Словесен дуел между Берлин и Москва за руско момиче

Берлин предупреди Москва да не превръща обвиненията за изнасилено момиче от германско-руски произход в политически въпрос.

Обратно в новината

Коментари - Словесен дуел между Берлин и Москва за руско момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мила севзорке..ша легам да хъркам.. верно е ша пътувам. мерси и леко бодруване.

И рашаните и немците требе при секоя възможност да бъдат изнасилвани,грабени,бити и те така..Много мъка на света са причинили тея долни племена.

Къде изчезна украинската пилотка Савченко? Отвлечена насила в Русия!

ало луканов,не се обаждай от гроба

Германците една седмица криха информацията за нападенията в Кьолн, полицаите не приемаха заявленията от германките, защото се изплашиха, че са стотици. Скандара излезе наяве в социалните мрежи, чак тогава официалните власти си признаха....след седмица! Резонен въпрос на Лавров. А германките след изнасилванията тръгнаха да подаряват на бежанците цветя. Тъпи хора, не разбират, че това за различни манталитети и култури. Толерастията съвсем е изпила мозъците им.

КОГАТО ПОЛИТИЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА,ТО ОБЩЕСТВОТО РЕАГИРА МИГНОВЕННО!!!ЛАВРОВ Е ПРАВ ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ЗАВИСИМО В КОЯ ТОЧКА НА СВЕТА ЖИВЕЯТ!!!

Това ли е върхът на руската външна политика днес? Да извличаш евтин политически дивидент от нещастието на едно момиче имало "късмета" да бъде на лошо място в лошо време.

Значи , ако се случи нещо с теб или твой близък да не реагираме. Нито ние като твои сънародници, нито съответно посланикът ни, за да несе приема като извличане на политически дивидент! Абе Вие осъзнавате ли какво пишете!

199-ГЕРМАНИЯ ВЕЧЕ НИТО Е ДЪРЖАВА НИТО Е ПРАВОВА!ТИ СИГУРНО СИ СЪС ПОТУРИ И ФЕСССС.

Щом е руска гражданка да си беше стояла в Русия. От къде на къде чужд дипломат ще дава наклон на разследващите органи във федералната република. Германия е правова държава (не е като Русия) и как действа там изпълнителната власт не е работа на Лавров.

манGал ли си?

ГЕРМАНИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ САЩ СТРАНА,И ЧРЕЗ ТОЗИ СЛУЧАЙ СЕ ОКАЗВА,ЧЕ МАЙ НЕ Е ТОЛКОВА ПРАВОВА!!!

na severokoreicite,a??

"Берлинската полиция сега смята, че изнасилване не е имало" Ако съдя от поведението на германската полиция по новогодишните празници смятам, че Берлинската полиция скоро ще установи грешката си и ще обяви, че случай с германо-руско момиче изобщо не е имало.

товa вече не е държaвa ,a кочинa !

Германската полиция удари ДЪНОТО. А Меркеловата политика на слугинаж на САЩ и затриване на Европа ПРОДЪЛЖАВА независимо от организираните атаки в Кьолн, Брюксел и др. европейски градове.

Значи според полицията , орките са държали отвлеченото момиче 30 часа и само са я изяждали с поглед , без да я докоснат ! Тези животни трябва да бъдат убити като кучета , но преди това да им пръснат задниците , за да усетят какво е изживяла жертвата им ! Не мога да се начудя ,че все още не се е организирала гражданска организация , която да даде еднократен урок на тези изчадия !

При очевидният факт, че модераторът на смяна трие постове, разкриващи истината - че не си върши работата и оставя няколко дебила да млящят простотии, напълнени с гняс срещу славянска държава, ние, колегите модератори на други сайтове му пожелаваме здраве!

Кажете си сайта за да ви стана посетител !

Имаме повече от вашите, благодаря!!!

В Германия доброто след тази случка е, че в кварталите, където живеят руснаци вече мигрантите не смеят да припарят. Яйцата на няколко от изнасилвачите още се развяват по дърветата около общежитието на случката!

