Коментари - Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР | Днес.dir.bg

Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че страната му е готова за военна опция по отношение на севернокорейската ядрена криза.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР | Днес.dir.bg

Коментари

Значи готови са със памперси и ковчези.

Бо Бо

..и Ким е напълно готов да засвири на американски тромпет :)

Sm3hurk0

След като не били обявили война С. корея, значи САЩ ще станат агресори, ако нападнат !

Явно Тръмп е изперкал и стигнал нивато на Ким.САЩ неможе да се справи с войните в Ирак,Либия,Авганистан и Сирия ,а сега ровят и изтока.Сутринта БГ спортистите по тайкондо върнали се от КНДР ясно ни казаха,че тук в ЕС за Корея едно се говори , а там е друго.Корейците си имали ТВ и интернет.Гледали не само тяхната телевизия,но и ВВС,Ал джазира и т.н.Та Тръмпчо внимавай .Не допускай грешките на Буш 1 и 2,зашото може да си опърлиш изрусеният си перчем и войната да не бъде само локална ,както всички войни водени от САЩ след 1945 година.

Давай бай Тръмпе, освободи бедния севернокорейски народ...

срещу изкуфелия дъртак. Нека играта започне сега! Боже, до къде се докараха великите САЩ, боже! Чудя се да се смея ли или да плача.

Гоу Кими, гоу !!! Дай им да се разберат на янките !!!

Дими думи само празни приказки и от двете страни.

е точно така. Едната страна фърга и някакви ракети. Засега само през Япония.

A вижте какво мислят руснаците : "Не лишним будет предупредить США: любые попытки начать войну в непосредственной близости от границ России угрожают ее безопасности, а потому будут расценены нами как откровенно враждебные действия по отношению к нашей стране со всеми вытекающими отсюда последствиями" РИА Новости хттпс://ря.ру/ворлд/20170927/1505шч289ш.хтмл

Много сте прости, бе! Тука целият форум напълнил гащите. Спокойно, война няма да има. Това е стар трик който го ползваха още Израел и Иран. От Израел редовно обявяваха, че вероятно ще ударят ядрените инсталации на Иран до няколко дни, петролът скачаше, едни чичковци си пълнеха джебовете и после всичко утихваше. И така къде 20 години. Сега си спомнете и кое лоби подкрепи Тръмп. Нормално е да им върне услугата. От друга страна и тия санкции са смешни и напълно безпредметни. Самата Северна Корея е продукт на санкции. Тя в друг режим не е съществувала и ако й свалят санкциите като нищо може и да се разпадне. Използвайте ги тия зелки на раменете, че инак само ще ви ги ритат.

Икономиката работела по законите на рационалността.За политиката да се ходело на митинги.САЩ за отбрана за 2018 год-692 милиарда $,Русия-69 милиарда.САЩ вземат парите от целият свят.Продават дълга си,други страни купуват Китай-1,166 трилиона $ в облигации от дълга на САЩ са изкупили:Япония-1,118 трилиона$ :Ирландия-310 милиарда $:Бразилия-271милиарда $:Кайманови о-ви-259милиарда:Швейцария 244 милиарда:Великобритания-229 милиарда:Люксембург-213 милиарда:Хонконг-129милиарда:Тайван-182 милиарда:СА-142 :Индия-135 милиарда$:Сингапур-112 милиарда:Русия-109 милиарда долара.Долара бил единствената световна резервна валута.Колкото и да расте дългът им,те си вземат парите от целият свят.А с тия санкции срещу Северна Корея-ще страдат обикновените корейци.

Сега като се разтресе Свети Андрей и срине градът на ангелите Ким-четата ще рекат, че те са размазали империята на злото.

Северна Корея е последното творение на най-зловещия изверг в човешката история Сталин и трябва да бъде унищожена колкото може по-скоро!

Сталин умишлено е демонизиран, за да има с кой да сравнявате вие тъпанарите другите.

Задочният диалог между Тръмп и севернокорейския лидер удивително прилича на подобни "разговори" между двама професионални боксьори преди боя (напр. Джошуа и Пулев). Същото ниво на разговор. Дано само боя се отложи.

Няма да се отложи. Тръмп вече е притиснат до стената от т.н. дълбока държава.

Че то за какво друго сте готови????Цялата ви история е ТАКАВА!!!!ОПУСТОШЕНИЯ....И толкова ловко го прикривате-нямате равни по подлост..

Чакам с нетърпение бай Дончо перуката да изпълни заканата си.

usdebtclock . org Тук можете да видиите дълга на ФАЩ Вече ударо 20 ТРИЛИОНА ДОЛАРЯ!!! 20 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 и така нататък. Печатницата скоро Русия и Китай ще я затворят ОКОНЧАТЕЛНО!!!

