САЩ планират да пратят на Украйна ракети с голям обсег, Русия се надява "здравият разум да наддлее"

В американския Съвет за национална сигурност има опасения, че Киев може да ползва новите оръжия за нападения на територията на Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократите тласкат Света към ядрена война изродите понеже са дърти искат да повлекат всички със себе си

Пии си хапчетата, надзирателите в психиатрията са длъжни да те връзват и да не ти дават достъп до световната мрежа.

“Русия се надявала здравия разум да надделее”, да се смее ли човек, да плаче ли, тези изроди, лишени от разум и хуманност пледират здравия разум да надделее…

Наистина идва време Русия да прати на Америка от най-модерните си ракети ....ако "здравия разум " не дойде...С Русия никой НЕ може да се бъзика !!! Дано не се наложи запада и най-вече Америка да го разберът по болезнения начин !

"Посланикът във Вашингтон Анатолий Антонов изрази надежда, че "здравият разум ще надделее"  Целият свят се надяваше ,че "здравият разум ще надделее" но уви кръвожадната Русия нападна съседна, братска Украйна както Каин нападна и уби брат си Авел. Целият свят се обедини в подкрепата си за Украйна и нуждата да бъде накарана Русия да спазва поетите ангажименти в международното право и ред. Путин трябва да бъде изправен пред съда в Хага да отговаря за разпалване на война и престъпления срещу мира и човечеството.

Коега,изкаването ви е пълна глупуст ! Показва тотално непознаване на ситусцията и заключения от типа "целия свят е срещу Русия " са абсолютно не верни ! Съветвам ви да четете повече ,да сушате анализите на хора знаещи ,да ги осмислите и чак тогава да изкажете гледната си точка ...

Здравият разум е Русия да зачита суверенитета на съседите си и да не ги напада. В момента М777 (трите брадви) трепе руснаци от 22 километра без грижи. И такива в Украина има вече 80 парчета. MLRS е следващата ягодка, която няма да ги трепе а направо ще ги изпарява. След това идва ред на мостчето и на пристанището (Севастопол). А после ще видим. Не задължително само украински градове да горят, може и някои руски да пламне.

Викаш американските оръжия са неунищожими.Слушай сега американдките тъпаци обувките си не могат да вържат едва ли могат да произведат изобщо някаква техника не говорим за качествена

Искат тази война, защото само те печелят от нея. А бг и ес да го духат.

Ами руснаците ще изпратят ракети в Куба,Венецуела,че даже и в Мексико

Ще изпратят и на Луната, шЪ знайш.

А щом е надделя здравият разум на Путин и започна тази война а

Копейка , всички идиотчета от Израждане ли си мобилизирал да дращат тъпотиите ви дира...

тогава ще бъдат изгорени тотално, начело с поляци и американци!

ще изпрати на Америка ядрени ракети Сармат , кинжал, калибър, но с ядрен заряд.....честито на американците...

Ако това стане, Западна Украйна ще бъде изпепелена. Какви дебили са тези американци, а Зеленеца да не говорим.

Повече оръжия несъмнено ще донесат само любов и блаагоденствие за украинския народ. Нали така?

А, руският ботуш какво ще им донесе?

Вече чета и гледам два анализа, че демократите в САЩ тласкат света към ядрена война. Пореднотото доказателство, че това може би е точно така.

Значи семорате, а не Путин?.. тъпак

Граф Алексей Толстой: „Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа” „Не е мила, не е уютна руската земя – по–зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.” "Русская нация сейчас немногого стоит, русское дворянство - полное ничто, русское духовенство - канальи, не существует уже и флота - этих геройских каналий, три четверти которых я бы велел повесить." "Мы настолько монголы и туранцы, насколько это вообще возможно. Позор нам! И это мы ещё хотим повернуться спиной к Европе! Это мы провозлааем новые начала и смеем говорить о гнилом Западе!" "Если бы перед моим рождением Господь сказал мне: "Граф! Выбирайте народ, среди которого вы хотите родиться!" - я бы ответил ему: "Ваше величество, везде, где Вам будет угодно, но только не в России!" У меня хватает смелости признаться в этом. Я не горжусь, что я русский, я покоряюсь этому положению." 1869 год И нещо от любимия философ на каПутин Иван Ильин - русский философ : «Россия – самая паскудная, до блевоты мерзкая страна во всей мировой истории. Методом селекции там вывели чудовищных моральных уродов, у которых само понятие Добра и Зла вывернуто на изнанку. Всю свою историю эта нация барахтается в дерьме и при этом желает потопить в нем весь мир».

