Коментари - Секретарят по отбрана на президента: Главчев доказа партийна принадлежност на кабинета | Днес.dir.bg

Секретарят по отбрана на президента: Главчев доказа партийна принадлежност на кабинета

Според Димитър Стоянов смяната на военния министър не е заради неговия "доказан професионализъм", а заради "нефелните конституционни промени, пробутани от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС"

Обратно в новината

Коментари - Секретарят по отбрана на президента: Главчев доказа партийна принадлежност на кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Първоначално м-р Стефан Димитров ОТКАЗАЛ да се срещне с американеца Джеймс; И Бойчо ЯстребО УВОЛНИЛ м-ра. А дираджиите да си трият!

Дойде приемникът на Вики Н. и реши да сложи ред в служебния кабинет

верно ли е, след 10 годин у герб друго ли очаквахте? :Д

Тоя пък келеш от всичко разбира!

Колкото и да мрънкат, отговорността за служебното правителство си е на президента. Ограничен му е избора, факт, но все пак той избра Главчев от ГЕРБ, нали? Не аз го избрах. Той като избра оня генерал, дето не се сещам за името му, беше сигурно надпартиен и външнополитически безпристрастен. И още нещо, промените в конституцията бяха гласувани "за" от ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Главчев беше избран за шеф на сметната палата с гласовете на ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Или повечето тук виждат 1/3та от истината?

Или предният му избор с енергиен министър за чудо и приказ подписали с Боташ. Тогава не рева господин секретаря.

От ИМАЩИТЕ ПРАВО да са СЛУЖЕБНИ премиери ЕДИНСТВЕНО Главчестия е ПРИЕЛ. ВСИЧКИ останали от списъка СА ОТКАЗАЛИ.

Е, кого да избере за премиер президентът, след като другите от "домовата книга" му отказаха, а заместникът на омбудсмана дори подаде оставка?

Напълно прав! Всичко бе нагласено с тези промени. ПП останаха с пръст в уста.

Подзаглавието е неточно - става дума за външен, а не за военен министър.

Братле, това е Дир.бг! Тука е така!

Слава на Путин и неговите пророци Боко Шиши и Чебурашка Решетников !

Това е уникална историческа и управленска ситуация;))) Лидер на партия предлага на служебен министър-председател смяна на министър, все едно е президент, но същевременно, не е;))) Всъщност, цирк "Бойко" тепърва започва своята програма в България под щедрото спонсорство на кръга "Капитал" и Делян ДПС. Протести няма да има. Всички протести досега в България беха спонсорирани от олигарсите!

А бе какво се е променило толкова? Президентът избра Главчев, сега да му сърба попарата. Той като го номинира, не знаеше ли, че човкът е политически пристрастен? Стига с тия извинения, че промените в конституцията са му виновни. Аз не разбрах колко е разговарял и колко са му отказали другите възможности. Сега и тоя секретар с неговите бла, бла... Пак са я подели с изказванита по команда и то в един ден - този, вицето, президента. Една песен в един глас, координирано.

А кой от имащите право да бъдат премиери не са политически престрасни? Нали за да се разграничи от този насила направен кабинет ги прати да се закълнат в НС,защото е тяхно отроче,а не на Президента. Той нямаше избор,освен заместник Онбуцмана,която я заплащиха и тя бързо си направи отвод. Така действа мафията като плаши с убийство на близките й хора.

Постната пица на Пеевски Борисов и Радев се задава със страшна сила !

ПП са мафия

Че то кой се е съмнявал? Тази промяна в конституцията идеално устройваше партиите на статуквото и посолството на Козяк. Така нито статуквото го е страх от избори нито генерал-губернатора.... ПП направи огромна услуга на Батко, незнам дали сам щеше да се осмели да предложи такава гавра с конституцията.

Бойко и ГЕРБ са слуги на посолството . Тези нямат нито съвест нито срам!

Каквото каже Магнитски това ще прави Мутрата от Банкя Ако искат и хоро ще играе

...защо, бе човек? Да не би ПП да не играят по американски свирки?