е откачалка. По физиономията му личи. Американците сами си го избраха, ся да му сърбат попарата на лудостите. Лошото е, че целият свят ще я сърба. Разполага си със света, както си разполага с милиардите. Ми да се почват и да се свършват, аман от тях! Да имаше начин да се ограничи конфликта само между тези две страни...

избраха им го. Но можеше и да е още по-зле ако бяха изтървали Килърито в оралния кабинет (така започнаха да го наричат след като съпруга и се подвизаваше там). Тя си беше директен наследник на Обама по отношение на разпалване на войни и революции в арабския свят и не само.

Айде почвайте, че да се се свършва! Човечеството все повече и повече се превръща в паразит на гърба на планетата Земя ...

Тръмп хубаво би било да се погрижи за собственния си народ.Американците очакват от него разцвет а не войни.И за това го избраха.

Кучетата си лаят кераван си върви.

кланицата.

вие сте обречени! молете се на ВАШИЯ бог. шалом.

НЕ ми се иска да повярвам , че умните хора са се свършили сред властта в САЩ ! Щото да нападаш КНДР е възможно НАЙ-ТЪПОТО харакири което може да си направят Краварите! Пък даже и да победят ? Какво ще вземат ??? НИЩО ! В Сирия поне петрол и газ има ... Освен това Янките е хубаво да погледнат малко назад в историята. През 50-те години , тогавашният СССР СЪЩО официално НЕ подкрепяше Пхенян ! Но на практика беше точно обратното ! Така ще стане и сега ! Русия няма да допусне в НИКАКЪВ случай НАТО-вски бази до границите си на ДальнеВостоке ! За Китай пък да не говорим. А в случай на един по-глобален конфликт , към Китай и Русия веднага ще се присъединят и ИРАН ! А те имат ВТОРАТА по численост армия след Китайската ! В същото време САЩ няма на кого да разчитат ! Европа НЯМА армия , а довчерашният им съюзник Турция , СЛЕД ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ - ВЕЧЕ е на страната на Русия ! Някак си - НЕ ИМ препоръчвам на САЩ да започват такава самоубийствена за тях война ...

Класическата схема - външен враг - вътрешен враг. Борбата с външния враг сплотява нацията и изтиква на заден план вътрешните проблеми. Борбата с вътрешния враг е идеален аргумент за репресии срещу неудобните.

Анализирано и ясно казано!!!

САЩ - 1-во място по БВП в света! Япония - 3-то! Южна Корея - 11-то! "великата" Русия - от 5-то скочи направо на 12-то! Мухахахахахахаха!

Какво е наужким - вече не е интресно на никого ! Дай да видим какво е НАИСТИНА : Китай - на ПЪРВО място по БВП в света ! САЩ - на ПЪРВО място по ДЪЛГОВЕ в света ... Мдаааааааааа...

Дай нещо и за тук -ели се срамуваш.

Не знам дали си разбрал - "краварите" както ги наричаш ти не искат да взимат нищо от Северна Корея. Просто се притесняват, че както преди 65 години дядото на сегашния Ким тръгна с подкрепата на Китай и СССР да налага светлия комунизъм по целия полуостров, така може да го направи и сега. С. Корея има какво да вземе от Южна. Обратното - не. Балистичните ракети ще са му застраховката, че никой няма да помогне на Южна Корея и по-специално САЩ. Хората просто искат да лишат един луд от ядрено оръжие, с което може да изнудва останалите.

Ку-Ку, Cuckoo, کویل Nesihuluhulu, කවල නදය Kuku³ka, Neshiri yegungwa ഹപപൻഡ, ककळ Dzeguze, Gegutë Koekoek, I krisur, Կկու, Cucut

Така е пич, добре си го написал, ама не на подходящото място:) Тук всички са от военното министерство и от министерството на външните работи, разбират повече от теб и мен!

НАТОвски бази на Дальнем Востоке! Я уточни, къде по-точно, във Владивосток или в Магадан или принас на Чукотка? Идиотизмът ражда нощни кошмари! Мухахахахахахаха!

Ако поне малко беше учил география ( ама НЕ като Дженифър Псаки ) , сега щеше да знаеш , че Русия и КНДР имат обща сухоземна граница ... ПО дължината на която идеално биха се поместили ПОНЕ ДВЕ бази на САЩ ! Само , че това е в кръга на Краварските мечти , разбира се ! Каквато мечта беше и Крим ...

И още нещо. Според Ню Йорк поуст и Икономист, Северна Корея разполага с минерални ресурси за над 10 трилиона долара. Все интересни за компютърната и комуникационна индустрии.

