За пореден път ЕС ще опита да реши мигрантския въпрос

Европейският съвет ще обсъди днес политиката на ЕС в областта на миграцията, сигурността, Брекзит, санкциите срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - За пореден път ЕС ще опита да реши мигрантския въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС няма да обсъди нищо друго освен това което му наредят от НАТО- равносилно на американските дълги пипала.

Ама няма как да го реши,докато не промени мигрантската си политика. Чешат си езиците и преливат от пусто- в празно.Нашествието продължава и ще продължава с пълна сила. Пуснаха дяволът под одъра...

"По-късно ще се състои церемония по повод обособяването на европейското отбранително сътрудничество, което Туск определи като пример за единството на ЕС." Искам да попитам г-н Туск: колко англичани и французи ще си дадат живота за Полша? Помня, колко го дадоха преди няколко десетилетия, когато също имаха такъв договор. Ще ви кажа точното число, помня го много добре - НУЛА.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЕС се... усра

Този път съм съгласна с Туск относно емигрантите ...

Този на снимката е американско мекере, има още няколко като него. С действията си те успешно съсипват ЕС!

няма ли да спре санкциите?

Тоя измекяр няма ли да вдигне санкциите на Путин? Поне с едно 50%???

Няма как зависими импотентни третополови малоум-ници да решат смислено каквото и да било. Цялото ЕС лидерство е съставено от продажна из-мет, съсипваща Европа и ЕС.

Цял свят не иска ислямски терористи и ислямски имигранти,но не,няколко души от върхушката в ЕС настояват европейските страни да ги приемат,нищо че избиха хиляди и ще продължат да избиват хиляди!!!!???? Чисто сатанинско управление на ЕС!!!!Този на снимката,заедно с Меркел и още няколко души ще съсипят ЕС умишлено! ЕС е икономически съюз,а не държава за да се опитва да оказва натиск на другите да приемат ислямските изчадия...

Този на снимката, е персона нон грата в собственната си страна- Полша. А да не говориме че не биха го взели за шофьор на такси в Англия!

Mного се чудят накои как точно южната ни съседка е "приела" Дановото коляно и как от Тракия е станала Гърция. Същия процес се извършва в момента в Европа, но медиите се правят на слепи, а хората така или иначе са си слепи. Въпреки че арабите се дистанцират (засега) от евреите, то те си имат кръвна връзка. В момента тече уредено, целенасочено и умишлено насищане на Европа с араби, които след минаване на критичната точка ще станат по-евреи от евреите и така Европа ще бъде превзета отвътре(което си е еврейски патент). Не че сега не е превзета, но тогава арийците (траките) ще станат малцинство. Америка, Тръмп, Ротшилд и сие активно учавствуват в процеса, не случайно Тръмп активизира всякакви маймунджълъци само и само процеса да продължи да бъде невидим и незабелязан.

Путин ще си ГО премести в десният крачол........

ТОЙ "заяви готовност, ако дотогава няма съгласие, сам да предложи изход". Е на някой да не му е ясно КОЙ управлява т.н. Евр...ейски Съюз?

!!!!

Туск се опитва да направи нещо тазлично, другите са против, това схвана ли го или пак трябва да го прочетеш?