Коментари - Избраха Сергей Станишев за и.д. председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Избраха Сергей Станишев за и.д. председател на ПЕС

Президиумът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) утвърди единодушно днес в Брюксел председателя на БСП Сергей Станишев за ръководител на ПЕС до конгреса й, който се очаква в Букурещ в края на септември догодина.

Обратно в новината

Коментари - Избраха Сергей Станишев за и.д. председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Коментари

днеска съм почивка-немеца прави инвентаризация вчера-и ще досаждам на модераторите с нахалството си.Искам да кажа и аз някои неща по темата...АЗ НИКОГА НЕ СЪМ СЕ БЛАЗНИЛ ПО ИДЕИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА-как беше:РАВЕНСТВО,БРАТСтВО,СВОБОДА,Диктатура на пролетариата,-да работим колкото можем и да консумираме колкото искаме... Дрън дрън-ТОВА ПРИВЛИЧА САМОхора в пубертета или фанатиците..За всеки е ясно-след като не сме еднакви всички-не може да даваме и искаме еднакво всички... А на др. Станишев пожелавам да се държи сериозно,да не плюе толкова пред Европа родината ни- че май най-лошият ни имидж пред Европа и Европейския парламент идва винаги и най-много от политиците ни- те само плюят,като че ли ще са вечна опозиция и никога няма да са на власт в тази държава. Честито на човека все пак,и да се представя достойно..

През октомври 2009 г. Румен Петков сравняваше Станишев с Муйо пилата ... Нека да си зададем следния логичен въпрос : Защо европейците избраха Станишев да бъде шеф на ПЕС, а не избраха Румен П. или Гоце , например ? Станишев нито говори каруцарски в публичното пространство, нито е кадър на ДС ... Дали тук не е скрит отговорът на въпроса ? Очевидно е, че европейските социалисти са гласували огромно доверие на Серго и затова са го избрали за този много висок пост !?

За ДС е силно ма много силно под въпрос. А не говори каруцарски щото не е виждал каруца. Мерцедестки говори ,по тая причина.

Човек с езици, визия за нещата и възпитание. Да го омаскарим и него. Боко се гъбарка с него. Пожрникарски мурафети.

За език ако не броим руския щото него всички ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го учихме, на Сергей като му кажеш език той си мисли за свински език с чесън ;-) За визията няма кво да кажа средностатистически българин. Възпитанието - комунистическо, скатаване от бачкане .. как беше "учи мама да не работиш" . Великия лозунг по бай Тошево време. Е изкарал един институт човека не е като да не е и разни школ на АОНСУ, ма то няма как .

ПЕС Е СЪКРАЩЕНИЕ НА ПЕ....С. ! ЗАТОВА СИ ИЗБРАХА СЕРГЕЯ :))

Е нема друг, като Калитко - малоумник велик!!!

Вече по две мнения съм съгласен с теб , чак да не повярва човек ;-)

Председателя на песовете е избран ,остава да се избере и на кучките - имаме и за тая позиция достойни кандидатури !

Прав си герберче! Имаме доста кандидати: Искра Фидосова, Цецка Цачева, Менда .... Може да и не съм фен на Станишката, но в сравнение с Рапона, той е със светлинни години напред!

Вярно е "светлинни години" напред - председател на ПЕС ?! Ма толкова е напред, че думите не могат да го опишат - ха-ха-ха-ха, обаче си изплака сълзите за загубата на изборите тук, а!

ТОЗИ ДА ЗАМИНАВА ВЕДНАГА ДА СИ ОТСЛУЖИ КАЗАРМАТА! БАЩА МУ НИ УБЕЖДАВАШЕ КАК ТОВА БИЛ ВИСШ ДЪЛГ КЪМ РОДИНАТА, А НЕГО СКАТА... ЗАЩО?

и да не беше го скатал пак нямаше да го вземат. нали помниш ,че по военните комисии проверявах а да няма гейове. Даже някой се правеха на такива белким им се размине ;-)

Заслужаваш двамца мургави да те уважат...и да оставят неизличим спомен в крехката ти психика!

Плюйте си ама той си е добре!И освен това е образован човек!

за втората част силно се съмнявам ;-)

ЧЕСТИТО- ЗАЕМАЙ да спасяваш н арода- покрепи го и давай напред БОГ да БЪДЕ с ТЕБ.

Станишев най-напред ще го осъдят за загубените секретни документи и тогава ще го пуснат да стане шеф на ПЕС! Така ще направим износ на престъпници за Европа, а "достойният гражданин" и неговият бивш колега и приятел ще си ги оставим в България!

Подсъдимият по делото "Килърите" Васил Костов - Кеца разказа пред Шуменския окръжен съд за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретен Йоцич, предаде БНР, съобщи сайтът "Лайвбиз". Това е станало по време на продължило над 11 часа вчера заседание на съда. Кеца разказал за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретен Йоцич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца казал още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле били издадени на фирмата "Ипон" собственост на Бойко Борисов по онова време. Вчера съдът отправил предупреждение към Кеца, че показанията му нямат връзка с предмета на делото, но Кеца продължил. "Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той.... (Цитат)

Скъпи колеги"форумяги"!В Дир-а има нова тема:Земеделците(не БЗНС-а истинските селскостопански производители) също излизат с тракторите на стачка и ще блокирват пътищата!Дръжте се же пе-йци!Аз също съм "селскостопански"производител!Казах ли ви аз,колеги форумяги,че в България ще стане"весело",а?По някое време може и танковете да излязат(но се съмнявам,че са продадени за скраб:)...А сега...ЮРУШ "да се изходим дружно"под новата тема!:))) Павле,Како Доре,Ка Ге Бе-нце,КРАС-чо,Распутин,Калитко... и другите чакам ви!:)))

Голям успех е за Станишев, защото напоследък дотолкова замяза на шут, ще му липсваше само червен нос и карирани размъкнати дрехи. Голям успех е и за нас, че няма да ни занимава толкова често по медиите с глупостите си. Защо ли партиите си въобразяват, че провеждат политика. Едрият мафиотски капитал диктува правилата, политическата надстройка е параван за наивници, които вярват в политическата класа, способността и да решава проблемите на хората. Паричките са винаги едни гърди напред.

Какъв успех, пред кого? Станишев е избиран от своя народ, от българския избирател, а не от европейския. това е пълен провал пред народа му. Всички българи разбраха, че това е купено място с крадени пари на народа му.

Ха-ха-ха! Не дей да се представиш за българин бе, Моше!

Гледам,че Кака Дора от"Идея за България"за днес е приключила със ските и шейничките във Финландия,влязла е във финландската сауна и отново започва да обяснява на трудовите хорица кое как е,използвайки сложни думи и изрази,чието значение и самата тя май не знае. По"твоят" модел,и ГЕРБ и БСП са НЕОЛИБЕРАЛИСТИ-демек "вълчи","диви"капиталисти,които се борят за кокала с всички средства-позволени и непозволени! Пак по "твоя"модел Кинг Саймън-моят Шогун и Бай Тошо би трябвало да бъдат УЕЛФЕЪР СТЕЙТЦИ-т.е "управленци" които мислят за социалните придобивки и"добруването"на народа,който управляват!ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА,за момента ще го пропуснем!

