Съдът постанови: Сградата "Златен век" може да се строи до 17 декември 2024 г.

Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд

Обратно в новината

Коментари - Съдът постанови: Сградата "Златен век" може да се строи до 17 декември 2024 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако и сега се просрочи новият срок, Ко прайм? Съдът трябва дефинитивно да определи! Разрушаване, отнемане в полза на РБ с яка глоба или нов на срок?

БРАВО НА АРХИТЕКТА И НА СТРОИТЕЛНИТЕ ТАКИВА ШЕДЬОВРИ НА АРХИТЕКТУРАТА ПРОМЕНЯТ ОБЛИКА НА СОФИЯ!

Нека шапкаря и кокорчовците го спрат, та да платим и няколко стотин милиона неустойки.

Сигурно са предвидили два три етажа за съдии и други корумпирани. На това се казва Планиране

Естествено,решението е в полза на мафията!Това е България!

Още 2-3000 автомобила дневно в района. Наздраве баровци от Лозенец. Ще почнете да си паркирате във входовете!

Спокойно и за това е по мислено има 6 подземни етажа с гаражи.

Гета, подпорни стени, небостъргачи - пълна пародия. Строй наред където ти падне, пък после ако посмее някой клоун от ДНСК да дойде - ритници до тях и обратно.

Бутай. Бартекс да се закрие за търговия с влияние. Собствениците в затвора.

Артекс дават хляб на 1000 семейства директно и плащат данъци в България.Дайте да ги закрием та да си останете по панелките и да си хвърляте фасовете от балконите на воля.На теб лично ми е интересно какво ти е реално ежедневието.Напиши тук какво прави цял ден вчера.Да видят хората що за съвременен мухльо си.

Тая сграда трябва да бъде взривена защото е незаконно да се вдигат такива небостъргачи от някои богопомазани близки до властта а други да строят по четири етажа и да се съобразяват с отредените норми за строителство живея на високия етаж и имам страхотна гледка към Витоша и вече изникнаха няколко небостъргача които тотално на надраскват цялата планина стоят като райета върху нея отвратително да не говорим за инфраструктурата Квартала какви сенки ще хвърля какви задръствания какво стълпотворение на хора и коли просто отвратителни динозаври на цивилизацията тоя трябва да бъде спрян или взривен още преди да го е стигнал кота покрив

Това е живота - няма общо с дребните Ви лични убеждения. Като искате 'гледки' и спокойствие - постройте си къща в планината.

не Това е беззаконието в България драги а не живота Това е което сме направили ние в България защото винаги си избираме мафията да ни управлява защото сме прост народ а прост народ слаба държава са казали мъдрите и ти си един от най-простите които пишат тука като доказателство на горната мисъл

Чудесна идея,на мен пък телевизионната кула ми пречи на гледката към Витоша, а съм на 10я етаж.Викам да я взривят и нея,а? Що за ненормалци сте вие бе? Що не отидеш да се оплачеш,че колата ти е дизел и опушва блока например?

Утре отивам до Артекс да си закупя апартамент в сградата на 250 евро квадрата!

Квадратния дециметър може за 250.

по 1 апартамент за дъсдиите, моля!

ааааа не так!!!! по три само за тая инстанция. Накрая ще му викат "Съдийската панелка"

Тая грозотия трябва да си ненормален да кажеш да , за такьв тип строеж там. Грозно бее.

Красотата е въпрос на виждане и възприемане. Стотици се възхищават на "слънчогледите" на Ван Гог ама на мен ми мязат на ошмулени хризантеми рисувани от 10 годишно лапе. За Пикасо да не говорим.

Луди ги направиха тия хора. Не ми пука за колко пари и как са продали апартамента на Цецко Вътрешния, не ми пука на още кой са продали апартаменти, все пак те строят за да продават, но корумпирания български съд на маймуни ги направи. А тази случка може да се случи на всеки, който не е близък до властта. Как е възможно едни и същи закони да се прилагат по два различни начина според интересите на съдиите. Рекета на черните тоги е по-опасен, по-жесток и заслужаващ жестоки наказания за подчинените на Темида.

Какъв рекет ма лелко ти в час ли си Изобщо Тези са нарушили грубо всички възможни норми на строителство откъде-накъде те ще имат правото да издигат 34 етажа а всички останали Ще се съобразяват малко Помисли преди да пишеш л които си написала

Парцелът там няма дадености за толкова високо строителство. Улиците няма да издържат на трафика. Отстояние няма от другите сгради. Тоя строеж е най-наглата проява на корупцията в Община София, ДНСК и съдебната система в България. Единствената причина за спирането беше да притъпят справедливото възмущение на хората. Ето сега безобразието продължава сега не само че ще строят като луди до края на новата дата Ами и кой знае колко мерки за безопасност ще си спестят!

Интересно ако сега заведат и едно дело за пропуснати ползи, а такива има със сигурност най-малкото защото сега ще го довършват на по-високи цени и на труда и на материалите, кой ще плаща?

.....след изборите обаче.....Чистито, на Пичилифшите

Колко удобно, седмица след изборите :)