Мартин Димитров загубил доверието на сините

Датата за вътрешнопартийните избори за ново ръководство на СДС ще бъде определена на национална конференция на партията в столицата. Около 900 ще се делегатите на форума.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Димитров загубил доверието на сините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мартин Димитров загубил доверието на сините Мисля, че това не е истина. Той никога не го е печелил, та да го загуби. Браво! Много точно казано!

Приемам съвета ти и заминавам да паса кози на село.Ще взема и теб да бъдеш пърча на стадото.

До: БУРГАЗЛИЯ ВЪРЛ СЕДЕСАР (17.10.2009 г. 10:45ч.) То хубаво, че си върл седесар, ама си неграмотен, а и доста тъп и ти препоръчвам да не пишеш тук. Просто приятелски съвет...

Ami ako niama sini ko praim??????? S komuniagite i Putin li????????? Ili sas Stanishev deto i negovite ne go iskat?? Ko praim be glupak bez pitanka

Синия перфиден лилипуд има нужда от Колос.Мартинчо се напъва, но не генерира значими идеи, не внушава устрем, не завладява мисловни територии. В едно от полушарията на всеки изстрадал българин /социалистите не се броят/ има застинал в очакване център,копнеещ за честността на Левски и огнения патос на Ботев, които да се транслират в един нов водач, респектиращ не толкова с ерудиция и блестящи качества, колкото с човешка простота, неподкупност и дистанциране от компрометирани особи!

Моля пишещите да се стараят да бъдат разумни и отговорни пред страната ни, която без СДС блиската и история е лишена от смисъли и европейско бъдеще за нас и за бъдещите поколения. СДС е мисия, идея и български дух. Независимо че имаше ПРЕДАТЕЛИ, а сега техни заблудени фенове им пригласят. Вътрешните проблеми в СДС трябва да се решат по европейски принципи - Мартин трябва да отговаря за допуснатите грешки след анализи без конфронтации и да се прецени кои грешки са от младостта му и са простими и кои са по влияние на черния Ваньо, който не скрива и работи за превземане и унищожаване на СДС преди, а сега СДС го спаси и е в парламента председател на най-важната комисия благодарение на СДС без която ДСБ отиваше в забрава и обезличаване, а Ваньо черния да преподава история на политология с Маркс. Какво е необходимо: Съюз с ДСБ и всички 17 стари партии, но без Костов, защото 66% е вреден и 33% има полезни виждания за да заблуди ... Мощни актуални ИДЕИ, като ревизия на грабежите от държавата и злоупотреби с власт, а също ЛУСТРАЦИЯ политическа, икономическа, духовна и т.н. ................ БОГ да пази изакриля СДС

НА ХОРАТА ИМ ОМРЪЗНА ОТ ЦВЕТОВЕ И ПОРЕДНИ СПАСИТЕЛИ....НОЛМАЛН ЧОВЕК ЖЕЛАЕ, ДА МУ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ ВЪВ ВСИЧКО ОТ ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ, А ТИ МАРТИНЕ НЕ СЕ РАЗХОЖДАЙ МЕЖДУ ГРАЖДАНИТЕ САМО ПО ИЗБОРИ, А ГО ПРАВИ И ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА, АКО ВЪОБЩЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛЯТ ТВОИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.

Г- Сотиров, Мартин постигна сдс да е парламентарно представена партия, макар и недостатъчно изразително. Ако Юруков, Радонов, Бориславов или Вие бяхте начело на СДС и се явявахте самостоятелно, по-добър резултат ли щяхте да имате? Отговорете тук във форума.

Сотиров,Иванчо,спри да мътиш водата !Да се спрат и тия около теб ! Хората искат обединение на дясното и да се готвуте за следващото управление,защото като се спука и балонът ББ-ГЕРБ,вие ще спасявате България.Престанете с това репчене кой да води бащина дружина и пставете Мартин на работи !

Предполагам си направил неволна грешка и си пропуснал от списъка си ГЕРБ. БСП е главната партия, тя е родила СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ ( и прислужниците им в Парлмента-АТАКА и РЗС) БСП роди МОРАЛА на прехода и ОЛИГАРХИЯТА ги внедри в рожбите си!

