Борисов обеща още съдебни дела - сега за самолетите

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов ще търси правата си по съдебен ред заради обвиненията, че полетите на кабинета на ГЕРБ са били незаконни.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща още съдебни дела - сега за самолетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е-е, ама имаше и такива като Тиквата, които бързо разбраха как се строи капитализъм"ът", как да си изберът нови господари и да бъдат слушливи и т.н. И като си построиха собствения капитализъм се "сетиха", че другите са "лош човешки материал"...

Защо българите забравиха поговорката "От зелена тиква семе не ща!" ?

а на него му обещаха, както винаги всичко извърта.

БУДА , матр'яла може да е прост , ама вече научи , че дело за клевета срещу депутат НЕ МОЖЕ ДА ИМА , заради депутатския имунитет . Стига си лъгал като циганин , ами се стягайте с Цвинокио за затвора.

Абе смешник а ти специалист по кво беше? С маркуча? А даскала по физическо? С какво сте по-различни от Пеевски - да не би да не сте потомци на гадни комунисти???

Просто мутра на където и да го обърнеш.

Бойко да вземе самолета и да открие магистрала Тракия,че го чакаме и на Хемус!!! С кола ли да пътува по скапаните социалистически пътища???

За превоз на ритнитопковци или за рязане на ленти си има друг вид транспорт. Изполване на авиоотряда за щяло и нещяло е злоупотреба.

С теб сме, Бойко! Следващият път, когато дойдеш на власт, вече да нямаш никакви илюзии за тези хора и да не се мъчиш да търсиш консенсус с тях по важните държавни въпроси - трябва да ти е станало ясно, че с тези боклуци това няма как да стане.

Ама Бойко се е запътил за централния. Там ли ще сте с него?

консенсус. Първо не знае тази дума. Второ какъв консенсус с човека който знае да говори само АЗ,Аз,Аз давам, Аз пострих, псих.

Тиквоний да раздава пари бе вие сте се напушили нещо

ПРОДОЛЖАЙТЕ ЛЕТАТЬ, ТОВАРИЩ БОРИСОВ ;-)

МОЛОДЕЦ, ТЕРЕШКОВА!!! Подалеко от Земли, на Марс, возьмите и Товарищ Борисов и Цветанов P.S. Удачи ;-)))

А кое е законното : возията на бистришките тигри ли ? А бе тоя човек толкова ли е прост , за да разбере, че държавният самолет е такъв със специален режим, за да подпомага логистично държавните мъже, да ги улеснява във високата им отговорност за правилно, мъдро и успешно ръководство на държавата !

Вместо Сидеров , Станишев и Местан да се задавят в разни сплетни и компромати, да се погрижат да изчистят името си. Местан да отиде при главния хидрогеолог Доган и да вземе откраднатите милиони и да ги раздаде на отрудените тютюнопроизводители. Станишев , може да си купи 52 апартамента с онези държажвни пари - 2 млн евро , които подари на Моника със австрийска помощ. Може да ги даде под наем и с наемите да изхранва бездомните. А къде скрихте Масларова и Р.Овч. Те имат много работа по харчене на откраднатото. Кой колкото повече краде, толкова по-незабелижим става. Разчита се на късата памет на хората.

Боко бандита псе видя на тясно и взе да контраатакува!

Защо това тъпо, нагло и крадливо парче е още на свобода?

..боико не бои се братко,сад,сад,сад за тези лумпени...

Без такива като Бойко и опонента му знаете ли къде щеше да бъдем ?Много много по добре от сега!! Та той се учеше на на власт от Т след това от царя и накрая каквото стане аз съм си добре !!!!

Отговорът къде щяхме да бъдем се крие в съседна Румъния. При еднакви заплати през 2008 г., днес средната румънска е 950 евро, а половината ни туризъм разчита на богатите северни съседи. Вече сме сервитьори и на румънците. И техните управляващи не са били цвете за мирисане последните 4 години, но поне не са мутри и криминални престъпници.

