17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарван, гарвану око не вади.

Голям срам е това мотаене на наказанието. Извършено е нарушение - приеми наказанието и престани с бракониерството. Мрежа, риба - егати лакомията. Малко му са 1000лв.

е, когато българина се сети че проблема не е прокуратурата, а съдът може и да станем нормална държава! 50 години след като загреем де!!

Мислиш, че съдии, адвокати и прокурори не играят комбина? Че не изчезват доказателства от прокуратурата по важни дела, докато съда издава съмнителни присъди? Или че адвокатите не уреждат финансовите транзакции между подсъдимите и другите страни по делото, за да се определи хода на делото? Такава прогнила обща мафия са, че там ще трябва голяма сеч, за да се оправят някога нещата!

човече, присъдите ги произнася само съдът! съдята произнася присъдата! не прокурора или адвоката! съдята!!! всички тия смешни присъди ги произнася съдът!

В нормалните държави от ЕС това се наказва със затвор от около 2 години. Нашите още му баят..

кукушкарска история. нехаресван кърджалийски прокурор. защо така не са детайлни за разследване към Пеевски и Бойко.

Само една малка поправка, не се казва кукушка, а кокошка.

От написаното излиза че, прокурорите са ди самодостатъчни само собствените си пестъпления да разследват и да оправдават.

То прокурорът да го накажат, ама как ви звучи това казано от Цацаров точно: "неуместното, неподходящо и недостойно поведение съществено накърнява престижа на съдебната власт и се отличава със значителна степен на обществена укоримост". Значи Цацаров и Гешев с безбройните си изцепки не накърняват "престижа на съдебната власт", ама някъв дето е уловил 40 кг риба вече "съществено накърнява престижа на съдебната власт". Интересен престиж имат тия.

И кой ще повярва на това: Гешев се бори за добрата репутация на прокуратурата и високите етични стандарти там ... Този дълъг материал го е съчинила някоя ПР-ка, само и само да се изтъкне Гешев. Журналистите го взимат наготово и го публикуват. Толкова писане и труд само за някакъв маловажен случай. По-добре да използват работното време, за което ние им плащаме, да пишат за напредъка по големите кражби на Делян Пеевски през КТБ, за подарените кюлчета злато, за Барселона гейт и парите за магистрала Хемус в чували - там все няма напредък, та даже се оплакват от натиска, че някой им държи сметка, защо не си вършат работа Цацаров вече си подаде оставката, скоро ще дойде този ден и за Гешев!

Значи ако някой съвестно изпълни гражданския си дълг и уведоми за престъпление, след това ще бъде разкарван по институции години наред, разпитван, името, адреса и местоработата ще се пишат по медии. А да, ама анонимността му ще е гарантирана само за МВР - те ще се правят, че не са чували за него ако трябва да го защитят.

Преди година-две исках да подам сигнал за минаване на червено. Имах видео от моята кола, всичко прекрасно се виждаше. Е, оказа се, че за да подам сигнал до МВР трябва да попълня един документ, в който ми искаха ВСИЧКИ видове лични данни. Все едно аз съм извършил нещо нередно. Ненужно е да казвам, че се отказах на мига.

- На 13 март 2017 г. на тел. 112 са подадени няколко сигнала от Р. Юмер за двама бракониери - ИНАЧЕ КАКВО ПИШЕ И ТИ КАЗВАТ АКО СТАНЕТЕ ОЧЕВИДЕЦ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ДА СЕ ОБАДИ НА ТЕЛ. 112, ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКОТО ПОДЕЛЕНИЕ НА МВР. АНОНИМНОСТТА Е ГАРАНТИРАНА !