Коментари - Станишев единствен номиниран за председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Станишев единствен номиниран за председател на ПЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев е единственият номиниран за председателския пост в Партията на европейските социалисти.

Обратно в новината

Коментари - Станишев единствен номиниран за председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Много му подхожда това ПЕС..защото и той като гладен "пес" се чуди къде да се установи..Гоце му диша във тила..Не може цял живот да търка пейките в НС..

Уважавам Ви Макс, но точно тази идея не може да се изчерпи.

Ако Евлампи преведе думите рокер и селф мейд, широките маси ще разберат, без майтап, Станишев отговаря на определенията, просто иронията на Попдимитров губи смисъл:)

Ха да му е хубаво на мишлето Станишко. Във форума само двама-трима са положително настроени, а всички други му се подиграват и осмиват като за последно. Да им е честито на социнтерна нашето спинозно хамстерче дето няма и един ден трудов стаж, руски възпитаник, много учен и знаещ по темата за шинелите в армията, майстор по интригите в собствената си партия и т.н. .......

Да, вярно е, че 60 души плюят Станишев, но пък повече от 300 плюят, в момента Дянков. Е, кой сега е номер едно:)

Според Маркс и Комунистическия манифест, призракът на комунизма бродел из Европа. А според Кутев, СПИН-ът на социализма се предавал по полов път на Позитано 20. Станишев, отдавна е съвместил марксовия призрак, с кутевия спин и може да го разнася из Европа.

Много съм обезпокоен! Много се надявах, че СерГея НЯМА да бъде назначен за началник в ПЕС и ще си остане в България. И по този начин ще попречи на ГОЦЭ да оглави Партията на Мафиотите. И така в междуособици да се разцепят и, дай Боже, пък може и да не влязат в следващия парламент! Кой знае и казва ли ти някой...

rado_7_6@

Хайде сега и Вие - стига с типично ганьовското оплюване - не назначен - ИЗБРАН!

rado_7_6@

Поредната достойно спечелена драматична и оспорвана лидерска битка в бляскавата кариера на високообразован, ерудиран и компетентен self-made професионалист, корав солдат и рокер-мъжкар. Гордея се, че съм Българин!

Доколкото разбирам, Станишев е единственият кандидат на БСП за поста, а не единственият кандидат на ПЕС? Правилно ли разбирам? Ако е така, каква е тая "новина"? Това изобщо новина ли е? Има си хас БСП да издигне повече от една кандидатура или някой, различен от Станишев! Моля цензорите от Дир-а да дадат пояснение...

Станишев може да стане Председател на ПЕС, само ако няма конкурент. Така стоят нещата и в БСП. Той няма спечелен избор в живота си. Бил е само назначаван и опекунстван. От рождение, та до наши дни... Но му пожелаваме да стане Председател на ПЕС. Само да не ни лепне поредния резил. Всъщност от Австрия идват лоши вести по случая Хогегер.

Дали ЕНП ще номинира Тиквата за свой председател? Станишев може да е всякакъв ,но явно има качества за председател на ПЕС ,както ЮНЕСКО избраха социалистката Бокова заради качествата и опита и.

Към всички с пещерното мислене...Светът се развива Европа също въпреки ,че някои иска да изгаси слънцета...за Нас е поговорката..."Кучетата си лаят ,а керванът си върви"...Ха по живо по здраво.

Напълно Ви/ви подкрепям Глобално. Колкото до Локалното у Нас, ако позволите: -- ха да Прекратим керванджиите/йството ?! ...То Вярно, че Сме бетер вълкодави/върколаци -- ама все ще Намерим как. (без Страхотии)

ЯВНО ТЕЗИ ОТ ПЕС МНОГО СА Я ЗАКЪСАЛИ ЩОМ НЯМА ЖЕЛАЕЩИ. Е И ДАНО ТОЗИ ДА НАПРАВИ ОБЕДИНЕНИЕТО КАКТО В БГ СЪС БСП-СПИН?!?!

Честито, Серж ! ...Ма ти такованка : -- кога аджеба ще Насбереш там-ваште апапи у Нас, та да не се Наложи Ние да Изчистим обора дето Ни навряхте ?! Че току-виж и Роял я подхвана да ви подхване .( За Доминик -- ха и да не споменавам.) И Всичките, ей !! От А до Я !!! ....Никакво хък-мък -- и Гошето, и Семерджиувио, ...и Велчевите, ...и арменеца-`банкер`, ...и Цеко, ...и бате Бобчо, ...и Цветелинката, ...и Даневите .... Че и меверейците ... и дансиращите ...и дали-дали .