Да, Дора Апостолова в книгата си "Неолиберализмът -злият дух на Америка броди из Европа" разкри грозната същност на американския неолиберализъм и огромните му пораженията в света. Книгата получимеждународни награди. Но тя за съжаление не пише тук, пишат нейните последователи от българската емиграция на ДРД "Идея за България".

Що не разкажете как кака ДОРА с тоя проект за порно сайт и с тая майтапчийска книга взе едни пари по един измислен проект, а вие подскачате покрай нея белким падне нещо и за вас? И що се скри чак на майната си вместо да поведе народа на бунт като дамата от една известна картина, ами си лае от Финландия по правителството докато мъжът и я идържа.

ДАаааа др.Найденов, станишГЕЯ непремено трябва да успее да стане постоянен председател на ПЕС, за да се РАЗЧИСТИ МЯСТОТО НА АГЕНТ ГОЦЕ!.... ние не сме "членове" на БСП,но ги разбираме тези работи!?!?

Никои не ми отговори как се наричат жените в тая ПЕС? Понеже не върви да им казват Пески, сигурно Кучки е правилната дума? Аиде ДОРЕТО от niamamideazanichto да го обясни щот тя мнооо голям Учен и знае Езици и трудни думички като неолиберализъм.

Голям праз! Да си го взеат европейските социалисти и да си го държат при тях! И без това прилича на другия хамстер -Франсоа Оланд!

Председателството на Станишев е купено с пари. Само че за да не звучи толкова грозно се нарича спонсорство.

Да, купено чрез "спонсорство", от една мафия за друга. Сега Европа се управлява от две големи мафии- на "десните от ЕНП" и "левите от ПЕС", едните "управляващи", другите проформа "опозиция". Общото между двете е, че са "американски неолибералисти". Американския неолиберализъм е най -хищническата идеология, властвала в последните 200 години насам и унищожаваща света. Идеология а глобалния икономика, на новия тип империализъм и войните, на най- едрите банкери и корпорации, без демокрацията и правовата държава. Идеология, родила най страшната мафия, която не се интересува от процесите на демокрация в източноевропейските страни, нито да помогне на народите им, а само от парите на тяхната мафия, произлязла от последния комунистически елит и номенклатура на бившите им Комунистически партии, от техните пари. Едрите буржоа на Европа от ЕНП и ПЕС само доволно потупват по рамото нашата мафия и и предоставят власт срещу пари .

Лявата идея е поначало сбъркана! Радвам се че го избраха този. Ще успее да изчисти цяла Европа от прахосниците социалисти - комунисти.

Браво на Станишев! Страхотно признание. Да е жив и здрав, и по-висока европейска кариера да направи.

Казват, че с годините човек поумнявал - ставал по-мъдър. Но при теб,дедо,се забелязва облатното (нищо лично)! - За какво признание бълнуваш? Не го ли виждаш , че това момченце е на дистанционно управление, откакто го вкараха в политиката?!...

Веднъж да сме на едно мнение :-) Всички искаме Нестаналшев да ходи на майната си и да не е в България. Вярно подбудите са различни ама на кои му пука, важен е крайния резултат ;-) Това може да е каузата която да обедини България ;-)

Мен въобще не ми пука дали съм на същото мнение като теб. За твое сведение не сме на същото мнение въобще. Понеже ти са привърженик на ГЕРбБ а аз наричам "ГЕРБ дете на БСП".

аааа, да не забравя- павка, преди не беше ли от СДС? Всички отрепки от СДС, с най- гузна крадлива съвест отидоха при ГЕРБ да запазят кожата си.

ideyazabulgaria от 25.11.2011 10:44 твърди, че Станишката го избрали ВРИД(временно изпълняващ длъжността) само защото името на БСП-то започва с Б??? Ако е така, защо е тоя цирк и защо Станишев не го каза???

Питай него бе! Половината от медиите на България са в ръцеет на БСП.

, а другата половина е в ръцете на "децата на БСП"

За бъде допуснат на такъв пост Станишев най-вероятно някой спонсор на БСП е осигурил спонсорство за кампанията на ПЕС в някоя европейска страна. Заемането на тези места са свързани с ангажименти за легално и законно спонсорство по време на избори. Та комисар Станишев просто си е платил защото иначе нищо хубаво повече нямаше да му се случи политически план след като така сериозно се осра с тройната коалиция.

И това е един много вероятен вариант. Социалистите след 80-те години приеха неолиберализма за своя идеология, който излъчва страшно притегателния МИРИС НА ПАРИТЕ. Ръководителите им станаха едри буржоа и крадци и за тях престана да има друг морал освен ПАРИТЕ.

Браво качествен човек. Затова ще го плюем нали сме българи юнаци. Тук е така не остана не оплют човек. Неговия кабинет вдигна пенсиите с 50%. Неговите министри мафиоти щели да бъдат съдени чакаме още.

Не пенсиите а доходите на пенсионерите бяха повишени с 50%! Пенсиите бяха повишени с 80-90%! Разликата я изяде инфлацията. Има да чакате Дянков да се сети за Вас! Ама нали гласувахте и вие масово за ГЕРБ?! Сега вместо топла супа ще духате топла гола вода!

Станишев не ми е приятен! Ама много приятно ми е като гледам как завистливи и злобни хищожества се пръскат от злоба, че е получил някакво признание! Дано поне тая злоба погуби много от пасмината на глупаците в РБ.

