САЩ забраниха инвестициите в Крим и наложиха нови санкции

САЩ забраниха инвестициите в Крим и наложиха санкции на 24 украинци и руснаци, както и на няколко компании, които допринасят за дестабилизирането на Украйна.

Обратно в новината

Коментари - САЩ забраниха инвестициите в Крим и наложиха нови санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разплака руснаците! :D Абе, Обама, виж си фалиралата държава и се гръмни. Най-страшното ви предстои.

демокрация определение

Това не може да изплаши руснаците. Те още не са свикнали да живеят като хора. Така че няма да се промени кой знае какво. Ще продължат с кучешкия живот.

САЩ-демократична държава-хахаха! Може ли държавен глава да нарежда на частни компании дали и с кого да работят? Това и в Русия го няма но в УСАто е "демократично". Сбъркани еврогейски стандарти!

Че то това и при социализма го нямаше! Комай излезе, че запада са най-големите тоталитаристи!

Тези които се тупат в гърдите и ги боли за руския бизнес ,особенно тези от Атака,ами да вземат да си заложат цялото имущество и доходи в подкрепа на братската рубла и Газпром,да подкарат руски ватомобили за да покажат че са истински български патриоти на Москва,може и да спечелят и да ме споменават за добрата идея,а може и обратното,тоест ако имат смелост,разум зашо не?

Обама когато Екатерина Велика освободи Крим с е моташе около Юпитер затова не е в Часу

Глупости на един неадекватен Президент.

Тия от Майдана така омотаха нещата, че подариха Крим на Русия и създадоха нова студена война. Каквото и да си говорим, мир ще има след признаване на Крим за част от Русия, от страна на САЩ, ЕС и Украйна. Иначе все ще има вражда. Пък и с това явно се поправя една неправда, Крим да е към Украйна. Те по принцип май не са стигали до Черно Море.

Тъчй, тъй! Казаха си го вече! Самички! Колко им е свободна "свободата"! Колко им е "пазарен" пазара! Колко им е "демократична" демокрацията! Колко са им "истински" ценностите и идеалите! А са една опашата лъжа! Във всичко!

Те, "обамците" до сега наливаха долари в Крим, като Ниагарски водопад и сега се сетиха, водопада да го направят на Локва. То, от Хамбургери не съм чул, нещо полезно да става.

Ние видяхме американските инвестиции у нас???!!!!!Колко забогатяхме и колко дръпнахме.Поведението на САЩ ми напомнят на мутрите 90-те години.Кавото им харесва -трябва да е тяхно.ГНУС И ОТВРАТ

удобно си пропуснал, икономика номер едно Китай и още пет в топ десятката в света- Бразилия, Индия,Юар, Япония и Турция.

Термо-ядрената война е на прага! Още малко и сме ЧАО! Дано имаме късмет да ни утепат в началото, за да не се мъчим излишно!

и не се подавай, че може някоя бомба да те удари!

тази новина, откровено казано поставя под съмнения истината за "свободния пазар", не, а потвърждава, че семитите, които въведоха робствата по света управляват и свободната, "демократична" търговия с робства. евреи в действие- света оголя, обося, изпростя и потъна.

Кримчани имат да черпят тогава!

Обонго, моля и нас да включите в тази санкция за забрана инвестициите, щото ги знаем вече, от кърлеж по гадни сте

Санкциите на САЩ пречат на руския режим да тегли мегазаеми от западни банки, а руските контрасанкции-до руския народ да не стигат западните храни. Обаче руският народ е с 80% доволен!!!!

Спрете да плашите децата с тоя рептил ОБАМА!!!

