Коментари - Самолетът на Ивайло Пенчев не е паднал, приземил се твърдо, удряйки се на крило | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кого му дреме за некъв швестър

така е с гориво аванта

Не ме интересува, какво се случва с някакъв си долен, мазен и противен ГЕРБЕРАСТ, пък бил и той бизнесмен! Баща му сигурно е намазал от куфарчетата на Луканов! Сега - голямата работа! .... БОКЛуК!

Господ един път предупреждава, някои нямат и толкова, така че дано се замисли...

Завистта е порок!

Значи пак излъгахте. Поредния Гейл, само сензация да има.

Тоя объркал спидометъра искал да излети със скоростта от GPS-a.

Какво ли щеше да стане, ако някой беше дарил линейката и точно в този момент имаше нужда от нея, с предимство....а пък този с катерушките да си лежи в счупеното самолетче!?!?

Това ми напомня за знаменитата реплика на Тодор Колев от "Опасен чар" - "сега не се казва - ще скова кочина, а - ще реализирам кочина".

Не компютри, а компоти и не ги изнасяме, а ги внасяме. Не медицински материали, а фурми. Не падане а приземяване. А гащите напълнил ли е плешивия грозник?

нищо Щото нищо и му няма- здрав е кат куче Докторите за всеки случай са го прекарали през скенера да видят има ли кръвоизливи в главата А журналята подхванаха темата щото няма нищо друго за дъвчене Спокойно- спасявали са и много по-тежки случай- един беше със забито шило от Хилти в кратуната и пак го отърваха Така че ще си купи друг самолет и пак ще кара

Този да ходи да го прегледат и лекуват в Шри Ланка. Нали от там щеше да внася работници.

От светулка на светулка....та на Горския на фаса.

MoneyII

Кой те накара да се качиш на дърво без корени?! Пуст мерак да си над другите!

Българските бизнесмени прегълтаха тая глезотия да летят, но затова си трябва рутина и компетентност .Този самолет не е експлоатиран цяла зима и ето резултата.

Сигурно косата му е влязла в очите .

Очевидна пилотска грешка, като се има предвид че скороста на срив на тоя самолет е под 60км/ч ...

Да видим хронологията на събитията: Първа новина - ужасна авиокатастрофа, откаран в шокова зала, опасност за живота. Втора новина: паднал от 10 метра, жив е, може би има вътрешни кръвоизливи. Трета новина: паднал е от 5-6, добре е, контактен, правят му рутинен преглед. Четвърта: приземил се е твърдо, не е паднал. Очаквам пета: приземил се е нормално, при слизане си е охлузил коляното, в Пирогов си сложи лепенка и по живо по здраво. Айде сега кажете, той ли си плати за тази НОВИНА, някой да пише за НЕГО?

този е идиотът, който разправяше че коронавирусът щял да убива само стари и болни хора, и това според него било хубаво, защото нямало да се плащат повече пенсии.

внимавай Седларов...да не паднеш от коня...така ли беше тази прослувате реплика бе?

...бил си купил...самолета, за да си го гледа, моля ви се...

Ама за мен този е платил за новината, за го изкарат я като атентат, я като репресиран. Слаби сценаристи, слаби.

Какво е да си тъпа мисирка?

Така става с " евтиното " гориво на Марешки - приземяваш се "твърдо" - Демек ПАДНАЛ си е ?!

Защо ни занимавате с човек, който искаше да се прави на Бог и да решава кой ще се лекува и кой не?! Това, което му се е случило е справедливо възмездие. Като се правиш на велик, съдбата ти го връща.

Рядко противна гад...

Като човек искам да е здрав. Като част от общество се чудя защо ни занимавате със скъпите хобита на хора със сбъркан морал ...

Паднал е като совалката дори не е излетял! Сигурно е катастрофирал докато е рулирал на пистата?

Пилотска грешка.. по принцип тоя самолет пропада, ако скоростта падне под 60км/ч. Просто няма достатъчно подемна сила..

Дарявам парашути, но първо за моите хора.. и за бабата ;)

Най-добре си купи една ЦЯЛА болница - Да ти е мирна главата - Дето ще се молиш на тази или онази да те приемат с ПРЕДИМСТВО и ПРИВИЛЕГИИ !!

Нека Радев да каже нещо. ...Пилот е....Слаб политик, но е летял...

На такъв аморален боклук може да завижда само още по-низша гнида.

Искаше да бъде с предимство в спешното - ето му го! Да се моли сега да не излезе коронясан от Пирогов. Това му е възмездие отгоре за изцепките с респираторите и пенсионираните хора. Барем разбере, че е Божа работа кой колко ще живее и да се смири малко. Народът не случайно е казал "страхувай се от желанията си, защото може да се сбъднат".

Онаова Ферари , дето си го държиш в "офиса" , да се ФУКАШ с него - Да не си посмял да го изкараш , че май си доста голям карък !!!

наглец уволни половината си работници в началото на извънредното положение. Отношението му към работницитте у унизително. Смята ги за нищожества. За своя собственост, затова и поиска апаритите които дари да за неговата рая.

Рядко противно човече ,милионер ! Да беше се разбил и после на вентилация отзад ! Как е забогатял умника ? Никой не пита!

Карането на самолетче е като футбола - проста работа за умни хора, но твърде сложна за този прост човек.

Искаше да влиза с предимство по болниците. Ето, че господ го чу и му изпълни желанието.

Жалко......

В другата тема някой писа, че му прилича на Ам Гъл :))) и на мен ми се заби в главата :))) Изяде шамар от съдбата и ще види колко хора се радваха на новината, че е паднал. Заслужил си го е.

Не той, хората му от Уолтопия. Колкото и да не го харесвам, това е жест на работодател, който не се среща често.

Признавам си, че се зарадвах на новината.....и се разочаровах, като разбрах, че ще измъкне кожата. Той ми е бивш работодател. Зъл човек, много лоша душа носи...

Стига с тоя боклук! ОТВРАТ!

Много добре си се е справил човекът. Трябва да почерпи инструктора си. Обучавал съм се на такъв тип самолети и обучението включва симулация на отказал двигател.Естествено това става на голяма височина при отнета газ и приключва с планиране на практика без двигател. Но какво ще стане при реална ситуация и аварийно кацане зависи от хладнокръвието и самообладанието на пилота. Тука не е протекло по най-добрия начин.

Добре де - Не Ви ли стига ИЗЛАГАЦИЯТА , че сте Бг "бизнесмени" - Сиреч СЕЛЯНДУРИ с ПАРИ , та чак си рискувате и живота ?! Змаем , че сте ПРОСТИ , и без да се разбивате така демонстративно !!!

Многото негативни коментари показват колко завистлив и злобен е българинът!Това е основната причина да не просперираме - злоба, мързел, завист!

Забогатя със стените за катерене, по цял свят ги правят с неговите модули. Не е назначен милионер, както Божков, Пеевски, Домуса и разни други комунета.

Криеше се зад гърба на работниците си, защото не вървеше да каже, че иска да откачат от апарата болен човек (да го убият реално), за да закачат него. Но се подразбира от идеята да дарява с условие. Това му е била интимната мисъл на този боклук. Какъв жест е неговият цинизъм? Това е един морален урод.

Жалко, че не се утрепа тоя изрод. Лятото остави човек да умре от бач в жегите. Да гние в ада, да има много пари и да не може да си купи здраве му желая от сърце! Проклет бъди!