Пхенян заплаши ООН с ”безпощадно наказание”

Северна Корея заплаши ООН с "безпощадно наказание", ако Върховният комисариат за човешките права открие представителство в Сеул.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян заплаши ООН с ”безпощадно наказание” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбирам , че в отношението към Русия може българинът да не е обективен, а емоционален. Ама да ми хвалите азиатски политически системи просто е абсурдно. То Япония, която е много богата не е пример за българина заради огромната разлика в културите вие защитавате Северна Корея.

че у нас има хора, които подкрепят или поне се опитват да неглижират режима в Северна Корея!?! Ако това беше преди 30 години щях да го разбера - информацията и у нас беше дефицитна и силно деформирана. Но днес? Трябва да си абсолютен малоумник за да си фен на поредния диктатор от династията, започнала от офицерът от КГБ (или както се е казвало тогава) Володя Ким!... Любопитно е, че тези "фенове" са путинофили, пропагандират антисемитизъм и ксенофобия, но наричат американците и народите от развитите демокрации (в ЕС, примерно) "фашисти"...

Извинявай, но с каква информация разполагаш за Северна Корея? Може би имаш предвиш подхвърлени изказвания на международни организации. Малко хора знаят какво става в Северна Корея, някак си е доста затворена. Недей да мислиш че защитавам този или онзи, само питам защо си толкова убеден.

"Стотици хиляди политически затворници са загинали в севернокорейски лагери през последните 50 години, заявиха следователите на ООН." Колко са загинали последно - 200 000 или 900 000, защото и в двата случая може да се каже, че са стотици хиляди. А пък може да са и 10 000, защото никой не казва от къде са взели данните и дали са верни. Но хайде да приемем, че са 500 000. Веднага обаче се сещам, че вчера излязоха данни на някаква международна организация, че жертвите на американската война в Ирак сред МИРНОТО население са около 2 000 000 /два милиона/. Като се прибавят и жертвите в Афганистан и Пакистан, които са още 200 000, стават общо 2 200 000 американски жертви за последните десетина години. Сега да видим кои жертви са по-големи - 500 000 за 50 години или 2 200 000 за 10 години. Кои са по-големите престъпници и убийци - ръководителите на северокорейския режим, или ръководителите на американския режим? И защо Върховният комисариат за човешките права на ООН, нито самото ООН не взима никакви мерки против престъпната държава САЩ и престъпния режим, който я управлява?

nobody

само факта, че смяташ САЩ за единствените които воюваха с Ирак(на Садам) доказва колко си дезинформиран и облъчен от кремълски информационен боклук ! Тези държави къде ги забрави? Великобритания Италия Полша Украйна България Испания Дания Грузия Салвадор Словакия Латвия Румъния Тайланд Холандия Естония Австралия Унгария Казахстан Чехия Южна Корея Азербайджан Фиджи САЩ Доминиканска република Монголия не смяташ ли че е имало причина всички тези държави да се намесят в Ирак и що за дебил трябва да си да сравниш избиване на политически затворници, както в СК, със загинали цивилни жертви, при война?

Част от тези държави се оказват заблудени, други искат да подражават на големия брат. Както си спомням САЩ убедиха останалите държави, че има много опасни оръжия в Ирак и това бе предтекст за нападение. Е оказа се голяма лъжа. И защо се избиха толкова хора???

А колко са верни тези "данни на някаква международна организация"? Колко от жертвите са дело на привърженици на Саддам Хюсеин? Колко са жертвите на РЕЖИМА на Саддам Хюсеин? Ясно е, че в Северна Корея няма как да се знае точния брой. Така както никой не знаеше за чудовищния геноцид в Камбоджа при Пол Пот! Ако сме наистина в 21-ви век и имаме претенции за цивилизованост - трябва не да се крием зад някакви "секретности" и "недопустими намеси във вътрешните работи", а именно точно такива международни организации като ООН трябва да са в състояние да възпират диктатори като Ким Чен-Ун и геноциди като този на червените кхмери!

buRgbuRg1

:) 50 -60 год СевКорея бележи неспирен възход , изядоха де що има жаби , змии , плъхове , мишки , та и бръмбари и мухите дори , ... глад ! С "братската помощ на СС Сере" , на Русия ! :( Сравнете стандарта на живот на двете Кореи , Южна със САЩ и Запада , и Северна с Рашата и КомИнтерн московската КГБ мафия ! :) :)

Като сравняваш, сравнявай и броя на самоубийствата в двете Кореи.

