Сергей Станишев: Борисов е в моите ботуши от 2005-2009

Без съмнение оставката на вътрешния министър е криза на властта, на управлението, защото това е ключова фигура във всеки кабинет, заяви Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Борисов е в моите ботуши от 2005-2009 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сергей Станишев: Борисов е под моите ботуши от 2005-2009.

е ка тъй цървули о ботуши бре...нещасници..сички знаеме че краднете и с отверстията ма шо тряа да лицемерничите че сте държавници и работите за просперитета на нацията

извиняаам са ти серго баце не си даже и цървул ,а само налъм

ъпсурт Нишка! Борисов не носи високи токчета! :)

Още едно доказателство, че С.Станишев разбира само от шинели и ботуши.

Ей туй е да си нагъл та дрънка. Серьожа ти не разбра ли, че за тебе място в България няма вече?! Не бива да се връщаш за повече от седмица или две. Не го ли разбра бе мушморок?!

В обувките на Сатаната !

Допреди да се появи ВОЖДА И ВЪРХОВНИЯТ ТИРАНИН - другаря Путю, го харесвах този, ама сега като видях как се мачкат хора вече го смятам за мишка и смешник.

Кви ботуши имаш ти бе? Това са на Йосифов старите лачини чизми бе

Аууу, хамстерът се обади пак. Такъв политически провал претърпя това човече, но още се обажда. Да му завиди човек на дебелоочието.

Сергейчо поне веднъж е прав. Доган кара влака на прехода, без да надува свирката и изотзад. Той клати сменящите се лидери на левите и десни партии отзад, а чрез тях и България - отпред. Фундаменталният въпрос е кой клати Доган и в крайна сметка България и защо американците набедиха ДПС за "проруска" партия? Сигурно защото не е "проамериканска", понеже вероятно са се пробвали, но задникът на Сокола се е оказал зает - природата, както е известно, не търпи празно място. Как гАшколсун!

МНОГО ПО-ДОБРЕ ЛОШО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ+РБ ОТКОЛКОТО ДОБРО ПРАВИТЕЛСТВО НА БКП+ДПС!!

sled vizitata na glavniq ot FBR minist. na V.raboti podade ostavka. sigurno e 4esten i ne iska da e pionka v igrite na amerikancite

Глистът се показа...

По добре замълчи Сине Давидов, че и твоята роля за разпада в държавата ни е доста значима!

Грешите ? Няма нищо общо, нито с Авраам нито с Давид ?- хазарин Е.

Борисов просто не иска да му държи РБ ...шлифера в МВР. Пресата е в много погрешна посока. Ако на мен ми бяха направили този номер , определено нямаше да кажа шлифера, а това което първо започна да казва Борисов.

Съжалвам, Станишев, но ГЕРБ-статуквото ми харесва повече от Виденов-хипер-инфлацията.

А аз ги виждам и двамата като най-големите боклуци на т.н. преход!!!

страхотия, български политици се надцакват, мерят си ботушките и прашките,, менкат си ги, дърпат си шушляците, правителството страда от морска болест, държавата е на автопилот направляван от ДПС... Време е да изхвърлим боклука-ан блок!

Среща на два колониални Генерал -Губернатора !

Котараците с чизми !

Тези са от едно котило, мечтая за момента народа да прогледне и да ги измете.

Големи артисти. Първо: бяха БКП. Второ: бяха социал демократи. Трето: бяха монархисти с царя. Четвърто: заедно отидоха в ЕС.Единият го викат в ЕС като нашето момче,другият като председател. Утре ако дойде друга власт,кой мислете че ще я оглави. професия политик, занаят като занаят. И все двамцата,

Били са тези, които ние сме избрали. И ние ще изберем следващите политици. Всичко останало е тоталитаризъм, хунта и фашизъм. Не си мислете, че не може да ви сполети. Не си мислете, че все ще има политици.

...Де да бяха само ..ботушите ... ...От един казан сте лапали ...и в едно гърне ...пърдяхте .... След 26 години ...и това доживяхме ....да си признаят...цинично и без ...срам пред мат,рияла!!!

ами може и да се върне в БКП, не е късно..

И смрадливци не издържат на таз вуня- тиквониева??

Тиквончо, Тиквончо!Много си зле момче!(пък дали си момче)

Станишев е некадрник, борисов също.

руснаците не си взимат от украина и котка , но нашите червени бантускотове си имат украински жид за тартор ...че и геи отгоре

политиката е голям бизнес за проститутки, а ние гледаме филми x....

Борисов води собствената си политика, а Станишев правеше онова, което му наредеше Доган. Разликата е сериозна.

Борисов прави това, което му свирнат от вашингтон.

ugz@dir.bg

а ти искаш от москва? или истанбул? или си толкова тъп че си мислиш че може да имаме наша политика? такива голи цървули?!

Борисов има своя политика?!? Ако наричаш политика да събереш от кол и въже масовка от гладни за партия и да се правиш на простак публично - тогава съм съгласен, но ако имаш пред вид нещо друго аз не виждам разлика в полза на Борисов. Станишев поне знаеше в какви е нагазил и се забавляваше да сблъсква с неочаквани действия "големите" български играчи - може да не е много чисто и прекрасно, но е повече от гангстерско-селската демокрация в служба на чужди интереси. Колко е жид не знам, но понякога евреите засрамват пишман патриоти като любимият ти празнодумец. Не че не са и безкрупулни търговци, но поне не са глупаци приемани за идоли на един народ, което все пак е малко по-добре от това нещо, дето ни го рекламирате като есенция на европейщината. Борисов ще накара България да излезе от ЕС - не защото така е добре, а защото един ден ще изтрезнеем и ще се уплашим какво чудо са понасяли и са ни хвалили тия с ценностите, без да им мигне окото.

