Кери и Лавров обсъдиха сирийския въпрос на среща в Мюнхен

Американският държавен секретар Джон Кери и руският външен министър Сергей Лавров имаха двустранна среща в кулоарите на конференцията за сигурността в Мюнхен.

Обратно в новината

Коментари - Кери и Лавров обсъдиха сирийския въпрос на среща в Мюнхен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един щерев успява да разлае сички кучки на путя.. пий си, пей си и замезвай с влюбени в путин наследници на руски войничета..

ДОКАТО САЩ НЯМАТ ПОЛЕЗЕН ЗЛОДЕЙСКИ ХОД,БРАТУШКИТЕ ДА ОЧИСТЯТ ОКОНЧАТЕЛНО СИРИЯ!!!

Петко Р. Славейков (1827-1895) ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв; русите са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата опора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, наши са изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този нейний подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят се интириганти, да живее руский Бог!

Спроси у моего папочка.!.

Бьлгарската чалга ша ми сравнява платни услуги с молби и просия.!. Тъп ,та чак заоблен.!. Просията и молбите са твой преориет, с протегната ръка и към европейското светло бъдеще .!. Етимологическото значение на думата ЧАЛГ отправя към популярната развлекателна музика от времето на Османската империя и Българското Възраждане, изпълнявана от етнически или смесени инструментални състави, наричани чалгии. Чети чалгаджи, БЬЛГАРСКО ВЪЗРОЖДЕНИЕ, възраждали са те с чалга!!! В Русия чалга не са слушаи, не слушат, и нема да слушат.!.

Просяка ша ми казва кой живее два века назад!!! Само като ви видя на летщето ка се редите на опашката да си платие паркинга, и ми ставате смешни.!.(прост пример) И за всичко сте така, само опашки и никъв напрдак!!!

тъпотия си Бегеец затова си на помия

Ти явно като отидеш в магазина с парите си, и се молиш.! Ти си ебати тъпоръбестата ЧАЛА.!. Точно ти казах , че си свикнал да се молиш да просиш.!. Робско племе!!!мбууухахаха

Сигурвинсон, ама ти наистина си една безочлива голяма рептилия. Не осквернявай паметта на великия Трифон Иванов. П.П. Освен това си турофилска вмирисана подлога!

Ти сериозно ли си толкова малоумен? Ха, малко поне замълчете с малоумнията си заради Трифон, каква Русия, какво клакане.. абсолютни кретени сте.

Чалго проста, прочети кво си написал.!. ПЛМОЛИ!!! ПОМОЛИ и ДОБРЕ ПЛАТЕН ДОГОВОР са две различни неща!!! Та затва ти казвам,че за тебе чалгата явно нема разлика щот си свикнал само на молби и просия.!.хи..хи

Прав излязох - по всичко и по всички .

Ти като си свикнал да се молиш като просяк , си мислиш че всички постъпват така!!! Операцията за Курск е платена, и е струвала 44 милиона евро.!. Ама чалгата проста отде да знае, тя може само да проси и да плюе.!.

По-скоро си " Самы дикии из животные".

А ты, самая ибаная тварь.!.

Мислех си за големият Българин Трифон Иванов , който днес има имен ден и ми беше криво . Като прочетох какво пишат стерев и неговият отбор , как плюят всичко наред си мисля че там където отива Туньо ако е рай - няма да има такива .... .

Не знаех ,че Горбачов е бил президент на България.! Много си тъпо чалге , извърташ се като мома под еничар, щот нема кво да кажеш.!.};-))))

Българското възрождение с мангалска музика!. Значи ти по рождение си чалгаджия.!.хе..хе Етимологическото значение на думата чалга отправя към популярната развлекателна музика от времето на Османската империя и Българското Възраждане, изпълнявана от етнически или смесени инструментални състави, наричани чалгии.

