Анкара заплаши Холандия със санкции, гони посланика й

Предвижда се Турция да предприеме санкции против Холандия и преди всичко да спре двустранното сътрудничество в разузнаването, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Анкара заплаши Холандия със санкции, гони посланика й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Доган се закани само на държавните лица на Холандия, а не на обикновените граждани. Холандците правят от мухата - слон, но ще сърбат попарата ба Турция.

Баси ! За момен си представих ако Реджеп и наш Боко земат та си се земат , ква идилия ще им е :-)

колкото И ДА трите, няма как да се скрие истината, че Е С ограбва България, нейните златни находища, не са в Български ръце, Тецовете, Марица исток и да не ги изброявам всички са в чужди ръце.....Къде видяхте нещо, което не е така.....Ако изгоним Е С, България ще просперира, Ами , Банките за тях мълчите?

те ви, г-да холандци и немци толерантност, интеграция, съчувствие, да приемем изстрадалите, европейски ценности, да приемем инакомислещите, мултикултурализъм , бла...бла... много добре ви нахрани ердоган- заслужихте си го!

Тия фесове много си повярваха. Ердоган ще ви довърши.

Тази статия може да се озаглави: "Турция пъдна на кра на Холандия". 1. Не може да забрани нещо, което договорено с НАТО 2. Да погледнат Русия какво печели изправяйки се с/у ЕС

Русия, спечели на всички фронтове, особено големите пазари извън Европата, и има голям икономически прогрес, нещо което ви смущава евроатлантици!

Сега не мога да разбера, заяждаш ли се или си го вярваш? :))) Ако се заяждаш. ОК. Ако си го вярваш, няма какво да се говори с тебе. Ти вярваш, че руснаците те обичат, защото си православен славянин. Не, че е ясно, защо това трябва да ги вълнува тях.

та прогрес викаш... а знаеш ли, че по официална статистика ср. заплата в Русия е малко по- ниска от България?

Извъневропейските пазари ли?И какво или от какво е спечелила Русия?От продажба на суровни!Главно нефт и газ!И печели от това главно в Европа и главно от Германия!Обаче сравнена с малка Холандия Русия е джудже в икономическия смисъл на думата!

Спорно е колко голям ефект имаха търговските мерки на Европа срещу Русия. Турция е друг случай - ако се замразят търговските взаимоотношения и без това задъхващата им се икономика ще се срине много бързо. Като започнат да ходят гладни да видим дали ще подкрепят да подкрепят султана фанатизирано. На немеца или холандеца му е все тая дали ще носи тениски правени в Турция или Бангладеш.

Западноевропейците така и не разбраха (а вече е май късно), че с турци и муслими оправия няма, напротив, чакат ги само проблеми. Населението от Зап. Европа беше приспано и много хитро накарано да вярва в цивилизовани ценности, докато се готвеше настоящата ситуация. Наглостта на Ердоган и неговото обкръжение не оставят никакво съмнение за какво става дума.

Кмета на Ротердам, който забрани присъствието на министъра е мюсюлманин... Аз, деля хората на умни и глупави. Другото е бош лаф работа.

И ще започнеш да се ориентираш. Ислямът е бич за човечеството и е умишлено създаден таткъв, какъвто се показва днес. Но докато седите пред компт., пиете, каквото там пиете, и слушате приспивни песнички за това колко е хубава цивилизацията и нейните постижения, планът за унищожаване на християнска Европа върви с уверени стъпки и според отдавна изготвен сценарий. Това , че европейското население езаело позата на щрауса, с нищо не променя нещата. Иди в някоя джамия и чуй какво се говори и към какво се призовава. Да не би още да си мислите, че тези афганистанчета и такива като тях, които смело крачат към З.Европа, via "Лъвов мост", са бежанци, а не бъдещи джихадистчета?!

Да бе те западняците са овци, остави политическото говорене, хората са същите, като нас. Гледат точно по същия начин, по който и ние, на ман.., ци.., ромите. То за това и започват атентатите из Европа. Политическото говорена насажда чернокожи и араби, местните не ги приемат, първите се капсулират, радикализират и така..

Ми Холандия да изпрати всички турци по живо по здраво към анадола

Ердо съвсем се е смахнал. Явно не му стига само да избива собствения си народ. Лошото за него е, че цивилизованият свят няма да му играе по свирката. Тъпанар.

