Сдружението на търговците и превозвачите на горива с писмо до Борисов

Благодарят за действията на правителството в борбата със "сивия" сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти да видиш " хвалба"???? За какво ??????? , че съсипа България и народа му ли ??????? МУШЕННИК ТАКЪВ.

Това писмо си го е сам написал , за това има толкова много грешки. Ха ха ха.Ако беше грамотен нямаше да докара България до кривата круша !!!!

Бай Бойко стягай си багажа до като е време !!!!!!

САМОХВАЛКО !!!!!

А кой ще се бори със. сивия сектор в търговията и др. В Благоевград ПРИ продажби на стоки, услуги и др. не се издават касови бонове. Докога господа търговци?

Това писмо сериозно ли е? За такива хвалебствия в стил "култ към личността" трябва да се търси отговорност. Много ретро, напомня за едни години, които не искахме да се връщат.

Щом авторитарно управляваш Бойко ,утре ще отговаряш пред народа за всички тези 10години на безвремие ,лъжи ,голи обещания и манипулации.Другите от депутати до министри ще нададат вой ,че Той е виновен ,той нареждаше ,той харчеше парите , той правеше с МВР и прокурорите активните мероприятия срещи политическите си противници,бизнесмени и граждани ,той не се вслушваше в нас и той той .Кой е той? Ами той е Бойко Методиев Борисов

Е Да няма МОНОПОЛ.

Ще си направя сепуко , това писмо да не е , като поздравителната картичка на мистър Бийн за Коледа , тоест ББ да се самопоздравил , или гуменката и подобните плазмодии да излели мазните си душички .

щом като държавата не желае да напише разумни закони , то всякакви ;борци;за изгоди са на първа линия , 30 години ги обучават как да крадът и ограбват и сега немогат да разделят плячката , на Кой не му стигат за остров , на друг за полуостров , все плачат и се оплакват и накрая ще отнесът бренекето

Не виждам ангажимент в писното кога ще извъртите една свирка на Боко.

Тъп скапан идиот

Вчера Бойко се похвали , че вече има видеоконтрол на вноса и дистрибуцията на петролни продукти. Значи вече може да се промени закона за митническите складове , и да има реална конкуренция при вноса на горива .

Има ли държава в пристанище Росенец ? Какво стана със златната акция на държавата в Нефтохим ? Или мълчанието е злато, но ние не сме алчни, както се казваше да времето.

Българския дребен бизнес се опълчи на империята на злото в рафинерията в Бургас . Просто ватенките станаха адски много нагли и въпреки че си вкарват неотчетени танкери , искат да сринат със земята и малкото останали частни фирмички от семеен тип в България !

да не би да вкарат митнически служители в Росенец и да накарат Лукойл да плаща данък печалба - хахах

Пишете си писма до Михаля господа.По непотвърдени данни на летище София набеденят за генерал от царя Симеон и Гоце Първанов гражданина Бойко Методиев Борисов т.н. Премиер на България ,има подготвен и оборудван самолет при определени нелицеприятни условия за него в страната да избяга със самолета в определена от него далечна държава.Някои от най-близките му,доколкото ги има се изнесоха преждевременно.

добре,ами тези хора и тези фирми които са постигнали,финансово и имотно благополучие,ще върнат ли парите от измамите във сивия сектор със горивата или на принципа който е..ал Дочка е..ал,тя си е обула гащите и вече е честната Дочка!

"...лично Премиера на Р България, г-н Бойко Борисов даде отговор на задачата. " :))) Безнесмен извади камиони в защита на Премиера; Синдикатите защитават Премиера; Сдружението на търговците и превозвачите на горива се кланят на Премиера... Проектът "Бойко Борисов" в действие... ПП: Сдружението се е изложило с писмото - куп правописни, граматически и пунктуационни грешки...Нямат ли пари за редактор?! Търговците се разбират добре с Байото...

Това вече ми идва много.

"...горещо писмо до премиера Бойко Борисов с благодарности..." Да го духа да не се опари!!!