Само за ден хванаха 44 пияни и 17 дрогирани зад волана

Данните са междинни и в тях са включени резултати, постъпили до 16:00 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конфискация на автомобилите. Друго няма да ги оправи.

Все така да продъжава тая чудна нация от пияндета и дрогаджии да се развива все към по-големи МОРАЛНИ висини! Да убива,че съвсем да затрие тоя прост народ! Жалко за шепата свестни останали хора дето ще "изголят" покрай вългарната и проста пасмина!

Браво! Като изловите наркоманите и алкохолиците, ще видите че една жертва няма да има по пътя!!!

Зад волана на трафика - трафиканти, дрогирани, нафиркани, наесен ще се явяват на поправителен, за да вземат поне матурата с тройка....На пътя - изнервени дебелаци с 8-ми клас и недовършеня къща на село, които хич ги няма когато вали нещо......За сведение на публиката - пернишкият Голф- 2-ка вече отстъпи първото място начерно БМВ-318-ка, тунинговано и въмжащо с четири ауспуха, малъс спортен волан, малки развеселени смесени компании от зомбирани компютърджийчета и невинните им съученички, отиващи на вечерен или среднощен "курс по преквалификация" в чалга-университета им. Скоро тази гмеж ще ви управлява и представя пред света, горко ви и майка, и грамофонът да плаче!

браво на полицайте направо за медал и повишение по длъжност на всички участвали в тази операция добре изпълняват плана, да ги шибат манафите

Карат както си искат, без да дават мигачи, спират като араби в пустиня, нито спазват закони и правила, нито имат възпитание, простак връз простак, мърляч връз мърляч. Срам ме от вас! Станахте бетер тъпи говеда!

Черен ден за българската демокрация ... и русофобия :)) от утре кравопитеците да друсат пеша ...

Сигурно всички са ваксинирани... Има доказателства в руските медии, че ваксините те правят безразсъден.

Пълна излагация! Винаги съм знаел, че в БГ има супер много беразсъдни хора, но сега си има и статистика. Накой вече каза преди мен, но да, затвор за тези нещастници!! И много бой

Затвор за тия боклуци.

Чудя се какви наказания трябват- да копат

Страшното е , че да караш дрогиран започва да ни се струва нормално . По-точно започват да ни внушават ,че това ще е новото нормално. Вместо да го пресекат от корен.

УшкОвците ще ги разцепят от съдебни процеси заради смехотворните тестове за наркотици !!!

Ти карай още дрогиран и какъвто си беден няма да си платиш в съда - ще ти разцепят гъза циганите в затвора ;))

Добре че не правят тестове за корона, че тогава лошо ни се пише!

И аз днес карах "дрогиран". преди 2 дена пих хапче за сън, днес се тествах с DRUG 3000 и ме отчете положителен.

На майка ти путката, олигофрен.

Конфискувайте автомобилите на пияндурниците и дрогираните ,да видим дали няма да спрат да карат пияни.Селяндурът за 20 годишния таралясник е готов на жертви.

С тези с над 1.2 промила и дрогираните. Или само статистики водим

Да водим статистика. При дрогираните 80% падат в съда.

Питай съда, какво питаш в Дир-а...

Сега половината актове ще паднат в съда, заради процесуални недостатъци, а другите просто няма да ги платят. В Бг човек с пари правосъдие не го стига.

Супер, само така. Целокупната българска нация трябва да бъде наградена с награда Дарвин :р

Решението е лесно. Възобновяване на строителни войски. По три месеца в полза роду да строят пътища всички с леки наказания.

КАТ не работи, ако работеше и ги режеше още при първите нарушения за неправилно паркиране, нямаше да са нагли и да стигнат до алкохол и дрога и дори убийства на пътя.

И? Какво правим после? За глупаци ни взимат всички!!! Те имат право да се дрогират нали? Какво толкова? На кой му пука в България. На политиците най-малко….

Не ти дава право да караш, ако миризливо!!!

Видиш го неадекватен, звъниш 112, съмнение за употреба на дрога или алкохол, номер кола, посока, улица и след седмица пътищата ще са чисти.