Не че искам,ама единственият начин да изпукат ония с откраднатите в мошеничества милиарди е термоядрена война!

Шило

Готов си, ама друг път. Пак празни приказки!

Ха-ха-ха-ха, поне говорят на един и същи език, първо Ким ги заплаши, сега Тръмп ги заплашва в отговор, общо взето с едни и същи думи.

Колкото спечелиха японците през ВСВ. Или народите на Ирак, Либия и Сирия - гражданска война.

Баш пъ с японците се накъка! Япония с помощта на краварите е на 3-то място по БВП в света! А Путин, само за 2 години лашна Русия от 5-то на 12-то! Южна Корея е на 11-то! Мухахахахахахаха!

Както върви САЩ ще се бият със Северна корея до последния южнокореец и японец...

От Северна Корея заявиха същото: напълно готови са за опустошителен удар по САЩ. Пиздец, Тромпет!

си намериха майстора най-сетне! Светът разбра че те могат да разсипват само слаби държави и да налагар "ДЕМОкрация" Хегемонията на краварника ПРИКЛЮЧИ!!! Изключителните се самоизключиха от мита че са по най!!!! Амин.

САЩ никога не нападат самостоятелно една държава ,ако не е по-малка от тях поне 20 пъти.Много решително напр. нападнаха Гренада ,която имаше армия от 1200 души!И Панама/армия 14000 души!Ама за държави като Ирак и Сирия правят коалиции от 50 държави!?Големи смелчаци!

Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР имаме голямо количество памперси и психолози

Забелязвате ли как всеки новоизбран президент на САЩ си търси провод да бомбандира някоя отдалечена държавица? Много интересно поведение имат.

Двата паднали краварника на 11 септември ще ви се сторят майтап спрямо това коего ви очаква

Корееца като тресне една водородна в Йелоустон целите САЩ ще заминат за 2-3 дни . Лошото е , че и целият свят ще поумре с 90 % до 2-3 години. И не е виновен корееца , а тъпия американски мерак да са на всяка манджа мерудия. То не са бази , не е облитане за разузнаване от "любопинство" и др.п.

Американците просто са психопати.

Ихаааа, а??!! Лудница, като тресне и още 5-6 по краварника, както му казвате вие, лудите русофилистици ще ви е весело. Прост народ сте, русофилистията, само за атомни взривове мечатете.

КВО МУ ПУКА НА БАЙ ТРЪМП ЗА 10-ТЕ МИЛИОНА ЮЖНОКОРЕЙСКИ И 5-ТЕ МИЛИОНА ЯПОНСКИ ИРАКЧАНИ И АФГАНИСТАНЦИ КОИТО ЩЕ ЗАГИНАТ :)))

Според предсказание на преподобна Стойна, направено през 1930 г.,Последната война ще започне Юдо-хазарска Рус през 2022г. с нападение над Америка през Тихия океан и моментално ще бъде сразена от NASA, а човечеството ще се радва.

Каква NASA през 1930 г. бе охлюв нещастен????????????

Чети правилно бе,тъпако....

Какъв го дири Тръмпчо на корейския полуостров. Според мен много по лесно ще се разберат Северно корейците с Южнокорейците ако не се намесват там Хамериканците. Да си се залости на неговия си континент и да си показва там мусколите на Мексиканците.

Ще се молите да се върне Барак Обама, но нямааа! Добрите времена за света си отидоха с неговия последен мандат като президент на САЩ! Сега се ''насладете'' на изпълненията на Дони Фазана и Малкия Сибирски Гном Путю!

Точно барак пък след буш младши е най-слабият президент на САЩ.

Абе тези изроди какво изобщо правят на другата част на планета. Нека да стоят в щатие си. Да ги е.... тези америкаците половин земя заляха с кръв.

кучета, които само ЛАЯТ не хапят... такава му и американската работа.... Путин си траеше и е... май-ката на брадатите в Сирия...

Значи е лошо, ако една суверена държава има технологична възможност да нанесе ядрен удар по континенталната част на САЩ. Но е много добро, че САЩ могат да нанесат ядрен удар по всяка държава ?! Че на всичкото са единствените, които са нападали друга държава с ядрено оръжие.

Чети бе боклук! Пише И ИМА ЖЕЛАНИЕ.

Ами, ти, умния, откъде знаеш желанието на САЩ?

Аз четох и за оръжията за масово поразяване на Садам Хюсеин. Още ги търсите, нали ? Нормално за изроди като вас.

А ти бе, гюбре ! Ти нямаш желание да провериш истинността на казаното от другите . Толкова си прост , че ако направят конкурс за най-прост , пак няма да го спечелиш !

