Коментари - Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица | Днес.dir.bg

Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица

Съотношението между стари и нови водачи на листи е 50 на 50, което е сериозен знак за обновление и за това, че ние чуваме очакванията на обществото, съобщи лидерът на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица | Днес.dir.bg

Коментари

Г-н Станишев! Аз щях да гласувам за Вас...... но ако продължавате да предлагате Орешарски за Ваш бъдещ премиер- няма да стане!! Това е и мнение на много мои познати!!!

ТОВА НЕ СА НОВИ ЛИЦА, ТОВА СА ПОТОМЦИ НА ШУМКАРИ,КРАДЦИ,КРЪВОЛОЦИ И ЛЪЖЦИ, Т.Е. ТЕ СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ! НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, НИЩО ДОБРО ДОСЕГА НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ,ОСВЕН ДА ГИ ОГРАБВАТЕ И ЖИВЕЕТЕ НА ГЪРБА ИМ! ИДЕТЕ СИ С МИР, ЗАЩОТО ИДВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И ВИДОВДЕН! ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ И С НОВИТЕ МУТРИ, НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!

НАХАЛНИ НЕЩАСТНИЦИ, ХОРАТА НЕ ВИ ЩАТ В СЕЛОТО, А ВИЕ ЗА ПОПОВАТА ЩЕРКА ПИТАТЕ! ВАШАТА ИЗТЪРКАНА ПЕСЕН Е ИЗПЯТА И НИЩО ЧИСТО И ЯСНО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ! ГЛУТНИДА ОТ КРАДЦИ, УБИЙЦИ И ИЗМАМНИЦИ, ПОВТАРЯТ ОТКРАЙ ВРЕМЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ, А НЯМАТЕ НИЩО В РЪЦЕТЕ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИТЕ ОБЕЩАНИЯТА! ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ, ДОКАТО ГЛАДНИТЕ НЕ СА СЕ СЪБУДИЛИ СЪВСЕМ!

Не знам дали са нови лица, но със сигурност са същите задници.

САМО В ДСБ Е ИСТИНАТА !!!!!!!! СТИГА СТЕ СЕ ДЪРЛИТЕ - БСП И ГЕРБ НАЙ-НАКРАЯ, ВСЕ ЕДНО КОГА ПАК ДСБ И КОСТОВ ЩЕ ТРЯБВА ДА НИ СПАСЯВАТ, ТАКА ЧЕ ДА НЕ ГУБИМ ВРЕМЕ И ДА ГИ ИЗБИРАМЕ !!!!!!!!

Невероятно историчедско морално-политическо падение на ВСП в сравнение с ГЕРБ: 1. Над 90% от населението по своето битие е ляво; 2. БСП губи последните няколко избори, спечелени от ГЕРБ; 3. Преди това БСП нямаше доверието да управлява сама, а с помоща на една етническа партия; 4. ГЕРБ управлява сама, в условие на световна криза и без да загуби катастрофално доверие. 5. Сега БСП ще участва в коалиция като разчита най-много на етническите цигански две партии. След това разчита отново на другата етническа партия на Доган; 6. ГЕРБ има самочувствието, ползва се с доверие и отново отива на изборите самостоятелно. 7. БСП е най-много против СРС-тата, което само по себе си доказва кой е копувал преди и сега се готви за това (всред цига-ните) - коалиционен партнъор 8. БСП предизборно разчита на интриги, компромати, подхвърляне на недоказани съмнения и клевети, които знае, че времето не позволява да се докажат.

Видяхте,че народа не ви вярва и ви падат процентите и се чудите какви глупости да направите да прелъжете някой!!Махайте се!

Найденов трябваше отдавна да е в затвора, само заради голямата далавера с внасянета на 20 годишно ирландско месо.......!!!!! Найденов в затвора, да..! А къде да пратим доносник БУДА ? Първо трябва да го открием. Бяга, крие се и пак иска да управлява!? Хипертоници не ни трябват. Здрава България със здрави българи.

Абе Станишев, ти сам вярваш ли си? Когото и да турите в листите, все тая. На вас ви е генетично заложено да крадете.

50% лица 50% задници

Не мога да кажа кои са ми по-противни старите муцуни от БСП, които нямало да влезат в листите, или представяните за нови лица от постоянната кохорта начело със съселчето Станишев. Най-добре ще е изобщо да ги няма заедно с престъпната им партия. Само тогава България ще отлепи от дъното, където стои вече повече от 20 години.

