Посланикът ни в Москва се обяви срещу антируските санкции

Трябва да се положат усилия за отмяната на санкциите срещу Русия, подобни мерки не са нужни на никого.

Обратно в новината

Коментари - Посланикът ни в Москва се обяви срещу антируските санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Митов, цял свят знае, че не ти дреме за санкциите. За теб винаги ще има всичко и с остатък. Нали са народни пари, а не твоите. Да му мислят онези, които реално търпят щети от санкциите.

КАТЕГОРИЧНО, НЕ. ПРЕДЛАГАМ ДА ВЪВЕДЕМ САНКЦИИ ПРОТИВ ЕС И САЩ: СЛЕДВАЙКИ НАПЪЛНО ХИЩНИЧЕСКИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ТЕ, С ПОМОЩТА НА БЪЛГАРСИТЕ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НАПРАВИХА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕДЕН.

аз ли да ти напомня, че тоя е много отдавна за отзоваване?! Червен е и в г.зъ, не го ли знаеш какъв предател е и нагло ще ти/ни дава акъл от Москва, какво чакаш или и ти си в кюпа а?!?! Такива комунистически мекерета се измитат незабавно!! Те просто са възпитани на любов не към БГ а към СССР и ЦК на КПСС!!! Аман бе Митов!!

ТАКА ЛИ?!!!!!!ПЛЮВАЧО БЕЗСКРУПОЛЕН! ТИ СИ ДЪРВО БЕЗ КОРЕН,ЩОМ НЕ ПОЗНАВАШ ИСТОРИЯТА СИ! ЗНАЕШ ПОНЕ КАКВА Е СЪДБАТА НА ДЪРВОТО БЕЗ КОРЕН! СРАМ!!!!

И Путин си го премести в другия крачол....

тръгнаха циганите и наркоманите с камъни да трошат партийния дом,после Лукчо раздаде парите на спортисти и свои, след това съсипаха фабрики и заводи, здравеопазване и образование . Сега директно вадят парите от нарочената банка насилствено - да благодарим на реформаторите - прогониха 2 милиона. Така се прави нов световен ред!

защо още не е уволнен?сина на бившия шеф на първо управление на дс.

накърнява баба ти, евреите са горди, че са умни и хитри и манипулират тъпанарите в цял свят в своя полза! Така си възпитават и децата от малки.

Старческия дом на ДС

че не го е отзовал. Този посланик - знаем кои пращат точно в Русия, но нищо. Той е длъжен да защитава политиката на правителството, което го е пратило. Моля, може да има друго мнение - и това е добро. Но чак когато се откаже от този пост, тогава може всичко да прокламира, може в пресата и в медиите - на Пеевски друм широк.

Докога ще гледаме физиономията на този ДС-продукт?!

коя е Поптодорова и колко години е посланик в САЩ - незаменими хора . няма. Ами тоя - сигурно е издънка на стар комунистически род. 90 на сто са такива. Абе кой си ти бе та даваш такива изявления в разрез с официалната ни външната политика. Що не напуснеш сам, пък тогава говори каквото искаш - стани и трол тук.

под ника БОЙКО 369?

Поздравления, за смелостта и откровенността . Смятам,че имате право и всички в ЕВРОПА губят . Печалившите са на друг континент .

всичко си знае той, но обича рублите повече от истината и доброто

Този не знае ли, че санкциите са заради анексирането на Крим! Санкциите не са ли необходими на украинския народ! Само наивник може да си вярва, че Русия би се отказала доброволно от Крим!

Санкции за кого?

отрочетата на десе генералите са ви посланици....ами как ша сЪ Управите :)))

Това шумкарко леке още ли не е уволнено ?!?!

Прав е! А това американско мекере го чака Митов го чака ръждясал шлеп на Дунава!

Толкова нещо изписахте! А някой да каже дали му харесват санкциите? Прав е посланикът - санкциите не са нормално явление, а патология в междудържавние отношения. Д.Митов няма какво толкова да скача.

Достоен посланик! Дано следващият Министър на МВнР да е той, а не това американско агентче Митов.

има право да освободи поста ако има възгледи различни от тези на България!

А кои са възгледите на България? Те не съвпадат с тези на правителството.

да ги определя!

Пожарникарят също се обяви срещу санкциите и ги нарече вредни за България! И на пожарникаря ли майка му е рускиня? Или баща му е бивш шеф на филиал на КГБ в България?