Сто пъти кле се че в Брюксел, няма да ходи! Накрая в Брюксел, избяга!И интернационален хазарин, патриот да е! Благодаря за вица.

Станишев е патологичен лъжец и ако се подложи на изследване, най-вероятно щес е окаже, че е психопат. Има всички признаци на такъв. Но има и изледвания, които могат де факто да го покажат. Само дето няма да се подложи.

Ти да не си лягаш всяка вечер до станишко че да знаеш в какво е нагазил?? Всеки път при любимеца ти е едно и също, докопва се до властта с интриги, лъжи и машинации и после има да се отблагодарява на тия които са му помогнали

не моем да държим на толкова ракия, че да го слушам. иначе меза на убаво момче, дано некой го ареса.

Я, този отдавна не беше казвал нещо умно!

Прав си. Седи седи и казва на магарето чуш.

Каква е тази ПЕС с председател Станишев той е срам за България и Всичко ляво,Г-н Вучков независимо от вашите десни принципи Вие сте ЧОВЕК с достойнство както и г-н Москов за разлика от Калфин и другите лакеи Вие сте с чест и достоинство

не алоджии, крадци, опрощавани, с европомощи..той удари със закон българи без работа днес на смърт под одобрение от лекари. не знам за прокурори и съд, но удобно излиза да се набиват от нуждещи се..некви шофьори и спешни медици. може би в това преди някои са видели в очите му - особен блясък. не на циркаджия. тех ги уважавам. а на друг, който прави цирк със нас.

А скоро може да го видиш и в твоето положение , да бяга в конски тръст ! Времето се затоля а и избори идат . А и за КТБ още няма виновни а щом няма значи в банката си е имало пари - врътка ли ни направиха ...

и кога ще го сменят бойко борисов

милярда от бюджета и +30 в партийни вождове. Той ще се разочарова от матриала и ще се откаже и от пенсия.

Веселин Вучков ме спечели с неговата достойна постъпка, като подаде оставка и се противопостави на мутри физкултурници да управляват държавата ни.

че този ЗИД на Закона за МВР, който влезе в сила преди 8 дни, не съдържа преходна разпоредба, която да се отнася до заварените на посочените длъжности лица и предвид отсъствието на преходна разпоредба няма основание, според нея, за стартиране на процедури по назначаване и освобождаване на главен секретар на МВР, председател на ДАНС и председател на Държавна агенция Технически операции-ако ББ смени Писанчев и Лазаров,ще наруши закона.А закона трябва да се спазва-няма как да става на нашето...

сирк. закона му е майната, а на него платения вот. цикъл, цикъл, мотоцикъл и бабушка уже нет.....тва от 80.те е. от блатото.

СЕРГЕЯТ СТАНИШЕВ ДА СИ ОТСЛУЖИ СЛУЖБАТА (ВОЕННАТА), КАКТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ! КАКВО? НЕ БИЛ НОРМАЛЕН ЛИ? КАКЪВ Е? ДА НЕ Е ОБРАТЕН? САМО ТАКИВА НЕ ВЗЕМАХА В АРМИЯТА... КАЖЕТЕ БЕ, ТРОЛЧЕТА ЧЕРВЕНИ! ИЛИ ПРИЗНАЙТЕ ЧЕ Е ОБРАТЕН, ИЛИ МАРШ В КАЗАРМАТА!

Само не ми е ясно как Борисвият крак ще се събере в малките ботушки на полтическото джудже Станишев. Единственият му успех е председателството на ПЕС, за който пост нямаше друг кандидат. Как си обясняваме този факт, направо ми е неудобно да повторя: социализъм е срамна дума, даже мераклии за председателство няма, че нашият запълни овакантеното място.

А удобно ли ти е като си представиш как мутрата ни приема, ни предава на английски по света?

Той, Сергей-гей-гей-гей... ОХ ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗАЕКВАМ!!! Та, викам този горе споменатия, може скоро и в неговите прашки да му се привиждат разни фетиши....

Нивото ти е като на мутрата с шлифера и всичко друго ти изглежда като гей.

Не съвсем точно - борисов няма изкаран мандат като премиер и в момента управлява с 5 партии, само и само да се задържи на власт ! Тъжно за фенчетата на мутрата, но е факт ! А за "анти-герб" партии е напълно прав - и рб и пф и абв се спукаха да плюят по борсов преди изборите, а сега са така послушни и забравиха различията с т.нар. "гъвкаво мнозинство" ! Грозна сделка, която няма бъдеще !

Станишев е кадър на руското разузнаване.Имаше и има за задача да птедава интересите наБългария в полза на Русия.Илу тая част от олигархичната и шайка която печели от нас.

Като замениш "Станишев" с "толупа" и "Русия" с "USA" верността на съждението се запазва! И ДВЕТЕ ЕРД-та НА СНИМКАТА СА ЕДНАКВО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

в управлението? Интересна статия в пик-Цветанов срещу Борисов,Р.Кънев срещу Хр.Иванов? Ако тази статия е вярна...жална ни майка да чакаме добро от тия...

На 100% съм съгласен със Станишев. Има нещо гнило в оставката на министъра. Освен това факт е,че всички бяха анти Герб,а сега са си дружинка.Работят си в синхрон и то главно за личен интерес.Всички помним как тези партии плюеха по Борисов и управлението му,а сега нищо не казват.

Кой е пък тоя Сергей?Никой.