МВР търси свидетели на катастрофата със съдията

Столичната полиция търси свидетели на катастрофата, при която съдия Лозан Панов беше блъснат от кола на пешеходна пътека. Шофьорът избяга и се издирва.

Обратно в новината

Коментари - МВР търси свидетели на катастрофата със съдията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, какво прави този труженик там ? Не живее ли в Люлин или Обеля ?

Eми щом камерите са засегнати, оттам се пълнеше бюджета за заплатите на полицаите, очевадно е че е сгазен от полицай. В Кипър и др. страни също тея камери са забранени като незаконни и така висят без да работят, но тиквата май това не го знае и троши пари, нали така е свикнал , с рекет е захранен и с рекет ще умре. Но и народа е тъп щото сам си търси кожодер.

МВР търсят свидетели. На уличен език, обяснението на този и други случай е "преразпределение на пазара". Забравяте ли, че при всяка смяна на властта се вдига пушилка и патардия? По-добре е МВР и специалните служби да отидат и да потърсят свидетели на "пазара". И да вметна лекичко, че съвсем "случайно" един човек с много информация от една танцуваща служба изчезна. Да не би случайно да живеем в случайна държава?

Боли ли те таза, боклук? Спирай пак камерите, които ловяха нарушителите по зебрите.

И как да виним съдиите, че не осъждат мафиоти, след като животът им и на семействата им може съсвсем безнаказано и неразкрито да бъде отнет.

А, колко трябва да е тъмен джипа ? То нюанси на тъмното много - от тъмно сив , през тъмно червен до черен.

Бумеранга се завръща. Нямам нищо лично срещу пострадалите, но ако си помисли човек, не са ли те виновни, за да се шири сега в България тая неубуздана престъпност и беззаконие. Сега нека и те видят какво чувства обикновеният незащитен човек.

Как да дадеш показания в тази мутренска държава. Никой няма да те защити и ще те гръмнат на минутата. Че то полицията, прокуратурата и съда са главните заподозрени.

И на мене ми мирище на мутренски съюз с част от МВР-то. Как така свидетели и лица под прикритие могат да изчезват или да бъдат пребивани с бухалки от мутри..? и защо тези мутри са на свобода. Нищо случайно няма на този свят. Само 2 седмици след идване на власт на ББ и стана аферата с тефтерчето на Златанов, а после се заредиха и случаи като този с Петко Сертов. Да не връщаме нещата назад във времето, защото подобни неща зачестиха точно при управлението на Герб.

Момче, внимавай в играта! Стъпваш накриво...

ivo10

Явно мутрите не го искат за съдия и са му подшушнали да се откаже. Може и да е свестен.

Ех Ивчо, зорлем избута ПУЦ-а и пак се навираш на места, където само с мерак не става! Трябва и малко....(очаквам да се досетиш)

Като ти чета елементарния пост ти май и ПУЦ нямаш мозъка да завършиш.

Очевидно бумеранга застига тези катили, които години наред трупат състояния с рушвети, подкупи и "правилни" присъждания! Колкото повече от тях бъдат застигнати от възмездието, толкова по-добре за правосъдието и за нас българите!

Е тоя човек специално го е застигнал КГБ агент, не бумеранг. Което говори, че по-скоро е бил свестен съдия и им е бил пречка в удържането на контрола на съдебната система. Тя КГБ мафията не държи всички там, само неколцина на ключови места.

Да си спомним, как съвсем, ама съвсем случайно загина един професор от БАН, който беше експерт по делото на Цвъ Цвъ за подслушването.

Щом са гербери на власт, хоп отново в първи клас!

Ако имахме съдии с достойнство и чест, които коректно да си вършат работата проблемите ни като народ щяха да са далеч по - малко.

Познавам този съдия, свестен човек е, за съжаление мафията във ВСС ще го смаже. Имам усещането, че без революция и целия народ на улиците, няма да се оправим.

Не го познавам и нямам нищо против конкретния човек.Като цяло обаче Съдебната система е силно гангренясала и трябва да се реже до кокал.А най - добре е да се търси начин за бърза лустрация на целия държавен апарат до девето коляно.