Абе чадо,ами забравихте да подложите на санкции Турция,която взе северен Кипъ,както и Израел-нали анексира тевритории? Нещо с "аршина" май не е наред? А навремето и Пинчет-а забравихте да "санкционирате" май? Иначе,сещам се-то думата-дума отваря,я:САЩ не са спечелили нито една класическа война!През Втората световна се включиха накрая- естествено заради "демокрацията" и "баницата"..Виетконг сигурно още кара много народ да се подмокря...;На японците им спретнахте една "хуманитарна" атомна бомба.Аха,победихте Ирак,Либия ...Абе с две думи,историята показва следното поведение- "вадене на нож на умрял кон",и съвременни хуни - нахлуваш,грабиш и бягаш!

ivo10

Защо бе Барак, защо бе шебек забрани на руснаците да инвестират в Крим? Какво ще стане сега? В Крим ще измрат от глад или по-точно от смях. Направо ги съсипа.

Popa

И кво кът измрът! В Русия има над 700 милиона гроба без обозначение кой е погребан и над 70 000 "братски" могили от ВСВ, без да се знае колко скелета има там! И кво от това? Някой да го егрижа?

кой пък е броил колко милиона гроба има в Русия "без означения" кой е погребан?

Тогава светът е бил 3 милиарда, а ти 700 милиона гроба в Русия без обозначения ( значи има още поне 2 милиарда с означения ). Ех, този 9-ти клас защо така и не го завърши...

ivo10

Всички жертви на 2-та световна са 54 млн. Жертвите на Сталин са между 9 и 20 млн (никой не знае колко са действително). От къде са тия 700 млн?

лоши времена настъпиха. Няма лошо да си русофил, но вие сте Путинофили. На Путин му изстива местенцето. И фалшиво пропагандираната подкрепа няма да му помогне

прогледни

Пътник е Путков.

САЩ се изживяват като господ - бог, но доколкото знам, той е на повече от 200 години, така поне казват познавачите, а и не са споменавали да има подчертано бронзов загар.

Popa

Бъркаш, Богът се казва Долар и е измислен от финикийците, преди 2000 години, които са понастоящем сирийци! Така, че всички претенции, към Башар Асад! Му-ха-ха-ха-ха!

Major Payne

Хахах, ама ти си бил голям умньо:) Доларът бил измислен от финикийците преди 2000 години:) Тц, тц, тц..., толкова много акъл не е само за 2 крака ;)

доларът не е измислен от финикийците, и слава богу. Но петродолърът е измислен от американците и затова тежки ни

И аз не признавам анексирането на Северна Америка от коренните и жители индианците, затов мунчо марш в Африка да лапаш бананата.

Popa

Е па баш африканците не са анексирали Америката умнико!

но мамумната на снимката е от там

Коренни жители на Америка са индианците, а не африканците бе глупако дето дрънкаш глупости!

Бе и аз не одобрявам анексирането от руснаците на територии, принадлежащи на коренните народи на Сибир през 17 и 18 век, ама ей на....

Какво анексиране, веее. А руснаците какво са анексирали? Ами прапрапрабаба ти от къде е дошла? Леллллеееее, какви кухи лейки има в този форум...

Popa

Ми от анексираната от руснаците Волжска България! Твоята ако е от Дзанзибар, оди си там, кво търсиш в БГ-то?

Добра новина, че при последната им инвестиция в Украйна загинаха незнайно колко хиляди души.

Popa

Моргите са пълни и всеки ден по 50 трупа на руски "доброволци" в хладилните камиони от руската "гуманитарна" помощ се връщат в Русия! Просто напиши в Гуглата "груз 200"!

И това те радва? Само канибалско мислене като твойто ти е извинението!

Попитали радио Ереван: - Защо в Америка полицаите стрелят по негрите? - Искат да направят от САЩ бяла държава.

Миналата година внесохме 10 дъвки и 2 сандвича в Крим! Да спрем инвестициите!

Да се забрани показването на Рептила/Обонго/ в Интернет пространството, защото предизвиква разстройство и евакуация на стомашния тракт! Въпреки, че на отделни екземпляри действа смехотворно!