Не разбирам какво искаш да кажеш с тези цитати. За Граф Толстой, руският народ са крепостните селяни, които е притежавал и които са му давали и средствата за богатото му преживяване, и титлата, и възможността да е това, което е, и да напише велики литературни шедьоври, в т. ч. "Война и мир", където има и друго мнение за руския народ. А защо не приведеш някои американски класици пишещи за робството и отношението им към робите афроамериканци! Или не е много удобно? И си задай въпроса, защо сега в САЩ афроамериканците събарят масово паметници на "бащите на демокрацията", които разсъждавайки за велики идеи са си оставали робовладелци. И как са се съчетавали двете?

Няма смисъл да ограмотявам дебили като теб които мислят, че "Война и мир" е написана от граф Алексей Толстой. И се мислиш за русофил, руска подлого. Чети дебелите книжки, илитерат нещастен.

Ха-ха-ха Твоите демагогски писания са в стил "А вие защо биете негрите"

КЪВ ЗДРАВ РАЗУМ БЕ, РУСКИ ФАШИСТИ? ДА СТЕ МИСЛИЛИ ЗА ЗДРАВИЯ РАЗУМ, ПРЕДИ ДА НАПАДНЕТЕ ЧУЗДА ДЪРЖАВА. ВАС САМО САНКЦИЙ И КУРШУМ ВИ ОПРАВЯТ!

Нас ни "оправиха" най-напред и на никой от т. нар. съюзници не му пука. Дали мирът за Украина е важен? Що няма опити за мирни преговори, а само се праща оръжие.?

НЕГРАМОТНО. КОПЕЛЕ. !!!

бъди сигуре, че тогава руснаците хич няма и да ги бавят......ще унищожат Запада тотално, дори това да коства и техния живот, а за теб не ми се и мисли....ти ще си издуханили претопен!

"Санкций" кой римски император е?

Де Сармат де!

А българите, под нивото на бедността, Къде да избягат? На втора линия, на морето или В рибарица? И как да получават 2 пъти седмично - месо Все пак и тези българи са гласоподаватели! Никой политик не се интересува от това!

"руският човек е голяма свиня"

Uncle Tom's hut

И децата в детската градина могат да разберат, че войната се очакваше да свърши за няколко седмици, но от една страна украйнската армия не е тази от 2013 година, все пак 8-9 години те ае подхотвят за този сценарии. А от друга страна важи максимата, пе когато две страни воюват някой забогатява, а 80% от нашето клето общество се кара кой бил прав и кой крив в тая война. Това все едно да се биеш с някой заради футболни пристрастия, еднкаво тъпо е и показва умствения капацитет на "спорещите". За лен лично Русия нилога няма да спре с войната, защото в момента, в лойто в Украйна настъпи мир тояа означава, че тя ще влзезе в ЕС и НАТО, а оттам следват всички неблагоприятни неша за Русия. От друга страна само за справка щом нашитр келяви военни заводи бълват продукция както никога досега представете си какво остава за истинските производители и оръжейни концерни.

Да им ги пратят...по пъте обаче може да стане сакатлък....например да ги уцели някой "Калибър" например

Даже и заклетите русофили би трябвало да се замислят като гледат този филм, ако наистина обичат България. От 140г е едно и също, историята се повтаря до безкрай, все сме разделени и все се караме помежду си, но истината е, че трябва да сме преди всичко българи. Руснаците изтриха родолюбието ни и го замениха с болна благодарност и раболепие към всичко руско, трябва да оздравеем най-накрая от тази черна болест https://www.youtube.com/watch?v=uqAM3Y-tEC8

