Нов опит за продажба на сградата на БТК

БТК ще направи нов опит да продаде един от най-ценните си активи – сградата на Телефонната палата в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Нов опит за продажба на сградата на БТК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зад всеки успял бизнесмен и зад всяка "брилянтна" сделка в България, стои ДС.

Чекисти и Кагебисти от Москва с помоща на свойте бизнес структури взеха почти на безценица цяла България ! Верните техни агенти ,отломки от ДС интегрирани навсякъде в Съдебната , Изпълнителната и Законодателна власт бяха двигател на това ! А БТК е една малка хапка за тях !

тва за хотел категорично не става. Който я купи ръцете му са вързани щото е паметник на културата и една керемида не може премести. Единствено ако държавата си я закупи обратно и да прави музей или картинна галерия. Ама трябва и сградите към Славейков отсам топлата връзка да се вържат по някъв начин и парите ще станат много.

БЕШЕ ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА КАТО ПРОДАДОХА БТК ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ - МАХНАХА ТАЗИ СГРАДА ОТ ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА- СПРАВКА ПЕТЪР ДИКОВ - ВЕЛИКИЯ АРХИТЕКТ, КОЙТО СЪС СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ ЗАТАПИ ВХОДА НА СОФИЯ ОТ ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ

пред очите на всички българи. Бееее.

d4

най добре ще бъде да продадат и Парламента, Президентството, Мин.Съвет и прилежащите им институции. Така поне няма да има за какво да се ядосваме...

то отдавна няма БТК?! Беше подарена на виваком.

да се продава? Защо всичко българско бавно, но сигурно се разпродава, а след тов му се сменя предназначението, събаря се и се строят хотели и бизнес центрове. Нека да припомня че срещу палатата беше Софийскат библиотека в историческа сграда със статут на паметник на културата. Тя беше взривена и съборена, казаха, че ще се строи бизнес сграда, а се построи хотел, един от собствениците му е Ст. Софиянски.

Нормално! Ти не може да си измамник, който е купил с измама фирма например за 50 000 лв с която вървят 10 мезонета в центъра на София и да не се опиташ да продадеш 5 от тях!

Тази сграда е проектирана за държавен административен апарат и става точно и само за това. Всяко преустройство за хотел и т.н. си е чиста загуба, затова никой не се хваща. Държавата да си я откупи отново и да настани някоя служба, която е пръсната на няколко други места из София. Има немалко такива случаи. А върхът на абсурда е Министерство на земеделието да стопанисва етаж в частна кооперация на бул. "Витоша" откъм Съдебната палата за областната си дирекция - наред с частни адвокатски кантори и един стриптийз бар на първия етаж в същия вход...

Руската мафия у нас купи/открадна на безценица БТК с поставените си лица братя Велчеви, Спас Русев и сега ще продава активите за милиони. БТК ще бъде опоскана, фалирана и продадена отново!!!

БТК беше продадена за 220 милиона евро. Цената само на тази сграда ще е близка до цената на цялото БТК. Но пак сделката за БТК беше от успешните! На купувачите на останалите предприятия ПЛАТИХМЕ, че ги взимат.

И два въпроса/отговора от мен : 1.КОЙ я продаде ? Кардлив дедо ! 2.Колко беше неразпределената печалба на БТК при продажбата ! (половината от цената). Тогава само аз и малката ми фирма имахме 6 стационарни телефона, от които 2 факса и 1 мобилен !

То не случайно точно при Герджиков се повдига този въпрос ;)) Но за мен по-интересното е КОЙ докара Крадлив Дедо ;))

Та КОЕ наричаш "успешна" сделка , че беше продаден поне 5 пъти по-ниско от стойността си ?? Знаеш ли на каква цена беше продадена само 4 години след това на БФБ само с 60 млн. лева инвестиции в нея : 2 млрд . лева

Как да не е успешна! Нефтохима продадохме на ТРИ пъти по-ниска цена ;)) Кремиковци за долар! Екстра си е сделката - я как се е ухилил Спас Русев.

Защо плюеш по хората, които въздигнаха Тиквата за "Генерал"?

... този, който визираш беше избран за депутат, но се отказа, колко хора са го правили, аз не знам нито един, напротив плащат си, за да стават депутати.... та по-леко с определенията... понимаеш....