Група български изменници плачат по корейски организирано за руски ботуш. Не могат да живеят свободно че ще се загубят в гората....а има вълци.

Паметна година част от корея се освободи от американския фашизъм,с командващ корейската народна ревлюция великия Ким Ир Сен.Поклон пред светлата му памет!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cоросойдите са повече от мурзилките... К'во пра'им с'а? ;) Чемодан, вокзал, Москва?

ако си загорял толкова за кенийци мини през женския пазар да те опрашат.

Абе, като се има предвид какви сте хомофоби, защо все на мъжка любов ви избива?? :))) Моята, теория е че имате потиснати желания. Вашата каква е? :)) п.п. Ако съм гей, как да ме обижда това, че ми предлагате мъжка любов? :)) п.п.п. това беше реплика на долен коментар, ама карай. ;)

Да се скъса язовирна стена беше съботаж и престъпление срещу държавата и те очакваше разтрел или доживотна присъда.В магазина да смениш сирене 2 качество да го продаваш за първо те изгонваха и съд.Обувките имаха 6 месеца гаранция носиш ако пропуснат ти ги сменят да не изреждаммммммм.Апартамент който искаше имаше бригадирски движения работиш в строителството и взимаш без да чакаш работеше се денонощно .

Комунизмът определено беше кочина-рай за такива материалистично самадоволни свини като тебе!

соросиден шопар който и за сланина не става ще отровиш хората.

да бе: Земетресения и наводнения не ставаха ,атентати нямаше,не се крадеше .................. Че то така направо е било рай! Кога си видял границите ни? И би ли облякъл дрехи от онова време? И на майка ми се сетиха да и дадат медала за многодетна майка чак когато сестрата навърши 18г.! И целият ни народ обикаляше ЗАПАДНА ЕВРОПА/тогава имаше такава-ама фалира заради "гнилия капитализъм" и "пещерния антикомунизъм"!:)))

Абе и аз си го спомням Тошовото време... Спомням си, че музиката трябваше да е одобрена, че книгите трябваше да са одобрени, че бригадите бяха задължителни, както и манифестациите, че не можеше да се излиза на Запад и че липсваха доста стоки. Колата беше лукс, компютри, електронните часовници, видео плеъри и телевизори бяха дефицитни стоки. Климатици имаше само в някой държавни учреждения за кабинета на директора... Хубаво си беше, де. Като спираха тока и семейството се събираше да си говори... Не като сега, всеки на телевизора, компютъра, лаптопа, смартфона или таблета...

Електронни часовници,телевизори,копютри ,и каквото пожелаеш се правеше в българия часовник буелектроник го пазя още и работи.

Брато, от писаниците ти е видно че не си живял по тошово време. Или ако си живял си бил на не повече от 2-3 години. Така че кажи на тия дето ти пълнят главата с измислици-премислици малко да си коригират спомените щото има още живи хора дето го помнят нямането. И ако си мислиш примерно, че вноса на зеленчуци и плодове е почнал след 1989 грешиш дълбоко. още към 1984 почнахме да внасяме повече селскостопанска продукция отколкото износ.Аре у лево и да не дава Господ повече комунизЪми и социализЪми по нашенско

по "тошово време", или си бил в "огледалното царство" на номенклатурата, или съвсем напразно и безпросветно си профукал годинките си по онова време. Защото пишеш глупости: - саботажите и престъпленията срещу държавата се приписваха избирателно - или за да бъде натопен и елиминиран нежелан съперник, или някой да "обере пешкира" за да не пострада "нашия човек". Много рядко присъдите бяха справедливи; - може някой и да е влязал в затвора за кражбата при смяната на качествата на сиренето (пак избирателно), но се крадеше поголовно и от всякъде, а за да те назначат продавач в рибарския на "Витошка" трябваше да броиш по "каналния ред" 4000 лв (повече от една годишна заплата!?) - защо ли?; - никога гаранцията на обувките не е била 6 месеца - винаги, както по цял свят, си е била 1 месец (всеки производител или търговец на обувки ще ти обясни защо); - а това за апартаментите не заслужава и да се коментира - защото не беше точно така, а и защото е невероятна глупост (аналогично - за да ядеш чушки и домати "без да чакаш" трябва ли да работиш в зеленчуковата градина на ТКЗС-то, или за да си купиш свинско да си "бригадир" в свинефермата, или ... и т.н.).