Странно, за да работиш в чистотата в Нидерландия ,трябва да си турчин /задължително- до сега/! Когато бъдат прекратени договорите,какво...хиляди турци без работа!?!Еми те са "гости "там!Холандци не чистят в Турция и "Филипс" няма заводи!

Егото на ердоган пострада, някой му се опълчи и отне "права" на неговите хора, затова беснее.

Лошият пример на САЩ се разраства по света. Да се видят отстрани и световния си принос.

Ердоган явно се опитва да имитира Путин, с тази основна разлика, че не е прав. На Ердоган ще му се стъжни. Холандците са злобни и колонизатори. Ще го изкарат през носа на Турция.

Трябва тотална блокада на тая мръсна османска кочина.

gonzales

и преди година Русия и Турция се скараха заради сваленият самолет, предприеха се санкции. и скоро след това плеснаха с ръце и се прегърнаха. нищо ново под небето.

В грешка си, не са плеснали с ръце а Ердоган се извини на Путин, има разлика.

Да, Путин го чака 3 минути пред камерите Ердо да дойде да се извини. Помня Да ти обясня ли какво значи това на дипломатически език? :)) Путин дори се разтанцува на края. :))

А ако Холандия реши да си прави митинги, дали в Турция ще разрешат? Едва ли! И без това турците сериозно потъпкаха всичко разумно на този свят, като гледам сериозно са се запътили по стъпките на Сирия, Египет и т.н. с редовния номер за плашене на гаргите.... Единсвеното гадно нещо, е че са ни съседи, и ако вземат да се изпострелят, което рано или късно ще стане, и ние ще го изядем един голям.... дано турците да имат малко разум и да гласуват против, макар че сигурно гласувалите против ще ги пратят да чукат камъни!!!

Брей, Елби е голяма работа. Всякакви санкции ще налага, само не и икономически ;-)

Турция реже клона на който седи. В момента държи един коз с мигрантите, но тихомълком губи много повече от 6-те милиарда компенсации. Губи пазари, губи туризъм. Само от туризма за една година ги е загубила тия 6 милиарда. Само с едно решение на ЕС може да загуби половин европа като пазар и предполагам Гърция, Холандия и Германия ще са първите, които ще предприемат тази стъпка съвсем скоро.

Германия и Турция са във сериозни взаимоотношения тъй че зор ще се отървем от бурката

47% от износа на Турция е към Германия, така че Ердоган да внимава с баба Меркел.

Ердоган с тия турски номера ще упплаши кора ми Янко. Ако Европа рече , ще натири 3 млн. турци обратно и ще си затвари пазара и тоя смешник след 1 седмица ще го дават като кадафито...

В грешна насока са ти мисите. Холандците се молят да е Ердоган начело на `турция. Да им праща оше и оше млади турци към тях. Турците владеят такива важни отрасли на холандското общество като строителство, търговия, обслужване на стари хора. ИНаче холандците умират прави. Техните собствени граждани само пушат марихуана и философлстват по университетите.

"Холандците само пушат марихуана" . . . И Холандия е една изостанала, примитивна, назадничава държава, а Турция е обратното. Ех, Кукло, Кулооо . . .

се поизхвърля вече, ама да не стане като с побратима му Путин - европа да му наложи и на него санкции, тогава ще завие като бясно куче....

я да ни наложат на нас санкции - да си спрат износа на дрехи и селскостопански стоки, и най- вече - на гласове и бежанци, много ще останем доволни!

А, ТУРЦИЯ НЕ СЕ ЛИ ВПИШВАШЕ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, НАЛИ ИМА ПРЕГОВОРИ ОСМАНСКА-ТУРЦИЯ ДА СТАНЕ, ЧЛЕН НА Е С? КАК СТЕ С МОЗЪЦИТЕ ОТ СБОРИЩЕТО НАРЕЧЕНО-Е С?

Виж ги ти тия холандци бе!Една шепа народ,а 22 милиарда инвестиции в Турция и батареи,,Пейтриът" на турската гран'ца имат! И сигурно и F-ки и ,,Леопарди" имат кой ги знай колко?И F-35 са си поръчали от Щатити...! Д'ъл пък ни йе вярно правилото:Колкут по далеч от Русия толкуз по добре съ живей!