Много хора в България още са в плен на мита за съветската военна мощ, така добре разработен от пропагандната машина на комунизма.Видяхме какво представлява "черната кутия" на сваления су-24 - германска и китайска електроника от 80-те години,която днес на се ползва дайе и в съвременните автомобили.Да се чудиш тези руски самолети как летят??На парадите показват макети,също както в Северна Корея.Ако покажат някоя действаща машина,то тя ще закъса по средата на пътя,както се случи с танка

Интересно какво наистина са си говорили двамата дърти лицемери. На бас, че няма нищо общо с бозата която ни сервират тук.

ситуацията е сьщата като в края на ww2 американците усещат че руснаците ще победят сами и гледат да се включат навреме)

Или този дет ви навира в мигрантски безпредел, глад и мизерия, и този дет ви направи гурбетроби на стара Европа.!.ха.ха

Кери просто не се усеща как го врътка арменеца!

Най вероятно Кери е казал на лавров,че като регионална сила не бива да си врът носа извън пърлогата защото някой може да им го счупи. Америка няма да даде някой да потъпква демокрацията и правата на човека по света

ТУРЦИЯ Е С ПРЕТЕНЦИИ НА РОЛС-РОЙС, НО С ВЪЗМОЖНВОСТИ НА ФИАТ. Ако руснаците ги запукат от Армения, на 8 час в Анкара ще се вее руско знаме

НАТО точно това пита.

Ама верно ли ги е убил? Ти явно бъркаш с болниците дет ги разруши Обамата, заедно с персонала и болните!!! А путята тва кво е? Миризливата яма на мамчето ти между кълките ли, от дет си се изсулил като чувал с помия.!.мбухахахааа

Само за 4 месеца Русия спечели от повдигане цената на златото над 10 млрд.долара. В продължение на 4 години, Централната банка на Русия изкупуваше злато от всички борси и стигна рекордната цифра от 450 тона. От др. страна руските частни фирми спряха изплащането на кредити към западни банки на държави наложили санкции.Стойността на невърнатите средства надхвърля 700 млрд. долара.Това беше шах и мат от страна на Путин. Получава се, че в продължение на 5 следващи години РФ ще продава петрола си по 95-97 долара за барел.." Файнейшенъл Таймс/7.2.16

Преди 4-ри години цената на златото надхвърляше 1500 долара, сега е около 1100. И като как е спечелила Русия ? Колкото до невърнатите кредите - ами това е банкрут на държавата.

Олигофренът си е олигофрен ! Марш в Анадоллу с едно буре вазелин...

1 барел петрол вече струва 6 рускини..ха..ха

Щерев, като гледам нещо много си обиден на рускините. Вярно е че са даншни, но все пак са изискани жени и със вкус и пъпчивите пубери които имат пари само за лепило не са им по вкуса.

А напротив. Рускиня ако те види че имаш пари веднага нахалства да се жените..ха..ха

араби и турчеля да си налягат парцалите че и американците не могат да им помогнат

Ако Турция и Арабия Сауди, нападнат Сирия, това ще бъде краят на два терористични режима и началото на края на Американската диктатура.

Ами налягат си парцалите-свалят руски самолети и обезценяват нафторублата..ха.ха

В Сирия Путин прави това, което правеше в Чечня, Грузия и Украйна - геноцид и етническо прочистване

И аз се радвам, че има кой да унищожава паразитите и подлогите! Браво на Путин !!!

..и аз така казвам "Браво на Путин" само той може да умори от глад и болести руските паразити..ха.ха

Бандерлогата както винаги със сутрешната си словесна диария.!. Путин цяла нощ покой на главата не му дава ,па квартиранта на дрипника.!. БеГЕЙска работа.!.

"покой на главата не му дава"- от тумора ще да е.

Бай Ставри

Етническа карта от 1913 год - оказва се, че Краснодар, Ростоов на дон, Каменск-Шахтинск, Миллерово и Россош, както и Крим, Донецк и Луганск са били населени с етнически украинци. Къде ли са изчезнали тези украинци? Руснаците ги избиват с организиран глад (ГЛАДОМОР) през 1932 год и заселват там руснаци.

И в руската империя ще има нови държави...

И аз като тебе се надявам България съвсем скоро да е част от Русия !