По долу една "тиква" сравнява Датската социалистка партия( ДСП) с БСП и дава пример с това, че датчаните сега отново са дошли на власт. Абе тиква, сравнение не може да става между двете партии. ДСП е била силно идейна и градивна партия, тя е една от партиите строели от 50-те години до 90-те години "Датската welfare държава" - считана за една от най- развитите правови и социални държави в света. А какво е правила БСП? БСП откакто се роди 1990 г. от 9 души бандити около Луканов само е разграждала и унищожавала. Тя стана "мозъчния тръст" на разрушителния преход. Роди" Плана Ран Ът", извърши грозна и бандитска приватизация, която разруши икономиката и държавата, първа роди олигарсите, окраде държавата , като още от времето на Луканов 1985-1989 изчезна половината външен дълг в джобовете на нейните родители, по времето на първото правителство на Луканов изчезна външния резерв от 2 милиарда долара и 25 тона злато, които отидоха в търбуха на новите олигарси, произведени от БСП и до сега този капитал се върти и умножава в ръцете на новоизлюпената от БСП политическа мафия от първи капиталисти и олигарси. БСП роди всички останали партии, последвали в управленията и техния морал- те си приличат с нея като сиамските близнаци по деградивност - СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ и куп други малки и големи партии. Сега всички партии вън от НС и в него са родени от БСП и като нея се управляват от олигарси. БСП не е идейна партия от началото си, а "бизнес корпоративна партия" на едрия мърсен краден капитал и собственост на няколко олигарси, както са бизнес партии и нейните чада, Станишев е само доказано техен добър лакей, Първанов доказано техен добър закрилник. БСП е тази, която спря развитието на демокрацията в България и създаване на правова държава. Въобще не може да се сравнява с датчаните. За това, че ПЕС са сложили Сергей като временен изпълнителен директор до редовния и конгрес е по устава на ПЕС и става автоматично. БСП е първа в листата на партиите от ПЕС защото започва с буква "Б". Това е истината. А защо е в ПЕС- ами защото ПЕС приема АВТОМАТИЧНО партии в редовете си, само който не е пожелал, той не е станал член. ПЕС започнаха този автоматичен прием, след като тяхната проформа "опозиция" ЕНП започна да приема автоматично всякакви помияри в редиците си. Просто на ПЕС и на ЕНП им трябва численост, по това те мерят мощта си. А, че БСП използва този нищожен факт да тръби с фанфари и се пише велика, е просто измислица на болния ПИАР ски мозък на БСП и компания. за зомбиране на баламите. Д.-р Георги Чакъров

ЕТО, пак си проличава ТИКВЕНСКОТО мислене!!! Хронологично и идейно си прав! ОБАЧЕ! Фактологично си го изсмукваш от пръстите само и само за да защитиш комунистическото, пардон - антикомунистическото, си мислене!!! Защото, кой унищожи ТКЗС-тата и дефакто цялото земеделие? - НЕ Е БСП! Кой направи разбойническата масова и не толкова масова приватизация? - НЕ Е БСП? Кой продаде структуроопределящите предприятия на България за жълти стотинки / Нефтохим; Плама-Плевен; Кремиковци; БГА "Балкан"; БТК; Булгартабак; Електроразпределителните дружества и т.н и т.н. /? - НЕ Е БСП!!! Кой ни излъга за РАВЕН СТАРТ 89 и 90 -та година, а дефакто ни направиха малко СУПЕР БОГАТИ и много МИЗЕРСТВАЩИ? - ПАК НЕ Е БСП!!! Така, че спри да си седиш върху главата и ако искаш да спориш, не гледай едностранчиво на нещата, защото заприличваш на КОМУНИСТ, независимо дали се считаш за някакъв друг!!!

шефче, отговорът ми към теб е много прост и ясен. Всичко, което ти изброяваш е правено и унищожеавано от ДЕЦАТА НА БСП , които тя пак е управлявала зад кулисите. СДС е първото дете на БСП, създадена от четката на Луканов. НДСВ е второто дете на БСП, също създадено от четката на Луканов и кръга му "Монтерей"- с първите мръсни изнесени в Лондон, в Мерийл Линч и други лондонски банки, крадени капитали от изчезналия външен дълг 1985-1989г. и изчезналия валутен резерв 1990г. с оформения т-н. "Лондонски кръг" от изпечени лукановци и с едно представително лице отпред за заблуда на тикви като теб- "мадридското чучело". ДПС е също издънка на БСП, начело с Доган -олигарха, който БСП създаде и охрани. ГЕРБ е същата издънка на ГЕРБ, неговия център "СиБанка" и подразделенията и от бизнес кръгове са създадени с крадените пари от външния дълг 1985-1989г и изчезналия външен резерв 1990 г. Всички мафиотски кланове на бизнес партиите -БСП, НДСВ, СДС, ДПС, ГЕРБ , "Лидери" и прочее са създадени с един и същ начален капитал идващ от периода 1985- 1992 г. и поради това са оплетени като свинсикте черва.

И да добавя. Историческия опит на Европа учи, че такива деградивни партии, с толкова много престъпления, нанесли огромен ущърб на държавата и обществото и национален катастрофи, никога не са имали дълъг живот. Обществото ги е изтривало от партийния регистър, лустрирало, а от държавниците в техните редици е търсило персонална отговорност, съдило ги е до дупка на народен съд и са завършвали живота си зад решетките. За това , че не е осъден до сега нито един държавник-мафиот от редниците на БСП причина е в другите мафиотски клонове на БСП ( от другите и партийни деца) обособили с БСП обща мафия в парламента и заграбили цялата власт в него с много криминални методи и фалшификации на изборите. На никой от управляващите от мафията не е изгодно да съди някой вън от своите редици, защото се страхуват да не се отвори "кутията на Пандора" и за техните мафиоти. За това мафиотските кланове в НС привидно воюват помежду си с една цел-да заграбят повече политическа власт, която им дава възможност да се доберат до държавната хазна и активи , за да крадат с пълни шепи. Но когато е застрашена кожата на цялата мафията, те се обединяват и заедно приемат закони в НС за своята защита. В последните 5 години по предложение на БСП и с одобрение на всички мафиотски кланове в НС, са приети повече от 7 закона за защита на кожата на цялата мафия, като започнеш от короната на законите- АМНИСТИЯТА, с който мафията си опрости всички държавнически престъпления от 1989 г. насам. Да не говорим за другия закон "за конфликт на интереси" който по предложение на БСП остана без наказания , за да не може да се накаже по него нито един мафиот. Поредицата е дълга както от престъпни закони, така и престъпна дейност с използване на властта против народа си. За БСП и нейните рожби съдете само по делата, а не по физиономиите на нейните ръководители.

Ето, опитваш се да си по-близо до истината, но пак бъркаш!!! БСП, наследница на БКП, е партия с над 120 годишна история и в България е единствената истинска и реална партия!!! За съжаление! Така, че да говориш, че ще изчезне Е СМЕШНО!!! дРУГАТА ти основна грешка е, че другите мафиотски клонове не са произлезли от БСП, а от БКП!!! И най-смешното е, че лумпените вече 22 години викат по БСП, а там до голяма степен, останаха редовите комунисти, хората идеалисти!!! А другите, най-гадните, КОМУНИСТИТЕ ИНТЕРЕСЧИИ, се пръснаха из цялото политическо пространство и когато те направят нещо ужасно, проблема не е голям, но когато БСП направи нещо малко накрива - става вой до небето!!! Докато това не се разбере от повечето българи - ШАНС НЯМА!!!

Кой сега е най-големия ПЕС, а? Дай да уредим да преместим централата им в България,а? И да назначим 100-200 българи да вземат социалистически, ама европейски заплати. Нали много милее шефчето за родината, опс за България де. Не за мене , аз за младите социалисти говоря - за тях не остана бизнес, докато тръгне пак Белене.

Тая посткомунистическа муцуна омръзна на българите, нека омръзне и на ПЕС - овете... Те не знаят кого си избират - истински комунист, марксист ленинист с десен уклон ...

Поздравления, Сергей!

