Чакаме рекорден брой туристи през лятото

България става все по-търсена дестинация, за което говори ръстът на ранните записвания, обяви министър Стела Балтова на среща на Националния съвет за туризъм.

Обратно в новината

Коментари - Чакаме рекорден брой туристи през лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз па нема да дойдем! Точка! Па вие си чекайте....

Поглеждам тая новина, после онази с британчето в джакузито. След това поглеждам офертите тук и на вън, говоря с приятелите си и се чудя от къде изобщо се намират толкова глупави хора.

Специално за почитателите на екстремалният туризъм вече доста време връх държи Сирия. С нашите кръчмарски престрелки и диспути относно място за паркиране изобщо не влизаме дори и в класацията

Хит тази година ще бъдат морските ни курорти в Турция

С цена спрямо звездите на хотела . например 4 -4 евро, 5 -5 евро на нощ. Нали?

Хубавото е, че се връщат германците. Руснаците ми идват в повече, но те така или иначе изпадат в нормална мизерия и ще изчезнат. Нали Путин им заграби Крим, да ходят натам

ако идват в булгаристан, идват да е*бът ефтино, червени кухи леики, ефтино забравих как се пише с ф или с в

ми като си неграмотен, къде си тръгнал да пишеш коментари. Питай гоогл транслейтър, той знае правописа, но не и граматиката ни - по род и число не може да съгласува. Но все пак е на крачка пред теб.

пак ще се размирише на канали

руските варвари не ги щем че ни гонят културните европейски туристи които носят пари,не рубли.

глупакоглу, в приличните държави, вече се говори за туристически балон (банките-лешояди)

трол, ако не споменеш русия маи не ти плащат пост-а, а? деба трола ти прокажен

Слава богу ,че на близо са прекрасните гръцки морета ,плажове и острови ,че се задава от запад и изток вълна от алкохолици и наркомани идващи да се се напият с евтини ментета ,да се надрусат с евтина нискокачествена дрога и да се начукат на евтини труженички от мургавият етнос .На нас ни остава да броим жертвите от препиване ,предозиране и полети от балконите.

То хубаво ръст на туристите, но във Варна на Златните пречиствателната станция е от времето на бай Тошо с капацитет за 10 хиляди. Като дойдат толкова туристи с какво ще пречистват ? Всичко направо в морето - хахахахахахаа

Иначе няма да има Варненска народна република. Пречиствателни станции на скотовете не им се полагат, това е буржоазен западен лукс и изгъзица.

На тия "туристи"не им трябва пречиствателна станция ,важното е да има евтино пиене и друсане ,после като се омагьосат могат и да се изкъпят сред лайната в морето.

Може и да има ръст на туристите, но дали ще има кой да ги обслужва??? В момента в България от всички отрасли в икономиката, най-ниско е заплащането в хотелиерството и ресторантьорството..., а отгоре на всичко е и сезонна работа!Този вид заетост и заплащане не решават проблемите на хората и е обречена на задълбочаваща се липсва на желаещи да я работят!

Да не би ти Балтова да организира и подготви туристическия сезон за 1 месец! Ха- ха!Наглеци!

А знаят ли какви неща правят нашите джакузита???

Ръстът на туризма в Булгаристан се дължи единствено на проблемите в Турция, Египет, Тунис и на високите цени в Гърция. Всичко друго е бошлаф.

А на какво друго да се дължи? Крайбрежието си е все така 364км дълго. Не е станало повече. Лятото си е 2 месца и половина. Отде да дойдат повече?

Пътувам през Осло,в самолета стар раздрънка Боинг737 пълно с пияни норвежки не може персонала на аерогара Сарафово да ги качи в автобусите.Ето такива туристи идват.

Точно такива ни трябват, не бабички.

Повече пиянки бяха бабички.

Бедни и не ставащи за другаде.

Нови пенсионери балъци....които са привлечени от евтиното у нас. Ама като се сблъскат с бай ганьовския манталитет на родните шефчета и видят мизерията в хотелите ни и на плажа и водата, и повече няма да повторят. А заможните българи (главно емигрантите ни) които знаят за ко иде реч по нашето черноморие, ходят вече само на гръцкото море.

