17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не пише от кои племена са участниците

Това е ромлянска народопсихология, с която не можем да се борим, както със синдрома "деца раждат деца", защото няма държава, но има БХК. Кой тръгва да се бие с брадви, вили, чукове и каквото още му дойде на ум? Ако имаше полиция като едновремешната милиция, тези като ги изпишат от болницата след нощувка в районното щяха да се напикават само при мисълта за сбиване!

Айде сега цигански работи...

Без твърда ръка, хаосът е гарантиран!

Айййй, Айшеее, 20 хафте излезли от една микробусата държала едно бухалки, една желязо колове казала 20 хафте де го Асан, ма. Вика Асане ла катка, ла катка. Те булете да я поради минч. Буте хафтут. Асан и она бега ама тя 20 хафте я гони и после я фанало и челаф у шарото, челаф единия бухалка се строшил даже и тая хафте с металното колец я направил шарото на Асан на паприкаш. После една от хафтетата се метнала на едно от наште кон и ай кяре към техното маала. Кон бе, кон. Айййййй, Айшееее, сега какво ще правим бре? Жените гладен, децата и той. Асан я нема да бере тухли и железо. На най си каталя, на най си маро. Аййййййййй.

Цигански работи

Защо от цял автобус и няколко коли, са арестувани само 3-ма?

Последната римска война приключи.Интересно защо уплашената полиция е наблюдавала безучастно кървавите сражения.Хич не е смешно,утре една орда от озверени римляни може да нападне Президенството или Парламента.Тоза че са римляни не ги поставя над закона заради воя на НПО че такива били на питеците обичаите,били дискриминирани и прочие хелзинкски басни.

Че има ли нужда?!

За отбиване на номера.

Само след 20 години това ще е новата реалност ш това няма да е новина, а нещо обичайно. Честито на тези, които са решили да останат.

Римската армия винаги побеждава.

Оставете ги да се избият по тхните си обичаи, че ще ни съдят после в Страбъкс за дискриминация!

Абе, дир, да ви таковам и gemius-ите, не може да се качи новината, докато не се натоварят всички софтуерни "въшки"!

Между другото, вчера слушах за интересна тенденция. Вече и ром било също толкова обидно колкото циганин и сега обмисляли как да ги наричат. Та те кара да се замислиш, както и да го наречеш, то като си е вайно вайно си остава.

'хафте' означава 'защо'

.. иначе е литературно издържано

Хубавото в цялата драма е, че няма пострадали БЪЛГАРИ! А циганите и без това са прекалено много, хубаво е да умрат половината, че и повечето!

Супруга съм на три/десет/ деца. Една вечер звъни клаксон, кардана чука. Обръщам са, гледам нинджи в микробус. Без да кажат нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с крак и по един в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахирах са! А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще изчезнем безкрайно...

този се сби, после онзи пак се сби, а другият го наби и тогава всичко роми се разбиха. разбра ли бате

Новина от рубриката - мангал нюз.

Още веднъж е доказано че индианците трябва да бъдат ограничени във числеността си

Интересно тези племена с какво се прехранват,работят ли въобще и плащат ли данъци на държавата?

Който кеденпе трин бусовете маренле наши маренле!

Ами събирайте ги веднъж седмично на някоя поляна и да се бият. Ама без брадви и колове, че здравни осигуровки не плащат и пак на нашия гръб... Явно циганите изитват крещяща нужда да бият и да бъдат бити...

АЗ НЕ ИСКАМ В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЦИГАНИ. РЕФЕРЕНДУМ!

са за въдворяване в етнически резервати,без право на напускане.Там да си работят,да се трепят помежду си,да обработвта земята за да се изхранват.Иначе спасение няма.

При подобни мелета полицаите нямат работа там. Никой не трябва да ги разтървава, нещо повече трябва да се хвърлят ежеминутно по още 10 мангусти в боя.

Казал всички.