Комунистите са генетично гладни. Може и да са милиардери ,но стандарта им е на гладни партизани ,обиращи мандри.Аз като съм чел като дете "М.палаузов,в главата ми е останал спомен ,как мъчително,изморително мъкнат раниците с кашкавал.Така е и до днес.

Трудно, но правилно решение е взел Станишев - трябва да се обнови представителството на партията на НС, въпреки съпротивата на партократите!

Все шибани комунисти с пrомити мозъци веrни на паrтията! Нови lица lи? БКП - БСП тrябва да изчезне от хоrизонта!

Бойко се скри. Цецо мълчи. Миро на съд. БСП се променят. Буда 2 едва ли не призна, че последните избори е имало купуване на гласове. Всички имаме алергия от гербери. Да изкореним плевела.

Плевелът е в главата ти.

Плевела на комунистическата мелачка е неизкореним. бенсеремус!!!

Станишев. С тези ,,нови" лица БСП може би ще се закрепи на 3-то място след изборите. И ще помага на Местан и ДПС в някоя нова коалицийка.

А от новите лица няма по-голямо недоразумение от Буруджийката - тя не само е потомка на мракобесник, но и като политолог е много слаба - обича да се показва по ТВ, кичозно облечена и накичена с евтини дрънкулки, но по-важното й са жестовете - като почне да се чеши по разни места, просто нямам думи, не е за гледане....

СерГЕЙЧО, ти редиш листите - защо не се смени и ти? Вреден си за партията ,на която съм симпатизант.

Винаги трябва да има написано и нещо "по-солено" , като за рубриката 69 ! ...., но вече съм по-спокоен.

Станишев отврати хората от себе си, партията си и държавните институции, в които е пребивавал. Изборът му за лидер на БСП е гениален политически ход на опонентите и противниците му вътре и вън от партията. А изборът му за временен лидер на ПЕС е просто потресаващ... В крайна сметка, след време, Станишката може да стане секретарка в някой офис и да работи на ксерокс, или , в най-добрия случай - преводачка ...

ВИЗИТКА: Тъп съм, но много помня. Не са мое дело, само ги повтарям. 1. Само БСП!.... Борисов Става Премиер! /много скоро/ 2. Да живей БСП!... Българска Спинозна Партия! /не се знае до кога/ 3. 100 годишна БСП! ... Бързо Спагай Памперса! /да не осмърди много/ В бъдещите публикации само 1. ..2. ... 3. ..., така че запомнете изложението!

Аз като съм син папагал"Ара", какво да правя. Но няма да си призная ,че съм тъп.

Нови лица, колкото БСП е нова спрямо БКП. А Илиянчето се въртя покрай Станишката, докато обикаляха от студио на студио, за да си осигури ново мандатче, защото втори път евродепутат знае, че няма да стане. Долна пасмина.

Нови лица - стари лакоми г...зове!

Гледам в Бургас са натресли Димчо Михалевски... Хихихи - този същия мизерник, който като зам. мин. в правителството на Станишко не ни даде парите за "Детелината", а строеше пречиствателни станции из Родопите, откъдето е родом. Нерде Родопи, нерде Бургас... толкова ли нямаше един "заслужил" другар, роден тук, бе?

На Станишев и ментално ограничените му, буквално увредени последователи ще кажа следното - дори във времена на небивал бум и раздуването на безподобен строителен и инвестиционен балон, който НЯМА да се повтори следващите 100 години, вие не направихте нещо съществено за България. Коригирахте с инфлацията пенсиите и заплатите и 4 пъти на Коледа дадохте по 100 лева. Толкова. Но КРАЖБИТЕ? Изумителните КРАЖБИ от бюджета, от фондовете, заменките. Порциите на Доган! Тройно увеличение цената на газа! Бихте студентите и фермерите! Всичко това се помни! Помним, че не е имало по-КРАДЛИВО правителство в историята на България! Надминахте КРАЖБИТЕ от Крумово време А де го КРУМ СТРАШНИ? Конкурентите ви в лицето на костовите партизани и царските юпи-та изглеждаха като непорочни девици... Та когато оповестите и признаете КРАЖБИТЕ си публично, покаете се, помолите народа за прошка и посочите ГЛАВНИТЕ КРАДЦИ от вашите редици, тогава имате шанс за европейско, ПЕС-бъдеще. Дотогава ще вегетирате, осланяйки се на измиращия си електорат и най-накрая ще последвате съдбата на СДС - с две партии, които се борят да влязат в парламента и политическия труп НДСВ. Та кой що годе разумен човек ще повярва на и гласува за ДОКАЗАНИ КРАДЦИ? По тоя път вече вървите! Гледайте СДС и НДСВ, и мислете, ако можете...