мамка му! Няма ли кой да го застреля това копеле рижаво, ще подпали света!!! Миндил мръсен, с голям кеф бих му изкъртил изкуственото чейне, боклук нещастен!!!!

ТръмПИЧКАТА треска го тресе.

доналдчо, стиска ли ти да нападнеш Северна Корея?! Не смятам...Това не ти е Ирак и Либия, които нападна, знаейки че оръжия за масово унищожение имаше само в наглите ви империалистически чутури...

да бъде ядрен синтез... аз съм за експеримента.... нека видим кво ще стане че от както свърши Игра на тронове е голяма скука по новините....

Fallout

Такаа От Далече вярно е че комунистическата гадина я поддържат кремълският изрод и китайчетата, сигурно са и дали "необходимото". Вярно е и че Южна Корея и Япония са доста притеснени и за това, Южна Корея вече си поръча оръжия за 131 милиарда от бай Дончо, Япония вече е готова да разтвори кесията само че за много повече и нещо много важно японското общество вече е готово да приеме обстоятелството, че Япония трябва да има въоръжени сили съответстващи на икономическата и мощ...а това е доста притеснително за путя и китайчетата...така, че бай Доинчо пак уреди многомилиардни оръжейни сделки, а комисоннното от тези сделки за червеното дебилче ще е самурайски меч по тлъстият му врат!!!

Викаш - да си дойдем на думата. Не ставало дума за мир, а за пари. Не че и без теб не го знаехме де.

Коментарът ми по-долу е фактология и без политическа насоченост и поляризация! Не знам какво не ти харесва, при положение, че повтаряш написаното от мен?! Ай със здраве и да живеем в мир!

Ми по принцип Япония е окупирана държава, а след ВСВ и е забренено да имат армия, има право само на защитни формирования. Понастоящем е трудно да се каже ако решат да си направят такава, кой ще ги спре, още повече сащианците откакво го закъсаха финасово намаляват военните и базите си по света в това число и я Япония.

Тръмп е бизнесмен, а не войник и се видя, че не му се иска да харчи пари, които може да пусне за строителство и работни места. Не го бива за жестока война и не иска да си цапа името са опустошителни последици, които не могат да се изчистят векове наред. Всъщност САЩ се показаха като мухльовци. "Ами ние не сме ви обявили война!?" Хайде бе? Те ви казват бийте се щом идвате с авиацията си- а вие ги гледате и не искате да им чупите кухите глави. Всъщност американците вече не са заинтересовани от война на Изток и не им дреме какво ще сдухва корейския полуостров. Ако бяха евреите или руснаците досега малкият пъдпъдък при тези заплахи и демонстрации щеше да е паниран и изпържен. Но за тази работа си трябват мъже. Отправиш ли веднъж закана трябва да си способен да я изпълниш или по- добре си мълчи.

На руснаците няма да им дреме за другите, но САЩ са ангажирани с Южна Корея и за разлика от блядките си държат на думата. А каквато и война да започнат Северна Корея ще стреля по Южна Корея отблизо.

Те и с Фиипините беха ангажирани, ама една сутрин осъмнаха с президент, който започна да ги псува на майка зарад туй, че поддържат наркомафията в страната му. Ей така една сутрин и Япония, и ЮК ще осъмнат обърнати на 180 градуса и янките ще се окажат нежелани там. Мислиш ли, че е чак толкоз трудно да бъде направено?

Бай Доньо , абе той навремето твоят предшественик Хари Труман СЪЩО БЕШЕ ГОТОВ , че даже и се пробва да унищожи Северна Корея ... Само , че помниш ли какво му се случи ??? Ами да ти напомним : Товарищ СТАЛИН му разказа играта и му разби ЦЯЛАТА авиация ! Има една засекретена папка в Белият дом която се казва " Черният вторник на Американската авиация " ; няма да е лошо да я попрегледаш ... Да не стане така , че към днешна дата Товариш ПУТИН да ти разкаже играта ! А боя който ще хапнеш от страна на Си Дзин Пин - оно си е БАШКА !

Вие сте готови, ама какво мисли Китай по този въпрос?Едва ли е изпаднал във възторг.Всъщност, защо не си зададем въпроса, в крайна сметка кой подкрепя страната КНДР?Умишлено отбягвам думата режим, защото, ако го употребя за КНДР, ще трябва да го употребя и по адрес на САЩ.Все пак, какво общо има със свободата и демокрацията, така широко прокламирани от голямата задокеанска държава с тоталния контрол в мрежата под предлог, че се следят имигранти и с цел повишаване националната сигурност.То и Хитлер направи много неща с цел осигуряване на германската сигурност и с крайна такава-да направи Германия велика отново.Това последното да ви звучи познато?

