Станишев: Нинова може да бъде премиер след предсрочни избори

БСП има шанс да управлява след предсрочните парламентарни избори, а Корнелия Нинова е логично да поеме премиерския пост, заяви Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Нинова може да бъде премиер след предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК МИ СЕ ИСКА ДА МУ УДАРЯ ЕДИН...

ЛОГИЧНО Е,КАТО ЛИДЕР НА БСП ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТТА,АКО НАРОДА ИМ ОТРЕДИ МНОЗИНСТВО В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!

прецакаха Йотова, сега и Нинова... Сергей разчиства терена

Хамстерът е най-добрата реклама за ГЕРБ. Достатъчно е само да се покаже по телевизията, даже без говори и хората веднага ще гласуват за всеки друг , но не и за Бсп.

Тоя пък оди се гръмни бе , крадливо племе!

А може и да не бъде... Тя, Станишко, рибата още в морето, ти ей каква уста си отворил пак да лапаш!

Корнелия ще е последната - после няма да има БСП. 25 години винаги са били избирани или в опозиция, или управляващи ..... РЕЗУЛТАТЪТ: 1 проведе се НЕКОНТРОЛИРАНО РАЗПРОДАВАНЕ И ЗАГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО (пари, земя, сгради, фирми....у нас и в чужбина) .Парите ако бяха внесени в ПЕНСИОНЕН ФОНД (всичко това беше съсобственост спечелена от всички работещи българи) СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПОВИШАТ НА ВЪЗРАСТНИТЕ, БОЛНИ ВЕЧЕ ХОРА ПЕНСИИТЕ и сега лъжат че нямало откъде да вземат пари от бюджета - просто не искат , защото за заплатите в НС си гласуваха обвързване със средната раб. заплата в страната, а за пенсиите - НИЩО ЗАКОННО - на който от управляващите му останат от преяждане малко трохички - хвърля като на просяци по една коледна добавка да залъжи старите хора . Да , сега БСП е в опозиция , но вярното е - че по този въпрос, ако бяха заели твърда позиция щяха да ги подкрепят и от други опозиционни партии . НО БСП НЕ ГО НАПРАВИ И С МРЪСНА СЪВЕСТ СИ ГЛАСУВАХА ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ЗА ДОГОДИНА, НО НЕ И ПРИНЦИПНО РАВНОПОСТАВЕНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ , А НА ТАЗИ МИЗЕРНО ИЗМИСЛЕНА ЦИФРА ОТ 300 ЛВ. НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ ДЕМАГОЗИ.!

Да, да аз не съм проста и глупава като Тиквата. Аз притежавам всички качества, ще очистя България от емигратни. Ще повиша пенсиите и заплатите. Ще осигуря 50 хил. работни места.

Както казала циганката: "а дано, ама надали", коагато Манго я попитал дали е девствена преди първата им брачна нощ. Много му с еиска на Дришльо Станишко неговата кучка Курнелия да с е реализира на премиерския пост. Е, акто има една приказка по шопско: "надай се уйо на пияна жена" БСП няма как да спечели изборите - едно са президенсткитъе избори - друго парламентарните. И с кого ще прави коалиция др. Курнелия? С ДПС? Ами нали те бяха най-големите гадове. Или подобно на синдрома "Др. Хитлер", ако им заповясат от Москва и дупе ще подложат на Доган и компания. С патриотите? Да, Волен има известен опит да сменя червената бащина будьомновка с чалмата с пшетолъчка на челото, но той добре знае последствията. валери Симеонов и Каракачанов не биха допуснали такова нещо - това би било за тах политическо харакири. И в каручката на БСП не е особено уютно. СДС в никаъв случай няма да подкрепят БСП - за тах това е недопустимо. както и ГЕРБ - ББ го заяви категорично. А регионални партия като "Воля" на Марешки, даже и да влязатв Парламента не си струва да подкрепят БСП. Остава АБВ на Гоцката - но там по стар болшевишки обичай за най-голям враг се счита врагът с партиен билет. Така че Курнелия може да с ехване за някой... и по дълъг и дебелшък и по-мазгалия.

фашистът станишев упорито опетнява нинова с цел загуба изборите на бсп

СТАНИШКА , АКО НАЗНАЧИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ БЕЗПАРТИЙНИ ЕКСПЕРТИ ЩЕ ИМАТЕ УСПЕХ.АКО Е КАРАТЕ ПО СТАРОМУ "ВСЯ ВЛАСТ САВЕТАМ" ЩЕ БЪДЕТЕ СВАЛЕНИ ОТ ВЛАСТ.

станишка - винаги ще бъде продажна мишка , не го щем

....много отдавна , Съселите не са на можа , айде КЪШ! Съсипа столетницата , а сега и ЕС .

Бе, то и аз мога, ама.....!

Това е един от предателите на България!

Сергей не е предател, защото не е българин. Той стана български гражданин на 30 г. през 1996 година за да не ходи войник.

и такива гниди допускаме да се опитват да ни управляват...

Струва ми се че се е заклел да служи на България ...

