Станишев от Бузлуджа: Битката за президент е БСП-ГЕРБ

И Европа и България са изправени пред тежки изпитания. В това време само социалистите могат да поведат към промяна, която да даде нова надежда, заяви Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев от Бузлуджа: Битката за президент е БСП-ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво педал ,добре ,че ми каза , каква ще е битката...

Пак ли ще се бием - българи срещу българи.

"...само социалистите могат да доведат до промяна..."Той вярва ли си? Кои са БСП - "БАНКОВО СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ", която направи преврата към "демокрацията". Партията, която загърби идеите си отпреди 100 години, изневери на марксизма ленинизма и сложи началото на една нова олигархия от ренегати от БКП. Старите комунисти и техните деца и внуци са новите капиталисти на България набързо станали милионери и милиардери. Например собственици на вериги хотели деца на известен клан дейци на ЦК на БКП. Дори "хотелиерът" президент не остана назад. И това са хората, които ограбиха всичко с национализацията след черната дата 9-ти септември 44. Какво прави тази пасмина на Бузлуджа? Какво общо имат с идеите на Бузлуджа? Общото е демагогия и нищо свързващо с идеите на бившите борци против монархофашизма и капитализма. Сега те са капиталистите в България.

Pesh0

БСП е изпразнено то съдържание , благодарение на теб. Да знаеш че много години гласувах за БСП.

Всяка нова поява на ухиления субект от снимката....На какво се хили? (На това, че мами собствените си масови избиратели, че мимикрира като "лява" партия, че всъщност защитава интереса на мафията и олигарсите, че мисли единствено за джоба и кариерата си. Или може би се хили на глупаците дето пак ще повярват!?) Та всяка негова поява единствено може да закопае все по-оределите останки от измамната му партийка. Та има ли все още такъв идиот, който да вярва на едни и същи нагли мутри и лъжи десетилетия наред!?

Пременил се Илия и пак в тия - битката била БСП и ГЕРБ, че какво ни интересува това - все са си БКП.

НА СТАНИШЕВ ВСЕ МУ КРАДЕ НЯКОИ НЕЩО, ТО НЕ БЕ КОСТИНБРОД...ТО НЕ БЕ ДРУГО НЕЩО. КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

"БСП няма електорат"! Гениална мисъл. На Реформаторския блок колко е?Събрали се пет или повече файтонджийски партии и събрали 7-8%.И се изживяват като хора,които решават съдбините на държават. Кунева,Радан Кънев,Мартин Димитров се разхождат като световни шампиони. Ами ГЕРБ,нали са страшно силни. Защо управляват с патерици,а не сами?Кой гласува за ГЕРБ? Братята роми и цяла кохорта кариеристи. Хора без принципи,но с интереси!

Гнусната бесепарска мафия пак се стреми към ВЛАСТТА Не им пука за червените бабички Власт ми дай, искам да крада Геят от Бьесьепье

И магаре да бях посочил и него щяхте да изберете. Б.Б Опичайте си акъла на тези избори че да не станем пак за смях. Станишев е най добрият комунист.Сам той усчя да докара стошетницата до махленска агитка. Браво Серго

Не го слушайте този кръвопиец. И една дадена дума не можа да спази и както казваше, че няма да става евродепутат, така на момента замина. Само Марешки има шанс да стане президент и БПС е най-добре да го подкрепи. Не че Марешки има нужда от тяхната подкрепа, но поне тогава БСП няма да се изложи толкова много, колкото ще стане сега.

На предните избори БСП наблегна именно на борбата си с ГЕРБ. Голяма грешка, която им струва загуба на изборите и още отлив на електорат. При това така се работи за разделянето на народа ни на едни и други. Хората не се интересуват една партия срещу коя друга е, а какво може и какви лица и личности има.

Тъй и тъй сте се събрали, вземете и се качете на чинията и в дълбокия космос. Една чиния хора останахте. Гнуското съселко зер и той тука, ще пръсне семето на "социализъмът" в дийп спейса.

Проблемът на Европа е прекалено много социализъм, който като магнит привлича всичките "социалисти" от близкия изток, мургавите "братя" и нашите "социалисти" - комунисти. Вместо да ядете по цял ден кюфтета, да пиете бира и да ръсите простотии на тая Бузлуджа, да бяхте построили едно "Белене" на тоя връх, а не чинията, която не става дори да ви прати в......

Проблемът на чугунените глави е, че нямат вече електорат. Всякакви дрънканици са безсмислени. Младото поколение ви отсвири, другари.

а как хочется!

И Европа и България са изправени пред тежки изпитания. В това време само социалистите могат да поведат към промяна, която да даде нова надежда, заяви Станишев. Станишев, със сигурност ти и БСП можете да ни поведете към отвъдното.