Бре, викаш полицията и прокуратурата си вършат добре работата? Хаха.

Повече трябва да са. Аз бях поне 4 от тези случаи.

Когато разобличат някой корумпиран полицай-катаджия, колегите им от РПУ-то ги прикриват.

Дайте информация и колко от тях са жени . Аз като видя жена зад волана, автоматично натискам спирачката ! Имаше един виц : Инструктор пита кандидат-шофьорка : - Улицата пресичат баба и внуче . Какво удряш ? - Ами… бабата ! - Спирачката ! Спирачката удряш !

При Ганьо първо стои мъжа това го знаем от малки.. Освен това специално българския мъж е много умен…

Колко от пияните и дрогирани шофьори са били рекетирани от корумпираните полицаи ?

Само като си помисля какви идиоти карат по пътищата и ме е страх да пресеча улицата !

КОГАТО СЕ СПРЕ КОРУПЦИЯТА В КАТ, ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА. С ДВЕ ДУМИ НИКОГА

Е, как с корумпирани полицаи ще борим корупцията ?

това не говори хич добре за родната полиция... Да не го казват като някаква хвалба.. Тия не са се появили за една вечер и въпреки акциите и медийното разгласяне пак се ловят много... Какво ни говори това. До сега къде са спали родните полицаи и щом дрогите и пияниците си карат въпреки това къде е държавното наказание в тая работа... Какво като ги хващате като утре си платят глобата и пак така...

И кво - дадоха по една обезценана стотачка на катаджиите и ги пуснах.

Хорът на катаджията ,прокурора ,адвоката и съдията ! ...Чувам шум от ранни зори . Но не от горска шума ,а от пари !

Наказанието за хванати пияни и дрогирани на пътя водачи трябва да е разстрел. Присъдата да се чете и изпълнява на място.

И да има дежурни водоноски да изплакват само кръвта от платното.

Е сяляк

Не,само едно наказание трябва:полицаят и нарушителя заедно карат колата в най-близката автоморга,там колата се смачква на пресата на метален куб метър на метър и се връчва на нарушителя заедно с табелите-ЗА СПОМЕН.ДРУГИЯТ ПЪТ-ПАК ТАКА ! За справка:Швейцария,южния кантон,който граничи с Италия...

Няма нищо по-лесно и правдиво като решение от отнемане на шофьорските книжки и принудителен труд в полза на обшеството.Има мини,разкъртени улици,прогизнали жилищни и общественни сгради,селскоатопанство...

фактът,че се знае,че всеки ден се правят проверки и се хващат по 40-50 човека употребили алкохол или дрога, явно въобще не стряска българина. Той продължава да си пие,да се дрогира и да си кара без ни най-малко притеснение,че ще го хванат. А защо е така - ами много просто. Наказанията за такива деяния или са много малки или никога не влизат в сила. Ами как да очакваме тогава да намалеят нарушителите?

От уж дрогираните не са били под влияние, но това е гетото Панелелистан сейр без реален резултат

Добре де, ако откажеш тест не би ли трябвало автоматично да ти шибнат най-голямото наказание? Дрегерите имат стикери кога са минали контрол. Ако стикера е невалиден - възражение и отиваш да дадеш кръвна проба. Ако тя е отрицателна - съдери им гъза в съда.

Нали ти е ясно , че ако си трезвен няма да се пънеш на някаква проба ! Пънат се тези които са пили !

2 години без книжка, малко ли е?

Да, малко е. Колко такива без книжки изловиха? И? Продължават да карат, нали?

И нищо!!!!! Хванали и пуснали!!!!! Тука в Полша хванали и при съдията!!! Без отлагане и телефони!!! Кой в затвора кой с кола на служебният паркинг на полската полиция но НЕбезплатно и глоба хубава около 2500 евра

Статистиката казва, че се хваща 1 на 14 хиляди дрогиран в България 1 на 400 защото той тестове са грешни

Ясно - значи са хванати поне 4 пъти повече, просто останалите са си "платили", а тия са ги писали в статистиката - зер, акция е, не може хич нищо да не отчетат.