Коментари - Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР | Днес.dir.bg

Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че страната му е готова за военна опция по отношение на севернокорейската ядрена криза.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР | Днес.dir.bg

Коментари

Значи готови са със памперси и ковчези.

Бо Бо

..и Ким е напълно готов да засвири на американски тромпет :)

Sm3hurk0

След като не били обявили война С. корея, значи САЩ ще станат агресори, ако нападнат !

Явно Тръмп е изперкал и стигнал нивато на Ким.САЩ неможе да се справи с войните в Ирак,Либия,Авганистан и Сирия ,а сега ровят и изтока.Сутринта БГ спортистите по тайкондо върнали се от КНДР ясно ни казаха,че тук в ЕС за Корея едно се говори , а там е друго.Корейците си имали ТВ и интернет.Гледали не само тяхната телевизия,но и ВВС,Ал джазира и т.н.Та Тръмпчо внимавай .Не допускай грешките на Буш 1 и 2,зашото може да си опърлиш изрусеният си перчем и войната да не бъде само локална ,както всички войни водени от САЩ след 1945 година.

Давай бай Тръмпе, освободи бедния севернокорейски народ...

срещу изкуфелия дъртак. Нека играта започне сега! Боже, до къде се докараха великите САЩ, боже! Чудя се да се смея ли или да плача.

Гоу Кими, гоу !!! Дай им да се разберат на янките !!!

Дими думи само празни приказки и от двете страни.

е точно така. Едната страна фърга и някакви ракети. Засега само през Япония.

A вижте какво мислят руснаците : "Не лишним будет предупредить США: любые попытки начать войну в непосредственной близости от границ России угрожают ее безопасности, а потому будут расценены нами как откровенно враждебные действия по отношению к нашей стране со всеми вытекающими отсюда последствиями" РИА Новости хттпс://ря.ру/ворлд/20170927/1505шч289ш.хтмл

Много сте прости, бе! Тука целият форум напълнил гащите. Спокойно, война няма да има. Това е стар трик който го ползваха още Израел и Иран. От Израел редовно обявяваха, че вероятно ще ударят ядрените инсталации на Иран до няколко дни, петролът скачаше, едни чичковци си пълнеха джебовете и после всичко утихваше. И така къде 20 години. Сега си спомнете и кое лоби подкрепи Тръмп. Нормално е да им върне услугата. От друга страна и тия санкции са смешни и напълно безпредметни. Самата Северна Корея е продукт на санкции. Тя в друг режим не е съществувала и ако й свалят санкциите като нищо може и да се разпадне. Използвайте ги тия зелки на раменете, че инак само ще ви ги ритат.

Икономиката работела по законите на рационалността.За политиката да се ходело на митинги.САЩ за отбрана за 2018 год-692 милиарда $,Русия-69 милиарда.САЩ вземат парите от целият свят.Продават дълга си,други страни купуват Китай-1,166 трилиона $ в облигации от дълга на САЩ са изкупили:Япония-1,118 трилиона$ :Ирландия-310 милиарда $:Бразилия-271милиарда $:Кайманови о-ви-259милиарда:Швейцария 244 милиарда:Великобритания-229 милиарда:Люксембург-213 милиарда:Хонконг-129милиарда:Тайван-182 милиарда:СА-142 :Индия-135 милиарда$:Сингапур-112 милиарда:Русия-109 милиарда долара.Долара бил единствената световна резервна валута.Колкото и да расте дългът им,те си вземат парите от целият свят.А с тия санкции срещу Северна Корея-ще страдат обикновените корейци.

Сега като се разтресе Свети Андрей и срине градът на ангелите Ким-четата ще рекат, че те са размазали империята на злото.

Северна Корея е последното творение на най-зловещия изверг в човешката история Сталин и трябва да бъде унищожена колкото може по-скоро!

Сталин умишлено е демонизиран, за да има с кой да сравнявате вие тъпанарите другите.

Задочният диалог между Тръмп и севернокорейския лидер удивително прилича на подобни "разговори" между двама професионални боксьори преди боя (напр. Джошуа и Пулев). Същото ниво на разговор. Дано само боя се отложи.

Няма да се отложи. Тръмп вече е притиснат до стената от т.н. дълбока държава.

Че то за какво друго сте готови????Цялата ви история е ТАКАВА!!!!ОПУСТОШЕНИЯ....И толкова ловко го прикривате-нямате равни по подлост..

Чакам с нетърпение бай Дончо перуката да изпълни заканата си.

usdebtclock . org Тук можете да видиите дълга на ФАЩ Вече ударо 20 ТРИЛИОНА ДОЛАРЯ!!! 20 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 и така нататък. Печатницата скоро Русия и Китай ще я затворят ОКОНЧАТЕЛНО!!!