Ей осрьо номенклатурен. Педераст червенобузест.

Към кебапчетата и бирата!И после... кенефите не били,достатъчни...

Ще осерат планината......

Сергей е смешен палячо.Той разби БСП.

Ти откри топлата вода,май?!

Станишев е недорасъл женчо.България цяла му се смее той тръгнал да говори, поне се скрий бе човек, ти си издънка.

Станишев, престани да си служиш с празен оптимизъм! Вече многократно показахте на народа какво можете. Партията ви не стана по-силна с Корнелия. И тя е " надут балон", който няма да е за дълго. Вашето време изтече отдавна и трябва да мине век, за да се възстанови държавата.Не е ли по-добре да замълчите за известно време, а вие да поработите по специалността си ,и хората да ви позабравят, защото вашата наглост е безкрайна!

Е, зле ли му е на Станишев с 15 хил. евро месечно, без данъци и с привилегии, та да работи по специалността си?

напишете "кърлеж" и прочетете всичко , което ви дава чичо гугъл , и не забравяйте , че имате няколко през целия си живот !!!

серГЕЙ, Я бЪрже бЕгай да събираш ПОКЕМОНИ! :)))))

не търсете слабите места на политиците , защото те отдавна знаят нашите слаби места и знаят как да ни използват !!!техните учители са бкп , а вашите кои са , същите ли ?????

Не масоните са им учителите.

заблуждаваш се !

който много приказва , нищо не върши ! защо българите са против революцията , ако евентуално не знаете ще ви кажа !

Са поставени на тези тежки изпитания и унищожителен геноцид? От марсианците или от управляващата паразитна пасмина в ЕС, от която си и ти?

Само за да кажеш тая тъпня ли ходи да ручаш таратор на Бузлуджа! Не казвам качи, защото ти изкачваш други върхове. И те позаоблени като НЛО-то на Бузлуджа.

Още 1986 соца и капа са се договорили, че бъдещите капиталисти в соца ще са децата на сегашните комунисти. Стана ли , стана. Народа е овче стадо, накъдето го подкарат, върви безропотно.

Абе не е съвсем така. Много от национализираните обекти се върнаха на собствениците им при реституцията. А тези собственици бяха представители на буржуазията преди девети. Е, ако след девети са станали комунисти, за да оживеят и просперират, то - да. Всичко е в ръцете на комунистите.

Какво върнаха - земите. Пак разпокъсано земеделие. Арендаторите - хитреци от класа. Хората с пръст в устата. Колкото до промишленост- никаква, някоя мелница, маслобойна и магазини. Ограбени са големите социалистическите предприятия. Това е истината.

А Слави Трифонов забрави ли го ?

ГласУвате за Бойко - получавате КоСтоф!

Единственото нещо, с което ще го запомня този, (и му симпатизирам, ако може изобщо така да се каже), е КОРУМПИРАНОСТТА МУ, ЧЕ ТОЗИ УЧАВСТВА В ЗАВЕРАТА НА МАФИЯТА ДА ИНСТАЛИРА ЧОВЕКА НА ДОГАН - ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, С КОЕТО СЪБУДИ ГРАЖДАНСКОТО НЕДОВОЛСТВО И ВОЛЯ ЗА ПРОМЯНА, и ... С ТОВА, ЧЕ И Е.А МАЙКАТА НА ПАРТИЯТА-РЕЦИДИВИСТКА, И ОКОНЧАТЕЛНО Я ИСПРАТИ В НЕБИТИЕТО! Останалото при тези и за тези е нелицеприятна агония и път КЪМ ОКОНЧАТЕЛНОТО ИМ ОСЪЖДАНЕ, ПРЕЗРЕНИЕ И ЗАБРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ИСТОРИЯ! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ, СОЦИАЛИСТИ, И МИЛИЦИНЕРИ, И ВСЕИЗВЕСТНИИ ЯРОСТНИ БЕЗБОЖНИЦИ И ОТРОЧЕТАТА ИМ ЗА ЕДНА НОЩ СЕ ПРЕВЪПЛАТИХА В ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, ДЕМОКРАТИ И МНОГО НАБОЖНИ!!! И Баща му на този бе известен капут, какъвто безспорно е и той!

Разбирам, че си вбесен и за левите няма да гласуваш. Кой ти е фаворитът, тогава? Ако имаш пред вид някоя достойна кандидатура сподели я с нас. По-полезно ще е да чуем от теб някое положително предложение вместо само помтярски изявления.

След като наричаш леви олигарсите от БСП нищо не разбираш.