Калинките на Пеевски Борисов и Радев толкова си могат. За има няма седмица направиха отново България за смях. Това е само началото. Следва чистки нявсякъде, замразени пенсии и заплати, чували за инхауси, Мата Хари и т.н.

Тогава ти защо гласува за Радев така удобно?

Простият народ ще търси Денков със свещ, ама вече е късно либе за китка..

Проф. Сапунджиев ли ти е идеалът за политик? Ако е така, трябва да се прегледаш...

Да, ще го търсим Денков със свещ - за да му светим маслото!

Пеевски, Борисов и Радев каквито да са, са 3 нива над корупционерите ППДБ.

Тагарев го смениха щото е голям "трансатлантик"... Ама само на думи. Както впрочем и цялата клика около Костич/Санкин и Прокопи.

В статията - "Според Димитър Стоянов смяната на военния министър не е заради..."

тиквата да стане вице. И после главчо да подаде оставка и да си стане премиер. Не разбирам защо търпим ние, да се въртим в този кръг , ами не ги изринем.

на управляващите ни некадърници. Лакоми, ненаситни, нагли, безочливи ... Единствено това е стабилното и устойчивото при тях - всички от сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, ДПС и цялата им свита от джобни партийки и движения. Въобразявт си, че ще им се размине. Е, няма да им се размине. Ще дойде Видовден. Мишкуват и не се сещат, че всичко това се пише на тяхната сметка. После, ама защо българите харесвали Путин и Орбан. Руската пропаганда била виновна. Да, ама не! Те самите са най-виновни за това. Евроатлантици били! Еврокрадци са те - едно евро да остане в държавата и него ще задигнат. Вън от ЕС и НАТО, които крипят такива като тях! По-кофти са от комунистите дори! Някакви недорасли и несмаслени български Ким Чен Уновци. Смрад!

А пък мистър Кеш Решетников доказа че обслужва Пеевски и Борисов !

Тогава ти защо гласува за Радев така удобно?

Да, кабинетът на Главчев е политически наклонен, обаче към ПП. В него има ЧЕТИРИМА от бившето правителство на Денков (Калин Стоянов, Георги Гвоздейков, Галин Цоков, Петър Димитров) и ще има само ЕДИН от ГЕРБ, ако Митов стане министър. Така че секретарят на президента по принцип е прав.

От самото начало беше ясно че това КРИВИтелство е на ГРОБ и че бившето ДС в лицето (ако има лице) на доносника на Шесто ГУ Буда Магнитски - емисарят на-- Козяк,е този който кадрува. Жалко - и Радев коленичи пред отвъдокеанския господар.

.....също и твоят Босс, партийна принадлежност...

всички радеви клоуни ако искат власт - да си направят партия и да ходят на избори!!!! тогава ще ги слушам!!! иначе много лесно цял живот на държавна заплата и една голяма уста .... и празна глава!!!!!!

ППДБ гласуваха Главчев да стане шеф на Сметната палата. ППДБ направиха промените в Конституцията, според които временен премиер се избира по строго определено меню. ППДБ сега да не ми плачкат, че Главчев станал премиер по законов ред и назначавал министър на ГЕРБ.

Много ти е къса паметта, байно! Или ни си чел, ни видял?!

Само да добавя, че Главчев е избран за шеф на сметната палата с гласовете на ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Промените в конституцията са одобрени и гласувани от ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Не мога да приема, че коментатори тук из форумите виждат 1/3 от истината.

Христо Иванов цял живот го дундуркат по разни скутове. Няма скут, в който да не се е гушкал Христо Иванов. Тоя човек се опита да счупи държавната машина, поруга Конституцията. По времето, когато майка му се занимаваше със същата дейност - да паразитира на гърба на народа - Христо Иванов щяха да го разстрелят за това, което направи. Цяла България знае, че Христо Иванов е единственият юрист, изгонен от гилдията поради "некадърност". Няма друг такъв случай. И точно тоя човек ще дерибейства отгоре на Конституцията? Ами идете и питайте АМЕРИКАНЦИТЕ защо си избират винаги най- долните скутаджии и паразити да им вършат работата? Абе, американци, толкова ли не можете да намерите нормални достойни хора да ви представляват в България, а избирате най- тежкия отпадък? Тиква, това се отнася и за теб, неграмотен селски стражар.