"Българофил" или по-правилно- родолюбец, е оксиморон на русофил. Злото, което ни е причинявала Русия, причинява сега, и иска да ни причинява и за в бъдеще на България е огромно, те ни затриват като народ, променят историята ни, забраниха религията ни и ни направиха безбожници... турците за 5 века не успяха, руснаците и слугите им в България го направиха за 75г.. 6млн македонци вече не са българи и никога няма да бъдат, 3 млн емигранти в трудоспособна възраст, от смелите, предприемчивите и умните избягаха от разрухата на социализма, 2 пъти- след 1944 и след 1990 цвета на нацията е затрит или изгубен. След 1944г сред емигриралите на Запад са хора, които впжследствие са : главен инженер във Форд, доайен на ВВС на САЩ, проектант на революзионна скоростна кутия, и още много образовани и ерудирани българи. В Ловеч от самолети руснаците ни дават да произвеждаме велосипеди "Балкан". Булгар-Рено е спряно, произвеждаме само консерви и цигари, това ни позволяват братушките, нали сме им пушечното месо, траншея и жертвеното агне пред Турция и Гъция.. спортистите ни много внимават да не спечелят срещу руснаците някаде... Русия погуби България, майчицата, дала и религията, културата, имената, писмеността... лицемерна, долна, руска сган, от Освобождението, което за тях е била поредната и война с Турция за контрола върху Проливите ни правят жертва с евтиното "Ние ви освободихме!". Да истина е , помогнаха ни, но оттогава досега ни взеха стократно повече, обезличиха ни като народ, направиха ни безверници и безродници, обичащи Русия повече от Родината!

Те и да ѝ пратят, вече няма кой и откъде да ги изстрелва.

С-300 и С-400 ще свалят всяка една от тия ракети.

Хахахаха

"руският човек е голяма свиня"

Сигурен съм, че не може да кажеш заглавието на поне една книга или разказ на Чехов, но копипействаш тая тъпотия от другите скудоумници като тебе. Поне се поинтересувай в какъв контекст е казано това.

булгаристанеца е голем примат с дълга история. карат се българин и македонец, кой народ е по древен. българина казва - ние като дойдохме по тия земи тук само дървета и трева имаше. македонецака казва- н е като дойдохме по тези земя даже дървета още нямаше. българина казва- ние като дойдохме по тия земи тук даже и трева нямаше. македонеца казва- ние като дойдохме по тези земи тук изобшо нищо нямаше, само некакви примати бегаха насам натам. българина казва- ееее брато та тва ние безме.. ббаахаха

Обещавам да те режа с ятагана на пра-прадядо ми, и на всяко парче от мръсната ти руска плът ще пиша на арабски СВЛАВА НА БЪЛГАРИЯ !!! Мръсен руски гяур!!! Боклуци руски недоклатени!!!

Ъ? (нерегистриран) "Митрофанова, ти ли си? Или Костя копейкин заработва рубли" Не не съм. Аз съм твоят КОШМАР! След победата на Русия в Украйна, ще дойде и краят на алчните хазари управляващи САЩ, империята на злото ще се разпадне, като Мексико ще си върне Тексас! Китай, ще си върне Тайланд, а Япония, ще бъде наистина независима без американските военни бази на територията ѝ. НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ДА ИМА АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ! Кухият долар, обезпечен от войните по света ще рухне, и ще бъде заместен от истински пари със стоково покритие. Твоят свят ще загине и ти с него. В НОВИЯТ СВЯТ БЕЗ САЩ, ЩЕ ЦАРИ МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ! ..-. ..-. -..

Добре, пий сега лекарствата и легай на кушетката да те връзваме, че почва нощната смяна !

Що бе!!! На тебе не ти помагат на ваксинирания прост мозък на американска подлога. СЛАВА РОССИИ ПОБЕДА БУДЕТЬ ЗА НАМИ! Лапни си негърски ... за да спиш спокийно.

А бе вас в психиатрията не ви ли слагат да спите след 20,00 часа?

А вас, не ви ли шибат негрите от Алабама след 20:00часа?! Нали сте все педерасти американски лапни пишковци!

Те руснаците са по-големи педераси, щото Русия е първата европейска държава декриминализирала хомосексуализма. Царска Русия декриминализира зоофилията. Съветска Русия декриминализира хомосексуализма. В Путлерова Русия съществува закон декриминализиращ кръвосмешението. Пълна педеРассия - рай за зоофилите и кръвосмесителите. хихихи

То вие комунистите от 150 години лъжепророчествахте и за капитализма че щял да се разпадне, пък то взе че се разпадна комунизма, хихихи. Русофилските лъжепророци от 15 години всеки месец прокубяват как щяла да се разпадне Европа, пък тя си е непоклатима, хихихи, за ужас на гнусните русофили

А бе русофиле на вашия Путин дават ли му още да целува момченца по коренчетата, хихихи

Тъкмо да има цели и скрап....

