Ресторантьор предложи салата ”Токов удар” за 50 ст. без таксите

Собственик на заведение в Бургас протестира срещу EVN, като включи в менюто салата за 50 стотинки, но й начисли такси. Салатата е енергийна и се казва "Токов удар".

Обратно в новината

Коментари - Ресторантьор предложи салата ”Токов удар” за 50 ст. без таксите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента, ресторанта на Народното Събрание работи по обратния начин - там се вади от първоначалната цена. За длъжност Депутат - минус 1 лев, за тежка умствена работа минус 0.50 лева, за пренасяне на тлъсто тяло от Мерцедеса до стола минус 0.30 лева. Накрая цената на хубава порция ястие става малко под лев.

хахахаха, добре че останаха и шегаджии

Знам, че някои западни ресторанти слагат процент на менюто в зависимост разположението на масата. Ако е с хубав изглед и съответно забутана в ъгъла.

може и с нещо друго отзад,обаче се опасявам,че ще им хареса!

днес имах сериозен разговор с жената.Обясних е че правя безплатен секс с нея,но налагам следните такси: такса вечеря,за да съм бурен в леглото-5 лева такса преодоляване на силата на триене-5 лева такса за пренос на семето-5 лева такса замиване преди и след секс-разходи на вода и консумативи такса други-5 лева

Абе те ресторантьорите си купуваха ЕРП-та\евтини ресторантски продукти\и после ги предлагаха скъпо чрез Доставчиците\сервитьори\.Сега искат на чужд гръб май да озаконят онова което правяха от много години.гега им дойде Дюшеш.

Що злобееш геносе:) Егати! Извинявай, сигурно нямаш чувство за хумор?!? Е, това не се лекува:)

Якоооооооооо!

choko73

Абе тия егати дъмпинга ни правят. Пронуснали са цял куп такси. Така не може да се работи. Ние честните дето си включваме всички такси в цената как да се конкурираме с тях?

А РАКИЯТА БЕЗ ТАКСИ ЛИ Е?

може да има 2 тарифи -дневна ако се консумира на обяд и нощна - за вечера:)

Хей,списвачите на новини вземете уточнете тя или той е името на управителя на въпросното заведение!!!Станахте по неграмотно племе и от братята роми!!!

и ПОДРОБЕН:)

А как се формират нормално цените в заведенията? Не е ли по същия начин, само че никой не ни дава информация каква е себестойността на отделните компоненти и каква е надченката? Във всеки случай крайната цена е винаги висока спрямо цената на включените продукти.

Именно, но явно много хора не го разбират това. Дали цената на лютеницата се формира от двата домата и чушката, които влизат в нея или транспорт, консервиране, заплати, електричество за варене, етикети, маркетинг и данъци? Рядко можеш да намериш продукт, където цената за производство на 1бр. е повече от половината или дори една трета от цената му в магазина. Надявам се скоро да измислят начин ефективно да се пренася ток по въздуха, понеже протестиращите реално се опитват да премахнат тези, които поддържат сегашната електропреносна мрежа...

може салатата да има две цени- втората, с 2 лева начисление за използване на биопродукти.

Дали ако ядеш салата от оранжерия и салата от био продукти ще са на една цена? Едва ли, надценка има винаги. Не разбирам защо много хора са потресени от този факт. Явно не са дорасли да четат ценоразписа.

реално погледнато мисля, че потребителите нададоха вой сметките за ток и парно да са толкова подробни. Всъщност хората се оплакват, че са високи, а са такива, защото няма конкуренция. А защо няма конкуренция предвид, че уж сме пазарна икономика трябва компетентните държавни органи да поемат отговорност (при това из отзад - да ме прощавате за нецензурният призив)

Мислиш, че е възможно до апартамента ти да стигат 30 различни жици и ти да имаш реален избор към кой доставчик да се включиш ли?

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!

браво, много остроумно. предлагам заведението да предложи и "печен монополист на шиш". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ха, ха ... + депутат за гарнитура

Много ще е недиетично с тази добавка, холестеролът и токсините ще са убийствени!!!

Умното си е умно!!! Подрепям идеята!

Браво на градската. Добра идея - сега да спретнат и по една салатка "ДКЕВР", "КЗК", "КЗП". И "ВиК" да не забравят - там задължително да поливат зеленчука с такса "дъждовна вода"!

Страаааааашно! Дано във всички браншове ценообразуват поне по един артикул по подобен начин в знак на протест.

И то в "специално" меню за монополите ;)

Аааа и я праим ефтин секс, ама слагам нощна тарифа, за духене, за дигане и тъй цената става непоносима.

И НА КРАЯ ДДС ХААХ

Азащо не на ДКЕВР нали си против таксите ,а те се определят от държавата и влизат в държавата то и Дянков предложи постна пица но тя се оказа за нас а тои се хранеше здравословно

Браво !!! Добра идея.

Браво много хубава идея

Ха ха....Умно ;)) Макар че е жалко за нашата действителност....:((

Само че има малка разлика. Аз EVN не мога да набия, поне не целия, ама Янка, ако ме изтряска с такова ценообразуване ще я разнасям кат' пръскачка из лозе :))))

Моля Ви да запазим това което останало от чувството ни за хумор.Все пак без салата мога да мина или да отида в друго заведение,но с тока нещата стоят по малко по - друг начин.

Друго освен EVN не можеш да избираш, а друг ресторант освен този - можеш. Що ще разнасяш Янка - никой не те кара на сила да ядеш салатата, бизнеса си е нейн, ножовете и преноса до масата - също. На мен лично идеята ми допада!