БСП промени устава си, прие поправката ”анти Станишев”

Делегатите на 48-я конгрес на БСП приеха промени в Устава на партията. Сред тях е и поправката "анти Станишев". Отхвърлена бе идеята за мандатност на депутатите

Обратно в новината

Коментари - БСП промени устава си, прие поправката ”анти Станишев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този СС, как съсипа БСПто? Дали целенасочено или е един партиен нарцис и ни приема, ни предава. Но резултатът е този. И с дясна партийна върхушка, а редови членове с леви убеждения тази партия по добре да я няма. Аз уважавам левите убеждения, но не вярвам на БСП.

Не на Станишев и кликата му!Да на БСП и мислещите като К.Добрев!

Не противникът е силен, а вие сте слаби.

Е, Тиквун нали бир парче каратист,другар на Тато,охрана,пали гаси пожари,приятел на Василев,посиняло "антикомунде", с безпардонна простащина срещу бсп,докато му пречиха за стола,чак плзва доганя,,вечно Станишев бълнуваше,е свали го,ама кво,все още нищо интересно,само едни 16 млрд. дълг,който "нвма"да открадне,просто ще го пази,а за оня милиард заем на орешара,,орева орталъка сцени,театър,вериги,чудесии и прочие тиха лудост ,и като по " силен" ги задмина!

С тези начело БСП върви към разгром. А нали те тябваше да знаят ,че нещета се коватпърво с идеология. ще посоча само еда грешка Такива като Гер--ги гергов ска са по верую социалисти , сами трябва да се извинят да подарят на партията 1 -2 милиона и кажат ,че тяхното социално битие не съптветствува на идеиите на тази Партия. Но може би греша,това вече не е партията на народа с тези впити в нея олигарси !!!

"Сергей Станишев обяви, че няма намерение да се кандидатира за лидер на БСП догодина, а му е по-важно да бъде преизбран за председател на ПЕС." -след 10-тина гръмки провала от изконният враг ГЕРБ, подлога на ДПС и изхвърляне от собствената му партия, вероятно си е научил урока. Да видим кога ще научи същият урок и в ЕС.

Бе то и другаря Борисов каза,че няма да е премиер с под 100 депутатина,ама не се удържа!Келепира,Санчо!

Е господа -другари Позитанци до къде докарахте БСП с вашата алчност, кариеризъм, лакомия и себелюбие ? Лъгъхте ни 25 год. Създадохте олигархията, все себеустройване за вашите хора. На фона на вашето самозабравяне другите избуяха и грабнаха кокала. Никой няма да ви го прости. Тези които създадохте искат да изчезнете и да скъсат с БКП миналото си. Вярвахме ви но вече не. не че и на Боко сме повярвали. Той е ваше творение. Всичко е за кокала и властта.

Поправка анти БСП!!!

Остава курс към въоръжена борба и създаване на ОФ - отечествен фронт!

И ко стана на тоя конгрес? Вътрешна опозиция появи ли си...май пак лозунги и така до следващата загуба... Хубава работа, ама комунистическа...само бляя, бляяя...от пусто в празно

БСП и цялата политическа система в България трябва да се освободят от ДОБРЕ ГОВОРЕЩИТЕ КАРИЕРИСТИ, лишени от опит и потенциал. Подобни личности са вредни за всяка партия и обществото като цяло. Но за съжаление изглежда в България наистина е такова "качеството на човешкия материал" за съжаление.....

Те в България не го искат - шеф на ПЕС щял са кандидатира Това ли е изискването за шеф на европейската евролевица - да разпилейш една национална левица

тия комунисти, големи мазохисти

ЗА КОЙ ЛИ ПОРЕДЕН ПЪТ ВЕЛИКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ПАРДОН СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СИ ПОКАЗА ИСТИНСКИЯ ОБЛИК. УПОРИТА ЗАЩИТА НА ОЛИГАРХИЧЕСАТА СТРУКТУРА НА ДЪРЖАВАТА ИЗГРАДЕНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ И СТРАТЕГИЯТА ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА КРИТИКУВА ДРУГАРИТЕ И ДА ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА ОНОВА КОЕТО ВЪРШАТ. НЯМА МАНДАТИ НЯМА ПОДБОР НА КАДРИТЕ. ПАРДОН ТЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ Т. Е САМО НАШИТЕ МОМЧЕТА. НЕДОНОСЧЕТАТА НА ПРЕХОДА ЖАДНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ.

Обществото има по-важни грижи от таа сбирщина на разбойници. Его НДСВ не е далеч, ще ги стигнете бърже.

БСП без Станишев се загубват като партия!Независимо от слабостите му е най доброто което са имали,съвременен,евроориентиран,енергичен,ерудиран,образован,но времето е друго!