Зажаднялите за комунизма,атакажии-сидеровски утрепки,бесепари-миковци,станишевци и разните там ,червени боклуци,защо не възползват от прекрасната възможност,безпрепятствено да се приселят при Ким-ун или поне в любимият им Сибир!Никой няма да ги спре-прав им път и щастливо живуркане!

взимай си редовно хапчетата сорос плаща

А вашите хапчета пък ги плаща Путин!

По тошово време работех на три места като млад едно държавно и две частни,нямаше нап никой не декларираше допълнителни доходи другото си беше каквото се спазаря,здравеопазване безплатно.Билетите за тролей бяха 6 ст,а взимах на тогавашно време с допълнителните около 600 лева при заплати 230 лева .Никой не те закачаше ако искаш цяла нощ работи.Дори даваха места да развиваш лично стопанство.Хората гледаха свине,крави освем държавното даваха на родопа и печелеха няма нап няма щуротии

тогава взимах 1з50 лв.нека сега някои каже че ги взима.военните взимат 1100,пък да не говоря за някои други отрасли.

nobody

нещо послъгваш. 500 лева беше ОГРОМНА заплата преди 89-та и я взимаха само разни топ директори и т.н. Стандартна заплата на работник 180-200 лв.!

По Татово време работех като сервитьор и барман-тия пари ги изкарвах за седмица /понякога и за ден/ и ги харчех на нощ,за това БЛАГОДАРЯ на такива "балъци"! Та маи така е и при корейците! Едни ядат коприва -други пият уиски!

А сега какво ти пречи? Мразиш да плащаш данъци ли? А безплатното здравеопазване... Пластмасовите клечки от дезинфекциозния буркан дето ти ги бутаха в устата... задръж си ги, аз предпочитам платено. п.п. Като беше толкова хубаво при бай Тошо, защо хората избягаха на Запад при първа възможност??

Мафията мой приятел имаше магазин помещение взе под наем от общината магазина тръгна .Година по късно общината дала под наем всички помещения на един арабин който също ги дава под наем но за сума колкото оборота на магазина.Абе да не ти казвам явно не си в бг.Друг му подпалиха свинарника. не е за теб като дойдеш ела равивай..........

да спиш! 24ч работа! но за който не знае - става!

Москва и Пхенян - Вечна дружба !!!

а ти вечна дружба с онези от женския пазар от там се отказах да минавам отдавна.

24 милиона роби един ден ще сменят сегашния феодал и деспот с американския корпоративен деспот. Последния по се търпи...поне можеш да ядеш хапи меал за малко пари...така че късмет им пожелавам а за корпораците още малко парички...

А колко роби има в холандия на царицата а в англия какви са тез по велики от ким ли?

Сливане?- тези трябва да са луди.Да се откажат от безплатно здравеопазване, безплатно парно, безплатно образование, безплатен транспорт и да отидат в скъпотията, рекета, корупцията, да не са луди.Никъде не са добре, след смяна на строя.Ние сме жив пример.

1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000+

nobody

кое ''здравеопазване'' бе пич? Онова дето го практикуваше японския професор в Северна Корея, който едвам пуснаха, хем беше на собствени разноски, за да направи очна операция на 1000 човека, НЕВИЖДАЩИ от елементарни очни заболявания - като перде на очите например! Нямате мярка на лъжите бе ...

Ти не разбираш, пич. Шамар, да е аванта да е. Може да не получаваш нищо от здравеопазването им, но е безплатно... Ще речеш, че едно време всичко е било мед и масло. Да се чудиш защо в лошия Запад можеха да идват у нас без проблем, пък не оставаха, а ние бягахме през браздите тука от хубавото.

Един филм гледа и вече всичко знаеш.Вземи погледай още де.Има много то снимани пак от американци.Имат си имитации на КФС,имат супермаркети, имат си китайски мобилни телефони.Има дори японски и китайски автомобили.Имат много неща от Китай, и не всичко китайско е с лошо качество.

Северна корея: убийства без съд, геноцид,глад, мизерия, наличие на оръжие за масово поразяване и заплашване за неговото използване. Реакция на САЩ и другите "демократични" страни : НУЛА Ирак: аналогични обвинения. Реакция: ПОГРОМ! Логика: НЯМА на пръв поглед. Само на пръв поглед! -

как те видят с пистолет играчка и в челото .

nobody

полицая да не е ясновидец, да разбере дали е играчка или не? Как обичате да сравнявате обаче черчвените кхмери, абсолютно несравними неща ?

nobody

СК има ядрено оръжие, Ирак - не. Други неясноти ?