Честито! Това показва, че БСП винаги са си подбирали добре кадрите на партийни позиции, но не и олигарсите, т.е. интелектуалното им ниво в България е винаги било смазвано от военното им такова. А после ни карат да е радваме, че макар бедни и в мизерия, живеем в мир.

И.Д е временно изпълняващ длъжността. Не бързайте толкова с честитките. Гоце пързулна СерГЕЙЧО много яко с тая длъжност !

Е сега вече можем да кажем: " Бог да ги прости ПЕС."

ТРЯБВА ДА СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПЕС ИЗМЕЖДУ ПЕСОВЕТЕ , БАЩА ТИ СЪЩО ДА Е БИЛ ПЕС , ДА СИ ЯЛ, ЯЛ , ДА СИ ЛАЯЛ, ЛАЯЛ И НИЩО ДА НЕ СИ ПРАВЕЛ, ПРАВЕЛ, САМО ДА СИ ЗАКОПАЛ ЕДИН НАРОД , ЗА ДА ТЕ ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА...

Умрете от яд злобари.Егате гефа. Браво Станишка.Леле супер кеф ми е. А сега плюйте.Ляляляля

Не човек,а желязо...От претопени петолъчки.Бог да ги прости ПЕС...

Вай, вай! Новият Геарги Димитров.

Кадърно ни е момчето.Като премиер оправи България,като председател на БСП - партията е във възход.Да бъде избран и за председател на Украинската и Руската соц. партии,а също и на соц. партията на Сибир.Да си направи кабинет в Сибир-там където е паднал тунгуският метеорит ,и оттам да координира социализма по света.

Да живеят всичките бсп-та по всичките земни кълбета...

Какво всъщност означава ляво и дясно у нас ? Сергей не беше ли близък до Буш ? Може ли хора, които по един или друг начин са приближени на Т. Живков и П. Кубадънски, да бъдат десни ? Кой тогава е десен и кой е ляв в действителност ? Нека да направим една съпоставка и да открием приликите и разликите между ' първенците ' от ' Дондуков ' 1 и ' Дондуков ' 2 ! И единият , и другият са футболисти. И единият, и другият поднасят цветя над един и същи гроб в Правец . И единият, и другият искат оставката на Станишев. И единият, и другият си падат по убийствата на животни. И единият, и другият отсядат в едни и същи хотели на определени олигарси и ходят на футболни мачове при други олигарси. И единият, и другият са близки с Путин и Берлускони. И единият, и другият са удостоени с почетен знак ' Стефан Стамболов '. И единият, и другият си тачат НСО и не искат нейното закриване и трансформиране. И единият, и другият се движат със скъпи лимузини , самолети и хеликоптери, купени с народни пари, а не използват услугите на БДЖ. Някой откри ли някакви разлики ?

Много ми хареса.Браво!

Смятай, колко са зле тия с кадрите, щом опряха до наш'то лалугерче....

Ама нима никой не забеляза че въпреки противоречивите мнения във форума как всички в действителност сме единни.Едните се радват как Станишев ще им разказва в Брюксел за съветските униформи.Защото от втората световна война измина доста време и са ги позабравили.Другите пък се радват че повече няма да му срещат физиономията в България.Чудя се дали пък за първи път не сме достигнали до мечтаното единомислие в България.

Типично разсъждение за един помияр с подчертан селски произход. Да завършиш с отличие Московски университет (един от най-престижните в света) е доста по-различно от пожарникарския факултет на школата в Симеоново. Освен това, доколкото знам Станишев има и доста престижна реализация в Лондонска школа за икономика и политически науки. Впрочем с историята и ролята на военните униформи се занимаваха доста известни западноевропейски и щатски историци, в това число и британският генерал Лидъл Харт, смятан за един от най-добрите военни историци и стратези на 20 век, удостоен с благородническа титла

Халал да им е.

ЕТО ТОВА Е ДОСТОЕН ЗА ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.

Е тоя на тази снимка е голем ШОПАР

Ужас -Содом и Гомор за България.Станишев и Б.Борисов.Просто нямам избор.Сорри.

Ще ми се да видя и БОЙКО на подобно място след края на мандата (мандатите) му. Лесно е, братя българи, да се плюе. Трудно е да се оценява. Въпреки всякакви лични симпатии, ръкопляскам. Всеки оценен българин води до оценена България. Ама ме гложди едно питане - а сега какво ще правим с виновника-отличник (европейския лидер със спряни евросубсидии), който пречи на държавното управление вече две години и половина? Не ме подозирайте в комунизъм, още по-малко в симпатии към Станишев. Но, пред фактите... трябва да замълчи дори ББ! Никога не съм симпатизирал на БСП, но наблюдавам два факта, които ме карат сериозно да се замисля - българка - председател на ЮНЕСКО и българин - председател на европейска пратия. И това при всичките приказки колко Европа мрази нашите бивши комунисти...

"наблюдавам два факта, които ме карат сериозно да се замисля - българка - председател на ЮНЕСКО и българин - председател на европейска пратия" Какъв обективен си ти ? Тези постове не са даденит за заслуги, а по ред на номерата. Дошло е ред на България, а в нея продължава да управлява вече 22 години БСП- с президент и реална власт в НС и скрита зад всички партии управления. Двете кандидатури за ЮНЕСКО и ПЕС са представители на БСП от нейния първи елит( и последен на БКП)- 9 човека около Луканов, които създадоха БСП и стават корените на новата мафия създадена от прехода. Дори и Кристалина Георгиева е изпратена от Луканов в СБ да пази крадените и изнесени от БСП капитали там. Да добавим, че от 10 години в Европа управляват монолитно нареклите се" десни" от ЕНП, те са "неолибеарлисти", а неолиберализма няма нищо обощо с понятия като "демокрация" и "правовата държава". За това тези новоизпечени европейски димУкрЯти са късогледи и не могат да видят и оценят вътрешните процеси течащи в България, че там продължава да управлява старата комунистическа номенклатура вече 20 години преход, превърнала се в мафия и спряла всички демократични процеси в България. За това Брюксел с лекота предоставя тези постове за решаване от правителствените кръгове на България и ако видим сега - всички постове в Европа: Съда в Люксембург, Съвета за Еворпа, Съда в Страсбург, "Транспенранси инернешънъл", "Амнести", ПЕС и мес, ЮНЕСКО и еврокомисарството ни в ЕК, всичик стари медии-българските редакции в Дойче веле, Би би Си, льо Мондт и прочее, са заети от хора на управляващата политическа мафия най - много от редиците а БСП и които не са избрани , а назначени.

Как точно ПЕС успяха да изберат човек който открито е съпричастен на комунистическото управление в България, което затри хиляди българи и чужденци имали нещастието да се опитат да избагат от България?

Пфу... дее..а... Защо не го избраха преди 20 днил, щях да гласувам за него... А сега сериозно... Оная червена бабиера я избраха за шеф на Юнеско и сега организацията е пред фалит. Нищо хубаво не ги чака тея хорица...