Абе да. По границата с Гърция казината и хотелчетата са си екстра. Там заработват и бг студентките за по 50-100Е на час. Направо цъфтим като нация !

Това е измама - няма наематели на обекти - търсим балъци...

Евтинийка ! Наркотици, секс услуги почти без пари, казина хотелчета ала бала. Много съм горд мда

Търсена е,особено ако искаш да ти изкарат червата в некое джакузи

тая мокри сънища ли има?! бетонни недоразумения, скъпо, обслужване като за негри, мръсно, може да те пребият някъде при "паркиране", да те оберат... изобщо рай за туриста!

за съжаление това е тъжната истина - порцес,който не може да бъде спрян, а също и на всякъде по Света води до влошаване на ситуацията. Ето банско е събрало всякакви туристи и всичко вече е станало дразнещо.

Идвайте всички ! Разстройството не се доплаща и е в пакета !

ти недей, че по-миналата година така се осрах от едно ядене в механа в Лозенец- не ти е работа! а на връщане оповръщах на Бойко новата магистрала.

Да си стоят в Блядистан, не ни трябват тука да оплескват пейзажа. За да има мир - руснаците в Сибир.

Идr и го кажи в разгара на сезона в някой частен хотел пълен с руснаци. До половин час собственика ще ти е избил зъбите,платен и некадърен писачо :))

Като им чисти драйфаното и събира изпотрошени стъкла и боклуци из стаите, дали няма да се замисли? Или са скотове и не им пука от руските свинщини? Че всяка година ги гледам по Южното Черноморие как ходят вечер като дизели по улиците и ги мерят на ширина. Вярно, последните две години си налягат малко парцалите, щото ги е страх да не бъдат арестувани и предадени на американците без съд, нали така ги плаши Путята? Щом са във вражеска държава, да внимават, зер черните сержанти в Гуантанамо са им се наточили.

Много ме депресират позитивните новини, направо гадно ми става. Я да прочета пак за червата, че ще се натровя от толкова позитивност..

Ами защото си обикновена руска тролка. Женска тролица ;)))

ти си възрастна жена, милееща за целувки и качествен секс, ела при батко гълъбице моя

Тази статистика означава само едно - предишният министър е работил много добре по развитието на българския туристически пазар. Министър Стела Балтова да не се и опитва да се кичи с чуждите заслуги и резултати.

На всички им е ясно, че туристическия "успех" от миналата година не се дължи на качествата на родния туризъм, а на трагичната ситуация със сигурността в Турция, Египет, Тунис. Руските, немските, и някои др. европейски туристи се изплашиха, и предпочетоха Гърция, Кипър, Испания, Италия, частично България.

чакайте ще има да чакате като им вадите червата с джакузита такъв наплив ще има.....

Златно време за България - западняците взеха да обедняват и започнаха да идват при нас.

Само знам, че на британските алкохолици десет дневен престой на Слънчев бряг им излиза толкова, колкото им струва една вечер в пъб в Лондон. Ако има такова място на земята за трудещите се българи заминавам и аз.

с унищожаването на средната класа в цяла Европа, това е в рамките на очакваното. Въпросът е кога ще е търсена от богатите туристи, които ходят в Гърция.

Ако вдигнат още малко цените без в същото време да предложат нещо ново или да подобрят качеството на услугата, май българите съвсем ще спрат да ходят на Черноморието.

ердоганя както я е подкарал, скоро туристи и от турция ще вземат да идват

БРЦК

Ми те идват. Застани на магистралата и гледай покрай празниците какво става. Покрай изборите също!

Пияните и отрепките на Русия и Европа Нали другариую Рягин

...а и на тези които са решили да се самоубиват...най идеални условия има в България...и никой няма да разследва...готино а?

Най пияните и най отрепките са младите англичани. По възрастното поколение англичани са си много добри туристи.