Латвийски самолет предизвика тревога в Лондон

Британски изтребители бяха вдигнати под тревога заради приближаващ се към столицата латвийски транспортен самолет Ан-26, който не влизал във връзка с кулата.

Обратно в новината

Коментари - Латвийски самолет предизвика тревога в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С това европейско въздушно пространство се излагат. Москва е в Европа. Тези от ЕС да не си присвояват името Европа.

Какви ще ги правят ингилизите, ако едно Су пикира над Бъкингамския дворец ? Горката майка кралица .... Ами ако едно Ту се насочи натам ?

Хаха, мислите че сте много оригинален и забавен? Дали същата ехидна забележка ще направите, ако неидентифициран самолет руско производство прелети над вашата къща, където сте вие и евентуално -вашите деца, партньор и т.н.

Интересно, ако Путин пръдне, дали англичаните няма да си помислят че е гръмнала атомна бомба?

Ами да, сигурно ще си помислят това. Те англичаните не разбират нравите на руските мужици. В Бъкингамския дворец не е прието така да се пъpди и със сигурност Путин няма да бъде поканен там ако се държи така!

да се уригваме. Това вашия Бай Ганю го научи от нас.

Бил руски. Не, не бил руски, а само руски производство. Ти върви и обяснявай на гражданите от Лондон, че авиозаводите Антонов са в Украйна ...

Да, но ракетните двигатели на ракетата която гръмна оня ден определено и категорично бяха руски. На Русия и изнася обаче винаги да преиначава такава информация за да "замазва положението".

а резервоара

Тези вече при сричките Ту, Су, Ил, Ан, МиГ, се насират от страх. Но иначе спазват опорните точки - първо се обявява, че самолетът е руски, а след се уточнява какъв е всъщност.

Ха-ха-ха, вурсчетата са се изприщили от страх !!

Шило

Хахахаха, параноята ги тресе много здраво! Все руснаци им се привиждат! Дето се вика, този път без да вложат и копейка, руснаците разбраха как действа Обединеното кралство при навлизане в негова територия. А проблеми с връзката наистина могат да станат винаги, но защо се тръгва със заплахите? Хората в гражданският самолет май са се поизплашили доста

Защо примерните еврейчета от Прибалтика, не получат като подарък от Евреонала "високотехнологични" самолети, а ползват техника от съветско време? Предположението е, за да се даде повод на хомосексуалните "журналисти" да говорят неверни неща, които примитива в България и бройлерите на "запад" приемат с овчедушно вдъхновение-

Тези смешници, след като в 21-ви век немогат да отличат един АН-26 от военен самолет на Русия, щели да бъдат "надежден" щит на НАТОвските въздушни пространства! Да не дава Господ да опрем до тяхната "защита"!

Това е военния вариант на АН2ч. Когато влизахме в СЕ и затваряхме разни там глави за присъединяване беше наложена забрана за всички модификации на АН и ТУ. Така че летенето му над UK е повече от странно. Обаче може би има изключения за военни такива и се вадят някакви временни разрешителни. Ако е така военните прехващачи просто са отишли да го посрещнат подобаващо.

От Вашите думи разбирам,че на тези подозирани,че са приятели на Русия(т.е. България) е било забранено,а на доказаните неприятели -разрешено.Въобще -много честно.

В РУСКИТЕ САМОЛЕТИ И РАДИОТО Е ЗДЕЛАНО.

"Победителите", дето си хвърлиха бомбите си над София, за да бегат по- по- бързо, защото "Месершмитите" ги подгониха, Та КОЛКО от тия посеркофци сега се насраха във влажните си напикани креватчета една бабичка

А ПЪК ДРУГИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ ДЕТО СТИГНАХА ДО БЕРЛИН НЕ МОЖАХА ДА УМРАТ НАПИКАНИ ЩОТО УМРЯХА ОТ ГЛАД ПРИ СОЦИАЛИЗМА.

незнам дали са умирали от глад при "социализма" , но сега при "демокрацията" глада кара хората да се редят на опашка пред контейнерите за боклук, защо ли ?

Малко ли руски терористи се разхождат по "загнилия запад"

За да се вдига толкова шум около латвийския самолет, има две причини: 1. Всичко руско трябва да бъде дамгосано, заклеймено, анатемосано, да се внуши, че руснаците са агресори и животни, които закусват с деца. Наскоро Западът беше изперкал във връзка с някаква холандска или може би въобще несъществуваща подводница, която види те ли вече нанасяла ядрен удар върху Швеция. Преди това се говореше надлъж и шир за инвазията на руснаците в "демократична" Украйна. Най-големи лъжи обаче краварите размятаха по отношение на сваления малайзийски самолет над Украйна, за който още отначало беше ясно, че е свален от убийците в Киев. И след като лъжите на Запада по отношение на този самолет разсмяха дори децата, великите янкини демократи просто млъкнаха. 2. Западът изпитва генетичен страх от Русия, която винаги го е смачкала след всичките му агресии. Затова, когото чуе Русия, той винаги се подмокря, ако не и про.рисква, както е в този случай. Впрочем АН не са руски самолети, а украински, но карай да върви - нашенските протестърчета вече пишат ли пишат, та чичко им Сам да им снася мъни.

