Одобриха разходите за Су-25 и МиГ-29

Проектите са за запазване на отбранителната способност и колективната отбрана на НАТО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

210 000 000 без ДДС. Толкова са одобрени да се дадат за на руснаците за съживяване на съветските бракми на по 40 години. Баси разхищението, за тези пари можеше да договорим още един чисто нов изтребител последна разработка...

Всички миг29 ще трябва незабавно да се приземят защото останалите самолети от НАТО ще ги сметнат за вражески. Няма система за връзка между тях. Това са самалйоти за разходка.

След като поправим нашите СУ-29, ще поправим нашите ИЛ-29, АН-29 и ТУ-29.

Само гледайте какви милиони от нашите пари си раздават без одобрение от парламента герберомутрите ама за майките с болните деца , за починалите поради липса на пари за лечение все нямат а те са в пъти по малко от харчовете им в края на годината..

Е то Су 29 са малко по-нарядко по нашите летища, ко все пак са взели разумното решение. За нов самолет... Малко нови са на нивото на МиГ 29.

Браво на правителството! капитан Белев

Където Су, там и Миг .. няма особена разлика :)))

Отново неграмотник от дира си исмисля заглавия.Дир създаде Су-29, за какъвто и руснаците не са чували!

Има бре, те са цяла плеяда - 26, 26М, 29, 31 Ама ги нямаме на въоръжение, пък и са с перка.

Су-29 е витлов акробатичен самолет, нямаме такъв на въоръжение.

Тато, 1987-та, говореше за приземяване. Ама клетвите му ни хванаха 30 години по-късно.

су-29 ко речи ко?

Консултирал ги е някой автоджамбазин, дето прави от три мекици един чистак нов жип, без катастрофи, с всички екстри.

То стана.ясно че пак ще си карат старите бракми подарени СССР а като сме в НАТО защо не ни прдоставят нови самолети отговарящи на на стандарта само че май тва НАТО си е чиста обирджийска организация и не виждам кого пази а ако вобще пазеше някого нямаше да се допусмат три четири мильона примати да окупират европа кога това шеше да се случи при СССР

Ко речИ? Айде сега включи съветската ютия да си изгладиш мисълта и пробвай пак

Супер !!! Одобрявар се над 100 милиона за изразходване в периода от 29 ноември до Коледа .... КОЙ ли ще спечели поръчката толкова набързо ?? Или пък се очаква ниКОЙ да не успее да се класира с документи и тези пари да се прехвърлят в Бюджет 2019, а самолетите да си останат пак на земята ..... Този номер с "има пари ама няма да може да ги използвате" май вече го играха 2-3 пъти !!! И много ми стана интересно за този самолет Су 29, дето го пише в заглавието .... :)))))))))))) от къде си го измислихте бе ?!

И руските агенти източващи бюджета на армията в посока Русия са за бесилото без преувеличение!

На кого му пука за мнението на американското посолство?

какви са тия бараки

81 млн за ремонт на 8 мига, при положение че цената да купиш нов миг е $11 млн щатски... Воклуци такива

Не знам от къде е взел информация за цената авторът в българската уикипедия, но МиГ-29 на цени под $16мил., при това без въоръжение и без модернизация, не виждам.

Виж в английската, то си има цитати там.

Видях, благодаря за насоката. Основният източник е Бангладеш финанс нюз, с автор Маймун Шариф. И не се шегувам - проверете в уикипедията!

Не знаех че имаме и такива Су-29?