Коментари - Дянков: Преките данъци ще се променят с референдум | Днес.dir.bg

Дянков: Преките данъци ще се променят с референдум

Фактите говорят сами. През миналата година бяхме подложени на непрестанни критики заради икономическата криза. Но направихме това, което е необходимо и резултатите се виждат.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Преките данъци ще се променят с референдум | Днес.dir.bg

Коментари

Променете сакатия закон за референдумите /"за пряко участие на гражданите в управлението"/ да можем сами да ги свикваме, пък сами ще решим за какво кога.

Не щем нагласени референдуми на час по лъжичка по благоволение - искаме сами да ги свикваме по каквото сами решим.

преките - чрез косвените увеличенията са много по-големи. Колко бре, Дянков са преките и колко са косвените данъци, с които ни смучете живота! ЛИЦЕМЕР, слуга на МВФ и Световната банДа!

И някой ще каже -да ,увеличете ми данъците,за да имате повече да харчите.За коли,командировки по чужбина,самолети и бонуси за разни Калинки...Дянков,ти си за Нобелова награда,бе!Това сам ли го измисли или ти го казаха от световната бан/Д/ка?Смешник.

Защо само преките данъци, като най-голямото данъчно бреме са косвените данъци?!? Съвсем правилно е, народа /т. е. хората които дават парите/ да решават колко да дават и ако има промяна да се гласува с референдум. В момента както е, тези които харчат нашите пари имат властта да вземат решение и да харчат още повече наши пари. Не стига че са "назначени", а на това отгоре решават колко да исхарчат...доста противоречиво и недемократично. :-) Друго нещо важно е, да могат общините сами автономно да определят данък /пак след референдум/. По този начи ще има конкуренция между общоните и няма цялата индустрия и население да се струпва в София. :-) :-) Референдумите не бива да са мо за данъци, но и за всякакъв вид глоби, които държавата налага. :-) Тези неща обаче никак не са изгодни на политиците и никога няма да бъдат приети. :-(

евтин популизъм .на наивниците честито . как не се научихте на лъжите на управляващи те от 20 год. насам ,,трай коне за зелена трева''

Дянков да прочете закона за референдумите. Никъде по света не се прави референдум по икономически въпроси или свързани с икономическата политика въпроси. Резултатите от такъв референдум ще са пагубни за всяко правителство.

Браво, Симеоне ! Хайде по-нататъка ! (... и полека с нервите, и особено резултатите от тях ; Успех ! )

Преди време в Германия видях къща с надпис " Боже пази този дом от бедствия и големи данъци " бях много изненадана, но какъв е този популизъм пак, представяте ли си какъв референдум с въпрос " Да ви увеличим ли данъците " или пък " Да си плащат ли държавните служители личните осигурителни и здравни вноски " Май няма такава държава, в която това да се решава с референдум, нещо май се говореше при комунизма , че ще живеем всекиму според нуждите.

Ти вярваш ли,че това ще стане? Никакви референдуми няма да има в България.Това са нови лъжи,като тази , че излизаме от кризата или вече сме излезли ,че ще вземат имотите от царя и ще съборят незаконните палати.Не мога да понасям комунягите и ортаците им, но тези с нищо не са по-добри от тях.Погледни колко чужди инвестиции има при управлението на герб и ще ти стане ясна ситуацията.И колко от европейските пари са усвоени.По данни на самия ЕС.Другото са дрън дрън.

къде си ръгнала с тия полузнания през просото, мари! Формулата при социализма е "Всекиму според ТРУДА, всекиму според потребностите" - тоест всеки ще задоволява потребностите си, срещу полученото от вложения труд. При комунизма е "Всекиму според възможностите, всекиму според потребностите" тоест - тъй като обществото ще е на такава висока степен на развитие, когато технологиите ще заменят човешкия труд и поради това хората ще работят значително по-малко, парите ще станат излишни като средство за размяна, всеки ще взима свободно, онова, което му е необходимо. Заедно с парите ще изчезнат алчността и богаташите. Това е бъдещето на света и никой не може да го спре.