само тъй брат , съди ги всичките !!!

Щом сте му брат, ще разкажете ли за детството Ви? Брат Ви през пет минути разправя как е бил със скъсани гуменки и сте яли филии с мас, че нямало друго. А баща Ви е полковник от МВР? Как позволяваше да гладувате като дечица от Руанда?

много тв гледаш и все поръчкови

се обръщат един към друг само бандитите и террористи.

Сега проблема на България не е Бойко Борисов, проблема е Мафията-БСП69ДПС!

Не е вярно, че една певица им е пяла в самолета. Свирила е .

Някой знае ли дали е истина че Бойко Борисов Си купил собствен остров?

Ти тъп ли си или кво?

васко

А мислиш ли че може и да е истина,нима точи Буда ги няма парите а?

хахахаха, та Боко мутрата с парите ни може да си купи и държава.....

Бокооооо, мутроооооо!!!! Разсипа държавата и продължаваш да вредиш!!!!

Тиквочев що още не е запрян!

Буда, ама нашата съдебна система като я знаем колко е корумпирана, току виж си спечелил срещу скромен подарък на съдиите и адвокатите? Къде ли ми е тел. на Красьо Сивичкия, че имам и аз едно дело срещу ЧЕЗ (Каратиста и Пашата)? :)

ти пък какво разбираш от разузнаване и контртакова, проспахте Набуко, серсеми.

Св.Св.Боко и Цецо Великомученици,ти да видиш!Обградени с врагове,предатели и пр.сволоч.Трудни години ще да са били,мъка,мъка!Затова летели,летели,барабар с фолк змездите,с тигрите от с.Бистрица,хем за кеф,хем да ги вардят.Палячо ли си,тъп ли си,роден лъжец или шут ли си?

Роден лъжец е! За тези дела дето щял да мъкне чували с пари, още преди две седмици чакаше адв. Марковски. Някой да е чул Рапона да е завел дело? От човек, който лъже без да му мигне окото и скверни паметта на дядо си, разнасяйки трупа му като панаирджийска мечка по телевизиите, какво друго да очакваш? (За да влезеш в школата в Симеоново, разнищват родата ти до 9-то коляно. Ако ще и прадядо ти да го има на снимка в тарапаната пред двореца на Борис III-ти - забрави да станеш милиционер! С убит от комунистите 1944 г. дядо, не Симеоново, ами и СУ няма да помиришеш. Тоя вярно е почнал като дребен мошеник на Магурата, но 15 години да има хората за балъци /че и още да му се връзват на номерата/ - това не го разбирам.

Стига с тези самолети. Тия от БСП на магарета ли ще ходят в Брюксел или техните полети ще са по-евтини. Стига сте търсели под вола теле ами подавайте оставка.

Ти ако се разхождаш със служебен автомобил 200 пъти за последните 3 години където ти скимне, не само ще те уволнят, не само ще платиш бензина, но и фирмата ще те съди. Всички ние сме фирмата в случая!

Айде, време е за барековците да почнат да се давят в плюнки, че на селяците им трябва и злоба освен мизерия за да изпълняват повелите на догановото правителство!!

Герберчета прочетете Закона за гражданското въздухоплаване и ще разберете защо полетите на боко са незаконни, отделно са разхищение на държавна пара!

И аз съм погнусен с тази разлика, че не съм гласувал за него. Защото винаги ми е била ясна какво представлява една мутра. За мен е достатъчно, че е бил член на БКП и пожарникар, което говори достатъчно за нивото му. Държава е това не е мутренска охранителна фирма.