Коментари - Избраха Сергей Станишев за и.д. председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Избраха Сергей Станишев за и.д. председател на ПЕС

Президиумът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) утвърди единодушно днес в Брюксел председателя на БСП Сергей Станишев за ръководител на ПЕС до конгреса й, който се очаква в Букурещ в края на септември догодина.

Обратно в новината

Коментари - Избраха Сергей Станишев за и.д. председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Коментари

днеска съм почивка-немеца прави инвентаризация вчера-и ще досаждам на модераторите с нахалството си.Искам да кажа и аз някои неща по темата...АЗ НИКОГА НЕ СЪМ СЕ БЛАЗНИЛ ПО ИДЕИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА-как беше:РАВЕНСТВО,БРАТСтВО,СВОБОДА,Диктатура на пролетариата,-да работим колкото можем и да консумираме колкото искаме... Дрън дрън-ТОВА ПРИВЛИЧА САМОхора в пубертета или фанатиците..За всеки е ясно-след като не сме еднакви всички-не може да даваме и искаме еднакво всички... А на др. Станишев пожелавам да се държи сериозно,да не плюе толкова пред Европа родината ни- че май най-лошият ни имидж пред Европа и Европейския парламент идва винаги и най-много от политиците ни- те само плюят,като че ли ще са вечна опозиция и никога няма да са на власт в тази държава. Честито на човека все пак,и да се представя достойно..

През октомври 2009 г. Румен Петков сравняваше Станишев с Муйо пилата ... Нека да си зададем следния логичен въпрос : Защо европейците избраха Станишев да бъде шеф на ПЕС, а не избраха Румен П. или Гоце , например ? Станишев нито говори каруцарски в публичното пространство, нито е кадър на ДС ... Дали тук не е скрит отговорът на въпроса ? Очевидно е, че европейските социалисти са гласували огромно доверие на Серго и затова са го избрали за този много висок пост !?

За ДС е силно ма много силно под въпрос. А не говори каруцарски щото не е виждал каруца. Мерцедестки говори ,по тая причина.

Човек с езици, визия за нещата и възпитание. Да го омаскарим и него. Боко се гъбарка с него. Пожрникарски мурафети.

За език ако не броим руския щото него всички ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го учихме, на Сергей като му кажеш език той си мисли за свински език с чесън ;-) За визията няма кво да кажа средностатистически българин. Възпитанието - комунистическо, скатаване от бачкане .. как беше "учи мама да не работиш" . Великия лозунг по бай Тошево време. Е изкарал един институт човека не е като да не е и разни школ на АОНСУ, ма то няма как .

ПЕС Е СЪКРАЩЕНИЕ НА ПЕ....С. ! ЗАТОВА СИ ИЗБРАХА СЕРГЕЯ :))

Е нема друг, като Калитко - малоумник велик!!!

Вече по две мнения съм съгласен с теб , чак да не повярва човек ;-)

Председателя на песовете е избран ,остава да се избере и на кучките - имаме и за тая позиция достойни кандидатури !

Прав си герберче! Имаме доста кандидати: Искра Фидосова, Цецка Цачева, Менда .... Може да и не съм фен на Станишката, но в сравнение с Рапона, той е със светлинни години напред!

Вярно е "светлинни години" напред - председател на ПЕС ?! Ма толкова е напред, че думите не могат да го опишат - ха-ха-ха-ха, обаче си изплака сълзите за загубата на изборите тук, а!

ТОЗИ ДА ЗАМИНАВА ВЕДНАГА ДА СИ ОТСЛУЖИ КАЗАРМАТА! БАЩА МУ НИ УБЕЖДАВАШЕ КАК ТОВА БИЛ ВИСШ ДЪЛГ КЪМ РОДИНАТА, А НЕГО СКАТА... ЗАЩО?

и да не беше го скатал пак нямаше да го вземат. нали помниш ,че по военните комисии проверявах а да няма гейове. Даже някой се правеха на такива белким им се размине ;-)

Заслужаваш двамца мургави да те уважат...и да оставят неизличим спомен в крехката ти психика!

Плюйте си ама той си е добре!И освен това е образован човек!

за втората част силно се съмнявам ;-)

ЧЕСТИТО- ЗАЕМАЙ да спасяваш н арода- покрепи го и давай напред БОГ да БЪДЕ с ТЕБ.

Станишев най-напред ще го осъдят за загубените секретни документи и тогава ще го пуснат да стане шеф на ПЕС! Така ще направим износ на престъпници за Европа, а "достойният гражданин" и неговият бивш колега и приятел ще си ги оставим в България!

Подсъдимият по делото "Килърите" Васил Костов - Кеца разказа пред Шуменския окръжен съд за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретен Йоцич, предаде БНР, съобщи сайтът "Лайвбиз". Това е станало по време на продължило над 11 часа вчера заседание на съда. Кеца разказал за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретен Йоцич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца казал още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле били издадени на фирмата "Ипон" собственост на Бойко Борисов по онова време. Вчера съдът отправил предупреждение към Кеца, че показанията му нямат връзка с предмета на делото, но Кеца продължил. "Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той.... (Цитат)

Скъпи колеги"форумяги"!В Дир-а има нова тема:Земеделците(не БЗНС-а истинските селскостопански производители) също излизат с тракторите на стачка и ще блокирват пътищата!Дръжте се же пе-йци!Аз също съм "селскостопански"производител!Казах ли ви аз,колеги форумяги,че в България ще стане"весело",а?По някое време може и танковете да излязат(но се съмнявам,че са продадени за скраб:)...А сега...ЮРУШ "да се изходим дружно"под новата тема!:))) Павле,Како Доре,Ка Ге Бе-нце,КРАС-чо,Распутин,Калитко... и другите чакам ви!:)))

Голям успех е за Станишев, защото напоследък дотолкова замяза на шут, ще му липсваше само червен нос и карирани размъкнати дрехи. Голям успех е и за нас, че няма да ни занимава толкова често по медиите с глупостите си. Защо ли партиите си въобразяват, че провеждат политика. Едрият мафиотски капитал диктува правилата, политическата надстройка е параван за наивници, които вярват в политическата класа, способността и да решава проблемите на хората. Паричките са винаги едни гърди напред.

Какъв успех, пред кого? Станишев е избиран от своя народ, от българския избирател, а не от европейския. това е пълен провал пред народа му. Всички българи разбраха, че това е купено място с крадени пари на народа му.

Ха-ха-ха! Не дей да се представиш за българин бе, Моше!

Гледам,че Кака Дора от"Идея за България"за днес е приключила със ските и шейничките във Финландия,влязла е във финландската сауна и отново започва да обяснява на трудовите хорица кое как е,използвайки сложни думи и изрази,чието значение и самата тя май не знае. По"твоят" модел,и ГЕРБ и БСП са НЕОЛИБЕРАЛИСТИ-демек "вълчи","диви"капиталисти,които се борят за кокала с всички средства-позволени и непозволени! Пак по "твоя"модел Кинг Саймън-моят Шогун и Бай Тошо би трябвало да бъдат УЕЛФЕЪР СТЕЙТЦИ-т.е "управленци" които мислят за социалните придобивки и"добруването"на народа,който управляват!ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА,за момента ще го пропуснем!

