Почина и съпругът на зам.-кметицата на Кричим

Вече няма оцелели от семейството на зам.-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова, което катастрофира на Бъдни вечер.

Обратно в новината

Коментари - Почина и съпругът на зам.-кметицата на Кричим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SS-Nebel

И какво ме е*е за някакво богаташко семейство карало с превишена скорост след коледен шопинг?

Как може един платен боклук да не се опита да изпъкне някъде! 80те% в теб те карат да го правиш, нали?

да как така стана аз немоя да разбера *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог да ги прости , но не мога да разбера защо развиват тези безумни скорости между две села например. Ако караха с нормална скорост това нямаше да се случи или поне щетите нямаше да са толкова големи.

В случая Аллах трябва да ги прости.

Бог е един и има много имена - Христос, Буда, Аллах ...

Бог да ги прости! Да не забравяме и шофьора на камиона, причинил това нещастие. Шофирането е сериозно занимание, моля ви, спазвайте правилата за движение по пътищата.

Съгласен съм напълно. На времето, инструкторът ни по шофиране в казармата ни викаше: "Момчета, помнете - в шофьорлъка, както и в к..рвалъка няма майстори, а само чираци и калфи! Пазете другите, щото така пазите и себе си!". Прав беше старшината - до сега помня съвета му.

да шофираш бмв е диагноза.мислят си че са богоизбрани на пътя.от години си ги мерят с шофиращите мерцедес.напоследък се добавиха и с ауди.

Мисля, че избиват комплекси за малоценност - като седнат зад волана и се чувстват нещо повече от другите. Помня, бившият ни прецедент Плевнелиев в интервю беше заявил, че най-обичал да шофира - чувствал се свободен...

Все пак Бог да ги прости тези хора, тъжно е. По- добре, че си е заминал и мъжът, защото да се събудиш и да разбереш, че си причинил смъртта на цялото си семейство..Какъв живот може да имаш след това?

е ,ама в новината пише че другия е виновен,което е най-нелепо в случая...

Гледам, че сме тръкнали коментарчето. Що така? По темата си е, не е нецензурно, не е обидно, даже напротив. Ще си го напиша пак: Да са живи и здрави!

Разклона на Йоаким Груево е в самото село. Да ги пита човек - как се кара с висока скорост в селото? Ами ако пресича някоя майка с количка???

Катастрофата е на около 1км от разклона.

Миг невнимание на пътя и цял живот мъртъв.

.

Пийни и хапни, че утре може да си и ти.

Приятелю, заради такива като тебе България е на този хал. Всички сме абонирани за онзи свят. Били каквито били. Мир на праха им!

Всичко е ясно - комплексар с диагноза БМВ карал като бесен, защото жена му е зам. кметица и няма кой на му каже "копче". Законите на физиката обаче се прилагат винаги, веднага и не подлежат на обжалване.

Тоя едва ли е учил физика. Първо трябва да научи български, а тези завършват средно без да могат и да се подпишат.

Съжалявам за семейството. Дано почиват в мир. Съболезнования на всички близки.

Много жалко за младото семейство. За това всеки в тази държава трябва да работи за промяна към по- добро. Независимо от позиция или сектор на работа. Законите, пътищата, всичко е за ВАС и ВАШИТЕ ДЕЦА.

Държавата трябва на първо място да подобри средното образование. По-добро образование - по-добра ценностна система - и съответно всичко се променя. И манталитета на хората (в частност политиците) и съдебната система и всичко друго. Защото подозирам с това БМВ не са карали с 60. Мир на прахът им.

Dobromir Dimitrow

Държавата - това сме НИЕ!!! НИЕ трябва да изискваме, за да стане, иначе нищичко няма да се промени!!! Харесва ни, не харесва ни, това е положението!!!

Високата скорост и безотговорносто шофиране убиват!

Поставяйте коланите на всички пътници и на кръстовища и разклонения - 60 км/ч. Това за тези, които искат да повишат шансовете си за оцеляване.

Добре де, защо тая новина стои тук от дни вече, жалко е че са починали ама това не е новина, всеки ден умира някой.

Ключовата дума е НЕЛЕПО.

Дядото

А, то щото останалите хора мрат много ЛЕПО! Ключовата дума е ТЕРОР. Идеята е населението постоянно да бъде тероризирано с такива новини. Така, като те съкратят от работа си казваш: "Абе да сме живи и здрави, че виждаш ли какво стана с кметицата". Или когато кметове и общинари крадат безобразно, вместо да търсиш наказание, да си казваш: "Е, някой ден и тях бог ще ги накаже като кметицата". Така се управлява стадото.

Въпреки че така са се олепили, не съм чел за не-нелепо умиране, ама хайде...

Миг невнимание и едно щастливо преди този миг семейство отива в историята. Каква е това чудо, което заслужава такава цена.

Сигурно е карал БМВ-то с позволена скорост.

Много по-голямо значение има дали я е карал със съобразена скорост. Стига с позволенията, почнете да съобразявате!

В законат няма дефиниция на "саобразена скорост". Това са измислици на КАТ за да ни глубяват!

машала!