мил роден парадокс! После им четем имената по некролозите, ама там рядко пише "беше хитър човек - измами системата, но не успя да измами ТИР-а, който беше с предимство".

Ама преди да "влезе" под ТИР-а е затрил и осакатил сума ти нормални хора.

Това е цената, която плаща обществото за удоволствието да живее с такива умни и изобретателни хора. Според скромното ми мнение, силата на една държава е в обществената нетърпимост към тарикатите, а не в ръководители, които се борят или имитират борба с тях. Ама аз съм само една проста соросоидка.

има камери в колите, сега сте има камери и в изпитните зали. и какво от това? тия камери си ги гледат корумпираните чиновници от даи. вземане на изпит в софия струва з00 лева и децата го знаят. само прах в очите, няма никакув интерес за справяне с корупцията, няма осудени. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аиде сега всички цигани и мутри на теоритичен изпит. да видим дали за ч5 мин ще успеят да прочетат поне половината въпроси...

А с идиотите, които вече произведохте в шофьори срещу комисион, какво се каните да правите? Или там е "заварено положение" и който купил книжка - купил, който се облажил - облажил, а останалите - Господ да ни пази!

Останалите идиоти, със сигурност ще си карат без книжка.

Вчера мъж ми мъкна едни английски журналисти към мидената ферма Дълбока, към Каварна ... райско място, спор няма, стига да не са идиотите по пътя - на ингилизите им паднали очилата, "наслаждавайки" се на пътния майсторлък на бг племето;)) И хептен се спихнали по пътя на връщане, след назидателната гледка на 3 катастрофи и "райското задръстване" до Слънчака на връщане към хотела в Бургас;)

За тях има едро сито,спираш го и му даваш вестник да ти прочете нещичко и като не може с ножицата -книжката на две!

Господ и тежкотоварните автомобили ще се погрижат за тях. А те подкупи не взимат.

Нямам думи , 26г., какво ли не се изтъргува ,за сметка на народа ,...ИЗПИТИ,КНИЖКИ,ДИПЛОМИ ,ЧОВЕШКИ , И НАЙ-ВЕЧЕ ДЕТСКИ ОРГАНИ ,ЖЕНИ ,..... България е окончателно циганизирана , от ЦИГАНИЗИРАНИ ПОЛИТИЦИ ...

ама е нужен контрол и след това защото после започват да се правят на пилоти и да се"доказват" и като никой не ги контролира си създават кофти навици докато не ги спре Господ в някое дърво или нещо друго.

Те точно шефовете на ИА Автомобилна администрация организират далаверата, а сега щели да я спират .... и как тогава ще се отчитат по-нагоре ?

Браво! А ако на всеки се сложи и по един чип в з..адника - вече ще е съвсем законно и правилно! Ще могат да го следят и след (ако) стане правоспособен... Ай честито НСР!

Покрепям, но истината е, че теорията не прави практиката.

Стъпка в правилната посока.

Нищо няма да се промени с или без камери. Корупцията винаги ще намери начини да граби и прави каквото си иска, защото в момента е главната движеща сила в нашата "държава".

неграмотните цигани пак ще си правят поразиите по пътищата без книжка, иди ги хвани по малките населени места

Преди да заемат местата си в изпитните кабинети, кандидатите ще бъдат проверявани с технически средства за наличието на електронни устройства у тях. Ще има ли арест за преписващите?!

Браво! Само така ще се махнат неграмотните и опасни хора на пътя!

Според мен пак ще си карат, но вече без да ходят по изпити и без да плащат подкупи.

Ще си карат до като ги спрат а тогава може и да има"ко праим сега" а може и глоба да има но пак ще плащат