Да, Дора Апостолова в книгата си "Неолиберализмът -злият дух на Америка броди из Европа" разкри грозната същност на американския неолиберализъм и огромните му пораженията в света. Книгата получимеждународни награди. Но тя за съжаление не пише тук, пишат нейните последователи от българската емиграция на ДРД "Идея за България".

Що не разкажете как кака ДОРА с тоя проект за порно сайт и с тая майтапчийска книга взе едни пари по един измислен проект, а вие подскачате покрай нея белким падне нещо и за вас? И що се скри чак на майната си вместо да поведе народа на бунт като дамата от една известна картина, ами си лае от Финландия по правителството докато мъжът и я идържа.

ДАаааа др.Найденов, станишГЕЯ непремено трябва да успее да стане постоянен председател на ПЕС, за да се РАЗЧИСТИ МЯСТОТО НА АГЕНТ ГОЦЕ!.... ние не сме "членове" на БСП,но ги разбираме тези работи!?!?

Никои не ми отговори как се наричат жените в тая ПЕС? Понеже не върви да им казват Пески, сигурно Кучки е правилната дума? Аиде ДОРЕТО от niamamideazanichto да го обясни щот тя мнооо голям Учен и знае Езици и трудни думички като неолиберализъм.

Голям праз! Да си го взеат европейските социалисти и да си го държат при тях! И без това прилича на другия хамстер -Франсоа Оланд!

Председателството на Станишев е купено с пари. Само че за да не звучи толкова грозно се нарича спонсорство.

Да, купено чрез "спонсорство", от една мафия за друга. Сега Европа се управлява от две големи мафии- на "десните от ЕНП" и "левите от ПЕС", едните "управляващи", другите проформа "опозиция". Общото между двете е, че са "американски неолибералисти". Американския неолиберализъм е най -хищническата идеология, властвала в последните 200 години насам и унищожаваща света. Идеология а глобалния икономика, на новия тип империализъм и войните, на най- едрите банкери и корпорации, без демокрацията и правовата държава. Идеология, родила най страшната мафия, която не се интересува от процесите на демокрация в източноевропейските страни, нито да помогне на народите им, а само от парите на тяхната мафия, произлязла от последния комунистически елит и номенклатура на бившите им Комунистически партии, от техните пари. Едрите буржоа на Европа от ЕНП и ПЕС само доволно потупват по рамото нашата мафия и и предоставят власт срещу пари .

Лявата идея е поначало сбъркана! Радвам се че го избраха този. Ще успее да изчисти цяла Европа от прахосниците социалисти - комунисти.

Браво на Станишев! Страхотно признание. Да е жив и здрав, и по-висока европейска кариера да направи.

Казват, че с годините човек поумнявал - ставал по-мъдър. Но при теб,дедо,се забелязва облатното (нищо лично)! - За какво признание бълнуваш? Не го ли виждаш , че това момченце е на дистанционно управление, откакто го вкараха в политиката?!...

Веднъж да сме на едно мнение :-) Всички искаме Нестаналшев да ходи на майната си и да не е в България. Вярно подбудите са различни ама на кои му пука, важен е крайния резултат ;-) Това може да е каузата която да обедини България ;-)

Мен въобще не ми пука дали съм на същото мнение като теб. За твое сведение не сме на същото мнение въобще. Понеже ти са привърженик на ГЕРбБ а аз наричам "ГЕРБ дете на БСП".

аааа, да не забравя- павка, преди не беше ли от СДС? Всички отрепки от СДС, с най- гузна крадлива съвест отидоха при ГЕРБ да запазят кожата си.

ideyazabulgaria от 25.11.2011 10:44 твърди, че Станишката го избрали ВРИД(временно изпълняващ длъжността) само защото името на БСП-то започва с Б??? Ако е така, защо е тоя цирк и защо Станишев не го каза???

Питай него бе! Половината от медиите на България са в ръцеет на БСП.

, а другата половина е в ръцете на "децата на БСП"

За бъде допуснат на такъв пост Станишев най-вероятно някой спонсор на БСП е осигурил спонсорство за кампанията на ПЕС в някоя европейска страна. Заемането на тези места са свързани с ангажименти за легално и законно спонсорство по време на избори. Та комисар Станишев просто си е платил защото иначе нищо хубаво повече нямаше да му се случи политически план след като така сериозно се осра с тройната коалиция.

И това е един много вероятен вариант. Социалистите след 80-те години приеха неолиберализма за своя идеология, който излъчва страшно притегателния МИРИС НА ПАРИТЕ. Ръководителите им станаха едри буржоа и крадци и за тях престана да има друг морал освен ПАРИТЕ.

Браво качествен човек. Затова ще го плюем нали сме българи юнаци. Тук е така не остана не оплют човек. Неговия кабинет вдигна пенсиите с 50%. Неговите министри мафиоти щели да бъдат съдени чакаме още.

Не пенсиите а доходите на пенсионерите бяха повишени с 50%! Пенсиите бяха повишени с 80-90%! Разликата я изяде инфлацията. Има да чакате Дянков да се сети за Вас! Ама нали гласувахте и вие масово за ГЕРБ?! Сега вместо топла супа ще духате топла гола вода!

Станишев не ми е приятен! Ама много приятно ми е като гледам как завистливи и злобни хищожества се пръскат от злоба, че е получил някакво признание! Дано поне тая злоба погуби много от пасмината на глупаците в РБ.