Трябва целия народ да се обединим и да покажем непоносимост към мафията.

как да стане това ,като вождовете ни са м....ти?

Начина е само един, масови протести за оставки на лица които са на държавни длъжности и са свързани с престъпни структури или схеми. Концентрирани искания, един по един. Така и ще се спре чувството им за безнаказаност.

Географската ширина(ед.ч.) не може да бъде източна. В уроците по география са ни учили за източна дължина.

Хора, мислете по-позитивно, де...може пък да е лично отмъщение за неадекватно ниска присъда при престъпление от битов характер :-)

Поради липсата на камери в района, катастрофата не е заснета. По ирония на съдбата Панов беше съдията, който отмени електронните фишове от камерите от КАТ. Ахахаха, Охохохохоооо , Ехехехехехе, а сега седи със счупения таз и охкай с години. Господ забавя, но не забравя!

Като знаем как си пазите свидетелите има да ги търсите тези очевидци...

Служителите на МВР в България обгрижват управниците, а допълнителната им заработка е от директен и индиректен рекет над данакоплатеца. Ако се опита някой да съдейства на МВР, не само в конкретния случаи, убеден съм, че той ще има сблъсък с мутри.Поради тази причина, гражданин проявил Гражданска съвест, обезателно е пострадал или са пострадали негови близки.

Или пък ''случайно '' са го блъснали и него !!! Става дума за инцидент - разбира се !

Ако хипотетично предположим, че американофилската власт има пръст в това, дали би помогнала в разследването или обратното. Има много случаи на преврати, хунти и други тихи революции от страна на САЩ. Вземете Гърция 1967 г., на власт слагат дясна военна хунта или сега Украйна. Доколко правителството и президента са подчини, остава още съдебната власт, разузнаването, конституционния съд, всичко ми прилича на план за въвеждане колониална диктатура.

Американофилската власт праща руснаци да наемата кола и да блъснат неудобния съдия, гениално Айнщайне гениално. Как ще са били КГБ, няма начин. Гнусни руски слуги, не ставате за нищо - и за мръсна работа като тая не ставате та си пращат свои хора да я свършат.

А защо преди седмица писахте, че съдия Панов е пресичал на пешеходна зебра и на зелен светофар? Вие, журналистите пишете със задните си части.

Пишат каквото им спуснат от партията и правителството според нареденото от съветските другари. Какви журналисти в БГ, ако някой се опита да бъде няма кой да му плаща заплата. Свободна Европа отдавна го закриха, няма вече убежище.

МВР не работи за хората ,защо аз да съдействам.Един месец след като ми обраха апартамента /не без тяхно участие/без да си мръднат ме извикаха да се разпиша,знаете на какво"паради липса на доказателства"МВР,ВСС,са единствено в услуга на мафията ,а от нас се иска да работим ,за да им плащаме заплатите и привилегиите.

Журналя прости, какво общо имат незаконните камери, с които КАТ рекетираха шофьорите и пълнеха гушите на гробаджииските фирми, с видео-наблюдението на градовете ?????????????????????????????????????????????????

Източните географски ширини няма. Или източни дължини или северни ширини. Дано поне моралният му компас е по-добре настроен.

дължина-ширина-все тая! "За кон" и "закон"-също все тая!Нашите "висши" съдии не се занимават с такива подробности!

"източните географски ширини на Европа" - някой не е внимавал в час по география :)

Единствената добра новина в случая е това, че на КГБ им се налага да пращат техни си граждани да вършат работата, тукашните им кадри вече са явно негодни. Освена ако тия тук винаги са били негодни слуги разбира се (доста вероятно), тогава няма нищо добро в новината.

"Панов беше един от двамата кандидати за председател на Върховния касационен съд и след случилото се отказа" ОСНОВНИЯ СВИДЕТЕЛ Е ПОБЕТИТЕЛЯ В КОНКУРСА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВКС! ПИТАЙТЕ НЕГО! В момента куклуводите разчистват терена, за да прокарат техния си кандидат! Така че като бъде "избран" председателя на ВКС питайте го, кои са му господарите! Много просто!