Русия да окупира и Германия за да пази руските граждани? Не че в Русия същите са защитени! Да не говорим за чужденците. Владимир Кондратиев (бивш майор от ФСБ, 2000 г.): "Една от първите операции, които планирахме и изпълнихме успешно, се наричаше "Ковпак". Тя се състоеше в това да обикаляме лагерите в цяла Русия и да вербуваме престъпници (предпочитание се даваше на лица с кавказка националност). Сглобяваме ги в групи, снабдявахме ги с оръжия и пари и после ги прехвърляхме в Чечня и ги освобождавахме с една-единствена конкретна цел: да отвличат чужденци. Трябва да се отбележи, че нашите ученици се справиха много добре. Масхадов и хората му обикаляха света, опитвайки се напразно да получат чуждестранна подкрепа, а в същото време в републиката изчезваха чужденци. Най- резултатните моменти в тази операция бяха отвличането и убийството на британски и холандски инженери, извършено по наше нареждане..."

Така ли , имало проблем от руснаците а от от наглите тръеи няма.Глупак.

Този нещастник Лавров с гузния си поглед се опитва да вреди където може.За щастие възможностите му намаляват

Следваща ще бъде твоя сестра или майка. Може тогава ще разбераш какво казва Лавров. Собственно ти си свикнал да "съжителстваш " със ци.ани, афганци, иракчане. Въпрос на вкус

какво е правил русофил от Стрелча!

Изнасилвания стават и в Русия, но Меркел не го прави политически въпрос.

Тук някои изроди едва ли не се радват на случилото се на това дете. Чудно ми е тея хора семейства имат ли, жени, дъщери? Да знаете, че такива "имигранти" има и в България. Де дърпайте дявола за опашката, дори и за пари, защото всичко се връща...

за българското дете и за русофила от Стрелча?

В ЦЯЛА ЕВРОПА КЪДЕТО ИМА РУСНАЦИ, ИМА ПРОБЛЕМИ!

Така е , но проблемите на Европа се засилиха много, когато в нея започнаха да прииждат руснаци от Ирак, Либия, Турция, Афганистан и други държави.

Аз се чудех защо си приличат по характер!

Германците най- нагло продължават да толерират тия мършокляци.Германия е под робство.

Трябва високо и ясно да бъде поставен въпросът: Защо Меркел толерира изнасилванията на малолетни в Германия? Това ли е образецът за пример в ЕС????

изнасилвач-руски поклонник!

Първо, българските институции, за разлика от германските не се опитват да прикрият и заметат случая с българския изнасилвач. Второ, българските институции, за разлика от германските не оказват натиск над жертвата, за да променя показанията си с цел да прикрият и заметат случая. Трето, определени ти си поклонник на западните "ценности", една от които, както се убедихме с очите си е изнасилването на малолетни!

КАК ДА ИМ ВЯРВАШ НА НЕМЦИТЕ КАТО ОТНАЧАЛО КАЗВАХА ЧЕ Е НЯМАЛО ТАКЪВ СЛУЧАЙ И САМО СЛЕД Е ИМАЛО НО С ДВАМА НО ПО СЪЛАСИЕ НА ИЗНАСИЛВАНАТА ! СЛЕД ОЩЕ ДВА ДНИ СЪВСЕМ ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ !!! Е И НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ!!! МИ КАТО КАЗАХТЕ ЧЕ Е НЯМАЛО ТАКЪВ СЛУЧАЙ СЕГА КАКВО РАЗЛЕДВАТЕ???

е имал директно сведение от изнасилвача, защото и момичето не е казало свързани неща от самото начало! Нещо ми напомня за българският им фен Евстатиев!

Сега германската полиция разследва, кой още знае за случая.

Руснаците са ползвали услугите на Евстатиев. Този е разследван за водене на български деца на руски групи, с цел секс! Тези руснаци, явно обичат от малки! Като нашите роми са.

Според високо поставен представител на ЦРУ, пожелал анонимност , има данни, че Евстатиев е поръчал и отвличането на момичето с германо-руски произход и доставянето му в България за нуждите на руски групи, но поради задържането на Евстатиев това не е станало.

Руснаци,араби ?! Какво правят тези навлеци в държавите от ЕС и в случая Германия? Отишли в чужда държава? Да се омитат бе! Тези не са хора.Само проблеми създават.

Германия толерира изнасилванията на малолетни лица. Навярно това е еврогейска ценност, която Берлин отстоява?