Нямам фаворит. Но има някои, които внимателно наблюдавам, и такива, за които категорично няма да гласувам и никога няма да подкрепя ( и те са огромното мнозинство), те включват доказани мошеници, корумпирани типове, престъпници и лъжци, национални предатели и българомрази (това най-напред), БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА КАКВИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ, КАКВО ГОВОРЯТ И ОБЕЩАВАТ! Естествено, че ще подкрепя онези, които ГОВОРЯТ, МИСЛЯТ И ДЕЙСТВАТ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ТАКА, ИЛИ СХОДНО НА МЕН, и делата им не противоречат на думите им! Между другого не съм особено вбесен, или не повече от "нормалното" за последните 25 + години.

А за "левите", които много правилно колегата ти напомня, че не са и никога не са били никакви леви - само за това, че Иван е решил и му изнася по някакви причини да се представя за Драган не означава, че не е Иван...) АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ, така че подобна "дилема" не стои и никога не е стояла пред мен, ао чак сега това точно си разбрала за мен! Не че има някакво значение... Ако Луканов, Любен Гоцев, Станишев, Гоце, Пикаещият във Фонтаните, Дългият крадец и остганалата пасмина, вкл. Доган, и господарят им Путин, ОТКРАДНАЛИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, са леви, то значи и дясната ми ръка е джоб са леви, шото така съм решил да ги наричам. (лява ръка-десен джоб)

В МОМЕНТА В КОЙТО БОЙКО КАЖЕ КОЙ Е КАНДИДАТ ТОЙ Е ВЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТ ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ТОЛКОВА ТУКА Е БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СТАВА САМО ИЗНЕНАДИ НЕ

Ааа след като задължиха хората да им гласуват, изненади сигурно ще има.

Каква битка бе помиар, ти дотук всяка битка изгуби, превърна цяла партия в заложник на собствените ти мегаломански амбиции за кариерен растеж...нещастник

Признателния български народ трябва да издигне паметник на Станишев. Единствено той успя да убие безвъзвратно столетницата.

АБЕ МНОГО ПЛАЧЕТЕ ЗА БСП

"И Европа и България са изправени пред тежки изпитания." казва този мишок, циркаджия и мошеник Станишев. Да, и Европа и България са поставвни пред тежки изпитания, НАЙ-ГОЛЯМОТО ОТ КОИТО Е КОРУМПИРАНОСТТА НА ТАКИВА КАТО ТОЗИ, който бе премиер на България, и начело на ПЕС-а (за техен срам и резил) в Европейския парламент! Станишев, къде е моралът ти когато като премиер сключи рекламен договор със ... СЕБЕ СИ (тоест с жена си, с която тогава бе в "нелегална връзка" - бившата на друг много виден червен перач и крадец...) за да ... ти вдигне УМРЕЛИЯ ... РЕЙТИНГ НА ТЕБ И КРАДЛИВОТО ТИ ПРАВИТЕЛСТВО НА "ТРОЙНАТА БАНДА", заедно с лъжливия дядо със сбъркания чип Симеон, който опита да открадне повече, отко;лкото може да погълне от България, и онзи Главен Байар и виден хидромелиоратор-милионер, и то в зелено, ДС дононсика Доган? Къде ти е достойнството, бе лалугер? И защо избяга чак в Брюксел, след като й доразката фамилията на партийката ви (евала за което), И МНОООГО ДЪЛГО ЛЪГА ВСИЧКИ СЪПАРТИЙЦИ И ЛУМПЕНИ И ГЛУПАЦИ ТАМ, ЧЕ НЯМА ДА ГИ ИЗЛЪЖЕШ И ДА ИЗБЯГАШ ОТ ТЯХ СЛЕД ЛАЙНАТА, КОИТО ЗАБЪРКА В БЪЛГАРИЯ ЧАК В БРЮКСЕЛ? А сметката само за Белене (ако изключим всички спряни европески пари заради кражбите ТИ и ВИ - милиарди долари) С ЕОФОРМЯ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ НА ОКОЛО 20 МИОИАРДА ЛЕВА ВЕЧЕ!!!

а защо му подарихте властта , защото знаеше да говори сладки лъжи ли ?