ТОВА СА СИ МУТРИ,ПИСАЛИ СЕ ДЕСНИ И ЗАЕДНО С АТАКА УПРАВЛЯВАТ БАШ КАТО МУТРИ. СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ СТАДИОНИ САМО И САМО ДА ИМА ЗА ТЯХ,ЕГА ТИ БИРИТЕ И НЕЗНАМ КОИ СИ .ЗА ЗДРАВЕ НЯМА ПРИ 600 НУЖДАЕЩИ СЕ ОНКОБОЛНИ ИМА ИНЖЕКЦИИ САМО ЗА 60 И ДРУГИ МНОГО ТАКИВА.ЕГАТИ ПРЕМИЕРА ЩЕ СТРОИ БЕЛЯНЕ ЕПТЕМ ДА НИ ЛЪСНАТ ЗАДНИЦИТЕ,ЩЕ ИЗПУКАМЕ ОТ НЯМАНЕ, ЗА ДА СА ПЪЛНИ ТЕХНИТЕ ДЖОБОВЕ.

българска

И кой ще отиде да се подпише на подписката????? знаейки резултата след това.

Нали щяхте да намаляте данъците господа управляващи?

Когато казваш от трибуната "НИКОЙ", че никой не вярва на казаното от С.Дянков, следва да кажеш: "Никой от нашата групичка от леваци" или нещо подобно. Защото си лъжец, ако мислиш, че и ние не вярваме!

Старите данъци- с референдум.....а новите, които измисляте ежедневно???

Какъв данък ти е измислен на тебе?

Няма значение.Важното е някой да квичи.

сустраполотроичната астероритраця адстоционирана от сурреалистичната деъствитилнозт в балгаря рифлегтира френетичну варху антагонистичня ресистант ,акумолиран от идин нимощен феедбак ,девалвиран ут аномокрецята на водадичнен бутафорен илемент на даксоготиризацята на тиоритичната икономичиска ус-концепзя за икономически н и х и л и з а м ....фаф бг... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам след казаното от теб какво би могло да се прибави.:)))Както винаги неподражаемо.Радвам се,че те срещам.От личната отговорност,към колективна безотговорност,от там към хаоса и накрая-капут!Истерията на алчността и безсилието създава достойни зрелища.За истински ценители.

И това ако не е спам,не знам кое е.

Записи,записи ако още не ви е ясно.И записите не са фалшификати а записи.Те не променят казаното. А колкото до СтаниШев Бойко на тепсия ще му поднесе властта с действията си.Така че на Серго скоро му се очертава да става шев.

Има-няма, 50 тина години.

Абе не мога разбера. Как така няма контрабанда, а всеки втори пуши контрабандни цигари? Как така намалява БВП, данъците не се променят, а бюджета се преизпълнява? Ако ГЕРБ не спечелят втори мандат, кой ще плаща дългосрочните правителствени договори? Ако не бяха подписани навремето договорите за хеликоптерите, сега с какво щяха да обикалят НАП и с какво щяхме да се напъваме да влизаме у Шенген? Не рабирам. Щот съм много тъп. Явно на следващите избори трябва да гласувам за ГЕРБ, за да поумнея и да ми стане ясно. Като тези гении, които са писали по-долу. Ама бългаеина е хубаво да разбере, че това че е гледал по телевизията как се ремонтира кола не го прави автомонтьор. Освен ако не е гласувал за ГЕРБ. При тях всичко е друго и никакви общи закони и закономерности не важат. В това число и математическите и физичните. Както и да е. Шъ съ опраиме. Ако не, шъ нъ опраят. Ако не у Шенген, у Банкя.

Първо пушачите намаляха много! Второ, контрабанда на нелегални цигари има навсякъде по Европа. Трето, как преброи, че всеки втори пуши и то контрабандни цигари? Май, някой ти диктува от "Позитано"20. И спри да пушиш! Ако няма пушачи, няма да има цигари и контрабанда.

