Станишев и европейски лидери участваха в Марша за Европа

Заедно с европейски лидери Сергей Станишев се включи в Марша за Европа, организиран от над 60 граждански организации.

Обратно в новината

Коментари - Станишев и европейски лидери участваха в Марша за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сравнете празненствата за: 60 години КНДР 60 години СССР * 60 години ЕС и ще видите разликата! едното е за народа и от народа, другото е само за елита, западналия, западния елит! винаги съм казвал, че популацията трябва да бъде терозиризана и ошашавена дотолкова че вече не само да приема с радост терора, но и да има нужда от него, да се самотероризира, да участва активно в него!

Тъ*пак. Каква новина само! Над 60 организации организирали марш за Европа! Всички хрантутници, които на щедра ЕС хранилка! Естествено, че ще маршируват "за". Инак кой ще ги хрантути!

ПЕСоглавцът и чарлитата ... ще маршируват. А селфита ще си правят ли?

комунизма е огромно зло и трябва да се забрани !!!

Ние сме най-големите!

Да, тъпанари!

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Преди 2 десетелетия му викаха "Сполука за България"

т.е. иде комсомолска "Сполука" за ЕС-а и комисарите.

Помни се. На мен не успяха да ми вземат нищо. Продадох всичко о'време и си събрах багажа. Но мои много скъпи хора пострадаха жестоко. Никога няма да им го простя на комунистите. И не само това, но и престъпленията им преди 1989. Всичко се помни, нищо не е забравено. Лошото е, че и ГЕРБ се оказаха недостойни и некадърни. Въпросът за мен е сега накъде?

Да припомним и престъпленията на СДС - приватизация, реални граници, разграбване. Нали не си забравила и за фашизма преди 9-ти? А приватизацията на горите за царя в двоен размер? Или за теб всички политици са "комунисти", дори и фашистите? То нали с тази шизофрения Желю стана президент, уж бил много умен.

ГОЛЯМ АНТИ-ХРИСТ И АНТИ-БЪЛГАРИН

Щом съсела ги е повел, значи краят му се види.

а като си помисли човек, че реално и по закон на местото на станишев трябваше да е безименният номер 15... после пак ще си поговорим за "избори" и назначения, въпреки "избори"-те. но пък и станишев до последно обещаваше, че няма да иде в брюксел. и сега, кои са популистите, викаш?

До последно лъжеше, че няма да отиде, и мълчаливо се изниза - двойно подла постъпка. Не че нямаше да е кариерист и по друг начин, но така се опозори безкрайно. Бих казал върха на безобразието на БСП. Те даже не го порицаха, пък и нямало как да го сменят. То бива позор, бива... Корнелия дано да е драснала някакъв смислен устав.

Чисто и просто Станишев си е типичен представител на социалистите. Не ни е изненадал със нищо.

Днес е ден за размисъл. Червената пропаганда обаче продължава, за дир,ру закона не важи. Лицето от снимката е ярък пример за това че Европа има нужда от сериозна промяна. Не бива такива нищо не правещи празнодумци, без дори и един ден трудов стаж, синове и дъщери на мастити комунисти, да получават луди парим 10-12 хил Евро на месец и в същото време да работят упорито за подкопаването на европейското единство. П Е Д Е Р А С Т!

Шило

Де видя пропаганда? Има събитие на ЕС, да не го отразяват ли?

Червен фон, социлалисти, виден социалистически търтей. Все нишани в полза на БСП. До последно ви ги набиват в тъпите глави да не сбъркате утре.

Последното, което сте написали е излишно. То е необходимо условие да си в европейският елит и една от важните евроатлантически ценности. В същност европейската политика е почно толкова плодотворна, колкото и третополовите.

Шило

Дали е бил подръка с Местан? На "Орлов" мост се целуваха, що да не се поразходят покрай Колизеума?

Познайте от раз,как се нарича тъпанар,който мисли единствено за...задните си части,използвайки прикритието на различни инициативи:)))? Ама де да беше само той...!!!

А той ви казва тръц, вие драскайте, а аз си прибирам мойта тлъстичка заплата за да си клатя краката.

Браво, маладец! Следващия път да се включи в марша за Сибир...

Тоя съсел бил участвал в марша.Алооооууууу ти войник ходил ли си ве га си мърширирувал

Днеска - покрай европейските лидери - цял ден червена пропаганда, Станишев, ПЕС и цял ден изтрити мнения. Това свръх стратегията на умници като Иво Христов за изгубване на изборите ли е? Какви европейски лидери, какви 5 лева?

Този сайт на любовницата на Станишев ли беше? Цензурират ме гледам, макар да попитах само колко получава.