нормални и достойни не им трябват, защото не могат да ги управляват

"Секретарят по отбрана на президента" Функционално неграмотник Го е писал

барба ганьос прави избори

А сега някой да ми каже че,кабинета не е партиен

никой не зане и даже и не се досеща, че всички по-значителни длъжности са партийни? голема тайна е това!... или президента не е партиен продукт?

ПП-ДБ нямат грам доблест да си признаят, че промените в Конституцията, които направиха не бяха удачни. НСамочувствието им голямо, но се оказаха без никакво покритие като правна експертиза. Дано и избирателите им осъзнаят на какви некадърници са гласували доверие! Само с лозунги за Украйна и против Русия не става, искат се и други качества за управляване на държава.

Шарлатани+Борисов+РадеВ = настоящо управление.

Не че нещо, но вчера беше отправена заплаха за разправа към служебния премиер. Сега дали имаме прокуратура е друг въпрос. Преди воя беше, че служебното правителство е зависимо от президента, а сега когато е зависимо от Борисов и Пеевски какво правим?

Кога това?

"По-рано днес Борисов обяви, че с изказванията си външния министър променя доктрината, която имали Външно министерство, Министерство на отбраната и ГЕРБ. Борисов отбеляза, че ако служебният премиер не се съобрази неговата препоръка, ще направи така, че Главчев да се съобрази впоследствие."

Да, кабинетът на Главчев е политически наклонен, обаче към ПП. В него има ЧЕТИРИМА от бившето правителство на Денков и ще има само ЕДИН от ГЕРБ, ако Митов стане министър. Така че секретарят на президента по принцип е прав.

феодалната държава начело с Борисов,продължава да функционира.Избора на служебният министър председател е на Радев.Двамата с Борисов са новото дуо на управление.

Президентът Радев би могъл много фино да отиграе ситуацията - като свика партиите на консултация относно смяната на министър в служебния кабинет и добави още малко разнообразие в скучното ни ежедневие. Много ми е любопитно конституциалистът Бойкикев как би реагирал, а за Харакиро и Кокор - брилянтно - как ще откажат на бачо си Бойко и Галя от посолството...

с конституцията ,даси я сърба! Президентът няма работа в тая каша! Ако някой си мисли че тия от ДБ-ПП имат реална преценка за "моженето " си....мисля че грешите. А за малко срам от продукта си....абсурд!

ПП продължава да набира сила! Както се вижда в Пловдив на срещата са отишли десетки хиляди граждани, които са готови да подкрепят на изборите ПП!! Българският народ е умен и ще гласува за нашите нови високо интелигенти и образовани политици, завършили в Харвард, а акад. Денков е световно известен велик учен. Тези хора ще променят България радикално, ще се възцари справедливост, няма да има никаква корупция, съдът и прокуратурата ще бъдат честни и справедливи. ПП вече се доказа с хилядите реформи които направи, най- вече с променената Конституция. Всички кабинети трябва да се избират от ПП/ДБ. Само тогава ще имаме умни и честни министри! Гласувайте само за ПП/ДБ, те са светлото бъдеще на България и Украйна!

Ти явно си или кьорав или си ял от пицата на Кирчо... След като поскачаха 9 месеца в скута на Де(бе)лянчо сега обикалят страната и реват как, видиш ли, те били изиграли Боко.... нищо, че загубиха 90% от избирателите си. А за това, че всички техни закони и "поправки" тепърва ще изплуват и ще струват на обикновения гражданин доста нерви и пари

Аз схванах иронията. Други явно не. :)

Като гледам минусчетата колко са, явно не само са отишли десетки хиляди, ами и още идат...

Е на Радев ли да бъде кабинета.