Абе, умник - а на тебе кой ти каза, че пушачите са намалели, а моркове? Статистиката е много проста, аз пуша и 70% от познатите ми пушат. От ГОДИНА и повече НЕ СЪМ запалил цигара с бандерол, а и започнах да си навивам сам, защото намирам тютюн за 30-тина лева КИЛОТО (в магазин с бандерол НАЙ-ЕВТИНИЯТ рязан тютюн е 165 блева килото, а искат да го увеличават!). Та, тикво неувряла герберска - от всички мои познати само 20-тина процента пушат бандеролни цигари... Живея в София, но пътувам често. Загледай, калъф сменшен, по провинцията какви марки цигари стоят по масите в кръчмите.

А ти спри да даваш съвети като никой не ти ги иска.Около мен са само пушачи и никой вече не купува цигари с бандерол.Или свиват ръчно.Отказали се почти няма.Или пак пропушват.Аз говоря за тези,които познавам.Обобщения за цялата страна не правя.Не само ,че не е по-скъпо да пушиш сега, ами даже излиза по-евтино от преди да вдигне Дянков акциза.

когато циганите започнат да залесяват,а не да секат.когато комунистите спрат да крадат,ше сме се оправили

Административната тежест е намалена с 15%..., обясни Трайков. Трайков, а защо ще трябва да подаваме пак годишен финансов отчет в Агенцията по вписванията, след като преди това се подават на 2 места, в НАП и Статистиката. Що за продължаващо безумие и излишна административна тежест!?

Преди това си подал на ЕДНО място - или НАП, или статистиката. Търговският регистър е от три-четири години и все още не са "улегнали" нещата. В Търг. регистър се "обявяват" актовете да ги чете който иска, а в НАП се подава информацията в електронен вариант, готова за обработка.

ЩЕ ПОДАВАШ ,ЗА ДА ТИ ВЗЕМАТ 50 ЛВ,ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ И ЗА НУЛЕВИ ОТЧЕТИ И НА ЕТ та И НА ГОЛЕМИ ФИРМИ АД И Т.Н ВСЕ 50 ЛВ.

Не разбирам Станишев какво прави още в парламента? Да слага раираната пижама и да спира да приказва, че нищо друго, освен лъжи не му ражда главата! Да не говорим за делата му, никой от новата българска история не ще ги забрави.. Дано никога не се върне отново това, което те сътвориха!

Не може да бъде! Това недоразумение Станишев сега се изказва в парламента, че сега имало контрабанда, корупция и сива икономика! Е, от това безочие няма по-голямо!!! Като че ли те 2009 година са се пръкнали корупцията и т.н. да не изреждам! Главоч! Бездарник! Подлога! Иде ми да хвана една по-тежка талпа и да го изплющя!

Понеже не могат да намерят корупционни скандали ,те се хванаха за контрабандните цигари,като че ли по тяхно време нямаше!Контрабанда с цигарите ще има, докато цените на цигарите са високи заради изискванията на ЕУ и докато Западните Балкани са извън ЕУ.Цяла Южна Франция и Испания да не би да пуши цигари с акциз -от черна гора през Италия,там също се борят ,само че битката е обречена на неуспех.Всеки ще пуши сръбско Боро за 3 лв,а не Средец за 4,20.Но на тези им дай само да плюят !

Ами така си е, ама тези станишевци се правят на ущипани моми! И са същите като във вица: "Герба ни ще е ХИПОПОТАМ, защото сме затънали в лайна, но устите ни са ЕЙ ТАКА ОТВОРЕНИ"

Еей, най-накрая коментари, в които да признават хората, че това, което се прави в момента е неизмеримо по-добро от това, което преди правеха червени и жълти, Е, имат малко издънки сегашните, но е добро начало. Ситуацията е тежка, но хубавите неща стават бавно. А и защо ли съм много склонен да вярвам на думите на Дянков, че схемите правени от 3-ката са трудни за изкореняване. И в крайна сметка е добре българина да разбере едно - благосъстоянието на индивида не идва само от държавата, а от собтсвената инициативност и умения... Живи и здрави!