мишка,мазна,крадлива,подлизурска,нагла ...как не ви е срам да се показвате и давате мнения...затвор за такива като вас...

Творецът на плоския данък и заменките на земи за милиарди. Олигархично недоразумение. Поми.р !

Ма тя може и краварка да стане Там в левия ъгъл

Станишев: Нинова може да бъде премиер след предсрочни избори АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА

БСП е пълно с подготвени кадри,но не да работят за хората, а да крадат само за себе си.

Съсел, БСП има подготвени и неопетнени хора, които да станат Премиери, ако на избори Партията спечели! С изказванията си само наливаш вода в чужда воденица! А си трай и виж какво става във Франция!

Какъв шанс бре Съсел? Победители , ама все ''М-ОРАЛНИ''!! НАРОДА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ,ЗА 20 ГОДИШНИЯТ ПРЕХОД КОЙТО СЕ ЛИГАВЕХТЕ със ДПС . Нищо не е построено ,само грабене .

ми това ще е шансът да се закопае окончателно столетницата - Корнелия ще е гробокопачът . Ако не го разбират ще им стане ясно след половин година. Но и ГЕРБ с лъжи и премълчаване на истината вече не могат да заблудят народа. БОГ ДА НИ ПАЗИ - вече 25 г. тъмно сини, светло сини, червени, оранжеви , лилави и др. цветове лъжат безобразно народа и се изнизват безнаказано от управлението (но с добре осигурени доходи за личното си бъдеще)

Защо се изказваш бе съсел,за да навредиш на партията?Хората толкова те мразят и сриваш рейтинга й с твоето изказване.

Болен мозък! В ЕП отиде и пак не поумня!

Предател никой нищо не иска да знае за теб.Ти съсипа БСП!Повече не се меси защото само и Пречиш.

Така и не прочетох един що годе положителен коментар за това недоразумение и партията му. Един нормален човек би се покрил, но къде ти нормалност у червено отроче.

Абе таранкоолу, хората гласуваха за личност, не за вашата смрадлика партия.

...да не и се нагледаш на клепналите уши и малки очички!...

червения хамстер пак взе да бълнува за изборни победи. Ама то след такова насиране като управлението на Орешарски, БСП още дълго време ще гледа властта през крив макарон... въпреки че ББ прави всевъзможни глупости в управлението, които непрекъснато топят неговия електорат. Само дето този оттеглящ се електорат отива при други партии, но не и при БСП.

Пак започнаха да ми се привиждат миризливи и мързеливи плъхове.Или е истина...

на този мястото му е в затвора нагал долен комунистически милионер,малко човече да не се изказва да дразни балгарите,а курнеля да бяга в някое ткзс да бере курнишони и да дои крави нищо не става от нея макар и тя да е милионерка да не ми се правят на комунисти галки са а тези дето им вярват са прости печурки!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Корнелия Нинова..премиер?!!!?..Това е все едно Дилян Пеевски, но в ж.р..

Хората на референдума за това искаха мажоритарен избор,да си избират личности,а не такива които им предлагат.БСП винаги управлява с коалиция с ДПС,една турска партия,забранена по Конституция.

Пак ли се дава гласност на тоя плъх, добре се беше натикъл в дупка да не го гледат хората, където му е мястото. Само 2 думи от него и ми стига да гласувам против БСП ...

Мокрите сънища на един плъх!

ОТГОВОРЕТЕ МИ, Г-н Станишев! ЗАЩО В С. Арабия и целия арабски свят Българите ги съдят по арабските им държавни Закони, а тук, след посегателствата в Харманли, БГ-ДЪРЖАВАТА НЕ ПОСМЯ да ги СЪДИ според БГ-ЗАКОНИТЕ и КОНСТИТУЦИЯТА, след като ВИЕ,ЛИЧНО ГЛАСУВАХТЕ за пълноправното им разселване в България като РАВНОПРАВНИ ГРАЖДАНИ?Защо НИЕ, БЪЛГАРИТЕ сме ЧУЖДЕНЦИ в собствената си държава, а АРАБСКИТЕ МИГРАНТИ СА ТУК НАД ЗАКОНА, СПОРЕД ВАШИЯ ГЛАС, ПРОДИКТУВАН ОТ КОЙ, ОТ КОИ АНТИБЪЛГАРСКИ СИЛИ????

не иска ли да дойде пак да управлява и да ни назидава с ехидната насмешка на величие. Какъв социалист е този евреин, дето обувките му кал не са виждали. Издигнал се в ЕС, благодарение на името на баща си.