едно рашкинче, зарязало родните й вечнопияните мекопишкофци и дошла да търси в България нещо по-сериозно и вместо да си трае и да си наляга парцалките, зЕла акъл да дава ???

популацията обитаваща бившето сесесере не е излязло от дивачеството и варварството, непреодолими различия с Нормалния Свят, затуй трябва да бъдат натирени обратно родните им степи и никакви визи.

Шило

Ти въобще осъзнаваш ли какво пишеш? А бре, троле, в СССР бяха 15 държави. Вкл. Литва, Латвия, Естония, Украйна, Грузия. А малко почетете преди да пишете.

екстрадира обратно в путлеристан всички имигранти от бившето сесесере, та да няма за какво да се заяждат путлерци.

Абсолютно, то май затова в Англия и Германия накриво гледат българи, а приемат с wilkomme араби.

И ще си у дома! Какво правиш в НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ?

Шило

И да остави ислямистите! Нали? Ба си нещастниците, дето пишат тук!!! Заради такива като вас махат Паисий, Ботев, Левски. Заради такива като вас, изкривяват 500 години. Заради такива като вас Батак ще излезе обикновенно пиянско сбиване между две села...

Са хората разбрали какво представлява Русия и за това са искали България САМА да се освободи!

Разследване до дупка и постоянене натиск над Берлин по случая. Всеки ден трябва да им се напомня и да им се тика в носа тая гнусна история!

след намесата на Путлер в Украйна!

Ти симпатизант на фашистите ли си?

Шило

Троловете, мислите ли, че за т.нар. "бежанци" е имало значение каква народност е момичето? Да, попаднали са на рускоговорящо дете, ама можеше да е всякакво. Включително и на българи, които живеят там. Помислете, преди да се..те.

Германците са наивни и не знаят, че по стар съветски обичай, всичко може да бъде политизирано. Най-добре да не обръщат внимание на руснаците, все пак случката си е вътрешна германска работа.

То хубаво ако случкИТЕ бяха само вътрешна германска работа, лошото е, че правителството на Меркел се опитва да упражнява натиск случките да станат повсеместни в ЕС.. в името на "хуманизма" и мулти -култи идеите .

Шило

Вътрешногерманска работа- Кьолн. Е, имаше и вътрешнополитически отзвук. Айде стига простотии.

като е приемала руски емигранти навремето! Зле прави и България със същото!

Шило

Те пък се засилили да емигрират в България....Ама май наистина си е друго да ги нанъплят афганистанските, мароканските, тунизийските и т.н. "бежанци"

са закупили недвижима собственост в БГ! Какво търсят в НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ?

А какво ще кажеш за приема на мюсюлмански "бежанци" и имигранти..или не ти се пише за това ;)

Шило

Ами да кажат как трябва да се нарича укриването на престъпление, та да е политически коректно.

ли говориш, или за Литвиненко, или Немцов, или за отвлечените от Путин Савченко или латвийския офицер от полицията? Както и да го наричаш си е престъпление!

Шило

Говоря за отвлеченото и изнасиленото момиче, за случаите, които немсктата полиция не разследва. Говоря за това, което стана ясно, че е политика там- за престъпленията на бежанците да се мълчи. А ти ми представи сега съществуващи доказателства за това, което твърдиш, че е от Путин. Повярвай ми, същото щях да поискам и да беше написал вместо Путин- Обама. Седнал президент на една държава да се занимава с някаква пикла или пияница, де объркал границата.....

Шило

Всъщност, кое защитаваш? Поведението на немските власти, или това на "бежанците"?

рашия е водеща в света по всички видове престъпления, а аз критикувам Запада ???

Шило

А одобряваш ли укриването на престъпление?

Германия се развихря, в Демократичния Свят е свръхелементарно да се шантажира със сексуален тормоз, с изнасилвания, ...

БРЦК

Не бе - обричат ги на изнасилване и побой. Засега жените като по слаби , като станат повечко 'бежанците' ще почнат и мъжете.

Меркел в затвора.

Аз питам, ако в Германия отвлекат и изнасилят наше момиче, дали външния ни министър-евроатлантик ще постави въпроса така, както го поставя руският външен министър- неевроатлантик?