То с 500 000 апартаменти, закупени от руснаци в България, май Русия става вече част от Русия! Да си чувал българи да са избягали в Русия и да са купили поне десетина апартамента! А Руснаците бягат от Русия, бягат във всички посоки!

Медведев каза в Мюнхен на еврогейските щатски васали - Внимавайте да не зареждаме с керосин Сухой на вашите летища....

Опасно е да зареждаш Сухой с керосин,че при падане може да изгори руските парашути и ще е безмислено българите долу да ги посрещнат като френските спец части..ха..ха

Луд свят. Двамата на снимката обсъждат как да се спре войната, а други двама как да започнат да воюват. Ще видим резултата, но май ще изникнат нови държави в Мала Азия.

Штиерефф-цсюнет-потури-ибрик-вазелин-Алепо

НЕКА руснаците като освободят Сирия ,Ирак и Саудитска Арабия да освободят и България !

По вероятно е Сирия ,Ирак и Саудитска Арабия да освободят Крим и волжките българи от руско иго..ха.ха ..Практиката показва че СА определя бюджета на Русия благодарение на нафтовалутата-рубла..ха..ха

Откога река Волга минава през Крим,че са те излъгали ,че там има волжки българи - виж си картата, а Крим, както и ЦЯЛОТО ЧЕРНО МОРЕ съвсем скоро ЩЕ Е РУСКО!

Ами, Щерита, запиши се доброволка... Може пък да ти се отвори парашутът с някой брадат "освободител" вонящ на камили. Само не очаквай обозът да е безопасно място, по време на паническо бягство на "освободителите" :)))

Ти май си мераклия, като те освободят, да те пратят направо в някой сибирски концлагер! Че кой те спира сега - "чумодан, възгал, Мъгъдан"!

Аз пък съм мераклия цървулите като тебе да се върнат на село и пак да станат чобани, че гражданите да си отдъхнем !

"чумодан, възгал, Мъгъдан" - аз все си мислех, че УФСЪ е недостижим връх за неграмотността, но се оказа, че имало и по-големи "бисери". :)))))))

Стига с тия псевдо освобождения.

То все бях чел простестърски дивотии, но тези тук надхвърлят всичко. Няма да се учудя ако утре кажат, че О'Бонго е типичен представител на европеидната раса. За всички е ясно, че Русия за пореден път матира Запада, само те продължават да кудкудякат, че Путин бил клекнал, капитулирал и т.н. И, разбира се, дежурните алабализми, че руснаците гладуват, а РФ всеки момент ще се разпадне. Очевидно комбинираната диета от мухлясала баничка с 30-те цента от АзБ и баклавичка с вкиснат сироп от Ердиган, освен до тежки храносмилателни ексцесии им причинява и сериозни халюцинации.

Путин те само че клекна но почва и да ака..ха..ха Вицепремиерът на Русия Олга ГОЛОДец изнесе информация, че 90 милиарда рубли са се изпарили, след като няколко частни пенсионни фонда бяха обявени в ликвидация, съобщи finanz.ru. Фалитите на тези компании на практика оставят без пенсии около 1.3 милиона руснаци. Сега въпросът е дали правителството ще покрие тези загуби и така ще върне пенсионните отчисления на хората. Поевтиняването на петрола може би е най-голямата сред многочислените заплахи, надвиснали над руската икономика, като уточнява, че от юни цените на нефта са се понижили с 23%, което отслаби рублата и отвори дупка в бюджета на страната. "Рублата се държи като нефтовалута", пише изданието. Доколкото Русия е непропорционално зависима от петрола и природния газ, падането на цените може лесно да тласне руската икономика към рецесия. "Вероятно ръстът (на руската икономика) ще остане положителен, ако барел петрол струва повече от 92-93 долара. При цени от 90 долара икономиката ще се свие с 0.4% през следващата година, а при 80 с 1.7%", коментира Чарлз Робрътсън от "Ренесанс капитал". Руската икономика преживява действително сложен период. Причина за това е не само украинската криза, която принуди западните страни да отрежат крупните руски предприятия от финансовите пазари, коментират и други западни издания като изтъкват, че за Русия катастрофата е падане на цените на "черното злато".