Станишка ти затри СПИН-БСП сега затрий и ПЕС. Не виде ли не чули,че нищо не става от теб, а и от твойте подлизурковци.

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИЗБЕРАТ ТЕБЕ ИЛИ ТВОЕТО ДЕТЕ ЗА ЛИДЕР НА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ.КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛ?ПА НЕКА НЯКОЙ СИ ДРАЩАТ В НЕТА ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ

Като знаят кой е насреща им и се отказват.

Анонимките на Гоце и Боце бетонираха Станишко в ПЕС.Брюксел праща поздрави на Сирищник.Сега ще видите дали Станишко е то.ко' смотан, скучен и безобиден!

В ПЕС здраво са я закъсали, щом са са оставили нещата в ръцете на Сергей Дмитриевич.

Нормално е той да бъде: 1 Евреин. 2 Лондонски и Московски възпитаник. 3. Владее 3-4 езика. 4. Дете на номенклатурата. 5. Майка от СССР. 6. Натрупа управленски опит. А кой Бойко ли да бъде ? Да изхвърли боклука от БСП и да премахне плоския данък !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правилно, да изгони всякви Овчаровци, и т.н. и хората ще го последват.

Умен човек е Станишев, но му пречи огромния опит натрупан в трудовата му практика и кариера. Не е отгеждан в саксия, а от малък се е трудил и борил да гради кариера, да управлява, да гради колетив и ръководи екип.

Забравил си да добавиш-приказка от братя Грим.

Кой е тоя?само да е на власт се прави на демократ "ПЕСоглавец"

Сега БСП да наложи несъвместимост между двата поста - ПЕС и в БСП, та да се оттърве от Санишев. Само без Станишев БСП има шанс да направи нещо на изборите догодина.

Ай стига с тея парчета! Бил много заслужил, учен и умен! Ние се чудим кой път да фанем, той се прави на полупрезидент!

Трябваше да се чудиш когато гласува за тиквата не сега да търсиш пътища за хващане.

Нямах привилегията за този избор.Бях се ориентирал към Янето, ама то се оказа по лудо и от Волен!

Пътников, убеди ли се в обективността ми?

То си личи по всичко,че си пътник....знаеш за къде и за там се е запътила и любимата ти партия.Аз ще съм много доволен ако точно него изберат за шеф на песоглавите...сигурен начин и те да завършат като червените кхмери,на бунището:)))))))))))

Голяма част от българите са най-долното племе не само в Европа. Колко още хора трябва да бъдат оценявани и издигани на различни постове в международни организации, фирми и т.н., за да започнем и ние тук да ги уважаваме и се възползваме от техните качества. Не ни прави чест да си плюем сънародниците със заслуги, а да се подмазваме и дупим на чуждите ни натрапници.

Само да Ви помоля -- Притчата по случката `Бокова` нали я Разбрахте ?!

Как няма разлика в мисленето на тези мишоци които стоят край компютрите си и пишат глупост след глупост, все пак това е българин който ще бъде избран на престижен пост за председател на европейска партия /не .руска или американска/ и нали като всеки завистлив българин трябва да го омаскарим, точно като някога Бай-Ганъо.

какъв българин е тоя украйнски евреин ,поне да беше служил в българската армия ,че да го приемеш някак си,а той мушмурока се крие зад съветското си гражданство тогава,ама като е за келепир и българин се писа.

А ма той и ссср не е служил, кои знае за какъв гражданин е минавал там!

Той си е жив пес. Само лае, където му падне, но прави лява ръка, десен джоб. Лъже хората, както му падне и накрая на годината в сметката му в банката има над 80% "неизвестни откъде" пари. Чудя се откъде идват?

Дали ще покани "съратницити" от ПЕС да тропнат хорце върху гроба на избитите германци он лазарета при Жабокрек ? То там само червени жаби крякат...

Може и по една съветска униформа да облекат , той им разбиора .

ФАНДЪКОВА ДА ПАЗИ ПЕСОВЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ХВАНАТ СПИН!

Само не разбрах, каква ще е ползата за България от тая работа?