Най ми е кеф да видя човек на когото "всичко му е ясно" Имам предвид "Соф". Ирак преди войната "честна дума" на ЦРУ "имаше" химическо оръжие. А то е ОМП - за такива като "Соф" - оръжие за масово поразяване!

nobody

Първо ти видя ли на какъв въпрос отговарям - каква е разликата между Ирак и СК? Любимо занимание на путлероидите е да се крепят на принципа ''а вие що биете негрите'' и да подменят темата на разговора. И второ - Саддамчо да беше показал, че нямат хим. оръжие, щом нямаха бе? Що не ги пусна? Щот химическото оръжие беше изнесено от страната, затова не ги и пусна! При всички положения обаче, ИМАШЕ за какво да се влезе в Ирак - грехове колкото искаш.

кът има сев корея има и южна някой може ли да ги сравни безплатно

O - обединена O - организация H - на нацизма

хаиде еврогеичета слагаите минуси,не се притесняваите.така по лесно ще можем да ви преброим.

И като ни преброите какво? Отсега ли ни резервирате места по "Слънчев бряг" и Белене?

На границата ни с турция коли,тирове да се обезаразяват а хамериканците минали през всички държави да стоварват техника без проверка без обезаразяване да сеят спин,грип и какви ли не болести да вършеят из страната ни с ебола и никой да не го интересува най вече онова нещо главнокомандващия?

посещавай редовно лекарите и пий предписаните хапчета

затова си знаеш програмата

ко разбират тия от оонто сев корея е райско местенце нещо кът рфто те за тва сички комундета и атакета драпат за там само тъпанарите си падат по изгнилия къпитализъм дет бият негрите и отглеждат крави

Видяхме ви и "хубавия" капитализъм. Всичко е един голям целофан, а вътре едно голямо л-но! Давам пример с Казино- докато имаш пари, те посрещата през парадния вход с ослепителни светлини, ама като останеш без пари, виждаш какво е отзад!

при комунизма кът останиш без пари ко праиш

най-престъпната държава в историята на човечеството - ФАЩ, дава оценки за другите какви са? Може ли един престъпник да оцени правилно какви са другите, след като съзнанието му е извратено? Ако не беше така, за съдии и за началници на затворите щяха да слагат престъпници.

оценките ши ги дават от рфто щот съ имат за ного хуманни

едни престъпници с още по-извратено съзнание окрали България да плащат за подобни коментарии?

Зле били! И токлкова са зле, че улиците им пращят от чистота, имат космическа програма, имат атомна програма, явно знаят и за високите технологии, щом хакерите им хакнаха Сони пикчърс! И на това ако му казвате зле?

еми заминавай за Северна Корея бе пич, не стой тук в гнилия капитализъм

.....................

Лелеее колко много болни мозъци...

още ще има с тези военни бази и тез експерименти над нас ,и стрелбите в ново село с снаряди с обеднен уран ,не ни стига това ами сега ще рупаме и ГМО

nobody

""сега ще рупаме и ГМО"" - като ти гледам разсъжденията вече си рупал и ГМО, ял си и салата поръсена с ДДТ, третиран си с обеднен уран, както и си удрян по главата като малък. Също така и телевизора ти се е развалил и е заседнал на АлфаТВ поне за месец

Да ни дойде главнокомандващ армията а не онова нещо заради което от вчера започна американската окупация на страната ни.

ти Русия ли искаш да ни окупира, щото тя от 44-та не си е отивала.

олег, а не допускаш ли, че може да иска някой и да не ни окупира никой, например?

Един народ, част от него живеят в комунизъм ,другите при капитализъм !!! Южняците са уважавани в цял свят със политическо лоби и икономика на която би завидял всеки а Северняците са отхвърлени от всеки ,без икономика и развитие нищо друго не им остава освен да се късат от завист. Колкото до другарите комунисти като харесват този строй, да ходят в него да живеят! Тези които харесват капитализма емигрират или просто ходят да работят в гнилия Запад/САЩ. Вие защо така не постъпвате??

ДРУГАРИ и ДРУГАРКИ, Пхенян ви очаква! Заминавайте за Северна Корея - последния бастион на комунизма!

Не пускат в рая!

Последния бастион на комунизма е Китай. В Северна Корея е сталинизъм.

Бегай да се прегледаш, мама много бързо!

portal

А престъпленията на Червената армия ?

...най-голямото от които е разгромът на Вермахта - армията на нацистка Германия.