Няма да забравя как ме поздрави в Разград на едно какфе - Кристал!

Васил Божков :Предполагаемо състояние 1 480 000 000 лв. Румен Гайтански :Предполагаемо състояние 350 000 000 лв Иво Каменов - TIM-Предполагаемо състояние 450 000 000 лв Марин Митев- ТИМ -Предполагаемо състояние 430 000 000 лв. Атанас БобоковПредполагаемо състояние 260 000 още 000 лв Пламен БобоковПредполагаемо състояние 260 000 000 лв Весела КюлеваПредполагаемо състояние 520 000 000 лв Дарина Павлова 305 000 000 лв свекъра ???? Ивайло Мутафчиев 405 000 000 лв Валентин Златев- от Правец 445 000 000 лв Гриша Ганчев 480 000 000 лв а Норчето Ананиева..???? Ветко Арабаджиев 198 000 000 лв Красимир Узунов 167 000 000 лв Красимир Гергов-комсомолчето2 000 000 лв Митко Събев-Петя Славова//-ЛЮБЕН ГОЦЕВ!! -650 000 000 лв Христо Ковачки Предполагаемо състояние 850 000 000 лв TЕ ПРОСТО СА ЧЕРВЕНИ МУТРИ..:)

Меки китки посиняли от чикибойство - това са остатъците от сдс.Един файтон хора са , но пак напират за власт и постове.Що не вземат да се саморазпуснат и пътуват на село да пасат кози

Мартин Димитров загубил доверието на сините Мисля, че това не е истина. Той никога не го е печелил, та да го загуби.

ЗА МЕН СОТИРОВ ГИ РАЗДУВА,ТОЙ Е ЗАГУБИЛ ОТДАВНА ДОВЕРИЕТО,ТЪПО БЕЗДЕЙСТВИЕ,БЛАТО,И НИЩО ДРУГО,МАРТИН Е ДЕЙСТВЕН,ВСЕ ОЩЕ МЛАД И МОЖЕ НЕЩО НОВО ДА ДОНЕСЕ ИДЕИ И ДРУГИ НЕЩА, КОИТО ДА НИ ИЗМЪКНАТ ОТ ЗАМРЪЗНАЛИТЕ СТАРИ ФАСОНИ.

Един фъфлеш простак-това е Мартин Димитров

За пръв път чувам умрял преди години да се самосъживява. Успех!

БСП, СДС, ДПС, НДСВ са вече в черните страници на историята. Струва ми се, че натам се запътва и ГЕРБ. Дано греша, но поговорката, че Денят се познава от сутринта е много вярна. Шоуто на ГЕРБ ми се струва, че вече омръзна.

Естествено, че мартинов е една кукла на конци на костов - с всичките си действия той направи така, че костов да е в парламента за сметка на гласовете на сдс, защото костове оттално копроментиран и няма никакви шансове, ако се яви сам. Защитавайки интересите на костови дсб, аз не виждам какво място има той в сдс ? Кой идиот би го преизбрал ? Резултата от изборите беше тотален провал на сдс - за пореден път за на последните скаймейки в паралмента, без дори да могат да си сформират самостоятелна парламентарна група. Жалка картинка на неуспели комсомолци, чието лицемерие и алчност даде възможност на комунистите и на бившите такива като борисов да управляват страната. Докато костов е отдясно и докато костов е в парламента - дясното никога няма да е на власт ! Факт !

АЗ ПЪК МИСЛЯ ,ЧЕ МАРТИН НИ ИЗМЪКВА ОТ БЛАТОТО В КОЕТО ЗАТЪНАХМЕ,СОТИРОВ САМО СЕ ПЪНЕ И ЗА СОБСТВЕНИ АМБИЦИИ СПЪВА ВЪРВЕЖА НАПРЕД/А БЕ ПРИЛИЧАМИ В ДАЛЕЧЕН ПЛАН НА ПЪРВАНОВ/

СДС не спрряха да се джавкат. Затова отдавна симпатизирам на ДСБ. А колкото до нов лидер на СДС, по-добре нов секретар. Мартинчо става. Голямо племпало е в добрия смисъл на думата.

