Първоаприлски шеги, които можем да погодим

За всички, които се затрудняват каква шега да измислят за първи април, сайтът Перънтинг предлага идеи.

Обратно в новината

Коментари - Първоаприлски шеги, които можем да погодим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от въпросният сайт съвсем са изперкали... Това което предлагат, първо е абсолютна хамалогия и второ, изобщо не е смешно, всъщност това е точно толкова безвкусно и нелепо, колкото да започнеш да се смееш на някой, който се спъва и пада лошо на земята... "Тури му пепел" на такова чувство за хумор!

Ура за Всевеликата Евразийщина, най-миролюбивото и хуманно ханство в света ;-)

чувал рубли или чувал копейки? :)

Тъпни, тъпни, тъпни и в статията и във форума.

nobody

автора(авторката) е трябвало първо да тества първоаприлските шеги, преди да ги споделя. Това "Без телевизия Залепете прозрачна лепенка на сензора на дистанционното за телевизора. " е пълна безсмислица, понеже не работи. Прозрачанта лепенка няма как да блокира дистанционното

Първоаприлски шеги, които можем да споделим - ''..Ако беше ГЕРБ на власт, КТБ щеше да е цяла. Банковата система щеше да е цяла. "Марица" щеше да е построена, "Струма" щеше да е построена, фондовете щяха да работят, нямаше да провалят "Южен поток". А като го има ГЕРБ, виждате какво става сега.... Б.Б. - 31.03.2015 - ИНТЕРВЮ

Че то ББ с ЦЦ и хамериано-израело-масонската мафиика уредиха тази хранилка да я има и после да бъде издоена не без процентното участие на ДПС и БСП. Все пак всички са от едно котило и ни въртят едни номера от които си заделят проценти на финала, в началото и по-средата.

Я най-добре да си направим майтап с псевдо олигарсите-олигофрени и псевдо политиците ни-тъпа.ци като за майтап ги изритаме от наща държава и пак като на шега си останем в държава без тях, а на тях и децата им до 5то поколение ударим по един черен печат та да не ги видим повече.

Що за глупава, естествено, преведена статия! Да не говорим, че половината изброени "шеги" са все свързани с храна - грехота е да се подиграват така. Напишете оригинална българска статия с предложения за 1-ви април - но интелигентни... Трудно, а!?

В ОДЕСА ПОСЛУЧАЙ 1 АПРИЛ ОБЕСИЛИ ЕДНО ЧУЧЕЛО НА ПЕТРО ПОРОШЕНКО В УКРАИНСКА НАЦИОНАЛНА НОСИЯ НА ЕДНА УЛИЧНА ЛАМПА ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО :)))

nobody

Руски Детройте, и тук припечелваш копейки, а ? Че те струват ли нещо още бе?

метала в копейките струва повече от рублите дори :)

Да съберем групи от по 20-30 човека и да направим флашмоб пред няколко клончета на няколко банки в центъра на няколко областни града.

И какво точно ще покажеш с този фалшмоб?

От името на link , обявявам радостната новина ,че всички редовни участници във форума получавате по 1000 лева награда . Моля заповядайте в нашия офис, да си получите наградата !

Аз ти вярвам- дай парите!

Аз си минах по реда.... Така ми тежеше чантата сутринта, но много бързах и не я инспектирах. Като стигнах на работа и я отворих оооооо..... буркан с компот! Един вид да ми е лек деня с поздрав от съпруга.

И нас ни мина, като твърдиш, че си на работа!

С това правителство всеки ден е първи април! Днешната смешка е ,че Борисов спрял поръчката на луксозното меню на "авиоотряд 28"!

Например на 1-ви април, да пуснем сирените да вият 1 час. Така няколко хиляди бабички ще получат инфаркт и ще олекне на пенсионната система.

Както и броят представители в НС на БСП, Атака и някои други идиотски партии.

Първоаприлски шеги: Бойко Борисов да обяви че от утре ще въведем еврото като национална валута, при което ще се направи обмяна 1 лев = 1 евро. Наред с това обаче, цените на стоките в магазините ще се променят по досегашния курс според валутния борд както следва: 1 евро = 1,9548 лв. Грубо казано, ако кило луканка е струвало 20 лева, от днеска вече ще струва 10 лева. Другата хубава шегичка която Бойко може да си направи с нас е, че ще намалят възрастта за пенсиониране. Така че от днеска и мъжете и жените да се пенсионират на 55 години. Друга шегичка която може да каже... ама той вече я говори отдавна тая шегичка та не знам кой ще му се върже, ама както и да е. Да каже че ще запълни всички дупки по пътищата. И че до края на тази година ще построи изцяло магистралата от София до Варна. Това е което се сещам засега. А сетете се и вие нещо де!

А завода за боклука в София.

И него. И Шенген. И още мноого!

Можете също да използвате всяка дума на Буда от с.Банкя. Той е велик на тема първоаприлски шеги. Всяка дума му е първоаприлска, всяко изречение ,първоаприлска шегичка.

Всяка дума му е първоаприлска, всяко изречение ,първоаприлска шегичка. С изключение на това, че ще разкатае мамицата на комунягите дето източиха КТБ.

Още една първоаприлска шегичкаааа

Това да не е някакъв Английски хумор . Много е забавен .

Пуснете секс обява с телефонния номер на някой познат.

Поръчайте 20 пици с телефона и адреса на някой познат.

Ам той ако си ги плати и си ги изяде?

ДЕПИЛАТОАР В ШАМПОАНА И МАСТИЛО В ПАСТАТА ЗА ЗЪБИ!

Анонимен глас попитал радио Ереван: - Може ли един щастлив народ да живее цяла година без да яде? - Не може, другарю Путин! - отговорило радиото.

Ех Щерев и ти ако отидеш днес на присихиатър и той ще ти каже , че си абсолютно наред и здрав...

Щерев, ти си титан на мисълта! По първоаприлски.

Хартиено тиксо под оптичната мишка