Добре че Дянков припомня от време на време какви са деянията на гнойната коалиция, щото българинът бързо забравя.

Помним, помнииииииим! Станишев, дето даваше 13000лв заплата на гаджето си.

А Дянков колко дава на оназ пача, дето я води в Китай?

Симеон Дянков се похвали: правителството е започнало да въвежда правила, които да се спазват от всички(с изключение на премиера) и да извеждат икономиката на светло, както и да няма скрити практики(с изклучение на тези покровителствани от премиера). "Нали така, г-н Дянков?",

Трудно се работи там,където са минали комунистите. 1) те създават и утвърждават корупционни схеми; 2) специализацията им да шият съветски униформи ги ограничава във възможността да работят с пари. 3) от неумението за работа с пари следват решения за непремерени разходи, което съсипва бизнеса. 4) в името на огромни комисионни харчеха пари за всякакви ненужни строителства и след това се установяваше,че е работено с 10 до 50 пъти по-скъпо от реалната цена. Няма комунист, който да не краде. А това,което направи Станишко с българската икономика няма да бъде преодоляно с години. Сергишко Станишко и Жан плюс кобурготските са нанесли най-големи поражения на България и българите в досегашнита и история. Това са хора ненужни на обществото и е грях да получават години наред немъчени пари от бюджета. Не е заплата, защото заплатата е нещо,което трябва да се заработи...

Братле, защо ли го описваш? Тези, нормалните, които го знаем, нямаме нужда от обяснение. Кретените (това са безвъзвратно повредени умове) никога няма да го разберат, защото имат интелетуална и емоционална бариера, поставена им по рождение. Те смятат, че оцеляват, като подкрепят изродщините на комунистите. Изводът е, че каквито и факти да им представиш, те са тепигьози и ще отвърнат с простотии. Те го Станишев. То е с излъскан мозък, зомбирано е с простотия.

То Станишев е ясно каква игра играе и защо - за него това е бизнес, далавера, и единствен начин за оцеляване. Какъв друг да стане този "доктор" по униформите на червената армия, ако не шеф на БСП? Но тия пенсии на чиито глави СерГейко е стъпил, те са за освидетелстване. Погледнете ги на Позитано - едробуржоазна прослойка, от Овчар та до Премян:-)

Двадесет години вече все "нормални" като вас се вихрят. Та хората не могат отоплението да си платят. То и БСП са толкова "нормални" като седерастите, а ги наричат комунисти...майтап!

тоя кво се прави на луд, оборотите паднаха с 50%, в цял свят, как да се събира повече, балона се спука в края на 2008, там да лъже бабите,

Поради кризата оборотите паднаха с 50%. Представи си как при това положение нарастват приходите на хазната, след като едва помръдваме от дъното на кризата! Това не е ли вече преход към истинска държава? Май да...

А на комунистически Китай знаеш ли с колко паднаха оборотите умнико? Имат прираст +9% а светлия капитализъм умря.

Абе този Станишко не беше ли до скоро премиер ? Защо освен с кражби с нищо друго не мога да свътжа неговото управление. Е помагаха му един крадлив Старец и Ахмедчо. Май още го помним.

"Слепия" по душа никога няма да прогледне...

А двете нули винаги ще са си кенеф!!!

напълно си прав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля, дружеството за защита на животните да прибере този хамстер Сергей! Горкото животинче, няма кой да му пълни бузките и сега плаче...от трибуната на НС!

То да беше хамстер, щях да го взема да го гледам.Ма това е жив плъх,баце!!!

Я не обиждайте плъховете. Гледаме два вкъщи като домашни животинчета, и са далеч по симпатични от серГея.