Коментари - Секретарят по отбрана на президента: Главчев доказа партийна принадлежност на кабинета | Днес.dir.bg

Секретарят по отбрана на президента: Главчев доказа партийна принадлежност на кабинета

Според Димитър Стоянов смяната на военния министър не е заради неговия "доказан професионализъм", а заради "нефелните конституционни промени, пробутани от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС"

Обратно в новината

Коментари - Секретарят по отбрана на президента: Главчев доказа партийна принадлежност на кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Първоначално м-р Стефан Димитров ОТКАЗАЛ да се срещне с американеца Джеймс; И Бойчо ЯстребО УВОЛНИЛ м-ра. А дираджиите да си трият!

Дойде приемникът на Вики Н. и реши да сложи ред в служебния кабинет

верно ли е, след 10 годин у герб друго ли очаквахте? :Д

Тоя пък келеш от всичко разбира!

Колкото и да мрънкат, отговорността за служебното правителство си е на президента. Ограничен му е избора, факт, но все пак той избра Главчев от ГЕРБ, нали? Не аз го избрах. Той като избра оня генерал, дето не се сещам за името му, беше сигурно надпартиен и външнополитически безпристрастен. И още нещо, промените в конституцията бяха гласувани "за" от ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Главчев беше избран за шеф на сметната палата с гласовете на ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Или повечето тук виждат 1/3та от истината?

Или предният му избор с енергиен министър за чудо и приказ подписали с Боташ. Тогава не рева господин секретаря.

От ИМАЩИТЕ ПРАВО да са СЛУЖЕБНИ премиери ЕДИНСТВЕНО Главчестия е ПРИЕЛ. ВСИЧКИ останали от списъка СА ОТКАЗАЛИ.

Е, кого да избере за премиер президентът, след като другите от "домовата книга" му отказаха, а заместникът на омбудсмана дори подаде оставка?

Напълно прав! Всичко бе нагласено с тези промени. ПП останаха с пръст в уста.

Подзаглавието е неточно - става дума за външен, а не за военен министър.

Братле, това е Дир.бг! Тука е така!

Слава на Путин и неговите пророци Боко Шиши и Чебурашка Решетников !

Това е уникална историческа и управленска ситуация;))) Лидер на партия предлага на служебен министър-председател смяна на министър, все едно е президент, но същевременно, не е;))) Всъщност, цирк "Бойко" тепърва започва своята програма в България под щедрото спонсорство на кръга "Капитал" и Делян ДПС. Протести няма да има. Всички протести досега в България беха спонсорирани от олигарсите!

А бе какво се е променило толкова? Президентът избра Главчев, сега да му сърба попарата. Той като го номинира, не знаеше ли, че човкът е политически пристрастен? Стига с тия извинения, че промените в конституцията са му виновни. Аз не разбрах колко е разговарял и колко са му отказали другите възможности. Сега и тоя секретар с неговите бла, бла... Пак са я подели с изказванита по команда и то в един ден - този, вицето, президента. Една песен в един глас, координирано.

А кой от имащите право да бъдат премиери не са политически престрасни? Нали за да се разграничи от този насила направен кабинет ги прати да се закълнат в НС,защото е тяхно отроче,а не на Президента. Той нямаше избор,освен заместник Онбуцмана,която я заплащиха и тя бързо си направи отвод. Така действа мафията като плаши с убийство на близките й хора.

Постната пица на Пеевски Борисов и Радев се задава със страшна сила !

ПП са мафия

Че то кой се е съмнявал? Тази промяна в конституцията идеално устройваше партиите на статуквото и посолството на Козяк. Така нито статуквото го е страх от избори нито генерал-губернатора.... ПП направи огромна услуга на Батко, незнам дали сам щеше да се осмели да предложи такава гавра с конституцията.

Бойко и ГЕРБ са слуги на посолството . Тези нямат нито съвест нито срам!

Каквото каже Магнитски това ще прави Мутрата от Банкя Ако искат и хоро ще играе

...защо, бе човек? Да не би ПП да не играят по американски свирки?

