Манолова иска и гражданите да обжалват решенията на КЕВР

Омбудсманът Мая Манолова иска и гражданите да имат право да обжалват решения на КЕВР за цените на тока, водата и топлото.

Обратно в новината

Коментари - Манолова иска и гражданите да обжалват решенията на КЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мая Костинбродска да защитава гражданите?! Хора не вярвайте в таласъми!

Като знаем какви са съдиите -кой завършил криво-ляво,кой в Монтана право,както и на какъв хал е съдебната система като цяло, сме наясно и какви ще са резултатите от жалбите.Излишни разходи за изхранване на съдии и айдукати,и ядове.

Приветствам твоето решение Майче !! Аз не искам да бъда "крепостен селянин' на ЧЕЗ респ. гинка и да плащам за приумиците и далаверите на една група подкупни и корумпирани регулатори-бюрократи каквито са ДКЕВР, назначени и подчинени от/на сегашния български политически "елит" !! Синът ми плаща в Канада с 20% по-евтин ток отколкото аз в България, макар че разходите за преност там трябва да са дълеч по-високи от тук и повечето ел. енергия те канадците добиват от ВЕЦ !!

че е Мая, иначе няма кой да ни защитава. Браво Мая!

Сестра Галева защитава само братя Галеви!

КЕРВ регулира пазара. Ако пазара е свободен може и да е права, но в случая НЕ Е. Как си представя едно обжалване след като регулаторната рамка е 6 месеца? Докато съда вземе решение влизаме в друг регулаторен период и ново обжалване? Всъщност всеки гражданин може да оспори предлагана цена от лицензиант, още преди да е взето решение на КЕВР, включително и тя като омбудсман.

Боко я назначи тая та да си мие очите пред БСП.Иначе щеше да си лае още в Парламента.Матряла който е останал в БГ още не може да вдене че всички са мерзавци.Нека да плаща щом е така.За всичко е виновно населението.Със престъпното си бездействие.И със ниската си култура и манталитет.

Гражданите в България изглеждат доста безправни. Всъщност, единственото им право е да плащат безропотно.

Костинбродска внимава при пребоядисването, да се узаконява ограбването на българите. И идването на комунисти /социалисти/ на власт то надали, ама знай ли човек, малоумието е заразно

ми Майче ти защо си ни тогава, нали си за да защитаваш обществения интерес, то собствения всеки знае как да го прави. Я си виж бюджета, да ти го съкратим ако няма да ни защитаваш интересите

Ами като гледам как "всеки знае как да си защитаваме собствения интерес", чак ми става жал. Горките ние! Добре, че има и такива които поне да се опитват да защитават "обществения" (където се съдържа и нашия личен), иначе и кучетата няма да ни ядат.

Аз, като средно статистически български гражданин, плащащ данъците си в България, искам да попитам: Пред коя институция мога да обжалвам глупостите, които бълва т.н. омбудсман (изкълчих си средния пръст докато пиша тази дума). Защо всеки български гражданин да не може да се жали от творенията, породени от натруфената амбиция на тази бездарна дама?

Дела, дела . . . и пак само думи. До тук големият успех на Манолова са само медийните изяви! Няма нито един друг 'успех'!

Поредната измислена битка на Манолова. Тя вдигаше шум и за борбата с измислената "такса мощност". Но какво стана-узакони се и това ме навежда на мисълта, че цялата работа беше да не може по никакъв начин да съдиш Топлофикация. Нямам радиатори, нямам топла вода, около мен също нямат парно, но Топлофикация ме съди, че не плащам тази такса. Е няма такава държава. Същото е сега с тази борба на Манолова. Добра пиар-камапния си прави. Но вчера проф. Герджиков се изказа по БТВ против нейните "успехи"

тази комунистка е за държавен монопол, а от него се краде най-много

Много шум вдигна Пчеличката Мая за Парното, но тя не можа да се сбори с лобито на Топлото - не можем да се разведем с Топлото и това си е. Такса "сградна инсталация" си съществува и това е. Някъде пак се върнаха да плащат на кубатура, не на използвана енергия - то си е същия филм - искаш не искаш, плащаш, но поне "кръводарителите" са много. Да живеят собствениците на топлоцентралите. Нищо не стана с газифицирането, щото трябва газ, а за в момента е само руска - и това е пазара ряпа да яде. Разбира се мъчи се Манолова, личи се, но . . . говорим за пари.

браво мая! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то да беше само този закон в нарушение на конституцията....