Руските комунисти: Ембарговите продукти да са за бедните

Руската комунистическа партия предложи днес да се раздават на бедните западните хранителни продукти, на които е наложено ембарго, вместо да бъдат унищожавани.

Обратно в новината

Коментари - Руските комунисти: Ембарговите продукти да са за бедните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Русия! Там е спасението! Ако има пропуски - русите да си ги запушват. А най-добре да си сложат един бетонен похлупак над цяла Русия като Чернобил и да го отхлюпят след 25 000 години!

Черният хайвер е само за богопомазаните..

е няма друга нация която да обича корупцията като тия 27% били да се дават на благотворителни дружества Нали се сещате какво става там ние си знам у нас какво беше ама при извора на корупцията си е друго . Конфискуват ги за да ги ГЛЪТНАТ ПАК ОЛИГАРСИТЕ!!!

Не ви ли писна от пропаганда?В ЕС,от десетилетия се унищожават хиляди тонове храна,за да се поддържат цените.Не ви ли писна,да промивате мозъци?

каква храна се унищожава в ЕС Къде го вида това? Или четеш още маркс???

На 14-тата минута Макдоналдс изхвърля всеки непродаден хамбургер.

"Ембаргото, което Русия налага на хранителни и селскостопански стоки от една година "щади" луксозни продукти като черния хайвер, заяви италианската компания Агроитика, цитирана от Франс прес и БТА" Ооооооо, хайвер за Вагин може, домати за мужиците не може!

Чурия произвежда и изнася черен хайвер

След щателна микробиологична проверка проверка - директно за Донецк и Луганск !

влизам в сайта на ТАСС и гледам - Москва-река гори. Има снимки- гори яко, явно там унищожават рокфора и камамбера и щото е по-мазничък и плесенясъл се отделя доста кадеш. И по НОВА има репортаж.

Да не са изсипали там ембарговата пиячка и сега да е пламнала?

Ааа, не така! Всичко свързано с врага трябва да се унищожава!!!

Мани ги тия, храна не им трябва. Путльо ша ги пои със самогон! Ако има снимка на сельодка-достатъчно е за закуска :)))))

Гаргучо па се изходи компетентно по въпроса, ама че е гладна чалгандосина си мълчи.!.};-))) На тебе ти е достатъчно да ти кажат че си в ЕС и НАТО и изобщо нищо не ти трябва КАРАШ го на батерии радиоуправляемо.!.};-))))

Vladimir Borisov

Оооооо, Блядь! Абе, да те питам нещо?

Руската комунистическа партия са толкова жестоки. Искат да отровят със западни храни бедните, болните и сираците Както винаги комунистите са толкова човечни. Едно време разстрелваха

сидераст-путлерист????

Сещам се как ние върнахме един тир яйца от Полша, уж защото не били от "щастливи" кокошки и фалираха куп животновъди....

корупция - защо да е глупав? Силовиките още през 1996 г. искаха да вземат властта за да разширят и утвърдят корупцията. Тогава им попречиха олигарсите, които се договориха в Давос практически да "купят" втория мандат на Елцин. Но през 1999 г. успяха - при това по своя си, чекисткия начин... И от тогава единственото стабилно растящо нещо в Русия е корупцията!

символът за корупция в цял свят е Пентагонът и военния бюджет на сащ, разпределян между частници - например да държиш прането на армията се иска сериозно лоби...

не ме интересува! Има си световни класации. За 2014 г. (от 175 страни): 1. Дания ... 17. САЩ ... 69. България ... 136. Русия ... 174-175. Сев. Корея и Сомалия За 2013 г. (от 175 страни): 1. Дания ... 19. САЩ ... 77. България ... 127. Русия ... 174-175. Сев. Корея и Сомалия

После пак твурдете че имало мног гладни Руснаци

Ако някой не е разбрал - ес загуби руския пазар. Окончателно.