Умен, балансиран, хитър и могъщ кормчия! Води Русия в правилна посока и ще победи тъмните сили! Обречен на успех! Целият свят е с него, макар и опосредствено!

Popa

Действително е целият свят, Венецуела и КНДР! Но без останалите 200 държави!

- Летя превъзходно - казал си падащия от 20-тие етаж като стигнал 10-тия...

Popa

Стерха (жерава) Путин ли имаш предвид?

От емиграцията му го изважда немският генерален щаб през април 1917, за да го прехвърли през Финландия в Русия, Петербург, за да инициира, с подарените му от кайзер Вилхелм 40 милиона златни райхсмарки, революция, като по този начин се саботира по-нататъшното участие на Русия в I СВ. След провала и на този опит Ленин бяга във Финландия - юли 1917, там пише своята Държава и революция". По негова заповед Троцки прилага развитите в този труд идеи на практика и на 24./25.10.1917 болшевиките организират успешен въоръжен преврат срещу правителството, което е напълно беззащитно, чиито членове на 25./26.10 (т.нар. щурм срещу зимния дворец) са заловени (т.нар. Октомврийска революция).

Всички да подкрепим,всички санкци към русия.Иначе отърваване няма.

Че какви инвестиции пък са правили САЩ в Крим до сега ?

Имало е план, след майдана, Пентагона да вземе базата на Русия в Севастопол и да направят база на НАТО там - само че путин ги матира с 1 ход и първи взе Крим, и Щатите останаха с пръст в уста... та може да се каже, че са щели да инвестират в една база на НАТО на Руска територия...

Popa

План? Путински фантазии! Виж, че сега Путин ги предизвика НАТО да си направи военно-морска база в Одеса, това е по-близо до реалността! Особенно след като Путин набута зорлем Украйна в НАТО!

Нали референдумът в Крим е бил демократичен и жителите му сами са решили да се присъединят към Русия? Т.е. Путин е бил пасивен и нищо не е 'взел' а са му дали.

Popa

Тъй де! Нали Крим до вчера беше Украински! Да не би да са построили там 20 автомобилни завода, както направиха в Русия? Сега си е чисто Руски, нека Русия си инвестира там!

Комунисти-патриоти Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка знамето червено, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат

Третата тайна от Фатима: Хюсеин ще нападне ТРЕТИЯ РИМ.

Хюсейн = Барак Хюсейн Обама Москва = Трети Рим

Когато в България имаше комунизъм - уж де, в Америка биеха негрите. сега, когато в България има "демокрация" в Америка разстрелват негрите. ТОВА Е СВЕТЪТ ДНЕС!

Да споменеш и за гулаг, белене...

100% ( нерегистриран ) 20.12.2014 15:37 Дали Международния съд не е време да осъди САЩ за убийствата на афроамериканците от "държавната" еврейска полиция?? Незаконното ПЕЧАТЕНЕ на долари БЕЗ реално златно покритие/ от 1972 год./???? За войните от 2-та св. война/над 207 /за налагания световен тероризъм!!????Вече ми ПИСНА от ТЪПИ хамериканци!!!!

Стой си тук - в безопасност си, никой няма да те застреля ..

някой да ми обясни моля, защото аз не виждам никаква логика, какво точно е загубил тоз маймун в украйна, че вече цяла година го търси???

Обонго търси родословното си дърво в Украйна. Той е украинец, не знаеше ли? В акта му за раждане е записан като Хюсеинович, Барак Обаменко

обонго не търси нищо там! То горкото макаче е марионетка! т.нар. "сащ" са бананова република, на финансова мафия, наричана "печатарите", а техния произход е хазарски и за това ненавиждат русия и всичко свържано с нея! Но ако не бяха природните ресурси на украйна толкова качествени - въглища и желязо от световна класа - мафията нямаше и да помръдне отрепката си сорос

Алчни американски задници,умрете

Сестра, 100 милиграма!