От утре който кара такъв джип,да маха дрогата от него,ще ще има тараш и яки проверки.

Ти вервай. Тази версия е за такива като теб. Никой никого няма да издирва. Не сме толкоз прозти, колкото си мисли режисьорът.

Сещам се за едни джип Тойота, черен на цвят, притежаван от известен гражданин на Банкя.

Докато: "...прави експертиза на колата, взета под наем от руски гражданин, с която Панов е откаран в болница..." "...признаваме си, че има разговора "Ало, Ваньо", но правим експертиза дали не е манипулиран" "...наистина има над 350 000 годни бюлетини в Костинброд, но се търси сметка на тези, които са ги обявили и хоп по съкратената процедура без разпит на повечето свидетели..." ще е Смееех, голем смех, за наша сметка.

Трябва ли да ги жаля?!?!?!

Дираджии, я по -умната. Все гледате да разпалвате русофобия. Щом няма доказателства - лъжете!

Върнаха се Герб на власт,и Мутрите се развихриха,това по времето на Орешарски го нямаше,вижте каква престъпност има сега всеки ден четем за убийства злополуки и т.н даже някой докато шофират умират от инфаркт.

че някой пое курс на въоръжена борба за превземане на властта. М? Някой с опит в това направление, а?

да, и това е някой, добър приятел с 'ромите'. Вчера около 22:00 часа голяма циганска група се качва в автобуса на спирка Орион в столичния квартал Люлин. Веднага след това ромите започва да блъскат пътуващите жени, деца и възрастни хора. След опита на две момчета да озаптят развилнелите се цигани се стига до жесток побой, който продължава до следващата спирка на рейса. Скачаха по главата му Беше жестоко. Завлякоха момчетата на колелото на рейса, събориха едното на пода и започнаха да скачат по главата и тялото му. Катереха се по дръжките и скачаха отгоре му, разказа за сайта свидетел на случката. По думите й е настъпил голям хаос, а шофьорът им отворил вратите да излязат, за да не изпочупят рейса.

Дори и да знае някой,трябва да е много тъп да каже,защото после ще отиде при Петко Сертов.във неизвестност.

"...през цялото време говори за маски и бухалки..." Невероятно, но факт : Първо ги оправдават, после ги сънуват ...

Това е работа или на Джаро или на Иво Андонов!

Моля?Свидетел,защитен свидетел,има такова понятие в Бг.съда ,но е неработещо.Някой трябва да е луд или срещу много пари ,за да се издаде.Карайте както сте карали до сега за всичко"поради липса на доказателства"делото се прекратява.Заплатите и бонусите ви са ГАРАНТИРАНИ.

Българската съдебна власт трябва да се забрани със закон. Функциите и да се поемат временно от съдии в Германия и Холандия. Само така ще отлепим от дъното.

да се докарат карабинерите от италия

Когато си тъп, можеш да си тъп навсякъде по света. Когато си съдия, можеш да практикуваш само в държавата където си завършил юридическо образование. Законодателството е различно във всяка държава и не може да се практикува в друга. Това да не ти е бране на ягоди.

За сметка на това (Благодаря ти Горбачов!) никой не може да ме задължи да живея в този коптор. Прочето новината за случката в рейса и се моли да не си в следващия ти. От толерастията си ще изчезнете.

а кой е видял,че е джип и че е тъмен?

Който трябва,който трябва колега!-казваше товарищ Сталин!:)))

до сега какво са търсили ? целия тоя сеир отклонява вниманието от големите и унищожаващи българия заеми!!!!

смее ли някой да свидетелства!!!:-))

Тъмен джип....Това е подземният свят със сигурност....Кой иска да нямаме работещ съд? Олигарсите и техните покровители от Москва май?

Нашето МВР е уникално - работят му 2 от 3 камери. Защо е така? Би следвало центъра на София да е в камери. Цецо? Бойко? Някой има ли изобщо?

Има, и Цецо и Бойко и много други , но са пред БАНКОМАТА....

а днес сме 13 ти. малко късно,мисля си.