Бай Ганя, народа се самозапалва от мизерия и глад, а за тия капути най важното нещо в държавата стана мандата на Станишев..

носи се смрад на съсел

Сергей Станишев. 19 януари 2014 "Сергей Станишев призова да не бъде възприеман като бъдещ евродепутат, тъй като няма да бяга и да остави БСП. Той каза още, че няма намерение да бяга след изборите и да предава партията в този момент. И Земята ще изровя, за да доведа БСП до победа", отсече Станишев. Сергей Станишев. 24 юни 2014 "Сергей Станишев ще става евродепутат. Станишев обяви още, че е подал молба в 17.34 ч. на 23 юни - в последния възможен момент за напускане на НС и че става депутат в Европейския парламент" Интернет, другарки и другари, никога не забравя! Не живеем в 90-те, когато никой нямаше компютър и интернет, когато можехте на воля да лъжете! Проумейте го това!

Pesh0

Луканов го убихте . Първанов ви напусна . Овчаров , седи далеч и ви се смее под мустк . Кои сте БСП ? Пияния Миков , съсела и костинбродска ?

Е то пък едни лидери,еле Овчаров,Първанов,рублажиите,дето строяха Белене 20 години!

Ние в Пресцентъра на Партията сме изключително загрижени за политическото здраве на БСП. Ние изцяло се съобразяваме с принципите на демокрацията - вслушваме се в нашите членове и знаем, че повечето от тях не желаят да гласуват за него. Ззатова взехме решение - няма да може да се гласува за него, което е един мъдър избор за бъдещето на Партията и на българия.

Мая Манолова 22. ноември 2013 "Най-нормалното нещо в една демократична държава е, когато имаш повдигнато обвинение да напуснеш политиката, допълни още Манолова...".

"Сергей Станишев обяви, че няма намерение да се кандидатира за лидер на БСП догодина" Станишев беше обявил и че няма да става евродепутат, но взе че стана! Мая Манолова 20 януари 2014 "Лидерът на БСП Сергей Станишев няма да става евродепутат. Това заяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова (БСП) на пресконференция в Кюстендил" Сергей Станишев 30 май 2014 "Станишев официално обяви, че няма да става евродепутат. Твърдо съм тук, взел съм решение, увери той журналистите в парламента. Oтказвам да бъда евродепутат. Така, че не правете драми напразно" Сергей Станишев 30 май 2014 "Станишев: 100 пъти казах, че няма да съм евродепутат заявих пред цялото общество, че нямам намерение да ставам евродепутат. Потвърждавам тази своя позиция, след като отговорих на този въпрос над сто пъти. Всичко останало е само злонамерена спекулация, казва Станишев, съобщиха пресцентърът на БСП". 24 юни 2014 "Сергей Станишев ще става евродепутат. Станишев обяви още, че е подал молба в 17.34 ч. на 23 юни - в последния възможен момент за напускане на НС и че става депутат в Европейския парламент"

"Станишев ще може да се кандидатира за лидер на БСП на конгреса на партията догодина, когато ще се избира нов председател". И все пак има шанс Сергей Омразни да се върне и ликвидира старата к.ва БСП. Гледайте догодина новото шоу на Моника и Сергей. Нямам търпение да се върне. Голяма веселба ще падне с тоя Шут.

да остави имението си в Швейцария и награбение милиони и да се върне в таз мизерия ?! Той е истинска червена издънка- верен на пусин ,захласва се по С. Корея, но живее на Запад....

Доживях да видя провалени рушки агенти да се крият в Брюксел, а не в масква...и това ако не е падение

ivo10

Язък, провалиха мисията на Станишко да унищожи тотално дъртата вмирисана партия. И Мишо ще свърши работа, но не толкова успешно като очиларката.

лошото е, че като се види накъде върви европата, всячески си личи, че серж и дудука имат пръст в тази работа... когато видя да им слагат белезници и да ги извеждат от сградата, ще повярвам на брюксел.

Ти пък намери на кого да вярваш

Благодарение на Станишев ,другаря Борисов стана премиер!С него си лягаше,с него и вече цъфнахме!

С толкова МАЛОУМНИЦИ и останалите МИШОЦИ, с БСП-то вероятно е свършено!!!!!! Но що да се учудвам, с такъв боклучив матреал с България е свършено, та кво остава за някаква си партия!!!!!!!

Тези подпухнали боклуци ли имат наглостта да говорят за ред в държавата, след като Те разсипаха държавните фирми, всичко разсипаха, разпродадоха, унищожиха и обрекоха милиони на глад и мизерия! Много е лесно като си евродепутат да се правиш на велик и интересен! А сега и Конгрес! Бесило за вас и лагери!!Мерзавци и наглеци!!!