Иван Сотиров - още един борец за власт. .

да си организират тия двамцата един двубой в кал! поне ще е любопитно за гледане. и без това я превърнаха в сВинята идея.

Макар и парламентарно предсавени е ясно, че сини и тъмно сини няма. Те се обезличиха и сляха с ГЕРБ.

Tozii faflest palja4o?.., bese krajno breme da iz4ezva.

Мартин Димитров е троянското магаре на Иван Костов за превземане на СДС. Благодарение на Мартин Димитров, лицето И.Костов отново се нагдезди в парламента.

Между Иван Сотиров и Мартин Димитров няма разлика, те са изразители на ДОСЕГАШНИЯ МОРАЛ НА ТАЗИ КРАДЛИВА партия С ОГРОМНИ ПАСИВИ И ПРОВАЛИ ВЪВ ВЛАСТТА. И двамата са добри слуги на СДС-олигархия! Няма спасение за СДС с нов ръководител- за нея има само един път САМОЛУСТРАЦИЯ И В НЕБИТИЕТО!

Тия говеда няма ли да разберът, че това СДС, БСП, ДПС, НДСВ, земеделци на Мозер, са АЛТ от играта.

Да внимават все пак, защото и те ще го загубят, а няма кой да дойде начело....Хората се умориха и претръпнаха от проблеми, дрязги, взаимни обвинения и нетърпимост - нека тези категории ги оставим за Позитано - поне им са присъщи исторически и генетически.....

И протежето му Атанас Чобанов от Франция- този човешки хамелеон, се надваме да си отиде по живо по здраво подкрай Мартинчо и да му се отреже хамелеонската опашка завинаги!

То сини има ли?

ЧЕРВЕНИ ВЕЩИЦИ, разбира се - НЕВИННИ.:)))))))))) ПИРАТИ, стажували в АОНСУ, в ЦК на БКП-БСП, в КГБ, в школата по НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО:))))) списъка на ЦК на БКП : Кюлеви: МИЛИАРДИ; Мултитата МИЛИАРДИ; ЧЕРЕПА - около 2 милиарда; Любен Гоцев червен САТАНА; ТИМ - варненската мафия - Химимпорт адмира ощел Д.Павлов - МИЛИАРДИ! Братя Диневи МАФИЯ; Норчето Ананиева - ЛИТЕКС - ловешката МАФИЯ - червена; Банкера на СИК- в политбюрото на БКП-БСП Гоце-спонс - МИЛИАРДИ: герговци, гиговци, стойковци; манджуковци; велчеви - дойнови и луканови: МИЛИАРДИ ; Монтерейци - червеняковци; маджовци, батко и новите - братя Домусчиеви - Пещерска и Галеви - МИЛИАРДИ; Гущеров-комсомолчето мултимилионер МАФИЯ ; Р.Овч. мафиот-крадец от класа и други руски агенти - Златевци - Лук-ойл, Комсомолеца Банев Петрол и приватизация ; и aндрей-голф-pайчевци - потомствени руски агенти (баща КГБ- мултимилионер)- МИЛИАРДИ!!!; Лужковци - СТОТИЦИ декари до устието на р.Камчия - за стотинки !! ДПС-стотици милиони - ДЪРЖАВЕН резерв; Миленчо и други другарски синчета - хотели - СТОТИЦИ милиони..:)); СВИНА и други Гоце спонсори - СТОТИЦИ МИЛИОНИ !!.. По нататък по списъка на ДС - БКП - ивановци, светлин русевци, ДС-Tоплото и последния неизвестен - пак от ДС-мутрите - САМО 14 декара - НЕ в Добруджа:))

ТИ СИ ЗАГУБИЛ НАШЕТО ДОВЕРИЕ,М.ДИМИТРОВ ПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ И КОНКРЕТНАТА ОБСТАНОВКА,ЗА ДА СПАСИ СДС,ТИ ИСКАШ ДА НИ ПОГУБИШ КАТО ОРГАНИЗАЦИЯ.