За него е келепира както винаги е било за НОМЕНКЛАтурата!!!

ЩО ТЕБЕ ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБЕРАТ ТА ДА ИМА ПОЛЗА/КЕЛЕПЕР/

то като едно време - за едно място - един кандидат. Не може да има повече кандидати, защото мястото си е едно. Типично по комунистически

Само по себе си това не е лошо. Имаме и председател на Юнеско, българи в Световната банка, МВФ и прочие. Обаче какво от това, след като не можем да обединим и тия хора да работят за БГ? Ние сме като орел, рак и щука - всеки дърпа чергата към себе си и затова сме на тоя хал.

Петата колона на Русия???

Не - 55-тата колона на САЩ! Лумпен.

:-) ...Не се кахърете -- под око са. Така е далеч по-лесно.

Що бре, какво му е на Станишката - на всички изисквания за шеф на ПЕС отговаря - ГЕЙмар, от болшевишко - иудейско потекло, доказал се в политическия бридж-доста взятки натрупал, и на партнерите раздал, рокер и гмурец на ромите кумец

Явно този пост не е престижен и не е по вкуса на западняците. Нашето мишле ще захапе примамката защото е жадно за постове пък и толкова му е акъла.

От вируса на СПИН няма отърване.

Слава богу! Дано си остане там за доживотен мандат!

Безспорно постижение! Никой друг бг политик не го е постигал в съответната евро партия, от която е част.

да не им е обещал и на тях печалби от тока че са го номинирали

Ех ако може и да си го приберат там някъде на далече... Ех ако може и всички спинясали покрай него да ги вземат на някъде.....

И пак няма да го изберат:)))))

По-глупав не се намери.

Как е възможно дете на ЦК на БКП -функционер, як лъжльо и интересчия, лъскал имиджа на България, чрез жена си, за хиляди евро, да се избере от ПЕС!!

Туй и иднъ долна лъжа...ни мой наш Боко дъ ни съй кандидотирал....толкуз ленти утрязъ пък шъ съ устаи...ни мой туй дъ и верну ки...

Съсела е единствения номиниран от БСП за предсетадел на ПЕС, не бързайте да се радвате.

Коментари - Станишев единствен номиниран за председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Станишев единствен номиниран за председател на ПЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев е единственият номиниран за председателския пост в Партията на европейските социалисти.

Обратно в новината

Коментари - Станишев единствен номиниран за председател на ПЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Много му подхожда това ПЕС..защото и той като гладен "пес" се чуди къде да се установи..Гоце му диша във тила..Не може цял живот да търка пейките в НС..

Уважавам Ви Макс, но точно тази идея не може да се изчерпи.

Ако Евлампи преведе думите рокер и селф мейд, широките маси ще разберат, без майтап, Станишев отговаря на определенията, просто иронията на Попдимитров губи смисъл:)

Ха да му е хубаво на мишлето Станишко. Във форума само двама-трима са положително настроени, а всички други му се подиграват и осмиват като за последно. Да им е честито на социнтерна нашето спинозно хамстерче дето няма и един ден трудов стаж, руски възпитаник, много учен и знаещ по темата за шинелите в армията, майстор по интригите в собствената си партия и т.н. .......

Да, вярно е, че 60 души плюят Станишев, но пък повече от 300 плюят, в момента Дянков. Е, кой сега е номер едно:)

Според Маркс и Комунистическия манифест, призракът на комунизма бродел из Европа. А според Кутев, СПИН-ът на социализма се предавал по полов път на Позитано 20. Станишев, отдавна е съвместил марксовия призрак, с кутевия спин и може да го разнася из Европа.

Много съм обезпокоен! Много се надявах, че СерГея НЯМА да бъде назначен за началник в ПЕС и ще си остане в България. И по този начин ще попречи на ГОЦЭ да оглави Партията на Мафиотите. И така в междуособици да се разцепят и, дай Боже, пък може и да не влязат в следващия парламент! Кой знае и казва ли ти някой...

rado_7_6@

Хайде сега и Вие - стига с типично ганьовското оплюване - не назначен - ИЗБРАН!

rado_7_6@

Поредната достойно спечелена драматична и оспорвана лидерска битка в бляскавата кариера на високообразован, ерудиран и компетентен self-made професионалист, корав солдат и рокер-мъжкар. Гордея се, че съм Българин!