Аз не съм комунист, но пък се гнуся от теб, който говориш "на ангро" - 99,9999% от членовете на бившата БКП си бяха нормални и достойни хора. И ще ти дам пример за един такъв член - баща ми. Той беше размотаван в продължение на 1 година и повече от новите ни господари - приватизаторите на завода, в който работеше, и от който беше съкратен 13 месеца преди да навърши пенсионна възраст, защото отказа да даде "бакшиш", и те го размотаваха и не му подписваха УП-то! А той отказа не защото не можеше да извади някой лев, а защото твърдо държеше на принципите си и казваше "Аз съм комунист, не мога да дам подкуп, аз така съм възпитаван и никога в живота си не откраднах, не взех и не дадох подкуп!" И като виждаше какво става в тая държава, накрая се поболя - от стреса хвана рак и почина. Е, ти, ла.но такова, с какво си по-достоен от този член на БКП?!?

ivo10

Тъпанари, ще търсите Бойко пак да ви управлява. Помнете ми думата. Явно не сте усетили досега какво се върши в държавата. Само така Бойко. Разкажи им играта на лайнометите.

Иво вие с Боко Тиквата да не сте крали и мародерствали заедно, че така ревностно го защитаваш.Не разбра ли Боко и Цвък никога няма да видят повече власт.Същите протестиращи и още повече ще скочат срещу герберите.

ЕЗОП, ХУБАВО ПИШЕТЕ ПО ТИЯ ФОРУМИ, НО ДОСЕГА НЕ ВИДЯХ НЯКОЙ ДА ПРЕДЛАГА НОВИ ИМЕНА,НОВИ ХОРА ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ.ТА И ТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ЦИЦКАТ ОТ ХАЗНАТА.ИНАЧЕ И АЗ СЪМ ПРОТИВ ВЛАСТВАЩИТЕ В МОМЕНТА.ДАНО ДА СИ ОТИДАТ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

ПОДКРЕПЯМ ТЕ IVO10.БОЙКО БОРИСОВ Е ЦВЕТЕ В СРАВНЕНИЕ С ТАЯ СГАН КОЯТО СЕГА Е НА ВЛАСТ.А ВОЛЕН СИДЕРОВ.....НЯМАМ ДУМИ.И ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИТЕ?СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СЪМ В ЧУЖБИНА И НЕ МОГА ДА СЕ ВКЛЮЧА В ПРОТЕСТИТЕ.ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.С ВАС СМЕ:)))

не знам в коя държава сте в момента, но ако е що годе нормална и приницпна, такива като борисов отдавна ще са подсъдими или обект на разследване....бих цитирал франция, германия, италия та дори и чехия..друг е въпросът за "стоиностите" на станишев, но моля ви не ни пробутваите обратно един псевдообразован "недоказан" все още престъпник

Братчед, седи си там и, ако те допуснат, решавай съдбатана чуждата държава, в нашите работи не се меси! Отдалеч всичко изглеждаше "розово" при Буда - Боко Банкянски, "да се свети името Му"! А я ни питай нас, тук, какво ни е... от толкоз хубост, тия клетници, дето ровят в кофите, станаха 100 пъти повече за последните 3 години! А това "цвете" така мирише, че и противогаз от 16-то поколение няма да те спаси, ако си до него, както се засилваш, впрочем... Та, седи си тем, там си си добре...

И пак ще му гласуваме доверие

Съди ги Борисов - друг начин за тези боклуци няма!

Коментара Ви е перфектен.

Това ли измъдри сега кухата ти тиква, а, Боклук Боко?

Такива простащини можеш да кажеш само ти, другарю!

Тиква, държавата не ти е бащиния!! Знаете ли, че този болен мозък е поискал позивната на правителствения хеликоптер да е БМБ, по неговите инициали? Боко и Болен дори не са за обесване като останалите, първо трябва да бъдат лекувани и после бесени.

Политическата обстановка е напрегната, радвам се щото има кой да ни развесели.Браво на г-н ТИКВОРСКИ.

Развеселен сте? Браааво, но не забравяйте че този който ви е развеселил не е шут, а доскоро се водеше министър-председател на България... Още ли ви е смешно? Аз пък се срамувам да кажа че идвам от България заради този