Тоя Сергей не е свършил работа за 5лв. през живота си.

Ааа не ,а целувките на Орлов мост с Местанчо ,колко ли струват Сигурно поне повече от 5лв., да кажем 5.50лв.

Европейски социалист - това е некадърен пършивец,създаващ боклук по цялата земя. Доказано от 80-годишния неуспешен експеримент на руснаците.

Ти да си видял успешен експеримент на руснаците или пък някъде по света проспериращ комунизъм? Няма такова нещо както няма и летящи крави!!!

Видях снимките в профила на СерГей. Хилядите включили се в марша са всъщност стотици и повече млади и зомбирани идиоти, кои заблудени, кои платени. Тези 60 граждански организации са все организации на Сорос, разбира се. Всичко е цирк за наивници!

Копнееш, както и шепа други идиоти за 16 та република, ама това свърши.

А какво ле щеше да стане ако майка ти те беше родила не само с глава, но и акъл в главата?

Не е вярно. Успя да загуби (предаде) седем класифицирани документа. И не е в затвора.

преди 60 години те направиха обединена европа, а ние под мъдрото ръководство на бкп, и лично на другарят живков проведохме историческият априлски пленум!

Свиня

Демагози. На колко хора отровиха живота.

Нали днес е ден за размисъл. С този Станишев ми надухте галавой, а стига толкова, а коментарите които не ви харесват ги триете.

Европа, МАРШ!!!! Колко символично, а?

Алоо - работническата класа - къде ви е честта и достоинството да си защитавате идеалите които проповядвахте, а сте станали гальовни котенца в ръцете на тези които наричахте най-големи врагове на човечеството, чийто подаяния сега са ви направили най-уродливите карикатури на това което наричахте "комунист" ?

Какъв "марш на Европа" бе ... Само на ПАРАД ....ГЕЙПАРАД ! За "марш" се иска твърда ,тежка ,мъжка стъпка а не "па де дьо"....

те с Нинова не са ли от една партия на крадците комунисти и лъжциииииииииии, какво търси този измамник руски в Европа

Лозунгите са хубави! Проблемът е в това, че красивите пожелания се превръщат в реалност за много малко хора. Как ще заживеем щастливо и богато, след като не само, че тук има толкова много бедни хора, но и всекидневно по море и суша прииждат нови кандидати за светло бъдеще, които години наред ще живеят само от социални помощи?

Коскуджати ми магаре станал, а един работен ден няма ! Работа момче, работа се иска - ако не знаеш какво е това отвори си учебника от 5-ти клас и виж Нютон какво е казал A=F*S т.е. работата е равна на силата умножена по преместването - ти освен да си местиш задника по света и у нас друга работа свършил ли си ? Я да фащаш мотиката... че да не я фана аз !

Брех мама му стара, да не се е прекъснал от зор марширувайки, че как ша си земе 18000-те евро заплата ако са смарангяса??

"Станишев и европейски лидери участваха", но всъщност Станишев заедно с европейски лидери се включил. Има разлика, нали? Според заглавието, Станишев едва ли не ги е водил.

Ето това са коунягите. От 2 крави се опитват мляко да смучат... само дето най-често смучат от бика. Типичните предатели на идеалите си. Кой още гласува за тях освен бабичките?

Ще гласуват не само бабичките, а и всички, които са живели при социализма и са видели, че тогава е било много по-добре за обикновения българин т. е. за 99,9 % от 9-те милиона българи ,колкото бяхме тогава. Победа социалисти и водете народа към светли бъднини.

алууууу... социалистаааа... къде си живял по време на социализма бе? КОМУНИЗМА... Социализъм знаеш ли какво е въобще??? Това дето е в Германия, Дания, Финландия.... това са социални системи. В социализма не си заворен в една страна и да не ти дават да излизаш навън. В социализма ти дават право на избор. В социализма има социални придобивки при които се чувстваш ЧОВЕК, а не втора ръка използван парцал. Живял си ти... грънци. ДОЛУ КОМУНИЗМА И ФУРНАДЖИЙСКИТЕ ЛОПАТИ ИСКАЩИ ДА ЦОЦАТ ОТ КАПИТАЛИЗМА И БЛАГАТА МУ. ДОЛУ ВСИЧКИ БОЛШЕВИКИ!!!

И какво общо имат тия най-едри капиталисти и ологарси с байтошовия социализъм, който унищожиха с преврата на 10.11.1989г.?!

Е, аз съм живял през комунизма, но няма да гласува за БСП. Сещам се времето през което имаше големи магазини с празни витрини и безкрайни опашки.

Ура !!!