е и? ??за разлика от рашките ес произвежда ,а някой който търси винаги ще намери начин да си го достави(справка сухия режим в сащ)

оказва се, че никой не търси прави краставици и щастливи телета. Не знам що само ни затвориха производството, че не отговаряло на тия изисквания, като пазара не го е грижа?

ДЛЯ БЛЯ.

смехът беше в началото на руските контрасанкции. Тука троловете се олигавяха кат изтървани. Ся са ред сълзи, ред протести на фермери. Его, една Грузия се пречупи и отказа да подновява санкциите срещу Русия и сега и за нея няма да има контрасанкции. Та въпросът е кой ще се измъкне следващ от мъртвешката хватка на Вашингтон, който влачи всички към дъното със себе си?

Промитий, чети малко интернет колко произвежда САЩ и колко русия!!!!! и напише какво си прочел, а!

Дойде ви акъла в тъпите глави.

това е само предложение...

бах мааму. В Русия бедни няма. Там дават по 7 000$ за новородено.

статистика 20% живеят под прага на бедността. Значи са много повече.

По БЪЛГАРСКАТА статистика в БГ са 49% ЕВРОООПА СЪР.!.};-))

Това няма и половин тон водка. Изпива се от родата още преди да изпишат бебето.

Айде стига вече с тая тема, защо се унищожават храните.Ами идете в нашата митница и вижте как се действа, и там се унищожава. На следващо място, ами досега си беше жива далавера, сиреч корупция, а сега, щом ще ти унищожат стоката зер ще си мислиш дали да внасяш изобщо, защото това с даването на бедни, онеправдани, дрън-дрън, нали все пак някой трябва да я изследва, да гарантира, ако пък каже, че стоката е "законна", но от България, за какво я внася, нали има санкции

Докъде я докара Путин - някакъв дементен комунист да има по-добри идеи от самия него...

Танцуващата мечка, като не можала да стигне гроздето казала, че е еврогейско ГМО.

не "танцуващата", а ТЪРКАЛЯЩАТА СЕ. :-)

Ще повярвам на Вагин, когато започне да мачка луксозните вносни лимузини, частни самолети, яхти и хеликоптери на руските олигарси. Да не се прави на велик и да мачка краставици и домати.

То па само това остана Путин да се ръководи по съветите на някъв си ГЕШЕВ ПАПАГАЛОВ.!.};-))) Кой си ти и кой е Путин.!.};-)))Той щял да повярва.!.};-) Кой па те пита тебе за НЕЩО изобщо? Ти в собственната си държава нямаш думата и никой не те пита за нищо па си тръгнали да учиш хора -който са на ХИЛЯДИ километри от тебе.!.};-)))) ГОЛЯМ си ГЕШЕВ СМЕШЕВ};-)

Отнемат точка за такива като теб.

Гешев да е споменал Путин. А ти, мурзилке, как се сети, че е той?

Голям си Вежливов Педерасивов

Мда ембарго има ама за олигарсите дали им е забранено и какво хапват на яхтите на лазурния бряг...а имам идея за Путин да забрани на руснаците като патуват зад граница да консумират хранителни продукти,да им дава по една раница с руски такива наизпът,така де ама ха,ако се дърпат направо да им забрани да ходят на запад ..така де да пълнят джоновете на западняците :):):):)

Защото руската статистика ще ги брои за износители и ще отбележи покачване на износа! Пращай на Путин - той е толкова умен, че веднага ще я прегърне. ;-)

Да пращат всичко в Новорусия, там хората имат крещяща нужда от помощи!

Малка част да запазят за демонстрационно унищожение, другата за Донбас.

Руските санкции срещу ес няма да паднат. Никога. Русия няма да прости двуличието и подлия преврат в Украйна, а и пазарът е вече зает. В цяла Русия перфектно се развиват малките земеделци и това спомага за развитието на селските региони. Къде ес ще си продава боклуците? В Африка, Близкия изток ли? Или Латинска Америка, където Бразилия е монопол? Американците не могат повече да тъпчат - ще се пръснат от гмо-та, та и там не става. Друг въпрос е, че тия санкции тепърва ще се увеличават, лека-полека, внимателно по сектори и по страни. Великото г-7, което произвежда 75% от световния дълг, накрая ще търси хуманитарна помощ от Азия.