М-дааааа, но никой не може да настигне по кражби и грабежи ГРОБ и Боко мутрата! Гробарите загробиха България! Разсипаха страната! Хората мрат от глад и мизерия като мухи! Калинките гробарски са плъзнали из форумите и драскат глупости, но това няма да оправи дереджето на българите!!!!! Вън, лешояди мръсни от властта!

Всички неблагополучия на РБ са наследство от тройната коалиция и Станишев. Пораженията са много, бързо оправяне няма как да се постигне. Затова ГЕРБ ще вземе и следващия мандат. А калинките отидоха в БСП, при червените калинки, където им е мястото.

М да, г.гикой не може да настигне по кражби в последните 60 год. червената олигархия. То не беше батко и братко , то не беше заменки, то не беше куфарчета. Даже един от пасмината казваше - назначавам ви за милионери!

И този път другарите няма да излъжат никого, освен себе си. Номерцата им са известни отдавна на всички, освен на някои дебилни бабки и дядковци в четвъртата възраст. Пък и лидерът им един ,,лидер" ...???

Смах в залата и ръкопляскания отвън... добре, че само Вие си вярвате господа или ще го кажа по друг начин - ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ ВСЕ В ТИЯ.... СМЕШНИЦИ И НАГЛЕДЦИ.....

Смешнишеф с тези "НОВИ ЛИЦА" насочва партията майка към ново измерение, което все още не можем да видим, чуем, пък и не сме сигурни дали съществува.

Браво на Станишев! Отмести свинаря-милионер Гергов на неизбираемото второ място в Пловдив!

Преоблякъл се Илия ..пак в тия.Като гледам в нашия град кои стар пак издигат .........няма начин да не му повярваме!

не го ли грамнаха тоз руски предател вече. до кога сте краде. много бабаити в балгаря ама не се намери бабаит да разстреля този педал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Станишката доказва,че е нагъл некадърник и посерко ....

половината от бсп са старите крадци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ МАХНЕМ И ДРУГАТА ПОЛОВИНА...СПОКО !

Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица........внука на Лилов, племеницата на Премянов, зълвата на Масларова, бачанака на Овчаров........айде всички с две ръце за БСП те вече са НОВИ!!!!!!!!!!!!!!

Хе хе , нови лица - стари г..зове

СМЕНИЛА СИ БАБА САМО ПОЛОВИНАТА ГАЩИ-МНОГО БИЛИ .......ОТЗАД !

Вън Станишев от БСП как може да му вярвате другари след като направи коалиция с "монархо фашиската власт" и турските поробители.

Цецо, бегай в пандела, кой те изпущи! Пък и акъли даваш, смешнико!

Ще давам след като си присвоихте парите и историята в БКП и забравихте идеите на Благоев и Димитров.

Едно не ми е ясно - защо Татяна Дончева след всяко събитие на БСП се изказва по телевизията и то все негативно - не харесва Станишев, не харесва голяма част от актива и т.н. Защо при толкова много партии и сдружения , тя остава да е член на БСП - само за да има информация и да критикува ли.?! Пише се на много информирана и знаеща, ама като не харесва БСП вече 10 години - да се махне от там и да не срами партията.

Че възможно ли е тази престъпна партия да се посрами повече от това?!

ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ, ТА И ТЕЗИ ОТ ЗООПАРКА НА КОМУНОХИЕНИТЕ. ТРУДНО ЩЕ ЗАБЛУДЯТ НЯКОГО С ТЕЗИ ИЗТЪРКАНИ МАНЕВРИ, ПОЗНАТИ И НА ЕМБРИОНИТЕ МНООООГО МНОГО ОТДАВНА.

ДОЛУ КОМУНОХИЕНАТА БОКО РАПОНА!

Комунистите си отиват само по един начин.... С КРАКАТА НАПРЕД !

А гербавите (гърбавите) само с шут в дирника!

Трябва да се чете "Половината са стари лица" "Вълка козината си мени но нрава не" - запомнете го

Защо трябваше да се палят хора за да се прочиствате.Ами руснака Станишев кога ще се маха.

При Станишев нямаше хора факли!!!! Хората се палят при управлението на ГРОБ и Боко тиквата! Аман от безочливи БУДАли из форумите! п.п. Не отговарям на теб, откачалке! Пишете глупости, та дано запазите държавната ясла още малко!