Коментари - Дянков: Преките данъци ще се променят с референдум | Днес.dir.bg

Дянков: Преките данъци ще се променят с референдум

Фактите говорят сами. През миналата година бяхме подложени на непрестанни критики заради икономическата криза. Но направихме това, което е необходимо и резултатите се виждат.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Преките данъци ще се променят с референдум | Днес.dir.bg

Коментари

Променете сакатия закон за референдумите /"за пряко участие на гражданите в управлението"/ да можем сами да ги свикваме, пък сами ще решим за какво кога.

Не щем нагласени референдуми на час по лъжичка по благоволение - искаме сами да ги свикваме по каквото сами решим.

преките - чрез косвените увеличенията са много по-големи. Колко бре, Дянков са преките и колко са косвените данъци, с които ни смучете живота! ЛИЦЕМЕР, слуга на МВФ и Световната банДа!

И някой ще каже -да ,увеличете ми данъците,за да имате повече да харчите.За коли,командировки по чужбина,самолети и бонуси за разни Калинки...Дянков,ти си за Нобелова награда,бе!Това сам ли го измисли или ти го казаха от световната бан/Д/ка?Смешник.

Защо само преките данъци, като най-голямото данъчно бреме са косвените данъци?!? Съвсем правилно е, народа /т. е. хората които дават парите/ да решават колко да дават и ако има промяна да се гласува с референдум. В момента както е, тези които харчат нашите пари имат властта да вземат решение и да харчат още повече наши пари. Не стига че са "назначени", а на това отгоре решават колко да исхарчат...доста противоречиво и недемократично. :-) Друго нещо важно е, да могат общините сами автономно да определят данък /пак след референдум/. По този начи ще има конкуренция между общоните и няма цялата индустрия и население да се струпва в София. :-) :-) Референдумите не бива да са мо за данъци, но и за всякакъв вид глоби, които държавата налага. :-) Тези неща обаче никак не са изгодни на политиците и никога няма да бъдат приети. :-(

евтин популизъм .на наивниците честито . как не се научихте на лъжите на управляващи те от 20 год. насам ,,трай коне за зелена трева''

Дянков да прочете закона за референдумите. Никъде по света не се прави референдум по икономически въпроси или свързани с икономическата политика въпроси. Резултатите от такъв референдум ще са пагубни за всяко правителство.

Браво, Симеоне ! Хайде по-нататъка ! (... и полека с нервите, и особено резултатите от тях ; Успех ! )

Преди време в Германия видях къща с надпис " Боже пази този дом от бедствия и големи данъци " бях много изненадана, но какъв е този популизъм пак, представяте ли си какъв референдум с въпрос " Да ви увеличим ли данъците " или пък " Да си плащат ли държавните служители личните осигурителни и здравни вноски " Май няма такава държава, в която това да се решава с референдум, нещо май се говореше при комунизма , че ще живеем всекиму според нуждите.

Ти вярваш ли,че това ще стане? Никакви референдуми няма да има в България.Това са нови лъжи,като тази , че излизаме от кризата или вече сме излезли ,че ще вземат имотите от царя и ще съборят незаконните палати.Не мога да понасям комунягите и ортаците им, но тези с нищо не са по-добри от тях.Погледни колко чужди инвестиции има при управлението на герб и ще ти стане ясна ситуацията.И колко от европейските пари са усвоени.По данни на самия ЕС.Другото са дрън дрън.

къде си ръгнала с тия полузнания през просото, мари! Формулата при социализма е "Всекиму според ТРУДА, всекиму според потребностите" - тоест всеки ще задоволява потребностите си, срещу полученото от вложения труд. При комунизма е "Всекиму според възможностите, всекиму според потребностите" тоест - тъй като обществото ще е на такава висока степен на развитие, когато технологиите ще заменят човешкия труд и поради това хората ще работят значително по-малко, парите ще станат излишни като средство за размяна, всеки ще взима свободно, онова, което му е необходимо. Заедно с парите ще изчезнат алчността и богаташите. Това е бъдещето на света и никой не може да го спре.