Снощи ударих един ром! Мисля и тази вечер да си сипя...

в тази държава е пълен.

Трябва да създадем благотворителна организация: "В помощ на ромите"!!!! Ще съберем по някой лев, ще накупим брадви, кирки, прави лопати... И като започне някое меле ще пращаме хуманитарна помощ на ромите, да им улесним боя. А то така - с подръчни средства - много малко жертви...

В някои райони, където римляните са над определен процент - явно започват да си създават собствена реалност с техни си правила. Лошото е, че тези райони се увеличават.

Ами че то и сега няма. Те сега се наричали роми, ама скоро може и индобългари да се наричат, знае ли човек?

Що ни занимавате с разни случки между стада животни?

Делфини, октоподи, коне и още доста...

При такива междуплеменни конфликти добре е полицията да не се намесва, докато се уталожат страстите а Бърза Помощ да отказват преглед и прием на първо време, поради запълнен капацитет в момента

щом е масов побой, трябва масово да се арестуват участниците. Какво са тия глупости от 20 побойника арестували 3-ма?!! При наличие на убит човек. Кога ще ги подкарате тия в позитивна посока я в някоя тухларна, я на полето малко да им мине енергийния изблик.

Казва се ::: Между Етнос Конфликт Хора научете се бре!@

да не ни се бъркате в културните особености, ей!

Плащат ли осигуровки тия, та се отделят ресурси за лечението им? Който не работи не трябва да яде

Другари/господа журналисти, моля за ориентация, бъдете любезни да уточнявате какво се крие зад наименованията на кварталите - цигански ли са, индийски ли са, китайски ли са. Ако не знаете, проучете. Анализ е нужен, не просто цитиране.

В Лом, Козлудуй, Враца, Плевен и Ловеч са само мангали! Имам чувствтото, че са повече от 50% от населението. Отидете да видите за каква мизерия става въпрос... България след 50-60 години ще е изцяло циганска...

Нека организирраме всенародна подписка за построяването на нов затвор с голям капацитет. Често пъти сега пускат индо-българите поради липса на свободни килии - от там идва усещането им за безнаказаност и всепозволеност! Веднага ще дам пари за новия затвор, защото таща защитавам себе си и семейството си!

Булгаристански прелести. Ако сте млади бягайте. България е едно гето, потънало в корупция и престъпност. И лошото е, че на хората живеещи в гетото не им пука и не искат промяна. Нямате шанс за нормален живот.

Арестували са 3-ма , но скоро ще ги пуснат. Тези са защитен вид на нашата територия.

В родното ми село до началото на 70-те години не се допускаше пребиваване на цигани. Така е било още от турско време. Разрешаваше се само транзитно преминаване и евентулно, само в случаите ,когато циганите предлагаха услуги като калайдисване или коване на предмети от желязо, пренощуване на някоя ливада извън селото. Тези ограничения, разбира се, не бяха регламентирани. Управляващите нямаха нищо против, защото знаеха за какво става въпрос. Проявяваха човещина, но човещина не към циганите, а към нормалните граждани, като им спестяваха евентуални неприятности. Трябва също така да се отбележи, че по онова време циганите работеха или имаха някакъв занаят полезен за обществото. За съжаление, повечето от циганите занаятчии не успяха да се адаптират към промените в обществото, след като отпадна необходимостта от техните услуги.

Ами то в Източна Полша има /все още/ добре запазен "обект" със всички необходими атрибути!

Всичко е точно в БГ, споко...Просто се снима нов епизод на "SICARIO", а нашите ломски "мексиканци" гпоказват перфектна актьорска игра, разделени съответно на двата мексикански картела - Синалоа и Матаморос.

Не "Бягайте" , а "Организирайте се и се защитете". Векове и дори хилядолетия нашите прародители са воювали, за да защитават земята си, оставили са я в наследство на нас, а сега дайте да я дадем. Това ли трябва да направим?