Хе хе , нови лица - стари г..зове

Хората - факли са наследство от тройната коалиция и Станишев ...

Що само полвин'та? Сигурно са на изчерпване...

АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ПО-МЛАД ПАРЛАМЕНТАРИСТ ОТ ГЕОРГИ БОЖИНОВ НЕКА МИ ГО ПОСОЧИ,ТОВА ЩЕ Е 7 ПО РЕДПАРЛАМЕНТ,КЪДЕТО ЩЕ РАБОТИ БОЖИНОВ,ЗАЩО ОТИДЕ В ТЪРГОВИЩЕ ЗНАЕЙКИ,ЧЕ ВРАЧАНИ ЩЯХА ДА ГО ИЗГОНЯТ ОТ ВРАЧАНСКА ОБЛАСТ С КАМЪНИ-БЕЗКРУПОЛЕН МАФИОТ,ИЗГЛЕЖДА ВРЪЗКАТА МУ СЪС СЕРГЕЯ Е ДЪЛБОКА И СТАРА

Няма начин изхвърлените от листите да са доволни-нали създадохте професия "депутат"-и те са били сигурни, че са венчани за парламента, и до края на дните си ще могат да го използват за лично облагодетелстване на тях, на децата и правнуците им!! И сега шут в гъза-и вече не си депутат, няма сигурна хранилка, няма имунитет за престъпленията, няма безброй сигурни далаваери и кражби от народа, маскирани с нагласени за случая закони!НЕ ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ, АМИ ЩЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО И ЩЕ БЪЛВАТ ЗЛОБА И ЖЛЪЧ КАТО ВУЛКАНИ! ХАК ИМ Е! НО В КРАЙНА СМЕТКА, ИМАЙКИ ПРЕДВИД МАНТАЛИТЕТА И НАЧИНА НА ДЕЙСТВИЕ НА СТОЛЕТНТА БАБИЧКА, ТО ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ С ПРЕОБЛЕЧЕНИЯ ИЛИЯ!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ СЕБЕ СИ!! НА ВАС МИСЛЕНЕТО ВИ Е ДЕФОРМИРАНО, ИМАТЕ ГЕНЕТИЧНА ДЕФОРМАЦИЯ В ОРГАНИЗМИТЕ СИ-ТЯ ВИ ВНУШАВА, ЧЕ СТЕ НЕЗАМЕНИМИ, БЕЗНАКАЗАНИ, ЧЕ ЛЪЖАТА ЗА ВАС Е КАТО "ДОБЪР ДЕН!", ЧЕ КАКВИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВА ДА ИЗВЪРШИТЕ СПЯМО БЪЛГАРИЯ И НАРОДА-ТО ЩЕ МИНЕ БЕЗНАКАЗАНО, ЧЕ КОЛКОТО И ДА НИ ПРОДАВАТЕ КАТО РОБИ НА РУСНАЦИТЕ-НИЕ ЩЕ ВИ ТЪРПИМЕ- ЕСНА ДУМА КОМУНИСТИ-ЗНАЧИ ПРЕСТЪПНА ИЗМЕТ!!!!!!!!!!!!!!!

Нещо да кажеш за ГЕНЕТИЧНОТО НАСЛЕДСТВО на бившите управляващи от ГЕРБ? Ето изходните данни:ЕТО ИСТИНСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ НА ПП ГЕРБ За съжаление,"ТЕНЕКЕТО БАКЪР НЕ СТАВА",и за това дериватите на Живковия тоталитаризъм немаше как да се преродят в национално отговорни фактори. 1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, личен бодигард на другаря ТОДОР ЖИВКОВ 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов, осиновен от баба си и дядо си активни борци срещу капитализма за да бъде приет във ВУЗ без приемен изпит .Баща му член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво, племенник на Пешо Танкиста 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в родния си град 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ 11.Ивайло Московски - син на секретар на Окръжния комитет на БКП в Плевен, първа щатна работа в Мултигруп 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбoлов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Ха да са ни честити новите-стари комуняги и бивш негър, бивш хомосексуалист и бивш кимунист няма

Яйде,бе....половината нови...А тези,които трябва да си отидат просто се натискат на мястото си....СМЕНЕТЕ АВАТАРА!!!!!!!!!!!!!!

На 13 05 2013 година Сергей Йосифов ще е безработен о 30 см. по-нисък.

Предлагам Р.Овч.,да влезе в пандиза!