ТОВА СА СИ МУТРИ,ПИСАЛИ СЕ ДЕСНИ И ЗАЕДНО С АТАКА УПРАВЛЯВАТ БАШ КАТО МУТРИ. СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ СТАДИОНИ САМО И САМО ДА ИМА ЗА ТЯХ,ЕГА ТИ БИРИТЕ И НЕЗНАМ КОИ СИ .ЗА ЗДРАВЕ НЯМА ПРИ 600 НУЖДАЕЩИ СЕ ОНКОБОЛНИ ИМА ИНЖЕКЦИИ САМО ЗА 60 И ДРУГИ МНОГО ТАКИВА.ЕГАТИ ПРЕМИЕРА ЩЕ СТРОИ БЕЛЯНЕ ЕПТЕМ ДА НИ ЛЪСНАТ ЗАДНИЦИТЕ,ЩЕ ИЗПУКАМЕ ОТ НЯМАНЕ, ЗА ДА СА ПЪЛНИ ТЕХНИТЕ ДЖОБОВЕ.

българска

И кой ще отиде да се подпише на подписката????? знаейки резултата след това.

Нали щяхте да намаляте данъците господа управляващи?

Когато казваш от трибуната "НИКОЙ", че никой не вярва на казаното от С.Дянков, следва да кажеш: "Никой от нашата групичка от леваци" или нещо подобно. Защото си лъжец, ако мислиш, че и ние не вярваме!

Старите данъци- с референдум.....а новите, които измисляте ежедневно???

Какъв данък ти е измислен на тебе?

Няма значение.Важното е някой да квичи.

сустраполотроичната астероритраця адстоционирана от сурреалистичната деъствитилнозт в балгаря рифлегтира френетичну варху антагонистичня ресистант ,акумолиран от идин нимощен феедбак ,девалвиран ут аномокрецята на водадичнен бутафорен илемент на даксоготиризацята на тиоритичната икономичиска ус-концепзя за икономически н и х и л и з а м ....фаф бг... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам след казаното от теб какво би могло да се прибави.:)))Както винаги неподражаемо.Радвам се,че те срещам.От личната отговорност,към колективна безотговорност,от там към хаоса и накрая-капут!Истерията на алчността и безсилието създава достойни зрелища.За истински ценители.

И това ако не е спам,не знам кое е.

Записи,записи ако още не ви е ясно.И записите не са фалшификати а записи.Те не променят казаното. А колкото до СтаниШев Бойко на тепсия ще му поднесе властта с действията си.Така че на Серго скоро му се очертава да става шев.

Има-няма, 50 тина години.

Абе не мога разбера. Как така няма контрабанда, а всеки втори пуши контрабандни цигари? Как така намалява БВП, данъците не се променят, а бюджета се преизпълнява? Ако ГЕРБ не спечелят втори мандат, кой ще плаща дългосрочните правителствени договори? Ако не бяха подписани навремето договорите за хеликоптерите, сега с какво щяха да обикалят НАП и с какво щяхме да се напъваме да влизаме у Шенген? Не рабирам. Щот съм много тъп. Явно на следващите избори трябва да гласувам за ГЕРБ, за да поумнея и да ми стане ясно. Като тези гении, които са писали по-долу. Ама бългаеина е хубаво да разбере, че това че е гледал по телевизията как се ремонтира кола не го прави автомонтьор. Освен ако не е гласувал за ГЕРБ. При тях всичко е друго и никакви общи закони и закономерности не важат. В това число и математическите и физичните. Както и да е. Шъ съ опраиме. Ако не, шъ нъ опраят. Ако не у Шенген, у Банкя.

Първо пушачите намаляха много! Второ, контрабанда на нелегални цигари има навсякъде по Европа. Трето, как преброи, че всеки втори пуши и то контрабандни цигари? Май, някой ти диктува от "Позитано"20. И спри да пушиш! Ако няма пушачи, няма да има цигари и контрабанда.