Ан са украински, а не руски самолети! ОКБ Антонов е в Киев.

"Скай нюз" съобщава, че британските военни летци са се свързали по радиото с пилотите на латвийския самолет и са ги заплашили, че ще го свалят в случай на неизпълнение на техните команди. - чи то туй ни е димукратично ва кък можи тъй требе да преговарят и въобще да си бъркат по дупкиет а не да заплашват ама ха диктатори с диктатори такива...

истории от ,,бандата дилинджър,,!!! стига с тези ретро-разпявки!!!

в черната кутия на един от самолетите които бяха блъснати в сградите на великата демокрация на записа се е чуло - дай сега и аз да направя едно кръгче

фактите са такива каквито са но реалноста сега е друга. андастен ми ? ;))

този летеше над сахалин а един ирански пътнически самолет над персииският залив но за нещастие ,,отдолу,, плуваха американски боини кораби!!!,,падна,,!!!

Е, това е нищо сравнено с "кацналите" в Пентагона и кулите близнаци хабибита. Оня беше с някакво самолетче 2 на 3 метра, което не се вижда на радар... а и няма защо да се вижда.

1987- сега коя е?

КОГА :))))))))))

а подводниците до портсмут видяха ли ги?? тез ф не знам си кви си едва ли ще се опънат на руснаците. не са искали не са си поиграли както с онея от доналд кук. ще има пак психотерапия за натовките кончита вурстчета :))

Всичките сте циркаджии, като се почне от вашата редакция, журналистите на Скай нюз и пилотите на тайфуните. Напълнихте гащите от един стар, бавен турбовитлов съветски самолет.

Не- те не са циркаджии, а са се продали на вас, руснаците. Мисля, че никой народ не толерира предателите и изменниците. Българите - също.

Кажи,кажи,бяха руски терористи в латвийския Ан,нали?

За да се нас*рат РУСНАЦИТЕ от страх, може би е време ес, нато и сащ ДА ДЕЙСТВАТ СЪВМЕСТНО СРЕЩУ РФ.Да видим тогава руските тролове дали пак ще драскат в този сайт или ще се крият заради, например бомбрадировки над москва....

Руските тролове са дразнещи, но вие соросоидите сте още по-зле. Разберете, че не сте американци или руснаци ! Бог е решил да сте българи и е нормално да обичате не Русия или Щатите, а Майка България !!!

анонимен

Аз съм българка , а не соросоид! Мога да осъдя за ЛЪЖА И НАБЕЖДАВАНЕ ВСЕКИ, който твърди, че който и да е американски тинг- танк ми е платил обучението на двете ми висши образования. Така, че- ако един соросоид защитава интересите на САЩ така, както аз защитавам интересите на България, ела и ми се обади- да го поздравя!

Бъди сигурна, че ако имаха поне малко убеденост, че ще бамбардират Москва безнаказано, щяха да го направят.Лошото е ,че не се чувсват сигурни в това, дали ще оцелеят,когато ги ухапят в отговор.

Британците напълниха гащи да не би да се забие някоя летяща чалма в Биг бенд? :)

Да на е бил СУ-24, та се на*раха?

Май е по-добре нато да изпари рф ПРЕВАНТИВНО, вместо рф постоянно да нарушава европейското въздушно пространство! НАТО е в повишена готовност заради засилената активност на руската военна авиация над Европа 29 Октомври 2014 20:24 Агенция "Фокус" Брюксел. През последните два дни въздушните сили на НАТО са били мобилизирани няколко пъти заради високата активност на руската авиация в европейското въздушно пространство, предаде AFP, позовавайки се на прессъобщение на алианса. Самолети на страните от НАТО са били изпращани на четири различни места в рамките на мисии по прехващането на четири групи руски военни самолети по време на маневри в небето над Балтийско, Черно и Северно море, заяви НАТО.

Пропуснаш факта че при такова изпаряване шревантивно щше ти се опълрят мустаците и то с температури между 5 и 10 милиоа градуса о??о п?оста.

следващия полет без връзка, ако има такъв недай боже, наистина да е Руски, а не джихадистки. А пъстрата този път, май наистина се е самозабравила.

Напротив- за да ВИДИШ ЯСНО , ще ти го напиша ПАК:)Руски военни самолети приближиха границите на Латвия 29 Октомври 2014 22:18 Агенция "Фокус Изтребители на Северноатлантическия алианс бяха вдигнати под тревога за прехващане на руски военни самолети, които приближили границите на Латвия, предаде УНН. Изтребителите са вдигнати под тревога заради приближаващ щурмови изтребител Су-24. По-късно в същия район са били засечени още четири руски военни самолета - Су-24, два МиГ-31 и Су-27.Подобни случаи са регистрирани и на 28 октомври. Латвийските военни обясняват, че подобни инциденти се случват постоянно.

на европейски сектанти не вярвам .Да си пишат. Имат право да си насосват за свое успокоение на съвестта.