Само 333 училища още са на двусменен режим

До 1 г. и те трябва да преминат в една смяна, обеща заместник-министър на образованието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До 5 години...И всичките цели 50 училища ще минат на едносменен режим

А всъщност най-добро е целодневното присъствие на децата в училище, но при подходяща база. Преди много години проучвах програмата на средно лондонско училище, където учеха деца от различни етноси. Започваха в 8,30 ч, сутрин учеха натоварващите предмети, имаха обяд в стол, където предлагаха ястия пи избор, кратка почивка , след обяд се занимаваха по интереси с различни изкуства. Денят приключваше в 16 ч. В събота и неделя в чудесни условия децата спортуват с родителите си. Г-жа Сачева да постигне това и после да се хвали.

Тази жена вярва ли си?

Ама зам.министъра на образУванието прилича на картина на Пикасо от късния му период. Е нЕма как да ѝ повярвам.

ВЯРНО, УЧЕНИЦИТЕ НАМАЛЯВАТ!!!

Деница Сачева става началник на кабинет на министър, преди това шета из канцелариите на правителството. Човек е на Демократическия институт на САЩ и ще ръководи българската просвета. ОбразУвание а !!!

... защото успява да ни пробута евтините си номера. Вижте й имотите, влоговете, с които се е сдобила благодарение на издръжка на данъкоплатците. Не е луд, който яде баницата, а който му я дава!

Ще стане като с детските градини в София, след 7-8 години, като децата намалеят, всички училища ще станат на една смяна... Министерските тикви ще пишат планове и стратегии, през това време, а демографията ще свърши работата вместо тях...

г.нусна !

Сега и 8 часовия работен ден трябва да направят 4-5 часов, иначе не виждам как родителите ще прекарват повече време с децата си преди 18ч.

Само?.. Е това, ако не е типичен пример за еФтин популизъм, здраве му кажи!

само толкова ...... че те не са ли всичките, кажете си направо, деца няма и няма смисъл да се учи на две смени, деца няма и няма нужда от толкова училища, деца няма и е редно да помислите да върнете на работа всички пенсионери, живи, добри специалисти в различни области, защото съвсем скоро ще си управлявате Д......вия, аааааааа забравих - осигурете памперси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!