Само че ''тяхната страна на границата''са се разбрали да минава в западна посока от Киев.

А И ПО УКРАИНСКИЯ ВЪПРОС ДА РАЗГОВАРЯЛИ.Санкциите срещу Русия остават, отсече Кери "Пътят към облекчаване на санкциите е ясен: изтегляне на оръжията и войските от Донбас; осигуряване на връщането на всички украински пленници; позволяване на пълен хуманитарен достъп до завзетите територии; подкрепяне на свободни и честни избори под международно наблюдение в Донбас съгласно украинското законодателство; и възстановяване на контрола на Украйна върху нейната страна на международната граница", заяви той.

Щерита, цитатът, който постваш тук е чудесен автогол. Някъде да видя в него КРИМ? :)))))) Остана без надник днес, честито гладуване. :))))

То се подразбира. Щом не са разбрали руснаците си е за тяхна сметка..ха.ха Санкции дока и 600 ма загуби за Русия..ха.ха

На путинистите от седмия ден им казвах, че Путя Късокракий повтаря афганистанския сценарии, а те малоумничките се радваха, че на рождения ден на късокракия някои пияни мужици стреляли от Каспийско море и бомбите падали в Иран.

кери налива акъл в кратуната на лавров (каца без дъно)

Преговаряха,преговаряха, САЩ страна в войната в Сирия ли са ? Някакъв ефект има ли ? Сигурно играят не се сърди човече. А руснаците рендосват в Сирия и хич не им дреме. Да не се окаже че напразно са преговаряли.

Меркел,Камерън и Оланд-погребалните агенти и гробокопачи на ЕС. Москва отказа на ЕС да вдигне санкциите: "Москва не може да вдигне санкциите,както колегите от ЕС помолиха да направим компромис",каза министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев в Мюнхен по време на среща с бизнес средите от Русия и Германия.Представителите на германския бизнес се опитват да се измъкнат от убийствените санкции. Според ръководителя на руското правителство Русия не може да предприеме тази стъпка, тъй като приетите ограничителни мерки са отговорни и отмяна на санкциите е невъзможно, защото по правилата на Световната търговска организация "ще изглежда като селективен подход." По същото време САЩ в лицето на държавния си секретар Джон Кери,предадоха тайната,кой взема решенията за санкциите в ЕС:"Убеден съм,че с европейските партньори ще удължим санкциите...".

този свят!!!Медведев от два дни реве да им махнат санкциите,че вече рублата и за вторични суровини не става а нашите рубладжии вече видяха икономическата победа на Москва над ЕС;)))))

Медведев не реве, а предупреждава безмозъчните! Публикуваното днес тук, че Медведев бил казал "Политиката на санкции срещу Русия вреди на Европа" е неточно, произволно и пропагадно! Думите му относно санкциите са публикувани във френските свободни медии и те са: "...Ние винаги сме казвали, че санкциите удрят тези, към които насочени, но също и онези, които ги въвеждат...", което няма как да не е вярно!

Прочети какво е казал Медведев в Мюнхен, дир-а пак лъже!! ЕС е поискал Русия да свалии контрасанкциите!! Русия е отказала!

На 4ти този месец Парламента на Европа гласува резолюция за продължаване на санкциите и ги обвърза с връщането на Крим и трибунал за виновните. Вчера съобщиха, че САЩ също са продължили санкциите. Хайде руската токсична пропаганда и това да коментира, а не да пъха врели некипели в устата на Медведев. Толкова ли се подценява Медведев? Не мисля, че е толкова глупав.

Краварите реват, щото Путин си прибра Крим под носа им, понеже са много умни! А за рублата не берете грижа! Допреди двадесетина години тя дори не беше конвертируема, а санкциите срещу Русия са от 100 години, с кратко прекъсване по времето на пияндето.

Русия в очереден път натри нос на Америка и постави свои врагове на колене! Сирия е наша!

Видяла жабата, че подковават коня... Забавно е да гледаш как за пореден път Русия се докарва до катастрофа, само и само да се опитва да се мери с цивилизованите държави.