Вермахта го разби обединения запад с малко помощ от пияните мужици,които впрочем,бяха въоръжени от САЩ в началото на войната!Когато Сталин изалчня /също както Путлер сега/ и поради този факт Хитлер го изпревари изпреварващо.

щом си навън от зор от престъпленията на червената армия значи от зор си избягал ,бягаха убийци,крадци наркомани с риск на живота си.И цял живот си спомнят този момент.

Пхеням трябва да се съобразява с ГУАНТАНАМО а не да действат като фашисти!

гуантанамо е хамерски.за какъв пхенян говориш.

чувал ли си за сарказам

Не се излагай, от една страна на барикадата сте! Иска да каже, че и СКорея трябва да почнат , да хранят затворниците през ануса!

тъп си като хамериканец,не случайно си сложил знака на $$$

nobody

що бе,в Гуантанамо да не би да пращат всеки който е срещу Обама ? Егаси идиотското сравнение:)) Явно ти е много мъчно за ИД

сигурен ли си кого пращат? Без съд и присъда по пет години!

Те, западняците, едно време и за нас пишеха така! Ходиха да снимат циганските махали, и после ги показваха, видите ли всички българи живеят така!

то понеже половината българи не са същите като циганите - хвърлят си боклука от панелката, слушат мазни чалги и пият ракия денонощно

Те и сега ни сравняват с циганите,Те разнасят лоша слава на българина - че е черен, мръсен, мързелив и краде.Че българите са сводници,проститутки и наркотрафиканти само.

нещо заглавието не е на ред - пхенян може да им позволи, а може и да не позволи отваряне на представителство, защо трябва да заплашва?

защото тъпаците от OOH.трябва да се научат къде им е мястото и докъде могат да се простират.

Сеул е в Южна Корея, там ще се открива представителствотъо на ООН, а северната К е против

iqoosh07@gmail.com

ясно

Изтезания , глад и убийства . та това си е стандартна световна практика . Не разбирам в какво ги обвиняват ???

В ЕС СИ Е ПЪЛНА ДЕМОКРАЦИЯ: Чешките власти издадоха официална забрана за гражданите да хвърлят домати и яйца по преминаващия през страната американски военен конвой, съобщава порталът . "С изявление по националната телевизия гражданите на страната бяха предупредени за това да не хвърлят домати и яйца по конвоя с американско въоръжение. За неподчинение законодателството предвижда затвор до три години", се казва в съобщението.

Как установиха , че има масови убийства, изтезания и гонения на политически противници при положение,че СК не пуска никого на собствена територия да разследва каквото и да било. Те корейците ,че са кретени е вярно , но и демократите не падат по-долу.

Най-голямото наказание ще бъде Северно-корейски порцион!

Да ама Китай хрантути Северна Корея и те се дуят на всички,които не им харесват.

Ало плебса,защо така "компетемтно" не коментирахте "новия" команден център на НАТО - родолюбци изкривени :-)

Ти щот живееш няколко години на миниевропейски процион, затова ли си утъпял ?.!. Или такъв те е уродила майка ти?.!.};-)))

товариш, защо не си гледаш руските проблеми с глада, ами си захванал другите да оправяш?

Кумунизъмът се лекува с яки санкции до последният кумунист!

От фатмак акъл! Как си фатмак?

Прост ,по -прост, най-прост-антикомуниста Щерев--редко гов.о

излекуваш и Б.Б. щото още не си е върнал партийната книжка,а и преди години заяви пред цяла България по тв че няма да го направи

кУмунист... и сватонист.. Щерева, Щерева, защо си толкова неграмотна?

Смятах, че не подлежите на развитие , но се оказа , че не съм прав.Забелязвам, че от ден на ден ставате все по-прост и все по-голям простак.Ха сега останете със здраве

То не беха Червени Кхмери, касапница в Тибет, атомна заплаха от СК, анексия на Крим+Луганда/Донбабве от Империята на Злото- 'сичкото добро иде от Азия ! И да, ВЪН РАШИСТИТЕ ОТ ВИЕТНАМ (базата Камран) ! ;-)

Забелязва се едно нормални природно явление: Комунисти и Фашисти са големи друзя и братя.

Много си наблюдателен. Браво! Плучаваш педесет евроцента от еврофондовете.!.};-)) Обаче, това не ти помогна с евтините горива.!.!.!.)))

Петдесет евроцента са два чувала руски рубли. Сериозна сума в Путинова Русия.