Калинките на Пеевски Борисов и Радев толкова си могат. За има няма седмица направиха отново България за смях. Това е само началото. Следва чистки нявсякъде, замразени пенсии и заплати, чували за инхауси, Мата Хари и т.н.

Тогава ти защо гласува за Радев така удобно?

Простият народ ще търси Денков със свещ, ама вече е късно либе за китка..

Проф. Сапунджиев ли ти е идеалът за политик? Ако е така, трябва да се прегледаш...

Да, ще го търсим Денков със свещ - за да му светим маслото!

Пеевски, Борисов и Радев каквито да са, са 3 нива над корупционерите ППДБ.

Тагарев го смениха щото е голям "трансатлантик"... Ама само на думи. Както впрочем и цялата клика около Костич/Санкин и Прокопи.

В статията - "Според Димитър Стоянов смяната на военния министър не е заради..."

тиквата да стане вице. И после главчо да подаде оставка и да си стане премиер. Не разбирам защо търпим ние, да се въртим в този кръг , ами не ги изринем.

на управляващите ни некадърници. Лакоми, ненаситни, нагли, безочливи ... Единствено това е стабилното и устойчивото при тях - всички от сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, ДПС и цялата им свита от джобни партийки и движения. Въобразявт си, че ще им се размине. Е, няма да им се размине. Ще дойде Видовден. Мишкуват и не се сещат, че всичко това се пише на тяхната сметка. После, ама защо българите харесвали Путин и Орбан. Руската пропаганда била виновна. Да, ама не! Те самите са най-виновни за това. Евроатлантици били! Еврокрадци са те - едно евро да остане в държавата и него ще задигнат. Вън от ЕС и НАТО, които крипят такива като тях! По-кофти са от комунистите дори! Някакви недорасли и несмаслени български Ким Чен Уновци. Смрад!

А пък мистър Кеш Решетников доказа че обслужва Пеевски и Борисов !

Тогава ти защо гласува за Радев така удобно?

Да, кабинетът на Главчев е политически наклонен, обаче към ПП. В него има ЧЕТИРИМА от бившето правителство на Денков (Калин Стоянов, Георги Гвоздейков, Галин Цоков, Петър Димитров) и ще има само ЕДИН от ГЕРБ, ако Митов стане министър. Така че секретарят на президента по принцип е прав.

От самото начало беше ясно че това КРИВИтелство е на ГРОБ и че бившето ДС в лицето (ако има лице) на доносника на Шесто ГУ Буда Магнитски - емисарят на-- Козяк,е този който кадрува. Жалко - и Радев коленичи пред отвъдокеанския господар.

.....също и твоят Босс, партийна принадлежност...

всички радеви клоуни ако искат власт - да си направят партия и да ходят на избори!!!! тогава ще ги слушам!!! иначе много лесно цял живот на държавна заплата и една голяма уста .... и празна глава!!!!!!

ППДБ гласуваха Главчев да стане шеф на Сметната палата. ППДБ направиха промените в Конституцията, според които временен премиер се избира по строго определено меню. ППДБ сега да не ми плачкат, че Главчев станал премиер по законов ред и назначавал министър на ГЕРБ.

Много ти е къса паметта, байно! Или ни си чел, ни видял?!

Само да добавя, че Главчев е избран за шеф на сметната палата с гласовете на ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Промените в конституцията са одобрени и гласувани от ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Не мога да приема, че коментатори тук из форумите виждат 1/3 от истината.

Христо Иванов цял живот го дундуркат по разни скутове. Няма скут, в който да не се е гушкал Христо Иванов. Тоя човек се опита да счупи държавната машина, поруга Конституцията. По времето, когато майка му се занимаваше със същата дейност - да паразитира на гърба на народа - Христо Иванов щяха да го разстрелят за това, което направи. Цяла България знае, че Христо Иванов е единственият юрист, изгонен от гилдията поради "некадърност". Няма друг такъв случай. И точно тоя човек ще дерибейства отгоре на Конституцията? Ами идете и питайте АМЕРИКАНЦИТЕ защо си избират винаги най- долните скутаджии и паразити да им вършат работата? Абе, американци, толкова ли не можете да намерите нормални достойни хора да ви представляват в България, а избирате най- тежкия отпадък? Тиква, това се отнася и за теб, неграмотен селски стражар.