Голяма катастрофа, бе... Само като погледнеш, че всички срещи досега са по настояване от американска страна (дори и телефонните обаждания на Обама), а германските бизнесмени ореваха за снемане на санкциите.

И Афганистан е ваш. Дори Ичкерия не е ваша и ви чака трета чеченска война, защото политическия авантюрист Путин превърна победата в загуба и стана зависим от Кадиров, а Кадиров праблем за Русия. Уйгурите си искат своето и Свободен Уйгуристан. Кавказ кипи. Вече никой не иска да храни руснаци. Дори сибиряците. Проста да падладее човек.

Хахах, балък, ходи да видиш какво става в Европа, после ела драскай пак. Ще ти дам жокер (понеже явно не си пътувал никога на запад) - "бежанците" се едва капакът на цялата работа.

Кери и Лавров обсъдиха сирийския въпрос на среща в Мюнхен След това обсъждане сирийската армия е предприела нова офанзива.

кои подкрепя ,,шариата,,??? ,,.. Ние казахме на руснаците, че заставайки на страната на Башар Асад и Иран в този конфликт, те на практика стават участници в една религиозна война. А това е много, много опасно, допълва дипломат 1 на Рияд..,,??? изплюха камъчето ,,ибрикчиите,,!!!

Имам роднини навсякъде по света но никой от тях не се занисава с политика (но съм и с френски корени)но на масата един от моите европеици ми каза защо КРИМ ТАКА БЪРЗО влезе в състава на РФ!!! ОТГОВОРИХ МУ ТОЧНО И ЯСНО -ЗАЩОТО ПРАВИЯ СЕКТОР БЕ ШЕ В ЕФОРИЯ И ограбиха складовете с оръжие когато с Украина цареше хаус и тъй като и Крим и ДОНБАС И ХАРКОВ И ОДЕСА И ДРУГИ (9 РАЙОНА )НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ С ИДВАНЕТО НА бендеровчината на власт в украина (тази която СТАЛИН във ВСВ присъидени към СССР)решиха да не се подчиняват на тая власт ! Крим беше атономия в със-ва на Ук-на и взе решение да се обедени с РУСИЯ тъй като повечето от пол-та са руснаци м Русия да им помогне за да не стане гражданск воина между КОИМ И уК-НА (и Путин тоава го направи ! и никой в света няма да отиде под дулото на ав-та да отиде на избори (кой ще знае за кого е гласъвал )защото е не реално ! и минските съглашения ГИ НАПИСА ПУТИН В САМОЛЕТА ОТ АВСТ-Я В МОСКВА ! И ТОГАВА ИМАШЕ САНКЦИИ !!! КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМАТ МИНСКИТЕ СЪГЛАШЕНИЯ С САНКЦИИТЕ - КОЛКО Е ГЛУПАВ СВЕТА ! ПУТИН ГИ НАПИСА ЗА ДА СПРЕ ВОИНАТА В ДОНБАС ЗАЩОТО БЕШЕ ТАКА СИЛЕН (АРМИЯТА )В ТОЗИ МОНЕТ ЧЕ МОЖЕШЕ И ДА СТИГНЕ СПОКОИНО И ДО КИЕВ

Извинявай Иване, я ми кажи кога се появява името Украйна, та Сталин да я е присъединявал към СССР? Любопитен съм, как може руснак да говори небивалици?

Ленин я нарисува на картата през 1919г. Преди това не може да се види на никоя автентична карта!

тъпотия си Бегеец затова си на помия! ТАМ ПИШЕ ТАЗИ УКРАИНА БЕНДЕРОРОВСКАТА КОЯТО СТАЛИН Я ВЗЕ 1939Г !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ъ значи имаш роднини посвета и френски корени?Ами прави тогава френска любов на целокупния Украински и Български народ бе глупак!