По долу една "тиква" сравнява Датската социалистка партия( ДСП) с БСП и дава пример с това, че датчаните сега отново са дошли на власт. Абе тиква, сравнение не може да става между двете партии. ДСП е била силно идейна и градивна партия, тя е една от партиите строели от 50-те години до 90-те години "Датската welfare държава" - считана за една от най- развитите правови и социални държави в света. А какво е правила БСП? БСП откакто се роди 1990 г. от 9 души бандити около Луканов само е разграждала и унищожавала. Тя стана "мозъчния тръст" на разрушителния преход. Роди" Плана Ран Ът", извърши грозна и бандитска приватизация, която разруши икономиката и държавата, първа роди олигарсите, окраде държавата , като още от времето на Луканов 1985-1989 изчезна половината външен дълг в джобовете на нейните родители, по времето на първото правителство на Луканов изчезна външния резерв от 2 милиарда долара и 25 тона злато, които отидоха в търбуха на новите олигарси, произведени от БСП и до сега този капитал се върти и умножава в ръцете на новоизлюпената от БСП политическа мафия от първи капиталисти и олигарси. БСП роди всички останали партии, последвали в управленията и техния морал- те си приличат с нея като сиамските близнаци по деградивност - СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ и куп други малки и големи партии. Сега всички партии вън от НС и в него са родени от БСП и като нея се управляват от олигарси. БСП не е идейна партия от началото си, а "бизнес корпоративна партия" на едрия мърсен краден капитал и собственост на няколко олигарси, както са бизнес партии и нейните чада, Станишев е само доказано техен добър лакей, Първанов доказано техен добър закрилник. БСП е тази, която спря развитието на демокрацията в България и създаване на правова държава. Въобще не може да се сравнява с датчаните. За това, че ПЕС са сложили Сергей като временен изпълнителен директор до редовния и конгрес е по устава на ПЕС и става автоматично. БСП е първа в листата на партиите от ПЕС защото започва с буква "Б". Това е истината. А защо е в ПЕС- ами защото ПЕС приема АВТОМАТИЧНО партии в редовете си, само който не е пожелал, той не е станал член. ПЕС започнаха този автоматичен прием, след като тяхната проформа "опозиция" ЕНП започна да приема автоматично всякакви помияри в редиците си. Просто на ПЕС и на ЕНП им трябва численост, по това те мерят мощта си. А, че БСП използва този нищожен факт да тръби с фанфари и се пише велика, е просто измислица на болния ПИАР ски мозък на БСП и компания. за зомбиране на баламите. Д.-р Георги Чакъров

ЕТО, пак си проличава ТИКВЕНСКОТО мислене!!! Хронологично и идейно си прав! ОБАЧЕ! Фактологично си го изсмукваш от пръстите само и само за да защитиш комунистическото, пардон - антикомунистическото, си мислене!!! Защото, кой унищожи ТКЗС-тата и дефакто цялото земеделие? - НЕ Е БСП! Кой направи разбойническата масова и не толкова масова приватизация? - НЕ Е БСП? Кой продаде структуроопределящите предприятия на България за жълти стотинки / Нефтохим; Плама-Плевен; Кремиковци; БГА "Балкан"; БТК; Булгартабак; Електроразпределителните дружества и т.н и т.н. /? - НЕ Е БСП!!! Кой ни излъга за РАВЕН СТАРТ 89 и 90 -та година, а дефакто ни направиха малко СУПЕР БОГАТИ и много МИЗЕРСТВАЩИ? - ПАК НЕ Е БСП!!! Така, че спри да си седиш върху главата и ако искаш да спориш, не гледай едностранчиво на нещата, защото заприличваш на КОМУНИСТ, независимо дали се считаш за някакъв друг!!!

шефче, отговорът ми към теб е много прост и ясен. Всичко, което ти изброяваш е правено и унищожеавано от ДЕЦАТА НА БСП , които тя пак е управлявала зад кулисите. СДС е първото дете на БСП, създадена от четката на Луканов. НДСВ е второто дете на БСП, също създадено от четката на Луканов и кръга му "Монтерей"- с първите мръсни изнесени в Лондон, в Мерийл Линч и други лондонски банки, крадени капитали от изчезналия външен дълг 1985-1989г. и изчезналия валутен резерв 1990г. с оформения т-н. "Лондонски кръг" от изпечени лукановци и с едно представително лице отпред за заблуда на тикви като теб- "мадридското чучело". ДПС е също издънка на БСП, начело с Доган -олигарха, който БСП създаде и охрани. ГЕРБ е същата издънка на ГЕРБ, неговия център "СиБанка" и подразделенията и от бизнес кръгове са създадени с крадените пари от външния дълг 1985-1989г и изчезналия външен резерв 1990 г. Всички мафиотски кланове на бизнес партиите -БСП, НДСВ, СДС, ДПС, ГЕРБ , "Лидери" и прочее са създадени с един и същ начален капитал идващ от периода 1985- 1992 г. и поради това са оплетени като свинсикте черва.

И да добавя. Историческия опит на Европа учи, че такива деградивни партии, с толкова много престъпления, нанесли огромен ущърб на държавата и обществото и национален катастрофи, никога не са имали дълъг живот. Обществото ги е изтривало от партийния регистър, лустрирало, а от държавниците в техните редици е търсило персонална отговорност, съдило ги е до дупка на народен съд и са завършвали живота си зад решетките. За това , че не е осъден до сега нито един държавник-мафиот от редниците на БСП причина е в другите мафиотски клонове на БСП ( от другите и партийни деца) обособили с БСП обща мафия в парламента и заграбили цялата власт в него с много криминални методи и фалшификации на изборите. На никой от управляващите от мафията не е изгодно да съди някой вън от своите редици, защото се страхуват да не се отвори "кутията на Пандора" и за техните мафиоти. За това мафиотските кланове в НС привидно воюват помежду си с една цел-да заграбят повече политическа власт, която им дава възможност да се доберат до държавната хазна и активи , за да крадат с пълни шепи. Но когато е застрашена кожата на цялата мафията, те се обединяват и заедно приемат закони в НС за своята защита. В последните 5 години по предложение на БСП и с одобрение на всички мафиотски кланове в НС, са приети повече от 7 закона за защита на кожата на цялата мафия, като започнеш от короната на законите- АМНИСТИЯТА, с който мафията си опрости всички държавнически престъпления от 1989 г. насам. Да не говорим за другия закон "за конфликт на интереси" който по предложение на БСП остана без наказания , за да не може да се накаже по него нито един мафиот. Поредицата е дълга както от престъпни закони, така и престъпна дейност с използване на властта против народа си. За БСП и нейните рожби съдете само по делата, а не по физиономиите на нейните ръководители.

Ето, опитваш се да си по-близо до истината, но пак бъркаш!!! БСП, наследница на БКП, е партия с над 120 годишна история и в България е единствената истинска и реална партия!!! За съжаление! Така, че да говориш, че ще изчезне Е СМЕШНО!!! дРУГАТА ти основна грешка е, че другите мафиотски клонове не са произлезли от БСП, а от БКП!!! И най-смешното е, че лумпените вече 22 години викат по БСП, а там до голяма степен, останаха редовите комунисти, хората идеалисти!!! А другите, най-гадните, КОМУНИСТИТЕ ИНТЕРЕСЧИИ, се пръснаха из цялото политическо пространство и когато те направят нещо ужасно, проблема не е голям, но когато БСП направи нещо малко накрива - става вой до небето!!! Докато това не се разбере от повечето българи - ШАНС НЯМА!!!

Кой сега е най-големия ПЕС, а? Дай да уредим да преместим централата им в България,а? И да назначим 100-200 българи да вземат социалистически, ама европейски заплати. Нали много милее шефчето за родината, опс за България де. Не за мене , аз за младите социалисти говоря - за тях не остана бизнес, докато тръгне пак Белене.

Тая посткомунистическа муцуна омръзна на българите, нека омръзне и на ПЕС - овете... Те не знаят кого си избират - истински комунист, марксист ленинист с десен уклон ...

Поздравления, Сергей!

