Шефът на Гранична полиция пострадал в катастрофа

Служебният автомобил, с който е пътувал Светлан Кичиков, е сериозно потрошен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво търсят неслужебни лица в служебния автомобил на Светланчо? Докога, ние данъкоплатците ще плащаме семейните разходки на, и без това, безполезните чиновници?

Вероятно е шофирал Боби Михайлов със схванат крак!!!

Служебен автомобил,жена,2 деца,ШЕФ на държавна институция. Кой е водача и заради подобни случаи ли нарушенията след нова година ще се броят от нула? Дано да се заблуждавам,но надали.

Жената, децата... И НА РАЗХОДКА СЪС СЛУЖЕБНАТА КОЛА !!!! А????

"В автомобила е имало още една жена и две деца,... "

В почивен ден, със служебен автомобил, със семейството отива на гости на родата за сметка на данъкоплатеца! Ако е мъж да си подава оставката, а Боко да го изпревари!

Някои хора предизвикват съдбата си... Добре че децата не са пострадали.

Жената и децата може да работят в гранична полиция.

Сега ще го хване ли бонус-ФАЛОС, или той автомобила служебен и на тях не се начислява такава ангария ?? А ще му бъде ли потърсена отговорност, защото в Закона за МВР пише, че всеки служител носи дисциплинарна и ИМУЩЕСТВЕНА отговорност ? Едва ли е пътувал служебно в официално неработни дни за служителите от администрацията от МВР. Едва ли ще му бъде написан акт, едва ли ще плати 100 000 лева за тотал щетата на служебният джип...

Какво правят в служебен автомобил в почивен ден жена и деца? Може да очакваме утре малоумни обяснения от рапона Боко Тъпото, но ако той е на екскурзия някъде по света, ще го смени мозъчния титан Цецо Мисълта.

Ехо,НАП нали ако се ползват служебни автомобили се начислява данък и ако автомобила има право на данъчен кредит се плаща процент или това е само за съвестните фирми за държавните главатари не важи...какво ще пишете сега "Шефа на гранична полиция пострада докато спасяваше хора" или нещо подобно само и само да не пострада власта.

Информацията е грешна, автомобила вероятно е бил личен, никой полицай не ползва служебен за лични цели !

Точно така и не е вярно, че полицаите през работното си време си вършат личните работи.

човекът ще посреща Бъдни вечер със семейството в колата че да не му я откраднат ако я остави пред къщи... като на колегата му със слушалките, когото така и никой не попита по-сериозно какво прави служебният му автомобил пред тях по никое време;)

напълно съм съгласен, бойко е виновен, това корнелия никога нямаше да го допусне..

Sigurno sa mu dali skapo slujebno vozilo i e karal kato povecheto seliaci v tazi strana.

Освен това, полицаите никога не нарушават Правилата за движение!

Най-вече, когато са на работа :)

Полицейските служебни автомобили нямат и гражданска отговорност!

Още малко ще кажеш, че има пане един полицай който да си купува винетка от както е въведена. И на нито една лична кола на полицай няма залепен стикер на някаква си полицейска федерация, за да се знае, че колата е на ченге.

Още една жена, демек водачът се самоопределя като жена, така ли?

Нещо да е сръбнал?

Винетка имаше ли? А автокаско? Данък уикенд платил ли е? Или това май са екстри за простосмъртните!?!

Хубаво че е жив ! Аз нямам добри впечатления от Граничарите ,много калинки и случай имах неприятен с тях на Аерогара Варна ! Помня как ме глобиха неправилно гадовете там от Граничарите !

Чети - пише служебният автомобил. Ако е вярно?

няма да му казвате какъв пол да е.

8-ма гранична застава "Залп". Там съм служил. Дори и сега 33 години от тогава и през ума ми не може да мине такова моят командир на заставата да кара жена си в джипа. Два пъти сме карали дечицата му с катъри на училище

А искат да забранят споделеното пътуване и " Юбер"... Или пък мигранти е превозвал- частно цака, а...

За да започне работа по сглобяване на Ф-16, от супер модернизираната версия, дето била напълно нов самолет, Локхийд Мартин първоначално са поискали 400 гарантирано поръчани самолета, после са кандисали на 250 и ако стане чудо, и американската администрация успее да "убеди" в най-скоро време достатъчен брой купувачи, то първият от новопоръчаните самолети че ще бъде готов в края на 2021 година... и едва тогава реално ще разберем за какво аджеба сме си дали парите. А сега някой ще си спомни ли колко време американците доизкусуряват Ф35, та да видим след колко години ще имаме нещо дето може и да лети когато потрябва;)

Служебен автомобил,жена,деца ..??? Нещо свързано с празниците ли,или частен боаяж ???

Жени ,деца , служебни коли ,празници ,.......Безгранична полиция ........

Любопитното е, че началниците в МВР и други институции масово използват служебните си коли в извънработни време. Въпросът е дали за личните им нужди плащаме всички ние. Инспекторатът на МВР пък проверява директора на ОДМВР-Враца по сигнал  за злоупотреба със служебната кола и апартамент. Очакваме да видим дали ще провери шефът на гранична полиция.