Както се видя може и с разбомбване, това руснаците го умеят твърде добре: с рев или без ударите в двете контролирани от терор талибаните привинции са нарастнали от 45 до 70 на денонощие с тенденция към увеличаване Ама бомбит еим били неточни видите ли ! Какво значи точни? Като удрат сватбари и лекари без граници, тогава ли са точни? Много са си точни, море като гледам ревът на талибано демократите точно в целта са

Нищо не разбирам. На световното капиталистическо малоумие обонго преди година заяви, че ФАЩ имат най-великата армия на света, и от нищо не им пука. Русия били някава регионална държавица. Ама защо тия така богопомазани "великани", така пък често преговарят с тази "незначителна" Русия?? Странна работа.

По същата причина, поради която от време на време водят преговори и с Конго и Северна Корея. Трябва ли да бият всеки малоумен дивак по света?

Малоумници сте #психодесните и това си е. Кое пък чак толкова не разбра от горното? Само от началото на година по инициатива на ФАЩ имаше над 10 срещи между Лавров и "Джим" Кери. Не знам с Конго и С. Корея да изявяват някакво желание да говорят. Те и с местните малоумници говорят - ето преди няколко дни FuckTheEU дойде и даде заповедите на лакеите тиквоч и пинокио.

ама цялата соросоидна паплач, ердоган, шмеркел и запада реват като бити педераси...

Премиерът Борисов дори не можа правилно да произнесе името на г-н Кери.

Че то вече на ББ май няма и да му трябва да произнася името на Кери. И ако му е дошъл акълът, най-добре да се научи как правилно да произнася името на Путин!

Правилно е да се произнася " Путлер"

Току-що видях статия във вашингтонския Дъ Нешинъл интерест, според която хамериканците най-безмозъчно са похарчили $15млрд. за строежа на ужким най-модерния самолетоносач Джералд Форд, който обаче се оказал безполезен и морално остарял още преди пускането му на вода, поради неспособност да устои на силно развитите технологично руски и китайски военни съоръжения и бойни машини. В тази връзка си мисля, че хАмериканският държавен секретар Джон Кери все пак има повече акъл от Джен Псаки и като правилно преценява окаяното хАмериканско положение, бързо търчи да се договаря с Лавров от страх да не би Путин да преосмисли твърде миролюбивото си и търпеливо поведение и да ги заперка набързо отвсякъде: "The Most Expensive Warship Ever Built Might Already Be Close to Obsolete", Harry J. Kazianis February 12, 2016, The National Interest

Вярваш ли си бе лумпи?Развити руски и китайски съоръжения.ПОРЕДНАТА РУСЛЯМИСТКА ПРОСТОТИЯ. Само този кораб е в състояние да разбие руската армия и флот.Толкова сте зле с технологиите.

Дали си вярвам ли? Ами аз не си го измислям, а го чета в Дъ Нешинъл интерес, който е хамериканска, и то вашингтонска информационна медия. Затова и накрая съм посочил заглавието, датата и автора, специално за соросоидните зомбита, да го намерят и прочетат и с надеждата да им дойде акълът.

Аз в американско въоръжаване не вярвам. Не вярвам и в американските военни. Всичко това от 8 дни труд на американска подводница.

Я кажи от кой брой е тази статия да е прочетем бре лумпене? Като чуя високотехнологични руски и китайски каквито и да са глупости и почвам да се хиля ама много яко.

Ами като си журналь, не ти ли идва на ума да копнеш заглавието както съм го написал с кавичките и да го пейстнеш в гугл? А после може да пейстнеш и Дъ Нешинъл интерест (изписан на английски, разбира се), за да видиш кои са и колко "руски пропаганден" сайт са!

Най големият враг на Европа се явява фашизирана ердоганова Турция и нейният верен съюзник САЩ които всъщност създадоха проблема с мигрантите за да държат в подчинение и без това подчинената им Европа. Единствено Русия с усилията си да ликвидира изродите от идил работи за интересите на загиваща ислямска вече Европа!

онез със заупокойната молитва за рублата! Прочетоха, че петролът е тръгнал нагоре. И САУДИТИТЕ изпуснаха властта в ОПЕК, или пък им трябват пари за война? Щото те си изпълниха задачката - погребаха шистовият бум в УСА-то. 60% от кладенците са със спуснати кепенци. И вместо години, се очаква поскъпването да продължи и в близките месеци с темп над 10%.