започваш курсовете на Савушкина 55. Простено ти е за наивността (умишлено избягвам по-правилната думичка)!...

ще ми дойде в повече - цял ден да пиша с недоразвити като теб е наказание което не заслужавам, но мога да ви драскам по някой ред за да ви излизат киселини :)))))

Па аз нема да се ограничавам с думичките.!. А може би си толкова тъп че не разбираш кво е написал човека? Или чугунерката ти е набита с трици и еврочудесности та не разбираш?.!.};-))))

Тия дето се тъпчат с ГМО и "боклуци" имат доста по-висока средна продъжителност на живота от руснаците. А за начина на живот въобще не коментирам.

една се наложи да я извади пожарната с кран от леглото в тях. На коментирай го тоя живот!

+1

Глупости на Русия и е по-добре да е в добри отношения с ЕС и да търгува нормално същото важи и за ЕС. Имам големи съмнения че руснаците ще се върнат на село и ще гледат домати и краставици или ще засадят плодови дървета.

има и англичани примерно, заминават да живеят там и да правят бизнес, просто условията са много добри в момента. Ако имаш някоя кинта, стягай багажа и как му викаха суиткейс, трейн, тайгата?!

хората трябва да правят бизнес, а не заграбват територии, да се "пушкат" и да си налагат ембарго!

Абе тия руснаци верно се оказаха големи смешници. Как се докараха до там?? А по царско време какви учени и композитори са имали! А сега...Дали е от алкохола? Иле комунизма ги повреди? Жалко.

Жените им са такива. Знаеш какви. От там се почва, Да ни пази господ.

да изгоним рускинята от този форум? Недей - аз си я харесвам!

Деградацията е на друго място, но опорито не желаеш да я видиш. Лошото е, че е пълно с такива слепци като теб.

От дядо си знам - от руски жени и от руски пари бягай надалеч, те носят неприятности.

АЛКОЛХОЗА ще да е...

че поне 70-80% от тези храни не са унищожени са продадени на черния пазар! Та това е такъв келепир за руските ченгета и чиновници!

Контрабанда е вредна. Правилно я унищожават. Никой не знае кой, как и къде е произвел храните и дали надписите на опаковките са истина. Това важи и за легалните бг храни,но на никой не му пука.

А как Путин стигна до президенткото кресло (трон)? ;-)

С преврат стигна до президентското кресло. Е и?

Аз

На тоя принцип единствените легални храни за на баба от двора. И на дедо метаноловата ракия.

е самата истина!!

какъв цирк ще падне и тука ако братушките пратят няколко чувала насам. Миналата година хората се биха за консерви от някаква фондация пък те се оказаха и развалени. Абе ние и една царевица още имаме да взимаме...

Това е добра идея. Тогава ще видим как наще ще ги раздадат на бедните :)

В общи линии след като вносът на западни продукти е забранен, то със заловените такива могат да правят каквото си поискат.

самогон ще се лее! :-)))

си знае работата. Не винаги се вижда границата, обаче дали иска да разтури ес или просто го полага с тоягата докато сам намери правия път. На тролове, дигнете си малко левала: Russia Sanctions Triggered Worst EU Dairy Crisis in 30 Years

И как Путин с тая разпадаща се икономика ще накаже ЕС? Ти знаеш ли, че руската икономика по БВП на глава от населението е колкото на Италия? А това тъпо заглавие дето си го постнал е от link изключително "обективен" източник. Нали така ?!

Италия тая година са и съвсем други показателите, накрая и платените пиар агенции Фич и Мудис ще го признаят. А сега чакаме и имигрантите като излязат цифрите - само за Германия са от 40 000 на 400 000 :)) Може да си сложиш икономиката на Италия на стената и да й се наслаждаваш :)))

Още един турчин! Мале, как сте 'налазили' форума днес. Що, не пишеш в Ердоганския форум?! А, за смеха, ''който се смее последен ... '' ... По-полека се смей, да не напълниш шал*варите! : )

Аз

Русофобската измет е толко тъпа, чак вдлъбната... Опита се да оплюе някого, а само се олигави... А да видим дали ще успее да се забърше.