Доколкото разбирам, Станишев е единственият кандидат на БСП за поста, а не единственият кандидат на ПЕС? Правилно ли разбирам? Ако е така, каква е тая "новина"? Това изобщо новина ли е? Има си хас БСП да издигне повече от една кандидатура или някой, различен от Станишев! Моля цензорите от Дир-а да дадат пояснение...

Станишев може да стане Председател на ПЕС, само ако няма конкурент. Така стоят нещата и в БСП. Той няма спечелен избор в живота си. Бил е само назначаван и опекунстван. От рождение, та до наши дни... Но му пожелаваме да стане Председател на ПЕС. Само да не ни лепне поредния резил. Всъщност от Австрия идват лоши вести по случая Хогегер.

Дали ЕНП ще номинира Тиквата за свой председател? Станишев може да е всякакъв ,но явно има качества за председател на ПЕС ,както ЮНЕСКО избраха социалистката Бокова заради качествата и опита и.

Към всички с пещерното мислене...Светът се развива Европа също въпреки ,че някои иска да изгаси слънцета...за Нас е поговорката..."Кучетата си лаят ,а керванът си върви"...Ха по живо по здраво.

Напълно Ви/ви подкрепям Глобално. Колкото до Локалното у Нас, ако позволите: -- ха да Прекратим керванджиите/йството ?! ...То Вярно, че Сме бетер вълкодави/върколаци -- ама все ще Намерим как. (без Страхотии)

ЯВНО ТЕЗИ ОТ ПЕС МНОГО СА Я ЗАКЪСАЛИ ЩОМ НЯМА ЖЕЛАЕЩИ. Е И ДАНО ТОЗИ ДА НАПРАВИ ОБЕДИНЕНИЕТО КАКТО В БГ СЪС БСП-СПИН?!?!

Честито, Серж ! ...Ма ти такованка : -- кога аджеба ще Насбереш там-ваште апапи у Нас, та да не се Наложи Ние да Изчистим обора дето Ни навряхте ?! Че току-виж и Роял я подхвана да ви подхване .( За Доминик -- ха и да не споменавам.) И Всичките, ей !! От А до Я !!! ....Никакво хък-мък -- и Гошето, и Семерджиувио, ...и Велчевите, ...и арменеца-`банкер`, ...и Цеко, ...и бате Бобчо, ...и Цветелинката, ...и Даневите .... Че и меверейците ... и дансиращите ...и дали-дали .

Станишка ти затри СПИН-БСП сега затрий и ПЕС. Не виде ли не чули,че нищо не става от теб, а и от твойте подлизурковци.

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИЗБЕРАТ ТЕБЕ ИЛИ ТВОЕТО ДЕТЕ ЗА ЛИДЕР НА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ.КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛ?ПА НЕКА НЯКОЙ СИ ДРАЩАТ В НЕТА ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ

Като знаят кой е насреща им и се отказват.

Анонимките на Гоце и Боце бетонираха Станишко в ПЕС.Брюксел праща поздрави на Сирищник.Сега ще видите дали Станишко е то.ко' смотан, скучен и безобиден!

В ПЕС здраво са я закъсали, щом са са оставили нещата в ръцете на Сергей Дмитриевич.

Нормално е той да бъде: 1 Евреин. 2 Лондонски и Московски възпитаник. 3. Владее 3-4 езика. 4. Дете на номенклатурата. 5. Майка от СССР. 6. Натрупа управленски опит. А кой Бойко ли да бъде ? Да изхвърли боклука от БСП и да премахне плоския данък !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правилно, да изгони всякви Овчаровци, и т.н. и хората ще го последват.

Умен човек е Станишев, но му пречи огромния опит натрупан в трудовата му практика и кариера. Не е отгеждан в саксия, а от малък се е трудил и борил да гради кариера, да управлява, да гради колетив и ръководи екип.

Забравил си да добавиш-приказка от братя Грим.

Кой е тоя?само да е на власт се прави на демократ "ПЕСоглавец"

Сега БСП да наложи несъвместимост между двата поста - ПЕС и в БСП, та да се оттърве от Санишев. Само без Станишев БСП има шанс да направи нещо на изборите догодина.

Ай стига с тея парчета! Бил много заслужил, учен и умен! Ние се чудим кой път да фанем, той се прави на полупрезидент!