Г-н СТАНИШЕВ, обяснете ми МОЛЯ, ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ВЕКА в БГ-ИСТОРИЯТА - ПЕЕВСКИ ОТ ДПС КАТО ШЕФ НА ДАНС, предложен от БСП!!!!!!!!! Няма по-арогантна политическа стъпка в 20-ти и 21-ви век от тази за БГ-народа????? КАК ДА СИ ГО ОБЯСНЯ И КАК ДА ВИ ВЯРВАМ?????Целият ми род благовеят пред комунистическия идеал за равенство, справедливост и даване на бедните и неспособните от богатите и можещите. Аз не съм много съгласен, но виждам, че ВИЕ пък ХИЧ! Но как да тълкувам завоюваната през 19-и век СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ, чрез помощта на Русия - днешната Ви Съюзница, когато предавате днес и Русия и БГ-Народа, чрез гласа си в ЕП за заселване на земите ни с араби, които ХАН ТЕРВЕЛ, СИНЪТ на Аспаруха, преди 1300 г. като основа Българската държава, пребори и срази легендарно Исляма и СПАСИ БЪЛГАРИЯ, ВИЗАНТИЯ И ЕВРОПА от арабите, която пък ГО ОБЯВИ ЗА СВЕТЕЦ В КАТОЛИЦИЗМА ДО ДЕН ДНЕШЕН.

Аааааах тарикати! Как само евреидите се слагаааат! Как искат властта и не искат работа да пипнат, изедници народни!

Г-н Станишев, в какво се изразява Вашата подкрепа и тази на ПЕС????? В приемането и разселването на бежанци ли? Които всъщност са икономически мигранти и престъпници, и бягащи от наказание и битки радикални ислямисти, за които ЛИЧНО гласувахте в ЕП??????????????????? Говорете ни за БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И МЯСТОТО Й НА СВЕТОВНАТА КАРТА, ако ИСКАТЕ ДА ВИ ВЯРВАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Според Вашето гласуване, ТУК, в БЪЛГАРИЯ, Правителството в оставка НЕ посмя да тълкува действията на мигрантите в Харманли СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА И ПРАВОВИЯ РЕД!!!ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ ВИНОВЕН????? А сега Медиите ни набутват Нови Страхове за отмъщение на афганците чрез Атентати, като знак за наказание по неверни данни за убити. Да Ви ПОПИТАМ: ЗАЩО В СА, и целият Арабски свят Европейците биват съдени по АРАБСКИТЕ ЗАКОНИ, СЪЩЕСТВУВАЩИ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ, а тук пратихме 25 български чеда, синове на български майки - ПОЛИЦАИ, РАНЕНИ в болници, НО...... СМЕ ЩЕЛИ ДА БЪДЕМ НАКАЗАНИ С ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ, ПОРАДИ ГРЕШНИ СВЕДЕНИЯ ЗА УБИТИ МИГРАНТИ-АФГАНЦИ???? КАКВО Е ВАШЕТО СТАНОВИЩЕ, СЛЕД КАТО С ГЛАСА СИ В ЕП НИ ПОДЛАГАТЕ НА ТЕРОРИСТИЧНИ НАКАЗАТЕЛНИ АТАКИ, след като платихме с 25 български отгледани, възпитани и обучени синове-полицаи да бъдат ранени????? ДЪЛЖИТЕ НИ ОТГОВОР! НЕЗАБАВНО!!!!!!

Няма да стане, Решетников ще я уволни, защото тя каза, че той лъже. Той не търпи такива работи.

Съсел долен .едераст, сега ни пробутва курнолетиите.

Кутевските тролове- соросоиди напълно подкепят Станишев. Съсело им плаща в евроценти от Брюксел.

Открадна сума милиони чрез Белене, даже поведе стадото си на референдум, за да му изкарат още някой друга стотарка милиони. От сводката тези дни на ловешкия бизнсмен става ясно, че Пеевски е получил огромни суми по време на управлението на БСП и ДПС, а именно Станишев предложи Пеевски за ДАНС. Което можете ли да ми подскажете как се случва? Ами за пари, разбира се! И мишокът все още смее да дава мнения, да се прокрадва с миризливата си физиономийка из българските медии?! Баси психопатчето долно и крадливо, баси тъпаците, които му помагат!!!!!!

Видно е от форума ,че комунистическо-комсомолските троло-мурзилки бачкат само от понеделник до петък . През почивните дни са им дали почивка , щото пак тежка седмица на неуморен рубладжийски труд ги чака . Така работеха съветските пилоти по време на Афганистанската им офанзива . Всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа . Хитроумно !!!

...комунистите ПАК ИЗПЪЛЗЯВАТ като ГЛИСТИ...УФффф, ПФУууу..

А аааа , недей така другарю ! Аз съм си се заплюл да съм преди нея !

Съселът отново се надбягва със себе си, по "колелото в клетката"... Вероятно се надява Нинова (не дай Боже!) да му е послушна след време. И се прави че Я номинира предварително и по негова лична преценка. Прави се на Шеф, горкият...

СТАНИШКА , АКО НАЗНАЧИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ БЕЗПАРТИЙНИ ЕКСПЕРТИ ЩЕ ИМАТЕ УСПЕХ.АКО Е КАРАТЕ ПО СТАРОМУ "ВСЯ ВЛАСТ САВЕТАМ" ЩЕ БЪДЕТЕ СВАЛЕНИ ОТ ВЛАСТ.

безпартийни, като новия президент! Дето Нинова и Русия се скараха, кой го е насадил на този пост :) Накрая ще излезе, че оперативния офицер го е сложил.

КАЗА: КУЧКА ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!