Ами и руснаците са подли убийци, какво сумтиш ? Да не искаш някой да забрави какви са ? Забравиха какво са правили в Полша и сега се правят на света вода неотпита и хвалят славяннската душа, за да изсмучат някого за великоимперските си амбиции.

Това е стара практика! Още от пакта Молотов-Рибентроп !!!

Понеже получовеците от Врабча няма какво да напишат, поради липса на опорни точки-слагат минуси.

защо, на тъпаците от левуново плюсове ли трябва да слагаме.

Много бързо се разпозна!!!

насраните натовци скоро ще ядат дървото.ще им пратят подарик една ракетка в представителството в Cеул.

ХА-ХО, какви натовци!?!?!? Виж, че пише за ООН!!!! Намери статията за НАТО и там щракай глупостите си!

Не се впрягай. За тях натовските войници-с маслинови клонки на каските и ООН са едни и същи.....БОРЦИ ПРОТИВ ЗВЕРСКИТЕ И НЕЧОВЕШКИ НЕПРАВДИ ПО СВЕТА.

Точно Фашистка Америка да говори за човешки права , които избиха десетки милиони по цял свят и унищожиха местното население на цял континент ,е точно като дявола да ни чете Евангелието ! Тези "стотици халяди " избити в лагери по политически причини ,да не се окажат същата лъжа ,като "милионите "избити от Сталин ,или тези 40хиляди "интелигенция"" избита" в България след 1945 г. Аз също не приемам системата ,която е в С..Корея ,но това как ще я променят и на къде ще вървят ,трябва да решават северно-корейците и никой друг .

nobody

""да не се окажат същата лъжа ,като"" - е тва е да си комунистически бетон! ООН ти го казва бе, не НАТО или ЕС, ООН! Това е целия свят !!! Няма толкова дебелоглава прослойка от всяко едно общество като болшевиките!!

Да бе ...забравих за "Боговете "в ООН , но само не мога да разбера за какво точно служи тази организация? Със сигурност не за това ,за което е била създадена .

Марш в Пхенян да лускаш бастунчето на Ким Чен Ун !!!

Комунистическата сган трябва да се държи изкъсо и в ъгъла, където и е мястото!

Защо у всеки форум се намира по един комундил ама от най-гнусните да върлува. Баси БОЛеста на 20 век. Нема лечение

Хе - хе.

Всичко ще се размине, ако представителите на ООН се подстрижат тип ЧЕН УН

На 09.05. 2015 г. един до друг ще застанат Ким Чен Ун и Пут Ин. Двамата най-видни радетели за човешките права.

нацисти , комунисти има ли някаква разлика ?Тези са поредното доказателство.Боклуци !

ама търчите при меркел,нали са нацисти.

Германия не се управлява от нацисти от 1945г. Само, че една четвърт от нея попадна за 45 години под комунистическа власт и беше фактически доминион на СССРV

Я кажи ти къде търчиш, да търчиме и ние?

И ние заплашвахме НАТО и "империалистите" преди тридесетина години.

Може би тук е уместно да се каже, че не друг, а Кравария, поддържаше червените кхмери. Колкото и да е странно това. Години след като властта на кликата Пол Пот и Йенг Сари, беше свалена от власт, именно краварите не допускаха новите камбоджански власти да изпратят свои представители в ООН, в резултат на което страната беше представлявана дълги години от представители на червените кхмери.

Алооооо юнак, червените кхмери и Пол Пот бяха в Кампучия (сега Камбоджа), а това е изявление на Северна Кореа!И Пол Пот беше подържан от КНР и мълчаливо подкрепян от СССР. Доста си зле с иформацията.

nobody

ти добре ли си? Виждал ли си знамето на комунистическата партия на Кампучия ?!? Червено със сърп и чук !!!

nobody

пояснение за "1 (нерегистриран)" комунистическата партия на Кампучия = Червените Кхьмери ! Където има съветско управление, там е Северна Корея, Червени Кхмери, беднотия и геноцид

Краво, краво, лош ли ти краварят, бие ли те? Гледам, че си огладняла за копейки.

Така е 1, ама защо си мълчиш, коя страна отказваше неколкократно с вето в съвета на ООН в края на 70-те да се пратят представители в Камбоджа? СССР и най-верният и сателит България. Съветите най-накрая видяха за какво става дума и премахнаха ветото. След това и СССР, и САЩ, и Китай пращаха оръжия, та конфликтът продължи още 10 години.