Трябваше да се чудиш когато гласува за тиквата не сега да търсиш пътища за хващане.

Нямах привилегията за този избор.Бях се ориентирал към Янето, ама то се оказа по лудо и от Волен!

Пътников, убеди ли се в обективността ми?

То си личи по всичко,че си пътник....знаеш за къде и за там се е запътила и любимата ти партия.Аз ще съм много доволен ако точно него изберат за шеф на песоглавите...сигурен начин и те да завършат като червените кхмери,на бунището:)))))))))))

Голяма част от българите са най-долното племе не само в Европа. Колко още хора трябва да бъдат оценявани и издигани на различни постове в международни организации, фирми и т.н., за да започнем и ние тук да ги уважаваме и се възползваме от техните качества. Не ни прави чест да си плюем сънародниците със заслуги, а да се подмазваме и дупим на чуждите ни натрапници.

Само да Ви помоля -- Притчата по случката `Бокова` нали я Разбрахте ?!

Как няма разлика в мисленето на тези мишоци които стоят край компютрите си и пишат глупост след глупост, все пак това е българин който ще бъде избран на престижен пост за председател на европейска партия /не .руска или американска/ и нали като всеки завистлив българин трябва да го омаскарим, точно като някога Бай-Ганъо.

какъв българин е тоя украйнски евреин ,поне да беше служил в българската армия ,че да го приемеш някак си,а той мушмурока се крие зад съветското си гражданство тогава,ама като е за келепир и българин се писа.

А ма той и ссср не е служил, кои знае за какъв гражданин е минавал там!

Той си е жив пес. Само лае, където му падне, но прави лява ръка, десен джоб. Лъже хората, както му падне и накрая на годината в сметката му в банката има над 80% "неизвестни откъде" пари. Чудя се откъде идват?

Дали ще покани "съратницити" от ПЕС да тропнат хорце върху гроба на избитите германци он лазарета при Жабокрек ? То там само червени жаби крякат...

Може и по една съветска униформа да облекат , той им разбиора .

ФАНДЪКОВА ДА ПАЗИ ПЕСОВЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ХВАНАТ СПИН!

Само не разбрах, каква ще е ползата за България от тая работа?

За него е келепира както винаги е било за НОМЕНКЛАтурата!!!

ЩО ТЕБЕ ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБЕРАТ ТА ДА ИМА ПОЛЗА/КЕЛЕПЕР/

то като едно време - за едно място - един кандидат. Не може да има повече кандидати, защото мястото си е едно. Типично по комунистически

Само по себе си това не е лошо. Имаме и председател на Юнеско, българи в Световната банка, МВФ и прочие. Обаче какво от това, след като не можем да обединим и тия хора да работят за БГ? Ние сме като орел, рак и щука - всеки дърпа чергата към себе си и затова сме на тоя хал.

Петата колона на Русия???

Не - 55-тата колона на САЩ! Лумпен.

:-) ...Не се кахърете -- под око са. Така е далеч по-лесно.

Що бре, какво му е на Станишката - на всички изисквания за шеф на ПЕС отговаря - ГЕЙмар, от болшевишко - иудейско потекло, доказал се в политическия бридж-доста взятки натрупал, и на партнерите раздал, рокер и гмурец на ромите кумец

Явно този пост не е престижен и не е по вкуса на западняците. Нашето мишле ще захапе примамката защото е жадно за постове пък и толкова му е акъла.

От вируса на СПИН няма отърване.

Слава богу! Дано си остане там за доживотен мандат!

Безспорно постижение! Никой друг бг политик не го е постигал в съответната евро партия, от която е част.

да не им е обещал и на тях печалби от тока че са го номинирали

Ех ако може и да си го приберат там някъде на далече... Ех ако може и всички спинясали покрай него да ги вземат на някъде.....

И пак няма да го изберат:)))))

По-глупав не се намери.

Как е възможно дете на ЦК на БКП -функционер, як лъжльо и интересчия, лъскал имиджа на България, чрез жена си, за хиляди евро, да се избере от ПЕС!!

Туй и иднъ долна лъжа...ни мой наш Боко дъ ни съй кандидотирал....толкуз ленти утрязъ пък шъ съ устаи...ни мой туй дъ и верну ки...

Съсела е единствения номиниран от БСП за предсетадел на ПЕС, не бързайте да се радвате.