Бъркаш адресата на иначе много резонния си въпрос! Ама мнооого, много се бъркаш тука:) Ако зависи от мен аз този и такъв не бих го наел и за чистач, какъвто е мързелив и лъжлив, И МЕЖДУ ДРУГОТО ПРОФЕСИОНАЛЕН БЕЗРАБОТЕН, както и менторът му откривател _ ДС дононсикът Гоце! Да не забравшем, все пак, че на този първата му истинска работа, която е заемал реално, е ПРЕМИЕР на Република България, а след това Путин и кликата му и за шеф на ПЕС го инсталираха в Европейския парламент, И ПОСЛЕ НЯКОИ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА СА НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! А Гоце и до ден днешен всъщност нищо истински не е работил, не е имал истинска работа, защото този пишман-историк и почитател на пияндето и руски гражданини и национален предател Гошо Мастиката, и като пишман-президент на България НИШО НЕ ВЪРШЕШЕ И НЕ СВЪРШИ, ОСВЕН ДА ЛОВУВА ЗАБРАНЕНИ ЖИВОТНИ, ДА ГОНИ МАЛОЛЕТНИ УЧЕНИЧКИ И СБЪРКАНИ СЪШЕСТВА И ПЕВАЧКИ, ДА ЛАНСИРА НЯКАКВИ ГОЛЕМИ ЧЛЕНОВЕ И ШЛЕМОВЕ, И ДА СИ УРЕЖДА СРЕЩИ С ПРЕЗИДЕНТИ НА СТРАНИ КАТО ЗИМБАБВЕ, когато не ходи да рапортува на Путин, не крои далавери, клевети и измами, не нанзачава членове на ВСС, не награждава всеизвестни ДС измамници и не помилва престъпници-рецидивисти срещу подкупи, или не се пазари за мезонети и спа-хотели, "СОЦИАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТИН"!

ГЕРБ се бори за Президент, а БСП се бори срещу ГЕРБ. Смешен плач.

ГЕРБ НЕ СЕ БОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТЯ ЩЕ СИ ИЗБЕРЕ ПРЕЗИДЕНТ ДРУГИТЕ ЩЕ ОЧАСТВАТ В НЯКЪКВИ ИЗБОРИ ТУКА ГЛАСУВАНЕТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Няма значение. Ти иди пак за гъби.

си използвал част от тези 20 години да се ограмотиш? Докога простотията и простаците ще дават акъл в тази държава?

Няма да има битка и Серж го знае, но внушава, че нещата се случват с вот на хората. ДС контролира и двете. Вотът се подменя. Президент ще е излъчения от герп

Герб няма да имате президент след Чехъла. Проумейте го.

Революцийка ли ще спретнеш?

ДЪРЖАВА ИЛИ ПУБЛИЧЕН ДОМ В момента богатите семейства по света съставляват 18% от всички семейства и притежават 88% от обществените блага, като ТЕНДЕНЦИЯТА е тяхната собственост да се увеличава, за СМЕТКА на увеличаване броя на безимуществените членове на обществото. Клинт Истууд в речта си за президентските избори в САЩ ноември 2012 г. КАЗВА истината. Държавата е собственост на богатите, а политиците са назначени да ОБСЛУЖВАТ собствениците й. И ако политиците НЕ обслужват добре богатите, ги уволняват. Характерно за СУВЕРЕННАТА държава е митническа политика, миграционна политика, армия за опазване на териториалната цялост. Съвкупността от митническа политика, регулиране на миграцията и армията, представлява firewall на една държава. Един компютър без ЕФЕКТИВЕН Firewall, е постоянен обект на АТАКИ от "троянски коне", които го превръщат в Зомби. Една държава без ЕФЕКТИВНА митническа политика, която да защитава местната промишленост, без миграционна политика и армия, е ВАСАЛНА държава. Васалната държава ПРИЛИЧА на публичен дом, в който ВСЕКИ може да влиза, да се забавлява и да излиза, КОГАТО си пожелае. Разликата между васалната държава и публичния дом е, че в публичния дом можеш САМО да вкарваш пари, но НЕ можеш да ИЗКАРВАШ от него проститутките, докато във васалната държава МОЖЕШ да вкарваш и изкарваш КАКВОТО си пожелаеш, дори НЕ ти се НАЛАГА да ПЛАЩАШ за това.

Въвеждане на прогресивно данъчно облагане. Но трябва да го пожелаят повече от 50% от населението на планетата Земя. И то в един и същи момент. Нещо като глобална революция. Може да се използва глобалната мрежа.

Червена свиня самозабравила се

Дебелия агент на ДС има повече шанс да бие герб от червен кандидат. Герб са в кофти положение,компрометирани от Чехъла и кофти управлението си,орките, геноцида,но БСП са мъртва партия и не могат дори слаб Герб да бият.

Ей Станишев, Парцал скапан! Вън от България!

хахаха , ами той(и не само) отдавна си купи островчета с вашите пари и търпение , не бери грижа за бъдещето му !