Честито! Това показва, че БСП винаги са си подбирали добре кадрите на партийни позиции, но не и олигарсите, т.е. интелектуалното им ниво в България е винаги било смазвано от военното им такова. А после ни карат да е радваме, че макар бедни и в мизерия, живеем в мир.

И.Д е временно изпълняващ длъжността. Не бързайте толкова с честитките. Гоце пързулна СерГЕЙЧО много яко с тая длъжност !

Е сега вече можем да кажем: " Бог да ги прости ПЕС."

ТРЯБВА ДА СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПЕС ИЗМЕЖДУ ПЕСОВЕТЕ , БАЩА ТИ СЪЩО ДА Е БИЛ ПЕС , ДА СИ ЯЛ, ЯЛ , ДА СИ ЛАЯЛ, ЛАЯЛ И НИЩО ДА НЕ СИ ПРАВЕЛ, ПРАВЕЛ, САМО ДА СИ ЗАКОПАЛ ЕДИН НАРОД , ЗА ДА ТЕ ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА...

Умрете от яд злобари.Егате гефа. Браво Станишка.Леле супер кеф ми е. А сега плюйте.Ляляляля

Не човек,а желязо...От претопени петолъчки.Бог да ги прости ПЕС...

Вай, вай! Новият Геарги Димитров.

Кадърно ни е момчето.Като премиер оправи България,като председател на БСП - партията е във възход.Да бъде избран и за председател на Украинската и Руската соц. партии,а също и на соц. партията на Сибир.Да си направи кабинет в Сибир-там където е паднал тунгуският метеорит ,и оттам да координира социализма по света.

Да живеят всичките бсп-та по всичките земни кълбета...

Какво всъщност означава ляво и дясно у нас ? Сергей не беше ли близък до Буш ? Може ли хора, които по един или друг начин са приближени на Т. Живков и П. Кубадънски, да бъдат десни ? Кой тогава е десен и кой е ляв в действителност ? Нека да направим една съпоставка и да открием приликите и разликите между ' първенците ' от ' Дондуков ' 1 и ' Дондуков ' 2 ! И единият , и другият са футболисти. И единият, и другият поднасят цветя над един и същи гроб в Правец . И единият, и другият искат оставката на Станишев. И единият, и другият си падат по убийствата на животни. И единият, и другият отсядат в едни и същи хотели на определени олигарси и ходят на футболни мачове при други олигарси. И единият, и другият са близки с Путин и Берлускони. И единият, и другият са удостоени с почетен знак ' Стефан Стамболов '. И единият, и другият си тачат НСО и не искат нейното закриване и трансформиране. И единият, и другият се движат със скъпи лимузини , самолети и хеликоптери, купени с народни пари, а не използват услугите на БДЖ. Някой откри ли някакви разлики ?

Много ми хареса.Браво!

Смятай, колко са зле тия с кадрите, щом опряха до наш'то лалугерче....

Ама нима никой не забеляза че въпреки противоречивите мнения във форума как всички в действителност сме единни.Едните се радват как Станишев ще им разказва в Брюксел за съветските униформи.Защото от втората световна война измина доста време и са ги позабравили.Другите пък се радват че повече няма да му срещат физиономията в България.Чудя се дали пък за първи път не сме достигнали до мечтаното единомислие в България.

Типично разсъждение за един помияр с подчертан селски произход. Да завършиш с отличие Московски университет (един от най-престижните в света) е доста по-различно от пожарникарския факултет на школата в Симеоново. Освен това, доколкото знам Станишев има и доста престижна реализация в Лондонска школа за икономика и политически науки. Впрочем с историята и ролята на военните униформи се занимаваха доста известни западноевропейски и щатски историци, в това число и британският генерал Лидъл Харт, смятан за един от най-добрите военни историци и стратези на 20 век, удостоен с благородническа титла

Халал да им е.

ЕТО ТОВА Е ДОСТОЕН ЗА ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.

Е тоя на тази снимка е голем ШОПАР

Ужас -Содом и Гомор за България.Станишев и Б.Борисов.Просто нямам избор.Сорри.

Ще ми се да видя и БОЙКО на подобно място след края на мандата (мандатите) му. Лесно е, братя българи, да се плюе. Трудно е да се оценява. Въпреки всякакви лични симпатии, ръкопляскам. Всеки оценен българин води до оценена България. Ама ме гложди едно питане - а сега какво ще правим с виновника-отличник (европейския лидер със спряни евросубсидии), който пречи на държавното управление вече две години и половина? Не ме подозирайте в комунизъм, още по-малко в симпатии към Станишев. Но, пред фактите... трябва да замълчи дори ББ! Никога не съм симпатизирал на БСП, но наблюдавам два факта, които ме карат сериозно да се замисля - българка - председател на ЮНЕСКО и българин - председател на европейска пратия. И това при всичките приказки колко Европа мрази нашите бивши комунисти...

"наблюдавам два факта, които ме карат сериозно да се замисля - българка - председател на ЮНЕСКО и българин - председател на европейска пратия" Какъв обективен си ти ? Тези постове не са даденит за заслуги, а по ред на номерата. Дошло е ред на България, а в нея продължава да управлява вече 22 години БСП- с президент и реална власт в НС и скрита зад всички партии управления. Двете кандидатури за ЮНЕСКО и ПЕС са представители на БСП от нейния първи елит( и последен на БКП)- 9 човека около Луканов, които създадоха БСП и стават корените на новата мафия създадена от прехода. Дори и Кристалина Георгиева е изпратена от Луканов в СБ да пази крадените и изнесени от БСП капитали там. Да добавим, че от 10 години в Европа управляват монолитно нареклите се" десни" от ЕНП, те са "неолибеарлисти", а неолиберализма няма нищо обощо с понятия като "демокрация" и "правовата държава". За това тези новоизпечени европейски димУкрЯти са късогледи и не могат да видят и оценят вътрешните процеси течащи в България, че там продължава да управлява старата комунистическа номенклатура вече 20 години преход, превърнала се в мафия и спряла всички демократични процеси в България. За това Брюксел с лекота предоставя тези постове за решаване от правителствените кръгове на България и ако видим сега - всички постове в Европа: Съда в Люксембург, Съвета за Еворпа, Съда в Страсбург, "Транспенранси инернешънъл", "Амнести", ПЕС и мес, ЮНЕСКО и еврокомисарството ни в ЕК, всичик стари медии-българските редакции в Дойче веле, Би би Си, льо Мондт и прочее, са заети от хора на управляващата политическа мафия най - много от редиците а БСП и които не са избрани , а назначени.

Как точно ПЕС успяха да изберат човек който открито е съпричастен на комунистическото управление в България, което затри хиляди българи и чужденци имали нещастието да се опитат да избагат от България?

Пфу... дее..а... Защо не го избраха преди 20 днил, щях да гласувам за него... А сега сериозно... Оная червена бабиера я избраха за шеф на Юнеско и сега организацията е пред фалит. Нищо хубаво не ги чака тея хорица...