Плачеш на неправилния гроб. Към "загиващия" и "загниваш" капитализъм ежегодно се стремят и присъединяват по свой избор и желание милиони хора, в това число и от Рашата. В обратната посока се забелязват по няколко ексцентрични и подсъдни индивида.

Презокенаците вече играят Ва банг! Изпуснаха Сирия и сега правят всичко възможно да удължат агонията на съюзниците си в района. Съвсем открито плашат с война, като пращат саудитците в Турция. Обаче руската дипломация съвсем ясно им каза, ако искате война ще я имате, но това ли искате?! Сащианците подклаждат ли подклаждат, но пък руснаците са упорити лупкат презокенаските другарчета наред и не щат да фалират.

По нашенски му казваме "Ва банк" - не "банг" (с други думи, вие имате думата, банката е ваша). когато сте много учен, удряйте по същество, не толкова с простотията на опонентите.

Това ли е важно в случая, буквояд?

Аз пък що си мисля, че "Ва банк" се отнася до залагането на цялата сума, с която разполага хазартен играч, или в преносен смисъл поемането на изключително голям риск?

Е, след ефективните руски действия и победоносното настъпление на сирийската армия няма как Кери да не притичва да обсъжда "само сирийския въпрос"! Германският Франкфуртер Алгемайне Цайтунг писа днес, че според експертите от германските служби, руската намеса е обърнала тренда и победата на Асад вече не може да бъде спряна. Пише също, че непосредствено военно вмешателство от страна на Саудитска Арабия и/или Турции срещу Асад е малко вероятна. А за тукашните тролове, макар и да драскат без да се интересуват и съобразяват с реалностите, ето им и заглавие, и автор на статията: "Assads Sieg ist nicht mehr aufzuhalten", 13.02.2016, von MARKUS WEHNER

Вместо да коленичи пред Турция ЕС да поиска помощ от Русия. Русия доказа, че е ключов играч в разрешаването на сирийския конфликт. Ако Европа трябва да моли някого за помощ, това трябва да бъде Москва, а не турското правителство. Това пише германският вестник "Тагешпигел" (Tagesspiegel). Европа не осъзнава, че "падането на колене" пред Ердоган в отчаян опит за разрешаване на настоящата криза с бежанците е абсолютно безполезно, се казва в статията. "Днес, Ангела Меркел отново разговаря с Анкара за бежанците от Сирия. Но може би вместо това правилният човек, с когото трябва да води разговори, е Путин", пише вестникът.

Да, ама няма как. Чичо Сам е постаил баба Меркел на канцлерския стол не за да разреши, а заедно с ислямиста Ердоган да задълбочи кризата с бежанците, докато се превърне в необратим процес с цел унищожаването на европейската цивилизация, а вероятно и създаването на ердоганов ислямски халифат в Европа. Иначе всички знаем, че германците още преди руската намеса в Сирия скандираха по улиците "Меркел в Сибир, Путин в Берлин", ама кой ли ги чува.

Да молиш за каквото и да е Русия при това управление е все едно да молиш буйстващия селски идиот да помага в неврохирургията. Руската пропаганда става все по-малоумна с всеки ден. Целия цивилизован свят ги отсвири, но те все се натискат за съюзник.

Напротив! Целия цивилизован свят отсвирва политическата слугинска на САЩ европейска върхушка, която подкрепят все по-малко от европейските зомбита. Посочено ви е какво пишат германците, та дори и наименованието на източника. Ами четете, вместо да приказвате наизуст врели-некипели!

Абе ти наред ли си???ЕС да коленичи пред Русия...и за какво? Че Русия няма икономиката на Португалия и Италия взети заедно. Единствено пред такива убитаци като нас могат да се перчат рашките, защото тук им правят евала някви си мишкари и си развяват коня как си искат.Я ходи виж как си плащат на запад и данъци и всичко руснаците които се опитват да въртят някакъв бизнес а от тук гепят по 5 млрд. на година...щто така,а?