И цели в Русия ше има !

Ако може да стигнат до Москва ще стане интересно.

Агресорът Русия постоянно използва подобни оръжия. Защо Украйна да не може?! Справедливо е. Хората защитават земята и домовете си.

Тъпако прост, А когато избиваха мирни жители като ги наричаха сеператисти по почина на гнилата империя на злото САЩ, те не си ли защитаваха идентичността, езика, начинът на живот?! Тези ли изроди които направиха това, https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/05/05/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%b9%d0%bb%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%81%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%81%d0%b0-%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d0%b0/ защитаваш бе долен, гнусен фашистки изрод и американска подлого.

Митрофанова, ти ли си? Или Костя копейкин заработва рубли

Вече са изпратили ракети Harpoon на братска Украина.Което означава,че скоро Черно море ще бъде разчистено от рашистки кораби и зърното ще може да се изнася.

Стига са избивали само цивилни украинци. Време е да се заличават и Руски градове

Бий руснака по главата, бий, бий, бий

по- силния ученик да набие по- слабия и да му вземе парите. ( ако вече са хванали фашистите)

това значи големите украински градове да изчезнат за една вечер къде беше киев одеса харков

А масква , петербург и пр да са несиметрични кратери ?

"Произведените в САЩ оръжейни системи могат да изстрелват ракети на стотици километри - много по-далеч от която и да е друга от системите, с които Украйна вече разполага. Според украинците това би могло да промени хода на войната." Това наистина може да промени хода на войната. Към по-лошо обаче! При такъв развой на събитията сегашните военни действия ще ни се струват като детска игра. Какво може да се случи? Ами с помощта на тези оръжия Украйна да опита да удари голям руски град или Кримския мост да речем. Дали ще успее е много спорно, защото Русия има мощна противоракетна отбрана осъществявана от комплексите "С-400" и "С-500". Ако обаче все пак атаката успее, отговорът от Русия ще е доста твърд с оръжие от друг ранг. Затова подобни експерименти не бива да се правят. Има и друго. Русия е обявила, че всеки, който предоставя такова оръжие е пряк участник в конфликта. Това означава, че е възможен конфликт между САЩ и Русия, който няма как да е с конвенционални оръжия. Точно затова глупости не бива да се правят!

Ватенките скоро ще духнат супата, а кървавото джудже - диктатор ще го копат жив под мавзолея на Ленин

Жив ще те дера.

Какво ще дереш малоумнико. Но майка ти е трябвало да абортира навреме и добре да я изчегъртат. Света сега щеше да е по хубав

След война с НАТО Русия ще има ново име: "ЯдренКратер" хихихи

АКо НАТО РЕШИ ЗА СЕ НАМЕСИ С РУСИЯ Е СВЪРШЕНО! И ВАТЕНКИТЕ ТОВА ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ. ДАЖЕ ПУТЛЕР СИ ГО ПРИЗНА. И ЩЕ ГО ОТНЕСАТ АКО ОПИТАТ ДА РАЗШИРЯТ КОНФЛИКТА ИЗВЪНЗОНЕЦКА И ЛУГАНСКА ОБЛАСТ. ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ.

Я ПАК...... А САРМАТ ВКУС В УСТАТА НА ЕВРОПА ?????

Ако територията на Русия, огледално стане достъпна за Украйна .

Ще има да страдат рашисткити сволочни хибридки докато в пРассия звучи песничката : - над притихнал рашистан кротко сипе се напалм .... :)))

Gugnelid

Почна се с цензурата... само че Павел си е провиснал скротум. Ще ти се сипе чурейбе в разшлякания задник, Павле!

Точно това от което се притесняваха руснаците, САЩ си намериха повод да доставят тези оръжия. Те щяха да бъдат доставени така или иначе. Тук няма нищо общо здравия разум. Доставката на тези оръжия ще провокира още повече руснаците да изметат цяла Украйна.

Именно - достигне ли такова оръжие при Окраинците, няма вече спирка за масирано разбомбване и ще започнат да падат много цивилни жертви. За съжаление обаче "здрав разум" в Хамериканците няма.