Дали Международния съд не е време да осъди САЩ за убийствата на афроамериканците от "държавната" еврейска полиция?? Незаконното ПЕЧАТЕНЕ на долари БЕЗ реално златно покритие/ от 1972 год./???? За войните от 2-та св. война/над 207 /за налагания световен тероризъм!!????Вече ми ПИСНА от ТЪПИ хамериканци!!!!

обонго що не си гледа собствените проблеми, които никак не са малки, ами все в чуждите панички и държави наднича?! Най-голямата му рафинерия в Ричмонд, собственост на Шеврон, гори втори ден, съсипията е голяма, пораженията са на съоръженията и на самия град от пушеци и отрови, в ЛА преди три дни стана силно земетресение посред нощ, народът се изпоплаши и хукна по целия щат, убийства на черни и бели, атентати по училища и молове, криминалната престъпност цъфти и трови живота на всички, в 39 щата има брожения за излизане и за независимост, искат референдуми да правят ... а той ту за Крим се загрижил, ту за Афган, ту за Куба сега взел някакви си мъгляви решения - възстановява дипломатическите отношения, сваля някакви части от ембаргото, но не напълно, а само частично, тоест отваря вратата за разните им "демократични институции" да налазят по Острова на свободата и да мътят главите на кубинците - и все с надеждата да отклони вниманието на хората от собствените им проблеми! Ама те едва ли са толкова занесени като него и не всички са на дрога все още, та не знам докъде ще ги докара с напъните за демократизацията ... Нещо не му върви във втория мандат, рейтинга му е по-нисък от тоя на руския президент в собствената му държава - вай-вай! Дори и тъпите американци, които слабо знаят къде точно е Европа и кой живее в нея, предпочитат Путин пред своя "умник"! Кога е било такова нещо?!

Таквоз чудо Пено, не бях чувала, тск тск . Евала на тоз учен младеж да ни убясни тез рабути...Ти на Воленча ли си чедо баби ?

Баф мааааму, и викаш мериканците захвърлили тескеретата, а руското посолство и консулства работят на 24/7 режим и пак не насмогват да дадат на всички желаещи да се преселят в москалията ака 3ти Рим. а?

Тия дето дърпат конците на Обама дестабилизираха цял свят, на тях кой ще им наложи санкции? Същите тези създадоха Ал Кайда и ИДИЛ.

освен голи твърдения?

А снимките на американски политици с главатарите на Ал Кайда и ИДИЛ какво са според тебе ако не факти?

Западняците просто не разбират Русия и руският манталитет. Това не случайно е най-голямата държава на планетата. Да забравим за момент дали някой харесва Русия или не. Руснаците може да няма какво да ядът, но за родината милеят и територия не връщат. Запада мисли, че като им отслаби икономиката, руснаците ще предпочетат да дадат част от земята си, за да живеят по-охолно. Който погледне историята на страната и познава малко руснаци, знае колко абсурдна мисъл е това. Крим има огромно историческо значение за Русия. Да предадат Крим на запада, е все едно ние да дадем Батак и връх Шипка на Турция. Близо половин милион руснаци са убити в Крим, по време на войната им с Турция, Англия и Франция. Крим има и изключително стратегическо значение за флота им в Черно море. Ако загубят Крим, губят огромно влияние в черно и средиземноморско море, съответно в близкият изток, северна Африка и Европа.

Притиснати от всички страни, рано или късно руснаците ще върнат Крим обратно на Украйна - не се съмнявай в това! Но жалкото е, че тежката цена за безумната руска външна политика няма да платят Путин, Медведев и маститите олигарси около тях, а отново многострадалният руски народ!

Не е само Крим! де да беше! Целта е пълен разпад на цяла Русия! Явно Британската империя е по-голяма от Руската,та я е заобиколила по целия свят! И става въпрос за взаимен разпад на тия 2 империи,които ще се изтощят взаимно - всичко върви нататък. За да излезе като нова световна империя Поднебесната??? Явно много,много хора, стотици милиони, ще страдат в следващите 10-15-20 години!