Ако, зависеше пряко от Българския народ и неговите граждани Нато и Е С, вече щяха да са изгонени от България, но за нещастие зависи от корумпираните ни политици! Та, така искам и желая Е С да наложи санкции на България, защото само така България ще тръгне нагоре и ще стане икономически добре с собствена икономика от по развитите страни извън Европа, Като Китай ! Наложиха санкции за Русия, а тя тръгна нагоре икономически, а съответно санкции са безмислени, дори Е С наказва себе си! Искам и нас така !

Ще те питам, както попитах и един друг в друга новина - Как точно излинето ни от ЕС ще помогне на икономиката ни? Но ако може аргументи, факти, изчисления - с други думи без кухи лозунги и прочее простотии. Това само искам да знам

Българските граждани да вземат да си направят референдум като толкова ги вълнува излизането от НАТО и ЕС. Нали сте милиони русофили? Или, ако искаш, аз да ти го организирам, че ти трябва да претакаш зелето? Искаш ли?

Краставици изнасяме и сега!В Австрия,Чехия в много германски градове се продават български краставици!Това за Мариците и златото е глупава опорна точка за двутактовите избиратели на атака,бесепе и пф!Ако беше толкова рентабилен добивът на злато то той щеше да е на ,,наши"фирми с червен пискюл!Ако се върнат два и половина емигранти от Европа в България какъв поминък ще им осигури Кремъл...пу,пу,пу бесепедепесепфатака партията? - НИКАКЪВ!Нито заплати, нито възможност да си търсят правата ако някой не им плати заплата и осигуровки,вземе им имота след измама или насилие извършено над някой! Така,че Европа е най хубавото за нас Българите,а руската КГБ мафия е наш поробител!

Холандия, Германия, Австрия и Дания, ако изпратят обратно в Турция всички дето нарушават законите им, няма да загубят нищо!Квалифицирани работници и инженери има от Източна Европа доволно! Да видим тогава какво ще запее Джагал Султан?

Холандия - Турция - мултикултурализъм в действие !

Tоя еврейн Рюте нещо бърка много. Нацистите са бомбардирали съюзническите войски в Холандия които са напредвали към Германия а самте те един патрон не са изстреляли. Еврейска държава е Холандия и самочувствието им идва от това,че са през дузина граници от Турция.

Значи холандците са първи братовчеди на путин.....и какво ще стане тогава с руско-турската братска дружба????

Не е вярно - Ротердам е бил сринат, запален, изпепелен и то напук!

Сега ще видят неандерталците-нидерландци как се плаши куче с pязaн кремвирш :-Р

Доги само да не вземе да си прибере турците от Холандия, че завалиите холандци ще плачат цяла седмица ... от радост :-Р

След цялата тази патартия Турция посмъртно няма да влезе в ЕС.

Че то иначе ясно ли е как ще влезе?! В европейския парлемент, к'во ще стане освен ЕНП и ПЕС ще има ДПС или там както си кръстят мюсюлманите партията. И като спечелят изборите, което с оглед на размерите на Турция и т'ва, че там всички ще гласуват за мюсюлманската партия, с оглед на положението във френскоговорящата част от Европа, където разпределението е нещо от сорта чернокож, арабин, мулат, по-светъл чернокож, бял и тръгнат да въвеждат шериат, к'во пра'им?!

Изказвате едно предположение (създаване на мюсюлманска партия в ЕС), приемате че е вярно и изграждате цяла една теория върху това! Много умно! Кога Турция влезе в ЕС, че взеха всички там да гласуват за несъществуващата все още мюсюлманска партия не разбрах!? А между другото, според статистиката в Европа изповядващите исляма са 5,2%. Ще има бая да се потрудят за да подменят 500 милионното население на Европа дори с невижданата вълна нашественици от 2015 г - 1 милион.

S RAZTWORENI OBIATIA

Буахахахахаха, Доги изкърти тъпомера. В отговор на отказа на Холандия да се поддава на шантаж ще наложи ... ембарго срещу Турция. Аре, ве, спри износа за Съюза, изгони инвеститорите и всички войски, които НАТО прати да помагат срещу ИД и ходи да си викаш "аз съм супер!" пред огледалото! Палячо!

Това, на което сме свидетели, трябва да бие тревога и за нас. Идват избори! Да не казваме "няма за кого да гласувам"! Има достатъчно добри български партии. Да не забравяме, че и в "целувката на Орлов мост", и в "кафето в Кърджали" имаше един участник. След като си направи собствена партия, целите му станаха съвсем очевидни. Гласувайте, драги българи! Мислете и гласувайте, за да не стане "Когато двама се карат - третият печели!"