Пич, успокой се малко, за да можеш да разсъждаваш!!! Те че са боклуци, спор няма! НО, голямото РАЗСИПВАНЕ го спретна Черничкият Командир - всичко, плюс Нефтохим, Мариците, БГА "Балкан", Кремиковци, Плама и т.н...............!!! А последващото Крадлив дедо ЦАР - БТК, Енергото, замалко Булгартабак!!!!!! БСП-то НЕ Е ПРОДАЛА нито едно предприятие!!!!! Набийте си го в тъпите манерки!!!!!!!

под -''масовата'' приватизация беше дело на бекапе. Всичките приватизационни фондове бяха на червени манафи... Костов беше след това....

БСП обраха спестяванията на хората, посредством хиперинфлация. Освен това окрадоха пенсионните фондове на хората, трупани десетилетия наред.

нема такива нещастници...

не така, не така! това нежно тропване с краченце струва над 4 милиарда, без да смятаме локвата белене и "южен паток"!

ЕЕЕЕе, засрами се де!!!!!!! Комунистите, които днес управляват, САМО ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА ни струват едни 16 000 000 000 лева! А имат /евентуално/ още 3 години мандат.............................

Другари, Партията допусна грешки, но ние си извлякохме необходимите поуки. Може да се каже, че БСП изживя своя катарзис, но сега, когато правителството на Борисов докара Родината до ръба на пропастта - наш дълг е, да изведем България напред. Повярвайте ни другари! НИЕ НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДЕМ.!

Туй последното си е мой патент и няма да го приписвате на станишев.Той провали БСП,колкото можа,но ако остане нещо,ще я довърши,както аз довърших тия дето скачаха и вдигаха двете пръстчета.Да живее капитализма!

Добре де като си създал една банка която от нулата е загробила народа с 6.5 милиарда. Като подписа ти стои за избора на тая банка за приоритетна банка на държавата без нито един аргумент като цялата икономика и банкова система си провалил с това решение и си треснал сметката на народа. С какви очи се наричаш социална алтернатива.

вие пък къде сте виждали гъз с очи?

В момента има само 2-3 от чичовите червенотролчета - праскат минуси, ама повече от два-три не може - жалка картинка....

дпс атакаджийско- цензураторско ниво на медия, която се ползва от парите на "запада", за да плюе данъкоплатците, дето им изплащат зарплатите. съветска гнусотия, духовна нищета и бедност по рождение със стремеж с грабеж да стигне до висотите на смирненската стълба. пази Боже сляпо да прогледа.

Защо ли си мисля, че DIR идва от дирник - или г....лизец. Шегичка...

Това лайно пак засмърдя на хоризонта.....

Голяма смрад народе. Не че сегашните не смърдят.

не е смрад. вонята е непоносима и е стигнала чак до Бога. ако искате можете да му устроите и на Бога един Атентат. .. може пък и този път да ви се размине... хахахааааа...

питайте ги защо не си заминат за анадола, владивосток, сибир и други техни любими места, след като толкова много мразят местото си в европа? ето, нали въведохте демокрацията на крадците, насилниците, безбозниците и лумпените, защо да не можете да си ходите отвъд босфора, откъдето минавал пътя за европа, ама само вашият, а ефендилер-атакаджийски цензуратор под булото на съветското посолство. разкарайте се, бе! колко поколения искате да унищожите, още? а ненаситна на човешка кръв сган от генерал гоцевци?

Всичко е конюнктура - докато има будали, дето вярват в "червената идея", ще има и номенклатурчици, дето ще ги яхат, развявайки червеното знаме на една прогнила утопия, наречена "соц и ала-бала-изъм". Утешителното е, че много скоро тази партия ще остане без електорат (освен Политбюрото и няколко стотин платени политкомисари). Потрес....!

Трябва да го изпратят в Москва, за да стане шеф на Новата коминтерна. Така ще ръководи поне 3 партии в парламента...Едва ли има по-жадни за власт от българските комунистите?

Това нищожество от снимката не го ли изхвърлихте днес на бунището? Както Цв. Цв. у ГЕРБа и тоя помияр Ви дърпат надолу.

Лъже, маже, обещава нищичко не изпълнява и на изборите пак е натупан със мерак. Майка му го утешава: "мило мамино детенце, няма никому да даваш топличко си местенце." Мило мамино детенце със разкрачени краченца пипа си отзад тумбака, гледа другите сърдито и нахално пак ги пита: "кой ми гащите наака? Ще ви правя на инат, ставам евродепутат!

buRgbuRg1

:) +++++++++++++++++++ ! Браво ! :)

Станишев е зло за страната ни. помнете, майка му, ако не възпирана от другаря Тодор Живков, би сторила всичко за да разбие българската нация на хиляда части, само и само за да няма БЪЛГАРИЯ! Синът на тази жена е по-опасен от истинския САТАНА!!! Да бъде убит и с атомна бомба но да спасим държавата си от него!!!