стояло при путлер, що дири в гейска Европа ?

Ами така кажи и за Ирина от Стралча. Да си седяла на дупето и не ходила по хотели - би било наред. Но за нея как само се възмущавате. Та не разбрах къде е разлика?

ще се жертва едно момиче, какво толкова , за добри евроатлантически отношения. Доли спомняте случай с 2-те деца на полякиня и българин? Тя ги изостави - не търси няколко години и български съд веднага ги присъди на нея, оставяйки българин баща,който се грижеше за деца на заден план. Беше страшно ,когато деца пищяха и не искаха да тръгнат с нея,а лелки от соц.служби ги набутваха в автобуса. Показателно

Разбира се ,че от такъв случей не трябва да се прави политически въпрос ,ако германската полиция и власти не бяха прикривали този случей и не бяха карали момичето да казва ,че доброволно се е съгласила ...Въпроса тук е ,че истината е много по-страшна ,защото това се е превърнало в практика в Западна Европа от години ,да се прикриват такива случей ,които вероятно са стотици хиляди и наказани няма !? ...просто около нова година бяха масови и нямаше ,как да бъдат скрити . Такава практика се опитват и на нас да ни насадят с циганите ,чрез разни соросоидни организации !

Това, че в Русия шепа крадльовци обраха народа си и сега има еднолично управление на Путин, със какво прави нашите, родни крадльовци по добри?Давайте, кресльовци!

Не виждате ли, че просто се опитват за ни замажат очите за същността на мигрантите от Азия и Африка? Те НЕ са едни от нас, те НИКОГА няма да бъдат едни от нас, те НЕ ЖЕЛАЯТ да бъдат едни от нас! Ето ви и пример с мигранти в България: Пакистанка, която от 25 години живее в България, твърди, че германките, които в Новогодишната нощ станаха обект на сексуално посегателство от прииждащите нелегални мигранти в Европа, имали вина за това, че в своята родина не спазвали правилата на чужденците, стана ясно от репортаж на Нова телевизия. Рифат преди 25 години дошла в страната ни Превърнала България в свой дом, но не свалила булото. Нейните снахи също са забулени. В предаването "Събуди се" дават нейното мнение в края на една седмица, в която имамът на Кьолн каза, че нападнатите в града жени в новогодишната нощ също имат вина, защото се размотавали по улиците с предизвикателно облекло, с къси поли, тесни панталони, напарфюмирани. Същите думи използва и Рифат, която живее в страната ни от 25 години. Жените не са били прилично облечени. Освен това е имало и алкохол и непознати мъже, коментира Рифат.

с къси поли на 31 декември???! Баси моржовете са тези. Не са ли били по бански, а?

Били са по монокини и са употребявали алкохол - грзали са блокчета замразена бира... :) Ама нали имамът е трябвало да каже нещо... и той хоп - къси поли! Резняк!

Защо руската девушка е емигрирала в скапаната гейска Германия? Защо не си стои в китната Раша да се радва на просперитета на родината си под мъдрото ръководство на Государь Путин?

Може бие търсила сигурност, но Меркел каза сигурност - йок

"руската девушка" и семейството й са етнически немци. В русия има доста такива от векове. Прочети историята и ще разбереш защо

Защо българия е от 7.5 млн стана 5? И то благодарение на малцинствено население. защо българи бягат от европейска страна?

разбирам, че си обидена, но това не бива да се отразява на правописа ти, ако си културен човек.

и това вече е началото на края, щом и германците взеха да правят курвенски номера по политически причини значи нещата са много зле факт е че представителите на германската полиция неколкократно казаха, че инцидентът е измислица и спекулация, германските медии също потулваха информацията след като руснаците се обърнаха за помощ към Русия и руските медии, изведнъж започна разследване и се оказа, че инцидент е имало. и какво сега? добре че е "недемократичната Русия" че да се открие обективната истина? това са последните гърчове на еврогейския съюз и еврогейската цивилизация - агонията може и дълго да трая, но края е неизбежен

Ама то на Кремъл ВИНАГИ някой му прави курвенски номера по политически причини! Те горкичките нищо не правят, нали! Истинската империя на злото да се оплаква, това е меко казано смешно!