Коментари - Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица | Днес.dir.bg

Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица

Съотношението между стари и нови водачи на листи е 50 на 50, което е сериозен знак за обновление и за това, че ние чуваме очакванията на обществото, съобщи лидерът на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица | Днес.dir.bg

Коментари

Г-н Станишев! Аз щях да гласувам за Вас...... но ако продължавате да предлагате Орешарски за Ваш бъдещ премиер- няма да стане!! Това е и мнение на много мои познати!!!

ТОВА НЕ СА НОВИ ЛИЦА, ТОВА СА ПОТОМЦИ НА ШУМКАРИ,КРАДЦИ,КРЪВОЛОЦИ И ЛЪЖЦИ, Т.Е. ТЕ СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ! НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, НИЩО ДОБРО ДОСЕГА НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ,ОСВЕН ДА ГИ ОГРАБВАТЕ И ЖИВЕЕТЕ НА ГЪРБА ИМ! ИДЕТЕ СИ С МИР, ЗАЩОТО ИДВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И ВИДОВДЕН! ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ И С НОВИТЕ МУТРИ, НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!

НАХАЛНИ НЕЩАСТНИЦИ, ХОРАТА НЕ ВИ ЩАТ В СЕЛОТО, А ВИЕ ЗА ПОПОВАТА ЩЕРКА ПИТАТЕ! ВАШАТА ИЗТЪРКАНА ПЕСЕН Е ИЗПЯТА И НИЩО ЧИСТО И ЯСНО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ! ГЛУТНИДА ОТ КРАДЦИ, УБИЙЦИ И ИЗМАМНИЦИ, ПОВТАРЯТ ОТКРАЙ ВРЕМЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ, А НЯМАТЕ НИЩО В РЪЦЕТЕ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИТЕ ОБЕЩАНИЯТА! ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ, ДОКАТО ГЛАДНИТЕ НЕ СА СЕ СЪБУДИЛИ СЪВСЕМ!

Не знам дали са нови лица, но със сигурност са същите задници.

САМО В ДСБ Е ИСТИНАТА !!!!!!!! СТИГА СТЕ СЕ ДЪРЛИТЕ - БСП И ГЕРБ НАЙ-НАКРАЯ, ВСЕ ЕДНО КОГА ПАК ДСБ И КОСТОВ ЩЕ ТРЯБВА ДА НИ СПАСЯВАТ, ТАКА ЧЕ ДА НЕ ГУБИМ ВРЕМЕ И ДА ГИ ИЗБИРАМЕ !!!!!!!!

Невероятно историчедско морално-политическо падение на ВСП в сравнение с ГЕРБ: 1. Над 90% от населението по своето битие е ляво; 2. БСП губи последните няколко избори, спечелени от ГЕРБ; 3. Преди това БСП нямаше доверието да управлява сама, а с помоща на една етническа партия; 4. ГЕРБ управлява сама, в условие на световна криза и без да загуби катастрофално доверие. 5. Сега БСП ще участва в коалиция като разчита най-много на етническите цигански две партии. След това разчита отново на другата етническа партия на Доган; 6. ГЕРБ има самочувствието, ползва се с доверие и отново отива на изборите самостоятелно. 7. БСП е най-много против СРС-тата, което само по себе си доказва кой е копувал преди и сега се готви за това (всред цига-ните) - коалиционен партнъор 8. БСП предизборно разчита на интриги, компромати, подхвърляне на недоказани съмнения и клевети, които знае, че времето не позволява да се докажат.

Видяхте,че народа не ви вярва и ви падат процентите и се чудите какви глупости да направите да прелъжете някой!!Махайте се!

Найденов трябваше отдавна да е в затвора, само заради голямата далавера с внасянета на 20 годишно ирландско месо.......!!!!! Найденов в затвора, да..! А къде да пратим доносник БУДА ? Първо трябва да го открием. Бяга, крие се и пак иска да управлява!? Хипертоници не ни трябват. Здрава България със здрави българи.

Абе Станишев, ти сам вярваш ли си? Когото и да турите в листите, все тая. На вас ви е генетично заложено да крадете.

50% лица 50% задници

Не мога да кажа кои са ми по-противни старите муцуни от БСП, които нямало да влезат в листите, или представяните за нови лица от постоянната кохорта начело със съселчето Станишев. Най-добре ще е изобщо да ги няма заедно с престъпната им партия. Само тогава България ще отлепи от дъното, където стои вече повече от 20 години.