Три въпроса: 1.Какво търсят жената и децата му в служебен автомобил в неделя? Второ защо полицейските шефове смятат, че като не ги лови куршум по пътищата са недосегаеми за физическите закони? И една констатация - на шефана подслушванията кой купи луксозен джип за стотици хиляди и как той го ползва като личен и го държи пред дома ? 3. А какво се случи с врачанския шеф - нищо вероятно ! Границата служебно - частно не се охранява !

Заради такива като него бирниците въведоха "данък уикенд". Започнаха да звънят по дребните фирми и да ги "консултиат", че е добре да е процент и няма да бъдат закачани от напърите.... Но явно богоизбраните това не ги лови!

Служебният автомобил, с който е пътувал, е сериозно потрошен. Той се е ударил с тир.В автомобила е имало още една жена и две деца, които не са пострадали???

Шефът е бягал от Цунамито в Индонезия. Спасявал е жена и две деца. Ще бъде награден с орден за храброст!

Най-слабите и не разбиращи граничари са във Варна и Русе ! Калинки във Варна ,може би са Гагаузи и не разбират по Български , но Сульо и Пульо пускат като у дома си ! Чува се че най- скъпо е назначенията във Варненската Аерогара ,така е било преди 5 години ,5 хиляди евро ! Няма да ги забравя Граничарите които глобиха жена ми -гадове още ви помня и ненавиждам ! Русе също са тъпи и неграмотни ,щото са власи предераси ! Този може да е бил пиян ,знае ли някой живеем в мутростан и метача и комбайнера може да стане Министър или голям началник щом кихне на Гроб !

Нали са на Борисов държачи на лентички ,ще харчат народни пари за кефа си , калинките ,султанките , цецките и деските нямат мурал !

Има огромни групи от хора, които ПОЛЗВАТ "преференции": "ранно" пенсиониране, "бонуси", "заплати" и "пенсии" от бюджета. Има огромен брой служители на МО, МВР, МП и много други, които РЕАЛНО работят или са работели в УСЛОВИЯТА на трета категория труд, а се пенсионират или са се пенсионирали на възрастта на кадрови войник или патрулиращ полицай. Необходимо е ДРАСТИЧНО намаляване на групите, които имат ПРАВО на "ранно" пенсиониране, "бонуси", "заплати" и "пенсии" от бюджета. Огромен е проблема с работещите в бюджетната сфера, чиито заплати, бонуси и пенсии се ФИНАНСИРАТ от данъците на ОСТАНАЛИТЕ работещи. В момента в България има над 769 хил. души, на които им се раздават от представителните политически ЛИДЕРИ заплати, бонуси и пенсии от бюджета, от тези над 769 хил. души закачени към бюджета, 433 хиляди лица са "наети" от ЛИДЕРИТЕ в държавния бюджет, над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт, и те не създават и произвеждат НИЩО, а само се подчиняват безусловно на шепа хора - привилегирован елит и паразит, за разлика от останалите засега само 1.32 млн. работещи трета категория "хора".

Пише се "МОРАЛ", а не МУРАЛ....

Земя като една човешка длан, но по-голяма ти не си ми нужна! Щастлив съм, че твота газ е юнжа. За апартаменнти винаги ще я продам, коли и пост висок служебен, искат РЕСТО, а не песен! Вожда е сърдит джоба ми - пробит, неговият е бездънен има само тътен Земя като една човешка длан Направиха те безгранична за псета вълци и чакали, но ще спираме прасета

мно важно! 8 милиона българи пострадаха от европата и демокрацията, ама нали не са шефове и с униформи или тоги... на никой не ми поука! И джурналята не пишат по вопросо! ай на здраве за равенството и за търсачите на свободното слово и на правата на човеците!

Дали ще го попита каквотата правят децата ме в сложени автомобил

Те такива са държавните чиновници - или ще им откраднат джипа или ще катастрофират. Дано не са фатални последствията от катастрофата, да няма осакатени и да се оправят...

Служебен автомобил, магистрала, жена, 2 деца. ...?!

Дядка си...

сега обяснете - тоя дали е дебил, щото е шофирал неразумно, бил е на банкет снощи, не си е проверил гумите с колко милиметра грайфер са, имало е мъгла, а той не знае за мъглите колко са опасни, не си плаща редовно пътните такси ..на всичкото отгоре е пътувал с жени и деца и т.н. И всички ли държавни служители са дебили, просто защото са такива?

боже,боже важен човек е катастрофирал!да съберем пари да му помогнем да се възтанови и да издирим и обесим злодея,които не е внимавал за нашият важен човек!дали ще се намери друг ,който да го замести на този пост със тази заплата и доходи,дали България няма да банкрутира без този важен служител!

И точно в момента отивали на работа, ама объркали пътя и се озовали до Пазарджик.

С конкурс ще да е избиран такъв принципен и отстояващ законите за ръководител на Гранична полиция. Странно разбиране за ниско заплащане, когато могат да ползват служебните автомобили, за да разхождат семействата си. За медийната свобода няма да споменаваме, защото един журналист не посмява и да изкоментира факта, че явно неправомерно е ползвал служебния автомобил, нито марката или поне приблизиталната цена на този автомобил. Къде са правилата, равенството пред закона, принципността и честността на полицията?