Всеки има право на мнение. САЩ и големите държави в Европа защитават своите интереси, Русия прави същото. От друга страна Русия съвсем не е пристаната "от всички страни". Най-големите и бързо развиващи се икономики в света ги подкрепят: Китай, Индия, Бразилия. Това не са партньори без възможности. Те представляват почти половината от човечеството (към 3 милиарда) население, плюс огромен производствен капацитет и пазари, нужда от горива, природни ресурси и военна техника. Губещи в конфликта ще са единствено държавите на Европа. САЩ отслабва и тяхната икономика, като по-този начин спъва Еврото което е конкурент и проблем за долара.

Колко глупава е цялата тази злоба тук:за Русия,против Русия,за САЩ,против САЩ,за ЕС,против ЕС.Също както преди първата и преди втората световни войни.Когато атовете се ритат магаретата си го отнасят /България/.Ех мечта за необвързана и неутрална България!АМА ПРИ ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ОТЛЯВО И ОТДЯСНО...само си спомнете кой победи и кой го "отнесе" след двете войни!

Елементът на американската империя не е колонията,а военната база.От тях тръгва разширението им в света-думи на Noam Chomsky .Опасали са свeта с бази,навред присъствие.В Окинава надписи"Върнете ни земята"Окинава е на юг от Япония и до днес е крепост на САЩ.Диего Гарсия,малък остров в Индийския океан,с прекрасна лагуна,населението е депортирано,за да се прочисти района.Днес жителите на Диего Гарсия са пръснати м/у Мавриций и Англия.Водят дела за завръщането си.В момента там е 13 по големина база на САЩ ,предимно военни кораби.Живеят си там .Джон Стакуел-бивш агент на ЦРУ е написал книга"В търсене на врагове"Врагове ,за да се оправдае американската ескалация.Нови врагове-нови войни.

цитираш. Няма ли нещо умно от руснак?

Ако го беше направил, ти щеше да задаваш същите тъпи въпроси-няма ли нещо от хамериканец?

Дай боже и тук в България повече американски военни бази,за да разбре българското просотолюдие че светът не е толкова черен както го описват завистливо българските троянски коне на Москва,те ще са първите които ще си обърнат бизнеса в американски долари.

трябвало да бъде формулирана по-точно,като: САЩ ескалират напрежението в новата студена война заради СТРАХА ИМ от възраждането на новия СССР.....и защо е това шубе,като СССР уж бил слаба водка...........шубето е защото,нема Лабаво

Всичкото зло,мизерията и беднотията идват от американците.

ниското ти образование

1991 г . клакна ссср . и не стана . умря , въпреки че не вярвахте че ще се случи . 2015 г . ще клекне е федерацията , въпреки че филите пак не вярват .

Мишел и Обама се разминават в коридора.Мишел: - Барака защо ходиш странно? - Наложихме нови санкции на Русия, скъпа. -??? - Путин ми каза да си ги завра... сещаш се къде.

Светът ви се сгромолясва , мечтите ви - потъпкани от бруталната реалност, а вие? Весели и щастливи с честсърдечната си невинност... Късмет!

оптимизъм ? по скоро наивност , да не кажа глупост .

генсекът писин, кат стъпи на рубления си портфейл почти ще стигне до пъпа на Г-н Обама, толкоз големи са му авоарите.

няма как да се достигне ,,печатарят,, на ,,тоалетна хартия,,!!!

Но кой пък е с такива красиви и големи уши, които всичко чуват, даже телефона на стринка ангелинка!

Даже са ги изрязали от снимката.

днес коя под ред ,,свещ,, палите??? петата или шестата???

ибрикчи, ти си бил абсолютен психопат бе.

Хахахаха, санкции..., на тая маймуна рейтинга му е по нисък от този на Путин и то в собствената му страна...

Мислил ли си за кариера в Теоретичната Физика ?