Абе, умник - а на тебе кой ти каза, че пушачите са намалели, а моркове? Статистиката е много проста, аз пуша и 70% от познатите ми пушат. От ГОДИНА и повече НЕ СЪМ запалил цигара с бандерол, а и започнах да си навивам сам, защото намирам тютюн за 30-тина лева КИЛОТО (в магазин с бандерол НАЙ-ЕВТИНИЯТ рязан тютюн е 165 блева килото, а искат да го увеличават!). Та, тикво неувряла герберска - от всички мои познати само 20-тина процента пушат бандеролни цигари... Живея в София, но пътувам често. Загледай, калъф сменшен, по провинцията какви марки цигари стоят по масите в кръчмите.

А ти спри да даваш съвети като никой не ти ги иска.Около мен са само пушачи и никой вече не купува цигари с бандерол.Или свиват ръчно.Отказали се почти няма.Или пак пропушват.Аз говоря за тези,които познавам.Обобщения за цялата страна не правя.Не само ,че не е по-скъпо да пушиш сега, ами даже излиза по-евтино от преди да вдигне Дянков акциза.

когато циганите започнат да залесяват,а не да секат.когато комунистите спрат да крадат,ше сме се оправили

Административната тежест е намалена с 15%..., обясни Трайков. Трайков, а защо ще трябва да подаваме пак годишен финансов отчет в Агенцията по вписванията, след като преди това се подават на 2 места, в НАП и Статистиката. Що за продължаващо безумие и излишна административна тежест!?

Преди това си подал на ЕДНО място - или НАП, или статистиката. Търговският регистър е от три-четири години и все още не са "улегнали" нещата. В Търг. регистър се "обявяват" актовете да ги чете който иска, а в НАП се подава информацията в електронен вариант, готова за обработка.

ЩЕ ПОДАВАШ ,ЗА ДА ТИ ВЗЕМАТ 50 ЛВ,ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ И ЗА НУЛЕВИ ОТЧЕТИ И НА ЕТ та И НА ГОЛЕМИ ФИРМИ АД И Т.Н ВСЕ 50 ЛВ.

Не разбирам Станишев какво прави още в парламента? Да слага раираната пижама и да спира да приказва, че нищо друго, освен лъжи не му ражда главата! Да не говорим за делата му, никой от новата българска история не ще ги забрави.. Дано никога не се върне отново това, което те сътвориха!

Не може да бъде! Това недоразумение Станишев сега се изказва в парламента, че сега имало контрабанда, корупция и сива икономика! Е, от това безочие няма по-голямо!!! Като че ли те 2009 година са се пръкнали корупцията и т.н. да не изреждам! Главоч! Бездарник! Подлога! Иде ми да хвана една по-тежка талпа и да го изплющя!

Понеже не могат да намерят корупционни скандали ,те се хванаха за контрабандните цигари,като че ли по тяхно време нямаше!Контрабанда с цигарите ще има, докато цените на цигарите са високи заради изискванията на ЕУ и докато Западните Балкани са извън ЕУ.Цяла Южна Франция и Испания да не би да пуши цигари с акциз -от черна гора през Италия,там също се борят ,само че битката е обречена на неуспех.Всеки ще пуши сръбско Боро за 3 лв,а не Средец за 4,20.Но на тези им дай само да плюят !

Ами така си е, ама тези станишевци се правят на ущипани моми! И са същите като във вица: "Герба ни ще е ХИПОПОТАМ, защото сме затънали в лайна, но устите ни са ЕЙ ТАКА ОТВОРЕНИ"

Еей, най-накрая коментари, в които да признават хората, че това, което се прави в момента е неизмеримо по-добро от това, което преди правеха червени и жълти, Е, имат малко издънки сегашните, но е добро начало. Ситуацията е тежка, но хубавите неща стават бавно. А и защо ли съм много склонен да вярвам на думите на Дянков, че схемите правени от 3-ката са трудни за изкореняване. И в крайна сметка е добре българина да разбере едно - благосъстоянието на индивида не идва само от държавата, а от собтсвената инициативност и умения... Живи и здрави!