Ще изметат на майкати вълната

да им изпратят на краварите ядрени ракети......

За кога го "планират" , веднага след като Монголия и Китай си разпределят рашка ли ?

Хой за РуЗслямистан ! Жужето с копче да заляга в бункеро !

Само не ми е ясно, кой ще изяде първият атом? Полша, Румъния, или Прибалтийските джуджета, Литва, Латвия или Естония? Продължавайте да дразнител мечката Една ракета от тези попаднала на руска територия и съответно руската военна доктрина задължава извършването на ядрен удар върху агресора!

И реципрочно от рашистан само ядрена пепел остава , а вата ?

Не е точно така. По ред технически причини Русия може д понесе доста ядрени удари и пак ще остане къде да се живее, докато САЩ и западна Европа са в кофти положение. Това го казаха аериканците на едно КЩ учение

Gugnelid

Хоп, зелени сополе, провери коя страна е с най-голяма територия. Неграмотен шимпанзяк!

И какво общо има размера на територията бе сволоч мерзкая ? След определен брой атомни взривове се отключва ядрената реакция на океаните. Радиационният фон отделян от тях надхвърля милиарди пъти този на самите изстреляни ракетки. Респективно след 30 000 000 години на Земята може пак да се появят първите бактерии !

Първият удар вече го изяде този който си мислеше,че за три дни ще превземе Украина.Последваха и следват още много удари по агресора Русия! А ако късия в Кремъл откачи до такава степен,че да удари държава от НАТО.Това ще е краят му.И на хунтата му

Да, дайте им повече оръжия. Така се спира война. Що и ядрените не им дадете, та да има Зеленчо с какво да ви изнудва.

Ще паркират ракетки в кремль явно ....

Павлик, ти не си ли на фронта да громиш Русия ? Мислехме, че си заминал доброволец към Азов. А ти пак от оръфания диван ни пишеш. Айде, заминавай да чакаш на място американския скраб. Да ти надупчат задника като швейцарско сирене.

Много лесно могат да се решат проблемите на света. Просто една атомна бомба над Империята на злото, която стои в основата на всички войни и злини. Без сащисаните светът ще заживее в мир. Украинските военни масово се оплакваха от американските ракети, които се самовзривявали на близко разтояние и убивали и осакатявали украински военни. Та и тези им ракети ще са същите. Най много да разрушат самата Украйна. Аман от американските дебили, няма ли най сетне да изядат дървото ?!

Много лесно могат да решат проблеми,една бомба над кремл ,за да отдьхне света от фашист Путлер

Няма да си отдъхне света с премахването на Путин и това всеки средно интелигентен го знае. Всеки знае откъде идва злото...

Ами , ами , знае разбира се , от Мордор , така нареченият рашистан разбира се !

Твоите проблеми вече са ги решили. Откакто пияният казак ти разпра задника.

" САЩ планират да пратят на Украйна ракети с голям обсег " А САЩ планират ли да получат руски ракети с още по голям обсег ?

Ако наистина американците искаха да го направят, то щеше да стане скрито. За такива неща не се тръби по медиите! Просто се опитват да вдигнат мизата. Знаят, че успоредно с появата на такова оръжие руски системи ще се появят в Иран... примерно. А и дереджето на САЩ ни на йота няма да се подобри от такова действие. "Путинската инфлация" и "Путинските цени" досега не се бяха появявали там... 8$ за галон бензин?!? И сега е време тролкщите пуделчета да ни обяснят пак нашата и за руската минимална и средна заплата - коя била по-гоУЕма и с колко.

Ти си пределно наясно колко е рашистката минимална заплата , нали ти я плащат за тролене хибридке ? За кило Удобрение и стаканка бояршник стига ли ?

Да пратят. Само да не им ги върнат ...

Ще им върнат снимка на путлер как си е полегнал до илич другарю !

_stankow

Има мечти, има мисли на отчаяние. Но за първи път чета мечти от отчаяние ... :D :D

Град след град, селище след селище в Украйна изчезват.

Това го виждаме. Обясни ни защо? Едни изчезват, други си стоят. Разкажи ни за Мариупол и Мелиттопол - примерно!!! Защо имаше такава диаметрална разлика в съдбите им?

Заради наличните азовци, фашистите...