Не на глава от населението! На глава от населението Италия има два пъти и половина по-голям! А вече може разликата да е и по-голяма.

Хвала на Комунистическата Партия!!!!! Така се прави!!!! Могат да пратят храната и на бездомните под мостовете в САЩ!!!!!

Суперидея! На ония "работливци" това много ще им хареса и току-виж си изпросят по един еднопосочен билет за да спасяват икономиката на Путин!

Ембаргото е против руския народ...Руската мафия сега ще се вихри със спекула и контрабанда...А и гладния народ по-лесно му се държи синджира...

Най - много се печели от контрабандни стоки. Хората около путин ще намажат много дебели пачки. Може да се каже, че Путин е руския Пеевски. С единствената разлика, че пеевски държи 40 % от медиите, а путин над 90 %

Само гладен чалгарин може да расъждава по този начин.!.};-)))) Чалгарското ти е в кръвта, съдиш по себе си.!.};-))))

Да конфискуват часовника за половин милион който носи говорителя на путин и да го дадат на бедните :)

Само рускините по морето не спазват ембаргото. Пускат всякакъв "внос".

рускините са по минус една точка!

Сигурен съм, че законът ще мине без проблем. Въпросът беше да се направи едно показно, за да се спрат спекулациите. Сега вместо да ги връщат на сащ ще им ги пращат хуманитарна помощ. Все пак там има 37 милиона гладуващи а средната им възраст е 13 години. Не знам дали и в Африка има страна която да е по-зле, а тяхната олигархия определено няма никакво намерение да се погрижи за нуждаещите се нейни граждани.

то в русия няма гладуващи нали?що не се гръмнеш?

Руските гладуващи - най-ситите гладуващи !!!

ами срамно е да се унищожава храна пък и може нещо по смислено да се направи отколкото унищожение нали?пък и света им се смее на акъла и всъшност от това ги боли...а не че нещо имат в кратуните.иначе

Срамно е че света мълчи за постоянните обстрели на Донецк и смъртта на стотици цивилни. Срамно е че света вдига шум за едни смачкани домати. А за взривените хора.... нито дума.

Ма какъв тие проблема, нали руските комунисти реват за смачканите домати? На света не му пука, че руснаците пак няма да ядат. Руската комунистическа партия се интересува от това какво ще ядат руснаците.

щом са ембаргови и са се появили на пазара,значи,че за тях не са пратени мита,данъци , а на всичкото отгоре нямат сертификати за произход и нямат здравни сертификати ......е тогава защо да се рискува с хората????? По целия свят такива стоки се унищожават в т.ч. и в България. Който не вярва да се обади в мин.на здравеопазването,НАП и др.компетентни органи,дори и Бойко ще ви каже,че така се действа

но с бърз полеви тест и храната лесно се отсява и може да се насочи към Украйна или Прибалтика, че там положението е крайно.

Добре, че руснаците са свикнали да гладуват. Иначе ако бяха някои свикнали на цивилизован живот до сега да са подгонили путин със сопи. Нямаше да изкара толкова да си играе на император.

Литър кефир 3.6% /това е руско кисело мляко/ струва средно около 60 рубли, т.е.

по-малко от 1евро или по-малко от 2лв. Но е истинско, т.е. на топло веднага прокисва. Наше кисело мляко 3.6% си е менте, но струва приблизително толкова за 1 литър. В Русия средната заплата е 30к рубли или 450 евро или ше стигне за 450-500литра кефир. Наша средна заплата ще стигне за 350литра кисело мляко. Интересно у нас става обаче зимата, когато трябва да се плаща повече ток и отопление. Тогава не за кисело мляко, ми и за хляб на българина може да не му остант пари.