Комунистите са генетично гладни. Може и да са милиардери ,но стандарта им е на гладни партизани ,обиращи мандри.Аз като съм чел като дете "М.палаузов,в главата ми е останал спомен ,как мъчително,изморително мъкнат раниците с кашкавал.Така е и до днес.

Трудно, но правилно решение е взел Станишев - трябва да се обнови представителството на партията на НС, въпреки съпротивата на партократите!

Все шибани комунисти с пrомити мозъци веrни на паrтията! Нови lица lи? БКП - БСП тrябва да изчезне от хоrизонта!

Бойко се скри. Цецо мълчи. Миро на съд. БСП се променят. Буда 2 едва ли не призна, че последните избори е имало купуване на гласове. Всички имаме алергия от гербери. Да изкореним плевела.

Плевелът е в главата ти.

Плевела на комунистическата мелачка е неизкореним. бенсеремус!!!

Станишев. С тези ,,нови" лица БСП може би ще се закрепи на 3-то място след изборите. И ще помага на Местан и ДПС в някоя нова коалицийка.

А от новите лица няма по-голямо недоразумение от Буруджийката - тя не само е потомка на мракобесник, но и като политолог е много слаба - обича да се показва по ТВ, кичозно облечена и накичена с евтини дрънкулки, но по-важното й са жестовете - като почне да се чеши по разни места, просто нямам думи, не е за гледане....

СерГЕЙЧО, ти редиш листите - защо не се смени и ти? Вреден си за партията ,на която съм симпатизант.

Винаги трябва да има написано и нещо "по-солено" , като за рубриката 69 ! ...., но вече съм по-спокоен.

Станишев отврати хората от себе си, партията си и държавните институции, в които е пребивавал. Изборът му за лидер на БСП е гениален политически ход на опонентите и противниците му вътре и вън от партията. А изборът му за временен лидер на ПЕС е просто потресаващ... В крайна сметка, след време, Станишката може да стане секретарка в някой офис и да работи на ксерокс, или , в най-добрия случай - преводачка ...

ВИЗИТКА: Тъп съм, но много помня. Не са мое дело, само ги повтарям. 1. Само БСП!.... Борисов Става Премиер! /много скоро/ 2. Да живей БСП!... Българска Спинозна Партия! /не се знае до кога/ 3. 100 годишна БСП! ... Бързо Спагай Памперса! /да не осмърди много/ В бъдещите публикации само 1. ..2. ... 3. ..., така че запомнете изложението!

Аз като съм син папагал"Ара", какво да правя. Но няма да си призная ,че съм тъп.

Нови лица, колкото БСП е нова спрямо БКП. А Илиянчето се въртя покрай Станишката, докато обикаляха от студио на студио, за да си осигури ново мандатче, защото втори път евродепутат знае, че няма да стане. Долна пасмина.

Нови лица - стари лакоми г...зове!

Гледам в Бургас са натресли Димчо Михалевски... Хихихи - този същия мизерник, който като зам. мин. в правителството на Станишко не ни даде парите за "Детелината", а строеше пречиствателни станции из Родопите, откъдето е родом. Нерде Родопи, нерде Бургас... толкова ли нямаше един "заслужил" другар, роден тук, бе?

На Станишев и ментално ограничените му, буквално увредени последователи ще кажа следното - дори във времена на небивал бум и раздуването на безподобен строителен и инвестиционен балон, който НЯМА да се повтори следващите 100 години, вие не направихте нещо съществено за България. Коригирахте с инфлацията пенсиите и заплатите и 4 пъти на Коледа дадохте по 100 лева. Толкова. Но КРАЖБИТЕ? Изумителните КРАЖБИ от бюджета, от фондовете, заменките. Порциите на Доган! Тройно увеличение цената на газа! Бихте студентите и фермерите! Всичко това се помни! Помним, че не е имало по-КРАДЛИВО правителство в историята на България! Надминахте КРАЖБИТЕ от Крумово време А де го КРУМ СТРАШНИ? Конкурентите ви в лицето на костовите партизани и царските юпи-та изглеждаха като непорочни девици... Та когато оповестите и признаете КРАЖБИТЕ си публично, покаете се, помолите народа за прошка и посочите ГЛАВНИТЕ КРАДЦИ от вашите редици, тогава имате шанс за европейско, ПЕС-бъдеще. Дотогава ще вегетирате, осланяйки се на измиращия си електорат и най-накрая ще последвате съдбата на СДС - с две партии, които се борят да влязат в парламента и политическия труп НДСВ. Та кой що годе разумен човек ще повярва на и гласува за ДОКАЗАНИ КРАДЦИ? По тоя път вече вървите! Гледайте СДС и НДСВ, и мислете, ако можете...