Дам, и да не забравяме кой винаги се е коалирал с ДПС в управлението ;) Трябва малко да се мисли, но на място.

Тегави времена! Най-верния съюзник през годините на Турция се готви да напусне ЕС, големия брат отвъд океана е пас от едно известно време, а руснаците пак са пуснали заявка за световна сила. Добре, че конвенционалната война между големи е невъзожна иначе тратата световна буквално започваше днес.

Къде са задружните санкции на ЕС срещу диктаторска държава ? Не трябвали да сме солидарни когато нападат братския холандски народ ? Значи това че всеки се спасява по единично ?

с какво са го нападнали? Колко са загиналите?

Изрод

Трябва ли да загинат холандци зада ЕС се размърда ?

интереса клати феса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само руското приятелство е безплатно. Знаем. Ама излиза много скъпи. И това го знаем.

Тия нещастници са се взели много на сериозно, че чак да заплашват почти цял Свят. Сигурно руснаците им дават залп, за да са толкова нагли и цинични Ако нямат от някого подкрепа ще са навряни в ъгъла, както беше до сега. Приятелството между Турция и Русия ще трае "ден до пладне", защото да не забравяме, че между тях са се водили цели 13 войни. Така че, приятелство между тях не е имало, няма и не може да има. Просто турците в момента са се взели на сериозно и се засилват, само да не паднат в трапа самите те.

да се прегарне с руся и турця все брацки народи с нащо население *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако, зависеше пряко от Българския народ и неговите граждани Нато и Е С, вече щяха да са изгонени от България, но за нещастие зависи от корумпираните ни политици! Та, така искам и желая Е С да наложи санкции на България, защото само така България ще тръгне нагоре и ще стане икономически добре с собствена икономика от по развитите страни извън Европа, Като Китай ! Наложиха санкции за Русия, а тя тръгна нагоре икономически, а съответно санкции са безмислени, дори Е С наказва себе си! Искам и нас така !

Абе, ОК, нещо си се разцентровал /или си си такъв поначало/. Русия е тръгнала нагоре ? Разходи се до там за 2-3 дена, поговори с някой руснак, и ще видиш вървежа й нагоре. Ясно е, че трябва да си оправдаеш тролската надница, ама то твойто е тежко оливане, тежко.

Ми нали съм бил там бе тъпак......Ти, като си в България и е страна от Е С....защо си на последно място в света и най-бедни в България?

ЕС трябва да изгони всички фесове от територията си, жестоки мита за турски стоки и никакви туристи за курортите им. Санкции до дупка! И Кюрдистан като независима държава!Да види ердоган кон боб яде ли.

Как, да стане, напротив ЗА Е С, бъдещето са арабите мигранти и техните братя фесове, иначе щи си ги внасят?

Турците са на път да се изолират от целия цивилизован свят. Те не разрешават никакви отклонения от правата им линия, но си позволяват да нарушават законите на други държави. Европейците са длъжни да признаят грешката, наречена "интеграция". Такова нещо не съществува, а онези, които и нас сега убеждават, че сме лоши, защото не искаме чужденци, са наши врагове и не искат да разберат, че реагираме така, защото "парен каша духа". Знаем колко може да ни струва тъй наречената "толерантност".

Волът като рие,на гърба му пада. Като видя,че ни го искат в Европа,Ердоган започна да прави метани на Путин и да се зъби на ЕС.

Достатъчно е само Брюксел да отвори темата с пазарите и Ердоган ще замълчи. Колкото и да са им добри отношенията с Русия (в момента), там просто няма пазар, който да компенсира евентуалната загуба на европейския за турски стоки.

Ердоган само се пени. Холандците са доста богати и могат да нанесат огромни щети на турската икономика без те да пострадат кой знае колко. Така е в днешния свят.

решението е просто - като с бежанците - товарят се на транспорт турците, пребиваващи в Германия , Холандия и България - над 2, 5 млн. и се връщат на Ердоган, да си им прави колкотот иска митинги и агитации на майчин език! И тогава ще го втаса, така както се ежи!

Ако беше така просто , но съществува третият закон на Нютон !

много насериозно се взимаш напоследък! Внимавай ЕС да не ти наложи санкции, щотот тогава отиде износът и - народът излиза на улицата...

Турция плаши Холандия ??? С какво бе ? Примитивните, резани ориенталци ще уплашат напредничавите, интелигентни, богати холанцци ? Егати !