Konstantin

Говорим си сами, а...

Съветското кисело мляко - НАЙ КИСЕЛОТО МЛЯКО !!! Предлагам на русофилите да наричат вече бацила на млякото вместо бациликус Българикус с някакво по съветско има... Например бациликус Сибирикус.

Бациликус чалгариус

Бедните руснаци ще кльопат синьо сирене, ементал и немски наденички, а богатите ще карат на картоф :D

най-правилно е пусито да направи референдум за храната.. какво да я прави? Да зададе въпроса така: Искате ли да ви давам западна храна или не? Да видим, какво ще отговорят рашките.

Гледах видео как рашките ходят в закопаните в земята храни и ги изравят оттам - били много вкусни. Даже малко поизгнили, ама нищо. Очакват разтоварване на нови тирове и пак демонстративно мачкане с трактори

Както и при нас въпросът ще бъде модифициран до : Искате ли вносни храни или руска водка?

В Русия референдумите са забранени. А Крим е уникален с това, че чрез референдум се присъедини към държава в която са забранени

Бай Ставри

Забранени са неправилно политически ориентираните референдуми само Правилните са задължителни и с един отговор

Ще е голям удар да ги дават на тези от Донбас. ;) Все едно от ЕС се грижат за хуманитарна помощ там.

Бе да те питам Щерев и другата хомодружинка покрай теб... Защо сте само в теми свързани с Русия , пък другаде никъде ви няма ? Ти един трол ли си или страдаш от разтроение на личността ?

Защото мразя руският диктатор, защото злото в България идва от Восточната орда Защото искам да се оградим от мръсната паплач и да тръгнем напред и нагоре към Европа

Ако путлер не облъчваше българския народ с смахнатата си пропаганда (чрез вас троловете) изобщо нямаше да обръщам внимание нито на диктатурата му нито на войната му в Украйна. Мразя съветската империя заради извратената пропаганда която кара българите да се интересуват само от руските интереси но не и от българските ...........

напред към европата - към джамиите, забрадките, маслиновия цвят на кожата и дундуркане на безделници- пардон, бежанци - купи си едно ориенталско килимче и се моли пет пъти на ден да те гази руски ботуш, отколкото тази сган, дето ни я представят като бежанци - така е в европата, работиш за 1000 евра, а изхранваш "бежанците"под формата на данъци от порядъка на 400 евра- минимум - честито

По добре да изхранвам бежанците, от колкото да ме мачка репресията на пробитите платени болни мозъци...

За каква България пишеш бе, анадолски турчин, смотан?! Та, ти не си българин, какво се буташ в БГ форуми?! Ще ти окапят пръстите, да пишеш под толкова ''ник''-ове (имена)! Вие турците не разбирате ли, че в България не сте особено популярни!

Ами сега вземи химикалка и пиши в досието ми!!! Защото всичкото зло иде от Москва...26г след 89г все още руските слуги пият кръвчицата на българския народ. Когато се отсече главата на кръвопиеца ще си отдъхнем.

Това, в някой турски ежедневник ли го прочете?! Е, поне жените ни не ходят със забрадки и шалвари и не сме замръзнали в 10 в.

Руските комунисти: Ембарговите продукти да са за бедните Путин им отговорил- бедните да го "духат".

Вие и ТАКА го духате};-))) Що да ви казва Путин?};-)))

Щом ми се перчите росийски чобани, ще ви нахраня с черни банани

Миналата година набиваха европейски храни и им плющяха ушите, а сега изведнъж - гадни били, ГМО били... Нека сега да ги дадат на бедните, а небедните да духат супата от брезова кора :)

Че в Русия има ли бедни и гладни? Наремето един агитатор комунист казваше;РУСКИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТЯТ КАТО РОБИ , НО ЖИВЕЯТ КАТО ЛОРДОВЕ. ха ха

Аз

Джо Лин Търнър на турне в Крим.

Къв е тоз Търнър...Джо Линн Тьорнер е на турне...