М-дааааа, но никой не може да настигне по кражби и грабежи ГРОБ и Боко мутрата! Гробарите загробиха България! Разсипаха страната! Хората мрат от глад и мизерия като мухи! Калинките гробарски са плъзнали из форумите и драскат глупости, но това няма да оправи дереджето на българите!!!!! Вън, лешояди мръсни от властта!

Всички неблагополучия на РБ са наследство от тройната коалиция и Станишев. Пораженията са много, бързо оправяне няма как да се постигне. Затова ГЕРБ ще вземе и следващия мандат. А калинките отидоха в БСП, при червените калинки, където им е мястото.

М да, г.гикой не може да настигне по кражби в последните 60 год. червената олигархия. То не беше батко и братко , то не беше заменки, то не беше куфарчета. Даже един от пасмината казваше - назначавам ви за милионери!

И този път другарите няма да излъжат никого, освен себе си. Номерцата им са известни отдавна на всички, освен на някои дебилни бабки и дядковци в четвъртата възраст. Пък и лидерът им един ,,лидер" ...???

Смах в залата и ръкопляскания отвън... добре, че само Вие си вярвате господа или ще го кажа по друг начин - ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ ВСЕ В ТИЯ.... СМЕШНИЦИ И НАГЛЕДЦИ.....

Смешнишеф с тези "НОВИ ЛИЦА" насочва партията майка към ново измерение, което все още не можем да видим, чуем, пък и не сме сигурни дали съществува.

Браво на Станишев! Отмести свинаря-милионер Гергов на неизбираемото второ място в Пловдив!

Преоблякъл се Илия ..пак в тия.Като гледам в нашия град кои стар пак издигат .........няма начин да не му повярваме!

не го ли грамнаха тоз руски предател вече. до кога сте краде. много бабаити в балгаря ама не се намери бабаит да разстреля този педал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Станишката доказва,че е нагъл некадърник и посерко ....

половината от бсп са старите крадци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ МАХНЕМ И ДРУГАТА ПОЛОВИНА...СПОКО !

Станишев: Половината водачи на листи на БСП са нови лица........внука на Лилов, племеницата на Премянов, зълвата на Масларова, бачанака на Овчаров........айде всички с две ръце за БСП те вече са НОВИ!!!!!!!!!!!!!!

Хе хе , нови лица - стари г..зове

СМЕНИЛА СИ БАБА САМО ПОЛОВИНАТА ГАЩИ-МНОГО БИЛИ .......ОТЗАД !

Вън Станишев от БСП как може да му вярвате другари след като направи коалиция с "монархо фашиската власт" и турските поробители.

Цецо, бегай в пандела, кой те изпущи! Пък и акъли даваш, смешнико!

Ще давам след като си присвоихте парите и историята в БКП и забравихте идеите на Благоев и Димитров.

Едно не ми е ясно - защо Татяна Дончева след всяко събитие на БСП се изказва по телевизията и то все негативно - не харесва Станишев, не харесва голяма част от актива и т.н. Защо при толкова много партии и сдружения , тя остава да е член на БСП - само за да има информация и да критикува ли.?! Пише се на много информирана и знаеща, ама като не харесва БСП вече 10 години - да се махне от там и да не срами партията.

Че възможно ли е тази престъпна партия да се посрами повече от това?!

ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ, ТА И ТЕЗИ ОТ ЗООПАРКА НА КОМУНОХИЕНИТЕ. ТРУДНО ЩЕ ЗАБЛУДЯТ НЯКОГО С ТЕЗИ ИЗТЪРКАНИ МАНЕВРИ, ПОЗНАТИ И НА ЕМБРИОНИТЕ МНООООГО МНОГО ОТДАВНА.

ДОЛУ КОМУНОХИЕНАТА БОКО РАПОНА!

Комунистите си отиват само по един начин.... С КРАКАТА НАПРЕД !

А гербавите (гърбавите) само с шут в дирника!

Трябва да се чете "Половината са стари лица" "Вълка козината си мени но нрава не" - запомнете го

Защо трябваше да се палят хора за да се прочиствате.Ами руснака Станишев кога ще се маха.

При Станишев нямаше хора факли!!!! Хората се палят при управлението на ГРОБ и Боко тиквата! Аман от безочливи БУДАли из форумите! п.п. Не отговарям на теб, откачалке! Пишете глупости, та дано запазите държавната ясла още малко!