Добре че Дянков припомня от време на време какви са деянията на гнойната коалиция, щото българинът бързо забравя.

Помним, помнииииииим! Станишев, дето даваше 13000лв заплата на гаджето си.

А Дянков колко дава на оназ пача, дето я води в Китай?

Симеон Дянков се похвали: правителството е започнало да въвежда правила, които да се спазват от всички(с изключение на премиера) и да извеждат икономиката на светло, както и да няма скрити практики(с изклучение на тези покровителствани от премиера). "Нали така, г-н Дянков?",

Трудно се работи там,където са минали комунистите. 1) те създават и утвърждават корупционни схеми; 2) специализацията им да шият съветски униформи ги ограничава във възможността да работят с пари. 3) от неумението за работа с пари следват решения за непремерени разходи, което съсипва бизнеса. 4) в името на огромни комисионни харчеха пари за всякакви ненужни строителства и след това се установяваше,че е работено с 10 до 50 пъти по-скъпо от реалната цена. Няма комунист, който да не краде. А това,което направи Станишко с българската икономика няма да бъде преодоляно с години. Сергишко Станишко и Жан плюс кобурготските са нанесли най-големи поражения на България и българите в досегашнита и история. Това са хора ненужни на обществото и е грях да получават години наред немъчени пари от бюджета. Не е заплата, защото заплатата е нещо,което трябва да се заработи...

Братле, защо ли го описваш? Тези, нормалните, които го знаем, нямаме нужда от обяснение. Кретените (това са безвъзвратно повредени умове) никога няма да го разберат, защото имат интелетуална и емоционална бариера, поставена им по рождение. Те смятат, че оцеляват, като подкрепят изродщините на комунистите. Изводът е, че каквито и факти да им представиш, те са тепигьози и ще отвърнат с простотии. Те го Станишев. То е с излъскан мозък, зомбирано е с простотия.

То Станишев е ясно каква игра играе и защо - за него това е бизнес, далавера, и единствен начин за оцеляване. Какъв друг да стане този "доктор" по униформите на червената армия, ако не шеф на БСП? Но тия пенсии на чиито глави СерГейко е стъпил, те са за освидетелстване. Погледнете ги на Позитано - едробуржоазна прослойка, от Овчар та до Премян:-)

Двадесет години вече все "нормални" като вас се вихрят. Та хората не могат отоплението да си платят. То и БСП са толкова "нормални" като седерастите, а ги наричат комунисти...майтап!

тоя кво се прави на луд, оборотите паднаха с 50%, в цял свят, как да се събира повече, балона се спука в края на 2008, там да лъже бабите,

Поради кризата оборотите паднаха с 50%. Представи си как при това положение нарастват приходите на хазната, след като едва помръдваме от дъното на кризата! Това не е ли вече преход към истинска държава? Май да...

А на комунистически Китай знаеш ли с колко паднаха оборотите умнико? Имат прираст +9% а светлия капитализъм умря.

Абе този Станишко не беше ли до скоро премиер ? Защо освен с кражби с нищо друго не мога да свътжа неговото управление. Е помагаха му един крадлив Старец и Ахмедчо. Май още го помним.

"Слепия" по душа никога няма да прогледне...

А двете нули винаги ще са си кенеф!!!

напълно си прав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля, дружеството за защита на животните да прибере този хамстер Сергей! Горкото животинче, няма кой да му пълни бузките и сега плаче...от трибуната на НС!

То да беше хамстер, щях да го взема да го гледам.Ма това е жив плъх,баце!!!

Я не обиждайте плъховете. Гледаме два вкъщи като домашни животинчета, и са далеч по симпатични от серГея.