БСП, както и ДПС, двете основни партии на червената руска ДС-КГБ мафия над две десетилетия в България и управленията й, и в оргнизираната престъпност и мафията, политическото им представителство , И ТО ОСНОВНОТО... ВЕЧЕ НЕ СА СЕРИОЗЕН ФАКТОР В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ И ФУНКЦИИТЕ И РОЛЯТА ИМ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАЛЯЗВАЩИ, ЗА РАДОСТ И НАДЕЖДА НА КРАСИВАТА НИ РОДИНА! И те все повече и повече ще отслабват и изчезват, ЗАЩОТО СА ПАРАЗИТНИ И ПРЕСТЪПНИ, АНТИБЪЛГАРСКИ И АНТИЧОВЕШКИ, ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЧЕСКИ - ако пренебрегнем лакардиите, лъжите и манипулациите им - ПО ПРИРОДА И ИСТИНСКА СЪЩНОСТ И МОТИВАЦИЯ! В нормална истински демократична държава те не трябваше да съществуват и ръководствата им отдавна трябваше да са осъдени и в затвора! Проблемът е, че метастазите и капиите им плъзнаха и заразиха и поразиха много тежко "организма" на България и политическия й и общесртвено-икономически живот, медийната среда и хигиената, както и морала и ценностната система на държавата и народа ни, основните органи и институции на държавата, начело с проокуратурата и ВСС< репресивните органи като МВР и ДАНС, съдебната система, и от там и всички останали! Че дори и природата!

Докога ще давате трибуна на това мръсно, двулично и подло еврейче, което съсипа лявата идея в България и отмъкна 1 милиард народна пара! Да си седи в Брюксел и там да си глаголства и будалка европролетариата. Вън този циник от България!

Правото на пряка власт НЕ допуска ПОДМЯНА на суверена (гражданите) Защо Исландия трябва да е в новините, но НЕ е! На гръцките граждани беше казано, че приватизацията на обществения им сектор е ЕДИНСТВЕНОТО решение. Тези на Италия, Испания и Португалия са заплашени от СЪЩОТО нещо. Те ТРЯБВА да ЗАБЕЛЕЖАТ Исландия. Отказвайки да се ПОДЧИНЯВА на ЧУЖДИ интереси, тази МАЛКА страна заяви силно и ЯСНО, че хората са НЕЗАВИСИМИ. Там, където гражданите разполага РЕАЛНО с ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, грешките се изправят по-бързо, и СЛЕДОВАТЕЛНО се живее по-добре. Ето това са някои от предимствата на пряката власт за гражданите (суверенът). Пряката демокрация (Швейцария, Исландия) съвсем НЕ означава елиминиране на законодателния орган или неговото разтуряне, нито означава, че всяка седмица ще има референдум. Правото на пряка власт НЕ допуска ПОДМЯНА на суверена (гражданите) и БЕЗКОНТРОЛНО упражняване на властта от страна на ШЕПА представителни политици. Тя ПРЕДПАЗВА обществото от политически сътресения и метежи, защото, когато гражданите (суверенът) НЕ са съгласни, те ПРОСТО ще упражнят ВЛАСТТА си, а НЕ правят барикади.

Исландия са само 320 хил население. Закалено при тежки условия на живот. Няма какво да защитават, освен свободата си. Освен това всичките са роднини и се познават. Швейцария заложи на неутралитет - пусна всички на територията си. От това забогатя. Стана значителна за света и се радва на относителна свобода.

Всеки път, в който са им повярвали, следва икономически колапс. Шайка лъжци. Незнам как има още някой да им вярва при положение, че най-големите олигарси, пълни простаци, като Гергов за пример, са в основата на партията им.

Натегачо, Не се ловиш като бъркаш фатално! Не, че левите политици са нефелни! От време на време, като "десните"съберат много бакии като управляващи и политическата ситуация им дава шансове, те хвърлят властта на "Левите", с помощта на българските медии и заинтересовани външни сили стоварват цялата вина върху левите и се връщат на власт като спасители на нацията! В момента ген. Бойко Борисов се чуди, дали да не приложи отново този ход, ама не в посока властта към БСП, а към РБ и други , които ще се коалират от алчност със тях!

съсела пак изпълзя отнякъде сега битката ще е между патриотите и герб тъпако мишок те между каракачанов и герб!никакъв шанс тъпата ти глава да поумнее!

АЕЕЕЕ СТИГАБЕ ТОЯ КАРАКАЧАНОВ ЗА НИЩО НЕ СТАВА НЕ ВЯРВАХ ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ГО ВЗИМА НА СЕРИОЗНО МНОГО СМЕ ГО ЗАКЪСАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ

ти не ставаш за нищо щото нямащ грам мозък