е откачалка. По физиономията му личи. Американците сами си го избраха, ся да му сърбат попарата на лудостите. Лошото е, че целият свят ще я сърба. Разполага си със света, както си разполага с милиардите. Ми да се почват и да се свършват, аман от тях! Да имаше начин да се ограничи конфликта само между тези две страни...

избраха им го. Но можеше и да е още по-зле ако бяха изтървали Килърито в оралния кабинет (така започнаха да го наричат след като съпруга и се подвизаваше там). Тя си беше директен наследник на Обама по отношение на разпалване на войни и революции в арабския свят и не само.

Айде почвайте, че да се се свършва! Човечеството все повече и повече се превръща в паразит на гърба на планетата Земя ...

Тръмп хубаво би било да се погрижи за собственния си народ.Американците очакват от него разцвет а не войни.И за това го избраха.

Кучетата си лаят кераван си върви.

кланицата.

вие сте обречени! молете се на ВАШИЯ бог. шалом.

НЕ ми се иска да повярвам , че умните хора са се свършили сред властта в САЩ ! Щото да нападаш КНДР е възможно НАЙ-ТЪПОТО харакири което може да си направят Краварите! Пък даже и да победят ? Какво ще вземат ??? НИЩО ! В Сирия поне петрол и газ има ... Освен това Янките е хубаво да погледнат малко назад в историята. През 50-те години , тогавашният СССР СЪЩО официално НЕ подкрепяше Пхенян ! Но на практика беше точно обратното ! Така ще стане и сега ! Русия няма да допусне в НИКАКЪВ случай НАТО-вски бази до границите си на ДальнеВостоке ! За Китай пък да не говорим. А в случай на един по-глобален конфликт , към Китай и Русия веднага ще се присъединят и ИРАН ! А те имат ВТОРАТА по численост армия след Китайската ! В същото време САЩ няма на кого да разчитат ! Европа НЯМА армия , а довчерашният им съюзник Турция , СЛЕД ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ - ВЕЧЕ е на страната на Русия ! Някак си - НЕ ИМ препоръчвам на САЩ да започват такава самоубийствена за тях война ...

Класическата схема - външен враг - вътрешен враг. Борбата с външния враг сплотява нацията и изтиква на заден план вътрешните проблеми. Борбата с вътрешния враг е идеален аргумент за репресии срещу неудобните.

Анализирано и ясно казано!!!

САЩ - 1-во място по БВП в света! Япония - 3-то! Южна Корея - 11-то! "великата" Русия - от 5-то скочи направо на 12-то! Мухахахахахахаха!

Какво е наужким - вече не е интресно на никого ! Дай да видим какво е НАИСТИНА : Китай - на ПЪРВО място по БВП в света ! САЩ - на ПЪРВО място по ДЪЛГОВЕ в света ... Мдаааааааааа...

Дай нещо и за тук -ели се срамуваш.

Не знам дали си разбрал - "краварите" както ги наричаш ти не искат да взимат нищо от Северна Корея. Просто се притесняват, че както преди 65 години дядото на сегашния Ким тръгна с подкрепата на Китай и СССР да налага светлия комунизъм по целия полуостров, така може да го направи и сега. С. Корея има какво да вземе от Южна. Обратното - не. Балистичните ракети ще са му застраховката, че никой няма да помогне на Южна Корея и по-специално САЩ. Хората просто искат да лишат един луд от ядрено оръжие, с което може да изнудва останалите.

Ку-Ку, Cuckoo, کویل Nesihuluhulu, කවල නදය Kuku³ka, Neshiri yegungwa ഹപപൻഡ, ककळ Dzeguze, Gegutë Koekoek, I krisur, Կկու, Cucut

Така е пич, добре си го написал, ама не на подходящото място:) Тук всички са от военното министерство и от министерството на външните работи, разбират повече от теб и мен!

НАТОвски бази на Дальнем Востоке! Я уточни, къде по-точно, във Владивосток или в Магадан или принас на Чукотка? Идиотизмът ражда нощни кошмари! Мухахахахахахаха!

Ако поне малко беше учил география ( ама НЕ като Дженифър Псаки ) , сега щеше да знаеш , че Русия и КНДР имат обща сухоземна граница ... ПО дължината на която идеално биха се поместили ПОНЕ ДВЕ бази на САЩ ! Само , че това е в кръга на Краварските мечти , разбира се ! Каквато мечта беше и Крим ...

И още нещо. Според Ню Йорк поуст и Икономист, Северна Корея разполага с минерални ресурси за над 10 трилиона долара. Все интересни за компютърната и комуникационна индустрии.