Русофилите са най-големите гейове! Защо ли?! Ами самите те гордо заявяват, че обичат руснаците! Това разбира се е тяхна работа и не ив се меся в предпочитанията! Добре е да знаят, че аз не харесвам руснаците! АЗ ХАРЕСВАМ РУСКИНИТЕ! СЕГА НЕКА ТЕ МИ КАЖАТ КОИ СА ГЕЙОВЕ, АКО МОГАТ ДА СА ИСКРЕНИ, ДЕ!? ПЕДАЛСКА ИСТОРИЯ!

Обичаш ли майка си?

Лошата новина за тебе ,че рускини не харесват такива като теб. рускини харесват мъже, а не меки китки. в момента става въпрос за посегателство на едно момиче и вие възмущавате,че някой я защитава. Ами меки китки като теб може би свикнали със секс.посегателства,но в Русия това не е нолмално и се наказва

Защо като си мислиш, че съм мека китка не дойдеш наблизо да ти покажа колко ми е мека китката!? И да те предупредя, че знам що за стока са руските кучки! Честно казано и на най-големия си враг не смея да му пожелая да се ожени за рускиня! Чак такива гадости никой не ми е причинявал, че да му пожелавам подобно нещо! Ха ха!

За пореден път напомням, че без да пламне Райхстага нещата няма да се оправят... а в Германия има достаъчно руснаци, които да сменят знамето над бундес-парламента още веднъж след 1945.

само че този път Рейхстага се намира във Вашингтон

Сомо, че този път не целия свят е срещу Райхстага, а е срещу Москва! Съществена разлика!

Кметът (уж независима, но подкрепена от Меркел) на Кьолн заяви, че жените пострадали по Нова година, не са спазвали правилото да се държат "на една протегната ръка разстояние" от насилниците. Скоро доста хора в Европа ще изпълнят съвета й и ще вдигат ръка - дясната, с изпъната длан, под ъгъл 45 градуса

Първо бяха, бежанци (жени и деца), после станаха предимно мъже, после станаха икономически емигранти, сега са невинни мъже от северно-африкански произход. Докъдели ще стигне лудостта на евро-атлантическите ни партньори?

не пиши за емигрант и северно-африканци, щото ще те изтрият като спам. Напиши нещо за руските пенсионни фондове, за руската икономика и за Путин - това е по темата. Може и за водката!

По скоро добре облечени северно-африкански бизнесмени дошли да инвестират наличните им авоари от семенна течност но не в банките за сперма а директно в нуждаещите се и(не дотам нуждаещите)се от това;)

изнасилено руско момиче в Германия!!! Праход плува ли в очото ми?

Уеве плуват, ама на друго място.

Верно че не плува, щото момичето е от прибалтийските немци...тъй че жертвата е германско момиче дето поназвайва и руски.

Да изясня ситуацията около Лиза: - тя е руска терористка от Донбас, обучена в Москва, действала в Донецк, където често е пребивала и изнасилвала киборги и мирно украинско население (вкл. жени и деца, но най-вече старци) - в Германия е изпратена по лична заповед на Путин, като част от плана за дестабилизиране на Запдана ЕВропа, изготвен от Лавров - в Берлин изпълнява "мръсни поръчки" като част от хибридната война на Русия срещу ЕС и НАТО - самопоканва се на гости при мигранти, които в последствие пребива, изтезава и изнасилва с денонощия - целта е да се предизвика обществено недоволство и да бъдат принудени турския президент Ердоган и саудитския крал Салман да приемат православна християнска вяра... Даааа!

Мно-о-ого оригинално!

Без съмнение Москва ще използва всичко каквото може, като част от плана за дестабилизиране на Запдана ЕВропа! Това е целта на затъващата Русия! Тя освен с войни, с анексиране на чужди територии, с кражби, с лъжи и други престъпни дейности не може да преживява!

Не да претупват, а да правят полит коректни разследвания;)

Внесените жалби наистина са над 800 - престъпления станали в един ден в един град, на улицата...в сърцето на ЕС..престъпления извършени от определени етнически и религиозни групи имигранти. Немска полиция която е бездействала + медийно затъмнение и изказвания тип Хенриете Рекер , какво повече да говорим.