Хе хе , нови лица - стари г..зове

Хората - факли са наследство от тройната коалиция и Станишев ...

Що само полвин'та? Сигурно са на изчерпване...

АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ПО-МЛАД ПАРЛАМЕНТАРИСТ ОТ ГЕОРГИ БОЖИНОВ НЕКА МИ ГО ПОСОЧИ,ТОВА ЩЕ Е 7 ПО РЕДПАРЛАМЕНТ,КЪДЕТО ЩЕ РАБОТИ БОЖИНОВ,ЗАЩО ОТИДЕ В ТЪРГОВИЩЕ ЗНАЕЙКИ,ЧЕ ВРАЧАНИ ЩЯХА ДА ГО ИЗГОНЯТ ОТ ВРАЧАНСКА ОБЛАСТ С КАМЪНИ-БЕЗКРУПОЛЕН МАФИОТ,ИЗГЛЕЖДА ВРЪЗКАТА МУ СЪС СЕРГЕЯ Е ДЪЛБОКА И СТАРА

Няма начин изхвърлените от листите да са доволни-нали създадохте професия "депутат"-и те са били сигурни, че са венчани за парламента, и до края на дните си ще могат да го използват за лично облагодетелстване на тях, на децата и правнуците им!! И сега шут в гъза-и вече не си депутат, няма сигурна хранилка, няма имунитет за престъпленията, няма безброй сигурни далаваери и кражби от народа, маскирани с нагласени за случая закони!НЕ ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ, АМИ ЩЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО И ЩЕ БЪЛВАТ ЗЛОБА И ЖЛЪЧ КАТО ВУЛКАНИ! ХАК ИМ Е! НО В КРАЙНА СМЕТКА, ИМАЙКИ ПРЕДВИД МАНТАЛИТЕТА И НАЧИНА НА ДЕЙСТВИЕ НА СТОЛЕТНТА БАБИЧКА, ТО ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ С ПРЕОБЛЕЧЕНИЯ ИЛИЯ!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ СЕБЕ СИ!! НА ВАС МИСЛЕНЕТО ВИ Е ДЕФОРМИРАНО, ИМАТЕ ГЕНЕТИЧНА ДЕФОРМАЦИЯ В ОРГАНИЗМИТЕ СИ-ТЯ ВИ ВНУШАВА, ЧЕ СТЕ НЕЗАМЕНИМИ, БЕЗНАКАЗАНИ, ЧЕ ЛЪЖАТА ЗА ВАС Е КАТО "ДОБЪР ДЕН!", ЧЕ КАКВИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВА ДА ИЗВЪРШИТЕ СПЯМО БЪЛГАРИЯ И НАРОДА-ТО ЩЕ МИНЕ БЕЗНАКАЗАНО, ЧЕ КОЛКОТО И ДА НИ ПРОДАВАТЕ КАТО РОБИ НА РУСНАЦИТЕ-НИЕ ЩЕ ВИ ТЪРПИМЕ- ЕСНА ДУМА КОМУНИСТИ-ЗНАЧИ ПРЕСТЪПНА ИЗМЕТ!!!!!!!!!!!!!!!

Нещо да кажеш за ГЕНЕТИЧНОТО НАСЛЕДСТВО на бившите управляващи от ГЕРБ? Ето изходните данни:ЕТО ИСТИНСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ НА ПП ГЕРБ За съжаление,"ТЕНЕКЕТО БАКЪР НЕ СТАВА",и за това дериватите на Живковия тоталитаризъм немаше как да се преродят в национално отговорни фактори. 1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, личен бодигард на другаря ТОДОР ЖИВКОВ 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов, осиновен от баба си и дядо си активни борци срещу капитализма за да бъде приет във ВУЗ без приемен изпит .Баща му член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво, племенник на Пешо Танкиста 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в родния си град 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ 11.Ивайло Московски - син на секретар на Окръжния комитет на БКП в Плевен, първа щатна работа в Мултигруп 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбoлов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Ха да са ни честити новите-стари комуняги и бивш негър, бивш хомосексуалист и бивш кимунист няма

Яйде,бе....половината нови...А тези,които трябва да си отидат просто се натискат на мястото си....СМЕНЕТЕ АВАТАРА!!!!!!!!!!!!!!

На 13 05 2013 година Сергей Йосифов ще е безработен о 30 см. по-нисък.

Предлагам Р.Овч.,да влезе в пандиза!