Коментари - Шофьорът, убил в катастрофа двама край Пловдив - с 22 глоби за нарушения на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Го пускайте. Боклуци

Условна, както винаги. Много може да се пише какво може да се направи по въпроса с лудостта по пътищата, но има ли смисъл? Вижте статиите отпреди 15-20 години. Все същото питане "докога ще продължи така?". И както виждате още е така. По всяка вероятност така и ще бъде винаги.

Летят, летят и накрая по дела. Къде бързат да питам??? Винаги съм се чудил на акъла на такива малоумници, по завои да бързат. Колкото и да ти е сигурна колата, не знаеш пътя как ще те подведе, пясък, боклуци, дупки по пътя и ето хлъзгането. Кат си нервак па пусни си музика и са успокой бе!! Ами тоя до него защо го търпи това шофиране, и той пострадва така, защо не го е вразумил навреме??? Направо си е съучастник. Отделно докато шофирам и видя такива малоумници гледам да свиря, поне да предупредя другите коли.

Не той не бърза.Той е комплексар и знае че кръгла нула.С това агресивно шофиране,той иска да бъде забелязан.Надявам се,че ще го забележат в затвора.

С ей такива бързаци се нареждаме после на бензиностанциите и се гледаме сърдито през рамо ;-)

до денят....... и си седиииииииииииииии, неграмотници...

а тоя що не квалифицират Умишлено убийство като онова на калтака миленчо?

Смърт по непредпазливост :) 2 години условна. Няма какво да го коментирате.

Такива са ни законите...законите в България убиват...да напомням ли кой приема законите и какви точно се явяват тези хора?

Ауди за Луди!

Значи това с глобите си е тормоз. Караш си и глоба... после се натоварваш психически и ... неминуемо става инцидент. Кой е виновен? Ти или тези които те глобяват и ти причиняват дискомфорт?

Цитат от статията: "до денят" до денЯТ, абе вие какво сте завършили?!?!?! Само за уточнение, че такава награмотност, то, срам и резил..........

Шок и ужас, голям срам. Алооо, даскале, спри се малко.

Sm3hurk0

Представям си, ако с мен се случи подобно нещо, какви ли заглавия биха излезли... На млади години, кръвта ври и кипи... Всички го знаете.... Явно съм имал късмет и не се е стигнало до инцидент с фатален край.. В момента, ако дойде катажия, докато пиша това нещо на клавиатурата и ми напише акт за превишена скорост - ще го разпиша и ще си го платя..., макар вече да карам малко по-разумно... Определено 22 глоби са незначителни спрямо моите... и аз не знам колко, като бройка са ми глобите ...

абсолютен дебил

Идеята е, че трябва преди да си убил някого да ти налагат такива наказания че да спреш да караш с превишена скорост. А не да си плащаш и да караш. В твоя случай без книжка и после в обществено полезен труд и в затвора. Там разписвай каквото искаш.

Звучиш като да си много горд със себе си...дали разбираш обаче как звучиш за нас, които сме много по-скромни от към глоби от теб?

Щом сам не осъзнаваш колко е нередно това, което правиш, няма кой да ти помогне с главата.

Гордей се!

Като ти "ври и кипи" трябва да се забрани шофирането и хващаш си автобусчето и си свиркаш докато стигнеш. Карането не е за всеки и самият факт, че си пишеш "храбростите" и не се срамуваш от тях само напомнят, защо сме на тоя хал и като шофьори и като държава. Ако бяхме по БУДНИ нямаше да има дори такива, които да ти пускат мигач на магистралата за си разчистат пътя, камоли да ти присветват. Ако и малките неща се докладват такива с бурна кръв няма да се допускат да шофират поне докато не им дойде акъла.

Гарантирано от Герб

Защо бе наркоман, защо?

Такива убийци в затвора и никакви книжки повече, особенно с 22 установени нарушения на 35 год. Ако имаше действаща система бонус-маус, този рецидивист трябва да плаща застраховка десетократно по-висока от нормалните шофьори. В момента аз който съм 21год без нарушение плащам колкото този Убиец, това е Бантустан-африканска държава.

Той като е луд,защо му връщат книжката?? Това показва че държавата не е в състояние да пази гражданите си!!!!

Те и без книжки си карат. А този не зная кого трябва да убие, че да го стигне предългата ръка на закона.

Сега ще му дадат години в панделата, НО съдът трябва да има право да отнема правото на шофиране доживот на такива рецидивисти на пътя!

За този не е достатъчно да му отнемат книжката, той пак ще кара и да няма. Такива изроди нямат място на пътя, затвор докато им уври главата или алтернативно, ако не увира, докато изсъхнат зад решетките. Иначе ще четем такива новини.

Достатъчно е да му лепнат толкова солена глоба, че след нея да не може да си купи кола. Ама ефективно да му я приберат, не просто на хартия. Ако няма кола, само тогава няма да кара и да прави нарушения.