Не че искам,ама единственият начин да изпукат ония с откраднатите в мошеничества милиарди е термоядрена война!

Шило

Готов си, ама друг път. Пак празни приказки!

Ха-ха-ха-ха, поне говорят на един и същи език, първо Ким ги заплаши, сега Тръмп ги заплашва в отговор, общо взето с едни и същи думи.

Колкото спечелиха японците през ВСВ. Или народите на Ирак, Либия и Сирия - гражданска война.

Баш пъ с японците се накъка! Япония с помощта на краварите е на 3-то място по БВП в света! А Путин, само за 2 години лашна Русия от 5-то на 12-то! Южна Корея е на 11-то! Мухахахахахахаха!

Както върви САЩ ще се бият със Северна корея до последния южнокореец и японец...

От Северна Корея заявиха същото: напълно готови са за опустошителен удар по САЩ. Пиздец, Тромпет!

си намериха майстора най-сетне! Светът разбра че те могат да разсипват само слаби държави и да налагар "ДЕМОкрация" Хегемонията на краварника ПРИКЛЮЧИ!!! Изключителните се самоизключиха от мита че са по най!!!! Амин.

САЩ никога не нападат самостоятелно една държава ,ако не е по-малка от тях поне 20 пъти.Много решително напр. нападнаха Гренада ,която имаше армия от 1200 души!И Панама/армия 14000 души!Ама за държави като Ирак и Сирия правят коалиции от 50 държави!?Големи смелчаци!

Тръмп: Напълно готови сме за опустошителен удар по КНДР имаме голямо количество памперси и психолози

Забелязвате ли как всеки новоизбран президент на САЩ си търси провод да бомбандира някоя отдалечена държавица? Много интересно поведение имат.

Двата паднали краварника на 11 септември ще ви се сторят майтап спрямо това коего ви очаква

Корееца като тресне една водородна в Йелоустон целите САЩ ще заминат за 2-3 дни . Лошото е , че и целият свят ще поумре с 90 % до 2-3 години. И не е виновен корееца , а тъпия американски мерак да са на всяка манджа мерудия. То не са бази , не е облитане за разузнаване от "любопинство" и др.п.

Американците просто са психопати.

Ихаааа, а??!! Лудница, като тресне и още 5-6 по краварника, както му казвате вие, лудите русофилистици ще ви е весело. Прост народ сте, русофилистията, само за атомни взривове мечатете.

КВО МУ ПУКА НА БАЙ ТРЪМП ЗА 10-ТЕ МИЛИОНА ЮЖНОКОРЕЙСКИ И 5-ТЕ МИЛИОНА ЯПОНСКИ ИРАКЧАНИ И АФГАНИСТАНЦИ КОИТО ЩЕ ЗАГИНАТ :)))

Според предсказание на преподобна Стойна, направено през 1930 г.,Последната война ще започне Юдо-хазарска Рус през 2022г. с нападение над Америка през Тихия океан и моментално ще бъде сразена от NASA, а човечеството ще се радва.

Каква NASA през 1930 г. бе охлюв нещастен????????????

Чети правилно бе,тъпако....

Какъв го дири Тръмпчо на корейския полуостров. Според мен много по лесно ще се разберат Северно корейците с Южнокорейците ако не се намесват там Хамериканците. Да си се залости на неговия си континент и да си показва там мусколите на Мексиканците.

Ще се молите да се върне Барак Обама, но нямааа! Добрите времена за света си отидоха с неговия последен мандат като президент на САЩ! Сега се ''насладете'' на изпълненията на Дони Фазана и Малкия Сибирски Гном Путю!

Точно барак пък след буш младши е най-слабият президент на САЩ.

Абе тези изроди какво изобщо правят на другата част на планета. Нека да стоят в щатие си. Да ги е.... тези америкаците половин земя заляха с кръв.

кучета, които само ЛАЯТ не хапят... такава му и американската работа.... Путин си траеше и е... май-ката на брадатите в Сирия...

Значи е лошо, ако една суверена държава има технологична възможност да нанесе ядрен удар по континенталната част на САЩ. Но е много добро, че САЩ могат да нанесат ядрен удар по всяка държава ?! Че на всичкото са единствените, които са нападали друга държава с ядрено оръжие.

Чети бе боклук! Пише И ИМА ЖЕЛАНИЕ.

Ами, ти, умния, откъде знаеш желанието на САЩ?

Аз четох и за оръжията за масово поразяване на Садам Хюсеин. Още ги търсите, нали ? Нормално за изроди като вас.

А ти бе, гюбре ! Ти нямаш желание да провериш истинността на казаното от другите . Толкова си прост , че ако направят конкурс за най-прост , пак няма да го спечелиш !