Бойко Коцев е син на последния шеф на Първо Главно Управление на ДС генерал Васил Коцев. Вие какво очаквате от него, да се кара с работодателите си от Москва (КГБ)? Много сте наивни ако е така! Все пак на Първо Главно му викаха филиал на КГБ!

като го гледам - не е българин. Прилича на донски казак.

На половина е Българин, майка му е рускиня.

имало нова опорна точка:"внушавали на хората, че само некадърните оставали тук". Не знам колко съм кадърен но мен ме няма. ЧОВЕЧЕ-Е - ИМАМ САМО ЕДИН ЖИВОТ. Ако сме във война - да го дам за родината. Но да остана да гледам Пеевски, който бил ТУК, нали цяла година го гонихте - и кво - дупка в морето. Искам справедливост, която я няма. Искам аз и семейството ми да живеЕМ НОРМАЛНО. нЕ ИСКАМ РАЗНИ пРЪМОВИЦИ, бОКОВИЦИ, сТАНИШЕВЦИ, пЪРВАНОВЦИ,пЕРЕНСКЕ ДА СА ПАК ТУК. нО НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ, ЗАТОВА И МЕН МЕ НЯМА.

Достойна за уважение позиция!!!Този човек е ЛИЧНОСТ!!!

Мръсен ватник!

Краен -фил, -фоб е този, който иска да изгони другомислещите българи от България, сякаш много останаха. Аз не казвам на никого: иди в САЩ, Турция, Испания, Русия, Канада, ...

Бях 100% сигурен, че посланика ще " включи на задна " ! Дали по убеждение, или от страх за поста - все тази. И този, горкият, неразбран. Аман от плужеци ! Свършиха ли мъжете в тази държава !?

Гешев, ти навярно си тъп миндил или нещо подобно. Човека има смелоста да каже това което мисли и да запуши човките на американските политически пачаври в територията наречена България. И колкото повече такива гласове, толкова по добре. Той поне го казва пред целия свят, а ти пишеш че си бил сигурен 100%. Сигурно е едно Келешев, че такива като теб са меншинство. А началника му Митов, да се учи на дипломация.

Нищо не си разбрал, но това е нормално за хора с твоя интелект. Първо, не съм те обидил за да държиш такъв тон, но то си е до възпитание, или по- скоро до липсата на възпитание. Второ, не критикувам позицията на посланика( но кой да разбере ?). Критикувам липсата на харектер, за да си отстоява тази позиция. А, приказката гласи: " Прост народ- слаба държава !" Надявам се, поне, последното да разбереш.

и какво стана на следващия ден - руснаците ти го начукаха с тотална забрана за всички земеделски продукти от България! Някога Бисмарк е казал "Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост."

Браво на посланика

Горбачов е за едно прав - "Луди ли са?" Ами луди са. Толкова са озверели от алчност и да лапнат целия свят САЩ, че ще съсипят цялата цивилизация. Притискат до стената Русия - суперсила във военно отношение с най-големия ядрен ареснал. Опитват се да закопаят цяла евразия и пак да излязат с най-много активи от световна война, както след втората и да се правят на освободители и строители на новия свят. Само че май нещо са объркали плановете кандидат господарите на целия свят - след директна конфронтация с Русия нов свят НЯМА да има и бункерите няма да спасят и ония дебелогъзи и мазни алчни човечета с болни мозъци, които дърпат конците, защото цялата планета ще е отровена за хилядолетия напред, оцелелите ще са най-нещастни в бавния си разпад. Най-виновна за всичко това е Европа, че продължава да лиже гъза на САЩ, без това, САЩ щяха само да плямпат, но без подкрепата на пуделите си в ЕС щяха да се ухапят отзад, а сега нагло бутат света към война.

Ми това е по-добре от колкото тази русия с това ръководство да се върне отново в европа.Русия със същото ръководство-комунистическа та върхушка вече беше в европа и това не донесе нищо хубаво на света.А и как точно да си представя един човек с ВЕЧЕ пълна уста да може да "лапне целия свят".Тя устата му е пълна,в нея няма място.Това не се връзва...

Ако можех 5 плюса бих ти цъкнал. Ценителя просто не е в час.