нормални и достойни не им трябват, защото не могат да ги управляват

"Секретарят по отбрана на президента" Функционално неграмотник Го е писал

барба ганьос прави избори

А сега някой да ми каже че,кабинета не е партиен

никой не зане и даже и не се досеща, че всички по-значителни длъжности са партийни? голема тайна е това!... или президента не е партиен продукт?

ПП-ДБ нямат грам доблест да си признаят, че промените в Конституцията, които направиха не бяха удачни. НСамочувствието им голямо, но се оказаха без никакво покритие като правна експертиза. Дано и избирателите им осъзнаят на какви некадърници са гласували доверие! Само с лозунги за Украйна и против Русия не става, искат се и други качества за управляване на държава.

Шарлатани+Борисов+РадеВ = настоящо управление.

Не че нещо, но вчера беше отправена заплаха за разправа към служебния премиер. Сега дали имаме прокуратура е друг въпрос. Преди воя беше, че служебното правителство е зависимо от президента, а сега когато е зависимо от Борисов и Пеевски какво правим?

Кога това?

"По-рано днес Борисов обяви, че с изказванията си външния министър променя доктрината, която имали Външно министерство, Министерство на отбраната и ГЕРБ. Борисов отбеляза, че ако служебният премиер не се съобрази неговата препоръка, ще направи така, че Главчев да се съобрази впоследствие."

Да, кабинетът на Главчев е политически наклонен, обаче към ПП. В него има ЧЕТИРИМА от бившето правителство на Денков и ще има само ЕДИН от ГЕРБ, ако Митов стане министър. Така че секретарят на президента по принцип е прав.

феодалната държава начело с Борисов,продължава да функционира.Избора на служебният министър председател е на Радев.Двамата с Борисов са новото дуо на управление.

Президентът Радев би могъл много фино да отиграе ситуацията - като свика партиите на консултация относно смяната на министър в служебния кабинет и добави още малко разнообразие в скучното ни ежедневие. Много ми е любопитно конституциалистът Бойкикев как би реагирал, а за Харакиро и Кокор - брилянтно - как ще откажат на бачо си Бойко и Галя от посолството...

с конституцията ,даси я сърба! Президентът няма работа в тая каша! Ако някой си мисли че тия от ДБ-ПП имат реална преценка за "моженето " си....мисля че грешите. А за малко срам от продукта си....абсурд!

ПП продължава да набира сила! Както се вижда в Пловдив на срещата са отишли десетки хиляди граждани, които са готови да подкрепят на изборите ПП!! Българският народ е умен и ще гласува за нашите нови високо интелигенти и образовани политици, завършили в Харвард, а акад. Денков е световно известен велик учен. Тези хора ще променят България радикално, ще се възцари справедливост, няма да има никаква корупция, съдът и прокуратурата ще бъдат честни и справедливи. ПП вече се доказа с хилядите реформи които направи, най- вече с променената Конституция. Всички кабинети трябва да се избират от ПП/ДБ. Само тогава ще имаме умни и честни министри! Гласувайте само за ПП/ДБ, те са светлото бъдеще на България и Украйна!

Ти явно си или кьорав или си ял от пицата на Кирчо... След като поскачаха 9 месеца в скута на Де(бе)лянчо сега обикалят страната и реват как, видиш ли, те били изиграли Боко.... нищо, че загубиха 90% от избирателите си. А за това, че всички техни закони и "поправки" тепърва ще изплуват и ще струват на обикновения гражданин доста нерви и пари

Аз схванах иронията. Други явно не. :)

Като гледам минусчетата колко са, явно не само са отишли десетки хиляди, ами и още идат...

Е на Радев ли да бъде кабинета.