мамка му! Няма ли кой да го застреля това копеле рижаво, ще подпали света!!! Миндил мръсен, с голям кеф бих му изкъртил изкуственото чейне, боклук нещастен!!!!

ТръмПИЧКАТА треска го тресе.

доналдчо, стиска ли ти да нападнеш Северна Корея?! Не смятам...Това не ти е Ирак и Либия, които нападна, знаейки че оръжия за масово унищожение имаше само в наглите ви империалистически чутури...

да бъде ядрен синтез... аз съм за експеримента.... нека видим кво ще стане че от както свърши Игра на тронове е голяма скука по новините....

Fallout

Такаа От Далече вярно е че комунистическата гадина я поддържат кремълският изрод и китайчетата, сигурно са и дали "необходимото". Вярно е и че Южна Корея и Япония са доста притеснени и за това, Южна Корея вече си поръча оръжия за 131 милиарда от бай Дончо, Япония вече е готова да разтвори кесията само че за много повече и нещо много важно японското общество вече е готово да приеме обстоятелството, че Япония трябва да има въоръжени сили съответстващи на икономическата и мощ...а това е доста притеснително за путя и китайчетата...така, че бай Доинчо пак уреди многомилиардни оръжейни сделки, а комисоннното от тези сделки за червеното дебилче ще е самурайски меч по тлъстият му врат!!!

Викаш - да си дойдем на думата. Не ставало дума за мир, а за пари. Не че и без теб не го знаехме де.

Коментарът ми по-долу е фактология и без политическа насоченост и поляризация! Не знам какво не ти харесва, при положение, че повтаряш написаното от мен?! Ай със здраве и да живеем в мир!

Ми по принцип Япония е окупирана държава, а след ВСВ и е забренено да имат армия, има право само на защитни формирования. Понастоящем е трудно да се каже ако решат да си направят такава, кой ще ги спре, още повече сащианците откакво го закъсаха финасово намаляват военните и базите си по света в това число и я Япония.

Тръмп е бизнесмен, а не войник и се видя, че не му се иска да харчи пари, които може да пусне за строителство и работни места. Не го бива за жестока война и не иска да си цапа името са опустошителни последици, които не могат да се изчистят векове наред. Всъщност САЩ се показаха като мухльовци. "Ами ние не сме ви обявили война!?" Хайде бе? Те ви казват бийте се щом идвате с авиацията си- а вие ги гледате и не искате да им чупите кухите глави. Всъщност американците вече не са заинтересовани от война на Изток и не им дреме какво ще сдухва корейския полуостров. Ако бяха евреите или руснаците досега малкият пъдпъдък при тези заплахи и демонстрации щеше да е паниран и изпържен. Но за тази работа си трябват мъже. Отправиш ли веднъж закана трябва да си способен да я изпълниш или по- добре си мълчи.

На руснаците няма да им дреме за другите, но САЩ са ангажирани с Южна Корея и за разлика от блядките си държат на думата. А каквато и война да започнат Северна Корея ще стреля по Южна Корея отблизо.

Те и с Фиипините беха ангажирани, ама една сутрин осъмнаха с президент, който започна да ги псува на майка зарад туй, че поддържат наркомафията в страната му. Ей така една сутрин и Япония, и ЮК ще осъмнат обърнати на 180 градуса и янките ще се окажат нежелани там. Мислиш ли, че е чак толкоз трудно да бъде направено?

Бай Доньо , абе той навремето твоят предшественик Хари Труман СЪЩО БЕШЕ ГОТОВ , че даже и се пробва да унищожи Северна Корея ... Само , че помниш ли какво му се случи ??? Ами да ти напомним : Товарищ СТАЛИН му разказа играта и му разби ЦЯЛАТА авиация ! Има една засекретена папка в Белият дом която се казва " Черният вторник на Американската авиация " ; няма да е лошо да я попрегледаш ... Да не стане така , че към днешна дата Товариш ПУТИН да ти разкаже играта ! А боя който ще хапнеш от страна на Си Дзин Пин - оно си е БАШКА !

Вие сте готови, ама какво мисли Китай по този въпрос?Едва ли е изпаднал във възторг.Всъщност, защо не си зададем въпроса, в крайна сметка кой подкрепя страната КНДР?Умишлено отбягвам думата режим, защото, ако го употребя за КНДР, ще трябва да го употребя и по адрес на САЩ.Все пак, какво общо има със свободата и демокрацията, така широко прокламирани от голямата задокеанска държава с тоталния контрол в мрежата под предлог, че се следят имигранти и с цел повишаване националната сигурност.То и Хитлер направи много неща с цел осигуряване на германската сигурност и с крайна такава-да направи Германия велика отново.Това последното да ви звучи познато?