В определена степен посланикът е прав.Първият исторически признат всекитайски император Цин Чи Хуан Ди /3-2 век пр. Хр/ е известен като един от най-големите завоеватели за всички времена.Основната му парадигма обаче е била: "С неприятеля или с война или с добросъседство и привличане с изгода и търговия,всичко останало е неработещо!!" Така той успява да обедини китайските княжества както с война така и с привличане за взаимна изгода.Тъй като общата война сега е неприложима и в нея всички ще загубят,САЩ правят невъзможната грешка със санкциите,стараейки се да отдръпнат ЕС от Русия и чрез договора за трансатлантическа търговия да му стъпят на врата.Така да избягнат огромната си външна задлъжнялост като виждат че Китай,Русия и другите развиващи се многолюдни страни рано или късно ще си поискат кредитите.Единствено ЕС ако бъде подчинен финансово-икономически ще стане безконтролен пазар на САЩ и ще намали отрицателния им баланс.Та за това са тези "санкции" но такива в човешката история показват че не работят,или са повече във вреда на този дето ги налага.Цин Чи Хуан Ди сигурно е бил голям глупак ама човешката история го величае.

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

80 % от населението са русофили - хахаха. Вие колко сте ?

ТАКА ЛИ?!!!!!!ПЛЮВАЧО БЕЗСКРУПОЛЕН! ТИ СИ ДЪРВО БЕЗ КОРЕН,ЩОМ НЕ ПОЗНАВАШ ИСТОРИЯТА СИ! ЗНАЕШ ПОНЕ КАКВА Е СЪДБАТА НА ДЪРВОТО БЕЗ КОРЕН! СРАМ!!!!

Още една опорна точка: внушава се предимно на младите българи, че който не се е "изнесъл" от страната с еднопосочени билет, е неудачник и загубеняк и ако му е зле, сам си е виновен. Това е част от превръщането на страната ни в теитория за настаняване на определени етносоциални групи. И се случва под благосклонния поглед на някои наши политици, обявили се за десни и на пактика обслужващи определени чужди интереси.

Бойко Коцев, син на генерал Коцев - веф на Първо Главно на ДС. Какво искате, руска скрита лимонка!

Ако го е направил през главата на министъра този дипломат е една подлога и предател! Държавата има политика и дипломатите трябва да я спазват! Като не му изнася да напуска! Заслужава уволнение!!! Руски свине!

Обърши си лигите, че се оля

Бясната русофобия и русофилия са крайни болестни състояния на българите още от времето на Вазов. Дразни ме, че тези дето плюят Русия без никаква реална причина днес се радват на американските бази в България и явния диктат на Вашингтон, НАТО, Брюксел, .... като са готови да екстрадират и уволняват инакомислещите. 100% бащите им са се клели да са верни на БКП, СССР и Варшавския договор и да бият и затварят "предателите" другомислещи със същия болен, жалък, патетичен ентусиазъм. Повечето българи за късмет не са такива нещастни създания и реално преценяват кое е полезно и здавословно и доколко. ПО темата : този посланик си има началник, правоверен кадър на САЩ, форматиран и калибриран на техните интереси - той ще се оправи с проявата на мислене във външната ни политика.

Бъркаш! Повечето са такива! Иначе как ще си обясниш, че към десети ноември БКП имаше над ЕДИН МИЛИОН члена? И само няколко месеца по-късно повече от един милион репресирани и дисиденти!

интересно какво казва американския ни посланник за антиамериканските санкции - май същото?

Къде са траките и какъв е приноса на българи към тяхното изчезване?

Основният извод е: значителна част от българите са лош матриал - лукави, продажни, сервилни, с робска психика каквито например са Президента, Премиера, министрите, РБаци, гербери, дпсари и т.н. останалата политическа класа, реститутки, лумпени и разбира се да не пропуснем и трудещите се тук соросоидни тролове. По-важният извод обаче е, че има хора като тоя посланник, склонни да жертват благинката си за да кажат една истина и да дадат микроскопичния си принос към това светът да избегне ново безумие. Тук коментират и много други хора мислещи по тоя начин, което е оптимистично!

"да жертват благинката си " - сигурно са му подарили братятя апартамент на морето.

Ето това е да има свобода на словото, и всеки да може да изрази своята позиция !

Фурнаджийска политическа лопата са всички политици в БГ. Грам не си уважават държавата. Политическата дума на БГ политик 1 стотинка не струва да не говорим за собственото си достоинство. Как може да ни представляват хора които не са единни като българско съзнание да мислят за благото на народа си. Утре ако падне бомба в брюксел или вашинктон кой ще ги команди. Нали сме независима уж държава демократична и т.н. а излиза че сме колония бели роби.

Изказването на този кавал затвърждава убеждението ми, че България ще се оправи тогава, когато русофилията бъде криминализирана и приравнена към национално предателство, каквато всъщност си е.

"Тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано, дано !" От дена песничка. На Б. Карадочева.

Искренно ми разсмя. :)